2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok yanlış anladın, az hiperaktiflik var, gündüz bütün gün ayakta olduğum halde gece uyuyamıyorum..
O yüzden vermiyor, ekstra vitamin kullanırsan hiç uyuyamazsın diye...Bir de değerlerin gayet iyi diyor , inşallah öyledir...Araştırdım canım, yeni doğan ünitesi, küvez falan hepsi var hastanede ve orda doğum yapanlar da gayet memnun...İnşallah hepmiz de bir avazda kurtuluruz, doğum eylemini hiç düşünmek istemiyorum...

evet canım benim kan değerim normalden düşük çıktı o yüzden kan hapı verdi yoksa sadece vitamin kullanıyodum ...Senin tahlil sonuçların iyiyse gerek yoktur canım

tahlilim iyi çıktı,sadece bi oran yüksekti, bu ne diye sordum doktora, tüylü hayvanlardan uzak dur dedi, çocukken geçirilen bi hastalık varmış, ona bağışıklığın yok, gebelikte tehlike arzeder fazla yaklaşma kedi köpeğe dedi. ilk defa duydum böyle bişeyi de...

anladım canım vermemişse herşey yolundadır ozaman inş bi sorun yaşamadan doğum yaparız doğumu bende düşünemiyorum ahhhhhh ah bizi çok şey bekliyo allah yardım etsin:93:

kız varya, bluebottle taşıncam dedi,2 güne taşındı..Hatta bugün lafı geçti ne hızlı karısın diye, biz taşıncz dedik, ne sen, ne ben,ne bodrum hala taşınamadık...

O bende de negatif çıktı...Hiç bağışıklığım yokmuş, doktorum bana da uzak dur dedi..Halbuki ben kedi falan da besledim eskiden...Demek bağışklık kazanmamışım...

anladım canım vermemişse herşey yolundadır ozaman inş bi sorun yaşamadan doğum yaparız doğumu bende düşünemiyorum ahhhhhh ah bizi çok şey bekliyo allah yardım etsin:93:

Valla herşey bebeler için...Yapacak bişey yok..Girdiği gibi çıkacak...
Allah hepimize de yardım etsin..

O bende de negatif çıktı...Hiç bağışıklığım yokmuş, doktorum bana da uzak dur dedi..Halbuki ben kedi falan da besledim eskiden...Demek bağışklık kazanmamışım...

çocukken sokaktan topladığım kedi köpeği eve getirirdim annemden gizli, saklardım odamda oynayım derdim :))) buna rağmen bağışık değilsem..... ha bu arada hemoglobin yani kan, kısaltması HGB olan ölçüm ise, sonuçlarıma baktımda, 11,5 ila 18,0 arası normal kabul ediliyormuş. benimki de 14,4 çıkmış.

Oooo,seninki maşallah bizimkinden de yüksekmiş...
Valla ben de çok şaşırdım, kolay kolay bulaşan bişey değil demek ki bağışıklık kazanmamışız...Ama çiğ et falan yiyenlerde bağışıklık oluyormuş, salam falan çok yiyenlerde belki oluyordur...

kızlar bişey sorucam ilaç olarak hangi ilaçları kullanıyrsunuz ben sadece tek ilaç kullanıyorum yeterli gelirmi bilmiyorum, doktorum yeterli diyo ama içim rahat değil ya

kızlar bişey sorucam ilaç olarak hangi ilaçları kullanıyrsunuz ben sadece tek ilaç kullanıyorum yeterli gelirmi bilmiyorum, doktorum yeterli diyo ama içim rahat değil ya

Valla yeterli diyorsa yeterlidir, ben doktoruma bıraktım..Ben hele hiç ilaç kullanmıyorum..İnşallah bebeğim besleniyordur..Diyorum sürekli, ilaca gerek yok, o gayet iyi diyor doktorum..Zaten o ihtiyacı olanı bizim vücudumuzdan alıyormuş..

kızlar fazla ilaç falan kullanmakda iyi değil zaten varsa bişeyin veriolar ilaç bana elevit verdi o kadar yani yeterlimi falan diye düşünme kan düşük cıkmadıgı sürece elevit yetiyo

sarılığı kızamığı biliriz de ilk defa duydum bu hastalığı, hiç bunu geçiren çocukla da karşılaşmadım ilginç :)

bıde dun salak salak ruyalar gordum yok annem kanser olyo yok tartısmalar ya nıe bukadar acayıp seyler goryorum hep korkuyla uyanyorum guya kan kanserı olurmus ruyamda daha gelmeden bakıttık dr a herseyı normal sukur ama cok evham var bende bu normalmı gebelıkte asırı bır heyecan

hiç mi kullanmıyorsun aaa şaşırdım , bebek bizden alıyor da biz bu sefer eksik kalıyoruz ilerde yeterli vitamin vs kalmayınca vucudumuzda bebek ne alıcak bizden :100:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…