10 da çıktık eve gittik, sülümannı seyrettik 11.30 gibi arkadaşı aradık tatlı yemeye gittik gece 1 i geçiyordu eve gittiğimizde..6 da uyandım, eşimi geçirdim...onun dün yediği bulaşıkları yıkadım..giyindimm, ojelerimi sürdüm, saçımı başımı düzelttim otobüsüme bindim işe geldim bacım....
Her zamanki halim...
günaydın kıslarr herkes iyidir umarım
10 da çıktık eve gittik, sülümannı seyrettik 11.30 gibi arkadaşı aradık tatlı yemeye gittik gece 1 i geçiyordu eve gittiğimizde..6 da uyandım, eşimi geçirdim...Onun dün yediği bulaşıkları yıkadım..Giyindimm, ojelerimi sürdüm, saçımı başımı düzelttim otobüsüme bindim işe geldim bacım....
Her zamanki halim...
maşallah sana ben ne yaptım anlatayım:)
eve gittim annem bende bekliyordu malum şeyi yedim eşim geç gelicekti annem eve gitti bi baktık tv de arıza var . Arızayı aradık giderilecek dedi. Sülümanda var dedie hadi gittik annemin koltuğa uzandım bi yatmışım çerezler meyveler derken eşim aradı seni almaya geldim aşşadayım yorgunum çıkmıyım inin indik eve gittim uzandım yine:))))) derken film bitti yattım :)
yani özetle yedim yattım kalktım işe geldim.. Herzamanki halim değil yanlış anlamayın
hoşgeldin..:80:iyiyiz seni sormalı
hoşbulduk ..iyi gibiyim bilmiyorum bugün hiç halim yok hamileliğin başından beri kuyruk sokumum ağrıyordu artık yolda yürürken kitliyor oturup kalkmak işkence gibi batıyor çok ufff hiç işe gelmemeliydim forumun negatifi oldum sanırım bugün
günaydın cnm iyiyiz sen nasılsınn
bugun işlerin ne durumda dün rahattın. Senin yanında eleman çalışıyor mu tekmisin.
Öncelikle herkese selam kıslar ben geldim :)
Yaa okurken maaşallahh dedim kaç kere.Ne enerji yavrum ya.Ne yedin bakim tatlı sen bi tepsi baklava yesen bu kadar enerji vermes:)
Ya kızlar bu arada hani işte kiminin rüyasına giriyor nasıl doğuracam vs, kiminin fobisi var.2. doğumu olanlar bile düşünüyordur eminim nasıl olcak bu kez diye vs...Neyse Dsmartta bi kanal var Travel& Living Uyduda falan varmı bilmiyorum.Orda bir program var ''I didnt know I was pregnant'' yane hamile olduğumu bilmiyordum die.Allahhımmm neler var ya.Manyakmı bu insanlar ya.KAdın hamile olduğunu bilmio Wc de doğuruyor.Bİr başkası üniversitede futbol takımında .Anlamamış 9 ay maç ortasında doğuruyor ya.Ya neler var her hafta izliyorum Eşim en sonuncuda kumandayı aldı elimden bi güzel azarladı:44: Çnükü resmen kriz modunda izliyorum.'' şimdi sen doğurcan şuraya salonun ortasına ''dedi bana :) hehe
Bi tanesi hele lunaparkta hız treninde mi ne doğuruyor.Allahım .Bizmi çok nazlıyız böle düşünüyoruz yok suyumuz gelio yok açılma oluyor vs.Çatır çatır doğuruyolar ya:95:
aman dikkat et kendine ...gerekirse izin al dinlen..
sorma ya annemdeydim ya rahattım.. Gerçi evde de olsak bi zyemekten sonra çay yaında bişeyler sonrasında meyve derken eşim kızıyor sen doğurup kurtulcan biz ne yapcam 200 kilo olduk diyor. (normal insanlar örnek verirken 100 kilo derler benimki normalde 103 olduğu için 200 den başlıyor direk)ooohhh, senin akşam baya güzel geçmiş....çerezler, meyveler..durucuk içinde bayram yapmıştır...
hoşbulduk ..iyi gibiyim bilmiyorum bugün hiç halim yok hamileliğin başından beri kuyruk sokumum ağrıyordu artık yolda yürürken kitliyor oturup kalkmak işkence gibi batıyor çok ufff hiç işe gelmemeliydim forumun negatifi oldum sanırım bugün
selam kızlar biz doktordan geldik çok şükür gayet iyiydi 280 gr olmuş
sizler nasılsınız diğer arkadaşların kontrolleride inşallah sorunsuz geçmiştir
sorma ya annemdeydim ya rahattım.. Gerçi evde de olsak bi zyemekten sonra çay yaında bişeyler sonrasında meyve derken eşim kızıyor sen doğurup kurtulcan biz ne yapcam 200 kilo olduk diyor. (normal insanlar örnek verirken 100 kilo derler benimki normalde 103 olduğu için 200 den başlıyor direk)
Ohh, maşallah,tosuncuk olmuş bizim bebe..Allah nazardan saklasın...
Çok sevindim canım..Bugün ağzın kulaklarında gezersin artık bebişi gördüm diye..
sorma yaa, benim herifim de bana alıyo yiyeyim diye, ben yemiyorum kendi daha çok yiyor...benden byük zaten göbeği şu an...öyle bi duruma geldik ki, ayakta öpüşemiyoruz göbek tokuşturmaktan...
Günaydın canım, kız ben kendimden yemliyim tatlıya gerek yok...Gerçi ne yediğimizi söylesem o da baya bi doping yani..
o doğuranları ben de anlamıyorum valla...Biz burda korkudan mahvoluyoruz, millet tuvalette doğuruyo göbeğini falan nasıl kesiyo, biz tetanoz olcaz diye korkuyoruz en güzel ameliyathanelerde, onlar kimbilir neyle kesip hayatlarına devam ediyorlar...Sorma, ben anlayamıyorum onları...
Sorma yaa, benim herifim de bana alıyo yiyeyim diye, ben yemiyorum kendi daha çok yiyor...Benden byük zaten göbeği şu an...Öyle bi duruma geldik ki, ayakta öpüşemiyoruz göbek tokuşturmaktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?