2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah sana ben ne yaptım anlatayım:)
eve gittim annem bende bekliyordu malum şeyi yedim eşim geç gelicekti annem eve gitti bi baktık tv de arıza var . Arızayı aradık giderilecek dedi. Sülümanda var dedie hadi gittik annemin koltuğa uzandım bi yatmışım çerezler meyveler derken eşim aradı seni almaya geldim aşşadayım yorgunum çıkmıyım inin indik eve gittim uzandım yine:))))) derken film bitti yattım :)
yani özetle yedim yattım kalktım işe geldim.. Herzamanki halim değil yanlış anlamayın

Öncelikle herkese selam kıslar ben geldim :)

Yaa okurken maaşallahh dedim kaç kere.Ne enerji yavrum ya.Ne yedin bakim tatlı sen bi tepsi baklava yesen bu kadar enerji vermes:)

Ya kızlar bu arada hani işte kiminin rüyasına giriyor nasıl doğuracam vs, kiminin fobisi var.2. doğumu olanlar bile düşünüyordur eminim nasıl olcak bu kez diye vs...Neyse Dsmartta bi kanal var Travel& Living Uyduda falan varmı bilmiyorum.Orda bir program var ''I didnt know I was pregnant'' yane hamile olduğumu bilmiyordum die.Allahhımmm neler var ya.Manyakmı bu insanlar ya.KAdın hamile olduğunu bilmio Wc de doğuruyor.Bİr başkası üniversitede futbol takımında .Anlamamış 9 ay maç ortasında doğuruyor ya.Ya neler var her hafta izliyorum Eşim en sonuncuda kumandayı aldı elimden bi güzel azarladı:44: Çnükü resmen kriz modunda izliyorum.'' şimdi sen doğurcan şuraya salonun ortasına ''dedi bana :) hehe

Bi tanesi hele lunaparkta hız treninde mi ne doğuruyor.Allahım .Bizmi çok nazlıyız böle düşünüyoruz yok suyumuz gelio yok açılma oluyor vs.Çatır çatır doğuruyolar ya:95:

Ooohhh, senin akşam baya güzel geçmiş....çerezler, meyveler..durucuk içinde bayram yapmıştır...

hoşgeldin..:80:iyiyiz seni sormalı

hoşbulduk ..iyi gibiyim bilmiyorum bugün hiç halim yok hamileliğin başından beri kuyruk sokumum ağrıyordu artık yolda yürürken kitliyor oturup kalkmak işkence gibi batıyor çok ufff hiç işe gelmemeliydim forumun negatifi oldum sanırım bugün

aman dikkat et kendine ...gerekirse izin al dinlen..

günaydın cnm iyiyiz sen nasılsınn
bugun işlerin ne durumda dün rahattın. Senin yanında eleman çalışıyor mu tekmisin.

bugün 108lere bakacağım defter benimde değil arkadaşın malum yıl çinde hiç ilgilenilmemeiş ona yardım edeceğim tekim kız nerde önce kendimi doyurayım da inşallah bende birine ekmek kapısı olurum

Günaydın canım, kız ben kendimden yemliyim tatlıya gerek yok...Gerçi ne yediğimizi söylesem o da baya bi doping yani..
o doğuranları ben de anlamıyorum valla...Biz burda korkudan mahvoluyoruz, millet tuvalette doğuruyo göbeğini falan nasıl kesiyo, biz tetanoz olcaz diye korkuyoruz en güzel ameliyathanelerde, onlar kimbilir neyle kesip hayatlarına devam ediyorlar...Sorma, ben anlayamıyorum onları...

selam kızlar biz doktordan geldik çok şükür gayet iyiydi 280 gr olmuş
sizler nasılsınız diğer arkadaşların kontrolleride inşallah sorunsuz geçmiştir

ooohhh, senin akşam baya güzel geçmiş....çerezler, meyveler..durucuk içinde bayram yapmıştır...
sorma ya annemdeydim ya rahattım.. Gerçi evde de olsak bi zyemekten sonra çay yaında bişeyler sonrasında meyve derken eşim kızıyor sen doğurup kurtulcan biz ne yapcam 200 kilo olduk diyor. (normal insanlar örnek verirken 100 kilo derler benimki normalde 103 olduğu için 200 den başlıyor direk)

cnmm dr sordunmu geçmiş olsun. Bizde hergün pozitif değiliz akşama doğru neşeleniyoruz:)) ben özellikle eve gitmeye yakın mutlu oluyorum yoksa bütün gün ızdırap

Ohh, maşallah,tosuncuk olmuş bizim bebe..Allah nazardan saklasın...
Çok sevindim canım..Bugün ağzın kulaklarında gezersin artık bebişi gördüm diye..

Sorma yaa, benim herifim de bana alıyo yiyeyim diye, ben yemiyorum kendi daha çok yiyor...Benden byük zaten göbeği şu an...Öyle bi duruma geldik ki, ayakta öpüşemiyoruz göbek tokuşturmaktan...

süper ipekcim maşallah ben 18.haftada gittiğimde 230 gr dı seninki fmg gibi maşallahı var tosuncuklarınızın.. Gözünaydınnnn

sorma yaa, benim herifim de bana alıyo yiyeyim diye, ben yemiyorum kendi daha çok yiyor...benden byük zaten göbeği şu an...öyle bi duruma geldik ki, ayakta öpüşemiyoruz göbek tokuşturmaktan...

hahaha bizde geçen dans edicektik eylül tutturdu dans diye kalktık bi türlü kavuşamadık birbirimize..

Yahu sakınılan göze çöp batar dicem ama bizimki öle normal pimpirik diilki şekerim.Yane tabiki mikrobundan ,enfeksiyonundan çekincez,bebeğin sağlığından endişe etces...Enteresan bu doğum işleri valla :)

Çok sefindim canım maşallah bebek çok ii demek.Benimde 3yada 4 şubatta kontrol.Bakalım nolcak

Sorma yaa, benim herifim de bana alıyo yiyeyim diye, ben yemiyorum kendi daha çok yiyor...Benden byük zaten göbeği şu an...Öyle bi duruma geldik ki, ayakta öpüşemiyoruz göbek tokuşturmaktan...

Ahaha aynen yaa.Bizimkide 7 kilo falan aldı ben 4 ayda 4 kilo aldım gebelikte.Diorumki sen benden önce doğurcaksın :) kızıyor bana.Bende hemen araya '' kabul et annenden güsel yemek yapıyorum.ondan kilo alıyorsun ''şeklinde Hürremimsi çamurluklar sokuyorum hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…