akşamları yaptığım kalsiyum tabağı işe yarıyo galiba birde hasret söylediğinden beri akşamlarısüper ipekcim maşallah ben 18.haftada gittiğimde 230 gr dı seninki fmg gibi maşallahı var tosuncuklarınızın.. Gözünaydınnnn
inşallah senin bebişinde güzel haberlerini alıcazYahu sakınılan göze çöp batar dicem ama bizimki öle normal pimpirik diilki şekerim.Yane tabiki mikrobundan ,enfeksiyonundan çekincez,bebeğin sağlığından endişe etces...Enteresan bu doğum işleri valla :)
Çok sefindim canım maşallah bebek çok ii demek.Benimde 3yada 4 şubatta kontrol.Bakalım nolcak
Ahahaaynen yaa.Bizimkide 7 kilo falan aldı ben 4 ayda 4 kilo aldım gebelikte.Diorumki sen benden önce doğurcaksın :) kızıyor bana.Bende hemen araya '' kabul et annenden güsel yemek yapıyorum.ondan kilo alıyorsun ''şeklinde Hürremimsi çamurluklar sokuyorum hehe
geçmiş olsun canım bizi durumundan haberdar etkıslar tansiyonum 17 9 olmuş çok kötüyüm ya dr u aradım hap verdi eşimi bekliyorum beni acile götürsün
Birde benim kayınvaliiidem canı sağolsun bayılırr yemekleriyle övünmeye.Ama ne yazıkki hiç öle special bi yemeği yok.Yeşil bulgur pilavı yapan birisi kendisi yaa.YEŞİLLL.Bildiğin yane.Neymiş içine kekik atmış pişirirken.Lezzet sırrıymış onun.Aman dedim içimden kendine saklayaydın keşke o sırrı bizle hiçç paylaşmasaydın :)))
Ah keşke öle bişi olsa bende bizimkine devretsem bebeyi.Dediğin gibi benden alacağının 2 katı protein ve vitamin alır
canım gözünaydın çok sevindim iyi olmanızaselam kızlar biz doktordan geldik çok şükür gayet iyiydi 280 gr olmuş
sizler nasılsınız diğer arkadaşların kontrolleride inşallah sorunsuz geçmiştir
kızlar isimler hakkında ne düşünüyosunuzz kesinleştimi bebişlerinizin isimleri??
bende karıştırırken bunu gördüm okudum
efsa hoşuma giden bir isimdi ama anlamı farklıymıış :s
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/270920-kotu-anlamli-anlami-yanlis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html
Ya bu erkeklerinde iğneden korkma , kan tutma olaylarını anlayamıyorum.Çok geniş bi kitle.Her 10 erkekten 5 i böle diğer 5 ide zaten doktor :))))
Ya sizin eşiniz gircekmi doğuma kızlar.Ben benimkini istemiyorumyanımda ya.O bayılır ayılır doktorlar hemşireler onla ilgilenmekten beni unutur
hahaha bi an canlandırdım yaa gözümde speciale bakarmısın.. Sende sumak koy mor olsun:)))) nerelsiniz doğuda bulgurçok yenir. Ben malatyalıyım acayip severim bulgurdan olan herşeyi.
Kızım kadın yenilikçi işte dana ne istiyon....
Bizimki sırf bulgurdan pilav bile pişirmez, bizden bekler..İşten gideriz yanına, bi de yemek yapıcaz diye uğraşırız..
aaa geçmiş olsun canım yaa inşallah iyi çıkar sonucun sen içini ferah tutmerhaba kızlar , nasılsınız ? umarım herşey yolundadır.beni sorarsanız 3 gündür çok kötüyüm.salı günü doktora gitmiştim ya 3 lü tarama testimin sonuçları yüksek riskli çıktı bu yüzden apar topar ankaraya gittik ve dün amniyosentez yapıldı.şu an raporluyum ve evdeyim... herşey yolunda giderken birden şok oldum artık 20 gün testin sonucunu bekleyeceğiz.ne olur dua edin kötü birşey çıkmasın.. kendinize ve bebişlere iyi bakın.
merhaba kızlar , nasılsınız ? umarım herşey yolundadır.beni sorarsanız 3 gündür çok kötüyüm.salı günü doktora gitmiştim ya 3 lü tarama testimin sonuçları yüksek riskli çıktı bu yüzden apar topar ankaraya gittik ve dün amniyosentez yapıldı.şu an raporluyum ve evdeyim... herşey yolunda giderken birden şok oldum artık 20 gün testin sonucunu bekleyeceğiz.ne olur dua edin kötü birşey çıkmasın.. kendinize ve bebişlere iyi bakın.
merhaba kızlar , nasılsınız ? Umarım herşey yolundadır.beni sorarsanız 3 gündür çok kötüyüm.salı günü doktora gitmiştim ya 3 lü tarama testimin sonuçları yüksek riskli çıktı bu yüzden apar topar ankaraya gittik ve dün amniyosentez yapıldı.şu an raporluyum ve evdeyim... Herşey yolunda giderken birden şok oldum artık 20 gün testin sonucunu bekleyeceğiz.ne olur dua edin kötü birşey çıkmasın.. Kendinize ve bebişlere iyi bakın.
merhaba kızlar , nasılsınız ? umarım herşey yolundadır.beni sorarsanız 3 gündür çok kötüyüm.salı günü doktora gitmiştim ya 3 lü tarama testimin sonuçları yüksek riskli çıktı bu yüzden apar topar ankaraya gittik ve dün amniyosentez yapıldı.şu an raporluyum ve evdeyim... herşey yolunda giderken birden şok oldum artık 20 gün testin sonucunu bekleyeceğiz.ne olur dua edin kötü birşey çıkmasın.. kendinize ve bebişlere iyi bakın.
aaa geçmiş olsun canım yaa inşallah iyi çıkar sonucun sen içini ferah tut
kaç çıktı üçlü sonucun eğer seni üzmezse yazarmısın
amin canım , 3 lü tarama testinin sonuçları yaklaşık 2 haftada çıktı
pardon soruyu yanlış anlamışım 1/90 çıktı
Ben yemeğe çıkıyorum kızlar.. Bütün iştahımda gitti..
günaydın herkeseeeeeeeeeeeee
herkes iyi umarımm
kuzu dün gece nete girdim senin entrylerini görünce sasırdım mesaiye kalmıssın gecmiş olsun
öykü ve kuzu dün beni psikopatlıklarım için bayaa yorulmuslar kusura bakmayın kızlar(
herkesin günü güzel geçsinnnnnnnnnn
günaydın herkeseeeeeeeeeeeee
herkes iyi umarımm
kuzu dün gece nete girdim senin entrylerini görünce sasırdım mesaiye kalmıssın gecmiş olsun
öykü ve kuzu dün beni psikopatlıklarım için bayaa yorulmuslar kusura bakmayın kızlar(
herkesin günü güzel geçsinnnnnnnnnn
ya tevekkeli değil kaç gündür seni soruyorum canım. Başıma ağrı girdi .. Nerden çıktı şimdi içini ferah tut kuzenimde de risk %20 çıkmıştı amniyosentes temiz çıktı .. Hiç bişey olmayacak korkma sen.. Dinlen bebişinede iyi bak.. Bizler duasalarımızla yanındayız cnm. Allah bebişini sağlıkla sana bağışlasın(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?