2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar fazla ilaç falan kullanmakda iyi değil zaten varsa bişeyin veriolar ilaç bana elevit verdi o kadar yani yeterlimi falan diye düşünme kan düşük cıkmadıgı sürece elevit yetiyo

bende şuan ELEVİT kullanıyrum evt

Sorma ya, ben geçen bi rüya gördüm de bütün gün kendime gelemedim..Koşa koşa sağlık ocağına gittim bebişin kalbini dinlemeye..Hamile olduğumuzdan daha mı fazla etkileniyoruz nedir...

Selam kizlaar?
Nasilsiniz?
Hamilelik nasil geciyor?Umarim hersey yolundadir...
Kizlar benim editorlugum alindigi icin konuya mudahele edemiyorum.Onun icin liste basli basina kaldi...ilgilenemiyorum...Konu sahibine konuyla ilgilenmesini,listeyi duzenlemesini soyleyin...eger yapmiyorsa yetkililere bildirerek yeni bir konu acin "2011 haziran anneleri"basligi altinda...
Ama konuyu liste yapabilen biri acsin listeyi guncellemek icin....Listeyi yeniden yapmaniza gerek yok ilk mesajdan (liste olan mesajdan) alinti yapin,kopileyin ve yeni acacaginiz konuya yapistirin.Sonra da guncellersiniz...hersey hazir yani...yine de bilgi ve yardimim lazim olursa emrinizdeyim )))))

hiç mi kullanmıyorsun aaa şaşırdım , bebek bizden alıyor da biz bu sefer eksik kalıyoruz ilerde yeterli vitamin vs kalmayınca vucudumuzda bebek ne alıcak bizden :100:

Valla kalsiyum 10 olması lazımmış benim 9,9 çıktı, diğer değerler de yüksek çıktı...
Doktorum hiç gerek yok dedi..Sonuçta yiyoruz da..Halsiz de hissetmiyorum, vermiyor, eskiden çok takıyordum ama artık takmıyorum ihtiyacım olsa zaten verirdi, doktorum herilaçta mutlaka kimyasal var, mümkün olduğunca kullanılmamasından yanayım diyor..Ama tabi eksikse yapacak bişey yok, mecbur kullanacağız..

Sorma ya, ben geçen bi rüya gördüm de bütün gün kendime gelemedim..Koşa koşa sağlık ocağına gittim bebişin kalbini dinlemeye..Hamile olduğumuzdan daha mı fazla etkileniyoruz nedir...

ya oyle bır seydı kı kocama anneeeeeeee dıye bagırmısım kendıme gelemedım ya allaha sukur saglıgı ıyı ama ben kendımı bılıyorum babam vefaat ettıkten sonra hep aıleme bıse olacakmı dıe yasadım bıde bu gebelık eklenınce bılemıyorum yanııı kız bıde ruyadan kalkıyorum gerı uyuyorum ruyanın bıttıgı yerden gerı devam fılm gıbı ay ne gıcık bıse ama hormonlar yapıomus annem oyle dedı

değerlerin normalse o zaman gerek yoktur demekki canım inşallah bebişini güzel bi şekilde büyütürsün

Herşey yolunda canım..Sen nasılsın..Biz de leyla gelse de listeyi düzenlese,yeni arkadaşlar geldi diyorduk...

anlatma anlatma kız, bende etkileniyorum..Geçen bi günde zor toparlandım valla..Kızlar zor toparladı beni..Ben de aynı şeyleri yaşıyorum,zaten uyuyamıyorum, uyuduğumda da böyle abuk sabuk rüyalar görüyorum..

Herşey yolunda canım..Sen nasılsın..Biz de leyla gelse de listeyi düzenlese,yeni arkadaşlar geldi diyorduk...

canim bana mesajlar geliyor geri cevap yaziyorum bazilarina konu sahibine yonlendiriyorum ama sanirim ilgilenmiyor...bilemicem.
Onun icin hic alakasi olmayan insanlarin yeni annelerin konu basligini acmasi cok sacmaaa yaa.
Madem ilgilenmiyceksin niye aciyorsun kardesim....
Ben de mudahele edemiyorum kendi konum degil diye....

bol bol dua okuyarak yatalım okuyorum ama bır ara kayıverıyorum uykuya gebelikte seytanın bol olurmus olmadık seyden nem kapar sıkıntıya gırermişin bıse olcak sanırmıssın vesvese ıste

Haklısın tabi ne yapabilirsin ki..
Hiç olmadı dediğin gibi yeni konu açar, ordan devam ederiz..Konuyu açan da listeyi sürekli düzenler...
Sağol anlattığın için...

evet sanırım bende dün msj atmıştım size liste için, ben de yeni üyeyim çünkü :)

Haklısın tabi ne yapabilirsin ki..
Hiç olmadı dediğin gibi yeni konu açar, ordan devam ederiz..Konuyu açan da listeyi sürekli düzenler...
Sağol anlattığın için...
Dedigim gibi ne yardim lazim olursa hazirim tamam mi...

evet sanırım bende dün msj atmıştım size liste için, ben de yeni üyeyim çünkü :)
evet canim simdi okudum...
yeni konu acilacak sanirim...
Aranizda halledersiniz...

kuzum sizin bu bahsettiğiniz toksoplazma işte.. daha önce duymadınız mı?

Valla ben hamile olmadan önce hiç duymadım...
Sen bana sorsana hayatında doktora kaç kere gittin diyee..
1 - Küçükken yaramazlık yaptım ayağıma iğne girdi, gittim ameliyat oldum...
2 - Apandistim patlamak üzereyken son ana kadar dayandım, son anda gittim, yine ameliyat oldum...
3 - Bi kere de nefes alamıyom dedim, burnunda et var ameliyat dediler, küfrü bastım çıktım....
bi daha da gitmedim doktora..Zaten kolay kolay hasta da olmam..Gidince de kesiveriyorlar hemen bi yerlerimi...

canım alın okuyun bakalım bunları, bunlar önemli kızlar,

Hamilelikte toksoplazmaya bağışıklık olmadığı saptanırsa ne yapılmalıdır?
Böyle bir durumda toksoplazmadan korunma önlemlerine dikkat edilmeli ve belirli aralıklarla kanda toksoplazmaya karşı antikor oluşup oluşmadığı araştırılmalıdır.

Toksoplazmadan korunma yolları
Toksoplazmadan korunmanın en etkili yolu hijyen kurallarına uymaktır

Ellerinizi sık sık yıkayın.
Eğer toprak ile uğraşıyorsanız mutlaka eldiven giyin
Çiğ ya da az pişmiş et yemeyin (salam sucuk vb)
Çiğ et ile temas ettikten sonra mutlaka ellerinizi yıkayın
Çiğ et kesiiğiniz bıçak ile iyice yıkamadan başka bir madde kesmeyin
Çiğ et kestiğiniz kesme tahtalarını iyice yıkamadan üzerinde başka bir işlem yapmayın
Çiğ sebze ve meyveleri mutlaka çok iyi yıkayın
Tercihan dışarıda yeşil yapraklı salataları yemeyin
Pastörüze edilmemiş süt içmeyin bu tür sütlerden üretilmiş ürünleri kullanmayın
Evde kedi varsa kumunu siz değiştirmeyin
Kedinin kumunun 24 saat aralıklarla mutlaka değişmesini sağlayın
Kedinizi dışarı bırakmayın
Kedinize çiğ et yedirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…