Boşver, onlar hiçbir zaman bizim yaşadıklarımızı yaşayamayacaklar..
Hiç bi zaman bebeklerini hissedemeyecekler, tekme attığını bilemeyecekler...Bebek için tahliller yaptırmayacaklar, doğum anını yaşayamayacaklar..Emziremeyecekler...Aslında o kadar şanssızlar ki...
Ben 4,5 ayda bile o kadar çok değiştim ki...İlk defa hayatımda gerçek anlamda endişeyi tattım, bebeğim için korktum...Ben kendime bile korkmam, ameliyat olucan derler gider yatarım...Ama bebek çok farklı duygular yaşatıyor insana...
Varmış öyle diyorlar...
Ben bi tarafımı eşime dayıyorum, bi tarafıma da yastık dayıyorum, istesem de dönemiyorum o zaman...Ama uykuya dalmak zor oluyo,bende yüzüstü uyumaya alışkınım...Bazen de eşimi sırtını döndürüp bacağımı atıveriyorum üstüne..O da eliyle bacağımı kıstırıyo öyle uyuyoruz...
çıkıyorum ben..İyi akşamlar herkese..
sorma tembeliz biz:)) ay sonuna taşınacam kız ben daha evi tutmadık başlama yapmaya gittiğimde tutacaz bugün konuştuk yeni ev sahibiyle yeni müdüre sağolsun yardımcı oldu iyi bi ev bulmuş tuttuk gibi bişy 1 şubatta da evi taşıycaz sanırımkız varya, bluebottle taşıncam dedi,2 güne taşındı..Hatta bugün lafı geçti ne hızlı karısın diye, biz taşıncz dedik, ne sen, ne ben,ne bodrum hala taşınamadık...
12 hafta bittikten sonra vermişti canımkaçıncı ayda basladın kan hapına canım
evet doktorda öyle demişti çok düşük değil ama kullanman yararına olur diye, bende kullanıyorumAslında çok da düşük değilmiş.1 değer düşükmüş ama farkediyor demek ki..
çıkıyorum ben..İyi akşamlar herkese..
arkadaşlar biraz önce wc ye gittim, hafif yanma hissettim.. acaba ben idrar yolu enfeksiyonu mu kaptım.. aranızda böle bişi yaşayan var mı , eğer varsa naptınız anlatırmısınız ??:18:
günaydın herkeseeeeeeee
Biz geldik, günaydın...
Günaydın azam benim...Erkencisin bugün....
hoşgeldniz bizde geldik kızımlaa hheyyyttt be ne güzedl bieşy miş yaaaa
evt işlere başlamadan açtım bugün ev alıcaz kuzu burdan tokilerden heyecanlıyım ev bakmaya falan da gidicez öle
Çok güzel değil mi...Gerçekten de öylee..Artık ben değiliz, biziz....
Hadi yaaa, bak kızın uğurlu geldi...Ne güzel...Bebeler olunca sorumluluklarımız arttı sanırım, ev işlerine giriştik çoğumuz...Hadi hayırlısı, Allah gönlüne göre versin..Tokilerin evleri de süper ama ya, burdakiler çok güzel....İnşallah gönlüne göre olur herşey..
önceden hitap edemiyordum ya ben şimdi kızım falan diyorum ya hoşuma gidiyo 2 hafta sonrada kesinleştimi tamamdır
evt işlere başlamadan açtım bugün ev alıcaz kuzu burdan tokilerden heyecanlıyım ev bakmaya falan da gidicez öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?