kızlar fazla ilaç falan kullanmakda iyi değil zaten varsa bişeyin veriolar ilaç bana elevit verdi o kadar yani yeterlimi falan diye düşünme kan düşük cıkmadıgı sürece elevit yetiyo
bıde dun salak salak ruyalar gordum yok annem kanser olyo yok tartısmalar ya nıe bukadar acayıp seyler goryorum hep korkuyla uyanyorum guya kan kanserı olurmus ruyamda daha gelmeden bakıttık dr a herseyı normal sukur ama cok evham var bende bu normalmı gebelıkte asırı bır heyecan
hiç mi kullanmıyorsun aaa şaşırdım , bebek bizden alıyor da biz bu sefer eksik kalıyoruz ilerde yeterli vitamin vs kalmayınca vucudumuzda bebek ne alıcak bizden :100:
Sorma ya, ben geçen bi rüya gördüm de bütün gün kendime gelemedim..Koşa koşa sağlık ocağına gittim bebişin kalbini dinlemeye..Hamile olduğumuzdan daha mı fazla etkileniyoruz nedir...
Valla kalsiyum 10 olması lazımmış benim 9,9 çıktı, diğer değerler de yüksek çıktı...
Doktorum hiç gerek yok dedi..Sonuçta yiyoruz da..Halsiz de hissetmiyorum, vermiyor, eskiden çok takıyordum ama artık takmıyorum ihtiyacım olsa zaten verirdi, doktorum herilaçta mutlaka kimyasal var, mümkün olduğunca kullanılmamasından yanayım diyor..Ama tabi eksikse yapacak bişey yok, mecbur kullanacağız..
Selam kizlaar?
Nasilsiniz?
Hamilelik nasil geciyor?Umarim hersey yolundadir...
Kizlar benim editorlugum alindigi icin konuya mudahele edemiyorum.Onun icin liste basli basina kaldi...ilgilenemiyorum...Konu sahibine konuyla ilgilenmesini,listeyi duzenlemesini soyleyin...eger yapmiyorsa yetkililere bildirerek yeni bir konu acin "2011 haziran anneleri"basligi altinda...
Ama konuyu liste yapabilen biri acsin listeyi guncellemek icin....Listeyi yeniden yapmaniza gerek yok ilk mesajdan (liste olan mesajdan) alinti yapin,kopileyin ve yeni acacaginiz konuya yapistirin.Sonra da guncellersiniz...hersey hazir yani...yine de bilgi ve yardimim lazim olursa emrinizdeyim )))))
ya oyle bır seydı kı kocama anneeeeeeee dıye bagırmısım kendıme gelemedım ya allaha sukur saglıgı ıyı ama ben kendımı bılıyorum babam vefaat ettıkten sonra hep aıleme bıse olacakmı dıe yasadım bıde bu gebelık eklenınce bılemıyorum yanııı kız bıde ruyadan kalkıyorum gerı uyuyorum ruyanın bıttıgı yerden gerı devam fılm gıbı ay ne gıcık bıse ama hormonlar yapıomus annem oyle dedı
Herşey yolunda canım..Sen nasılsın..Biz de leyla gelse de listeyi düzenlese,yeni arkadaşlar geldi diyorduk...
değerlerin normalse o zaman gerek yoktur demekki canım inşallah bebişini güzel bi şekilde büyütürsün
sarılığı kızamığı biliriz de ilk defa duydum bu hastalığı, hiç bunu geçiren çocukla da karşılaşmadım ilginç :)
canim bana mesajlar geliyor geri cevap yaziyorum bazilarina konu sahibine yonlendiriyorum ama sanirim ilgilenmiyor...bilemicem.
Onun icin hic alakasi olmayan insanlarin yeni annelerin konu basligini acmasi cok sacmaaa yaa.
Madem ilgilenmiyceksin niye aciyorsun kardesim....
Ben de mudahele edemiyorum kendi konum degil diye....
İnşallah hepimizde canım...Hepimizin de tosun gibi bebeleri olur inşallah..
canim bana mesajlar geliyor geri cevap yaziyorum bazilarina konu sahibine yonlendiriyorum ama sanirim ilgilenmiyor...bilemicem.
Onun icin hic alakasi olmayan insanlarin yeni annelerin konu basligini acmasi cok sacmaaa yaa.
Madem ilgilenmiyceksin niye aciyorsun kardesim....
Ben de mudahele edemiyorum kendi konum degil diye....
Dedigim gibi ne yardim lazim olursa hazirim tamam mi...Haklısın tabi ne yapabilirsin ki..
Hiç olmadı dediğin gibi yeni konu açar, ordan devam ederiz..Konuyu açan da listeyi sürekli düzenler...
Sağol anlattığın için...
evet canim simdi okudum...evet sanırım bende dün msj atmıştım size liste için, ben de yeni üyeyim çünkü :)
kuzum sizin bu bahsettiğiniz toksoplazma işte.. daha önce duymadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?