2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bambaşka duygular yaşatıyor insana , kendinden önce bebeğin geliyor hep insanı değiştiriyor... derlerdi inanmazdım hayat o benim için ay ağlıcam şimdi ...

Son düzenleme:

kız varya, bluebottle taşıncam dedi,2 güne taşındı..Hatta bugün lafı geçti ne hızlı karısın diye, biz taşıncz dedik, ne sen, ne ben,ne bodrum hala taşınamadık...
sorma tembeliz biz:)) ay sonuna taşınacam kız ben daha evi tutmadık başlama yapmaya gittiğimde tutacaz bugün konuştuk yeni ev sahibiyle yeni müdüre sağolsun yardımcı oldu iyi bi ev bulmuş tuttuk gibi bişy 1 şubatta da evi taşıycaz sanırım

kaçıncı ayda basladın kan hapına canım
12 hafta bittikten sonra vermişti canım
Aslında çok da düşük değilmiş.1 değer düşükmüş ama farkediyor demek ki..
evet doktorda öyle demişti çok düşük değil ama kullanman yararına olur diye, bende kullanıyorum

arkadaşlar biraz önce wc ye gittim, hafif yanma hissettim.. acaba ben idrar yolu enfeksiyonu mu kaptım.. aranızda böle bişi yaşayan var mı , eğer varsa naptınız anlatırmısınız ??:18:

arkadaşlar biraz önce wc ye gittim, hafif yanma hissettim.. acaba ben idrar yolu enfeksiyonu mu kaptım.. aranızda böle bişi yaşayan var mı , eğer varsa naptınız anlatırmısınız ??:18:

cnm sakın ihmal etme en kısa zamanda doktoruna danış büyük ihtimalle idrar testi ister senden ona göre de ilaç verir..idrar yolu enfeksiyonu öyle bişeyki bazen hiçbir belirti vermiyor bazen sadece ağrı oluyor veya yanma oluyo.. hamileyken maalesef en çok karşılaşılan şeylerden biri ben kızıma hamileyken 3-4kere falan enfeksiyon geçirmiştim son ayımda bile antibiyotik kullanmıştım.

evt işlere başlamadan açtım bugün ev alıcaz kuzu burdan tokilerden heyecanlıyım ev bakmaya falan da gidicez öle

Hadi yaaa, bak kızın uğurlu geldi...Ne güzel...Bebeler olunca sorumluluklarımız arttı sanırım, ev işlerine giriştik çoğumuz...Hadi hayırlısı, Allah gönlüne göre versin..Tokilerin evleri de süper ama ya, burdakiler çok güzel....İnşallah gönlüne göre olur herşey..

toki den başka bi yerden alamazdık zaten kredi de çekemezdik zaten 18000 kredi çekmiştik onu ödüyoruz şuanki eve 500 kira + 70 aidat verince ağır geliyo normalde 3 yıl burda ikamet şartı arıyorlardı ama fazla talep olmayınca o şartı kaldırmışlar..9000 peşin verip gerisini kira öder gibi ödeyelim dedik hem kendi evimiz olur sonuçta gidersek burdan satarız olmazsa kira veririz daha olmaz devredebiliyormuşsun yatırdıgın ana parayı alıp hiç olmazsa öle yaparız elalleme her ay 500 vermektense dedik bakalım buün eşim bi dersine girsin çıksın bamaya gidicez 10-12 binlik de bi araba aldık mı tamamdır.. çünkü bu tokiler baya bi uzakta yürüyerek gelemem

önceden hitap edemiyordum ya ben şimdi kızım falan diyorum ya hoşuma gidiyo 2 hafta sonrada kesinleştimi tamamdır

Canım büyük ihtimal kesindir artık, çünkü 17. haftadan önce erkek olsa mutlaka görülür diyor doktorum...Sen minnoşu kızım diye sevmeye devam et,eminim onun da hoşuna gidiyordur..

bu arada dün eşimde ilk defa karnımdaki hareketleri hisseetti valla ilk defa o kadar sert bi hareket yaptı haaa yoksa hissedemezdi oda bi garip oldu ama benim çocuk anacı olacak gece yatana kadr eli karnımdaydı ama başka hiç hareket etmedi o çektimi elini hemen hareket ediyodu vay beeee

evt işlere başlamadan açtım bugün ev alıcaz kuzu burdan tokilerden heyecanlıyım ev bakmaya falan da gidicez öle

Canım benim günaydın kızına da sana da, işleriniz yolunda gider inşallah.. Kız bebekler eve şans getirir derler, bak senin kızında şanslı geliyor maşallah... Hayırlı uğurlu olsun canım.. Sen hangi şehirdeydin, hatırlayamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…