2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma yaa, benim herifim de bana alıyo yiyeyim diye, ben yemiyorum kendi daha çok yiyor...Benden byük zaten göbeği şu an...Öyle bi duruma geldik ki, ayakta öpüşemiyoruz göbek tokuşturmaktan...

Benim eşimde ben hamile kaldığımdan beri 9 kilo aldı...bazen akşamları senin canın tatlı çekmiyomu gidip alayım diyoooyok istemiyorum diyorum.yok yok ben alayım diyo gidiyo adam yaaakendi yicek yaa

biz bi temizlik yaparız aman bbeek duruyormu moduna gireriz. Sanki ipliğe bağlılar:)) bu sabah gazete de de okudum liseli kız evde doğurmuş bebeği çöpe atmış. Nasıl yaparlar ya nasıl saklamış 9 ay boyunca şaştım kaldım..
Neyle kestin kordonunu felan anlmadım

benim eşimde ben hamile kaldığımdan beri 9 kilo aldı...bazen akşamları senin canın tatlı çekmiyomu gidip alayım diyoooyok istemiyorum diyorum.yok yok ben alayım diyo gidiyo adam yaaakendi yicek yaa
kız onlara yaradı zaten benimkide aynı yani dana gibi oldu iyce..,

gelmedi.......nerde ki..

bilmem akıma geldi hersabah gelirdi..

Ben de derim hep, ben annenden güzel yemek yapıyorum, sen benden güzel yapıyorsun diye..Şımarır sonra...
Kız benim imkanım olsa bebeği herifin içinee koyacam, ondan beslensin maşallah iştahı çok açık, herşey yiyor....

kıslar tansiyonum 17 9 olmuş çok kötüyüm ya dr u aradım hap verdi eşimi bekliyorum beni acile götürsün

Geçmil olsun canım ya acil şifalar Rabbimden.Sakin ol sen stres yapma,rahatlamaya çalış

Benim eşimde ben hamile kaldığımdan beri 9 kilo aldı...bazen akşamları senin canın tatlı çekmiyomu gidip alayım diyoooyok istemiyorum diyorum.yok yok ben alayım diyo gidiyo adam yaaakendi yicek yaa

Yaa çok komikler dimi.Benimkide mesela abuk bişey alıp gelio '' canın çekmiştir senin''diyor.Hiççte canım istemiyor mesela oturup hepsini yiyor.Tıkınma bahaneleride hazır ''canın çekmiştir şimdi senin, canın istemiştir şimdi senin''

ay çok güldümm kuzu yaa..hiç düşünemiyorum onların hamile kalıp,çocuk doğurduğunuuu

Birde benim kayınvaliiidem canı sağolsun bayılırr yemekleriyle övünmeye.Ama ne yazıkki hiç öle special bi yemeği yok.Yeşil bulgur pilavı yapan birisi kendisi yaa.YEŞİLLL.Bildiğin yane.Neymiş içine kekik atmış pişirirken.Lezzet sırrıymış onun.Aman dedim içimden kendine saklayaydın keşke o sırrı bizle hiçç paylaşmasaydın :)))
Ah keşke öle bişi olsa bende bizimkine devretsem bebeyi.Dediğin gibi benden alacağının 2 katı protein ve vitamin alır

Aynı benim herifim gibi..Ama tek fark tatlı girince işin içine, ben hayır demiyorum..İkimiz birden yiyip şişiyruz..

ay çok güldümm kuzu yaa..hiç düşünemiyorum onların hamile kalıp,çocuk doğurduğunuuu

benimki tiksinir zaten..Kan man hep ben kendim aldırırım kan tutuyo bunu...
Serum takıyorlardı bana ilk zaman..Hep ben tek olurdum o kantinde beklerdi...
Kendi doğuramazdı zaten, kesin evlatlık alalım bi tane derdi...

hahaha bi an canlandırdım yaa gözümde speciale bakarmısın.. Sende sumak koy mor olsun:)))) nerelsiniz doğuda bulgurçok yenir. Ben malatyalıyım acayip severim bulgurdan olan herşeyi.

Kızım kadın yenilikçi işte dana ne istiyon....
Bizimki sırf bulgurdan pilav bile pişirmez, bizden bekler..İşten gideriz yanına, bi de yemek yapıcaz diye uğraşırız..

Allahımm.Dehşete düştüm.Ya egecim senin kızın var benimde olcak Allahın izniyle bak, Bizde kız yetiştirces.Bu nasıl bişi ya.Kınama istemiyorum ama korkmuyorda değilim.Neler okuyoruz ya.Şimdi bu kız hayatına normal bir kadın olarak normal bir birey olarak devam edebilecekmi.Bir daha doğurup çocuk yetiştirebilecekmi.Hep söylerim Allah isteyene versin çocuk

benimki tiksinir zaten..Kan man hep ben kendim aldırırım kan tutuyo bunu...
Serum takıyorlardı bana ilk zaman..Hep ben tek olurdum o kantinde beklerdi...
Kendi doğuramazdı zaten, kesin evlatlık alalım bi tane derdi...

Ya bu erkeklerinde iğneden korkma , kan tutma olaylarını anlayamıyorum.Çok geniş bi kitle.Her 10 erkekten 5 i böle diğer 5 ide zaten doktor :))))

Ya sizin eşiniz gircekmi doğuma kızlar.Ben benimkini istemiyorumyanımda ya.O bayılır ayılır doktorlar hemşireler onla ilgilenmekten beni unutur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…