2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar , nasılsınız ? umarım herşey yolundadır.beni sorarsanız 3 gündür çok kötüyüm.salı günü doktora gitmiştim ya 3 lü tarama testimin sonuçları yüksek riskli çıktı bu yüzden apar topar ankaraya gittik ve dün amniyosentez yapıldı.şu an raporluyum ve evdeyim... herşey yolunda giderken birden şok oldum artık 20 gün testin sonucunu bekleyeceğiz.ne olur dua edin kötü birşey çıkmasın.. kendinize ve bebişlere iyi bakın.

süper ipekcim maşallah ben 18.haftada gittiğimde 230 gr dı seninki fmg gibi maşallahı var tosuncuklarınızın.. Gözünaydınnnn
akşamları yaptığım kalsiyum tabağı işe yarıyo galiba birde hasret söylediğinden beri akşamları
demir hapımla birlikte keçiboynuzu pekmezi içiyorum onunda etkisi olabilir
inşallah senin bebişinde güzel haberlerini alıcaz
kıslar tansiyonum 17 9 olmuş çok kötüyüm ya dr u aradım hap verdi eşimi bekliyorum beni acile götürsün
geçmiş olsun canım bizi durumundan haberdar et

selam kızlar biz doktordan geldik çok şükür gayet iyiydi 280 gr olmuş
sizler nasılsınız diğer arkadaşların kontrolleride inşallah sorunsuz geçmiştir
canım gözünaydın çok sevindim iyi olmanıza

ben elvin düşünüyorum kızıma şimdiden herkese duyuruyorum
dün arkadaşın birini aradık haber verelim diye hemen adını naz koyun dedi ona neyse sanki onun bebeği

Benim doktorum eşime her gittiğimizde sen de gireceksin, yoksa ben bunu doğurtmam diyor..Çok konuşuyo bu diyor..Eşim de bayıltın da alın bebeği diyor..Doktorum bayılmamı istemiyor, ilk temas çok önemli diyor..Eşim korkusundan bu ayki kontrole gelmeyecek, ben yalnız gideceğim...Ama kesinlikle girmez, çünkü ya bayılır, ya da ömrü boyunca bana yanaşmaz bi daha...

hahaha bi an canlandırdım yaa gözümde speciale bakarmısın.. Sende sumak koy mor olsun:)))) nerelsiniz doğuda bulgurçok yenir. Ben malatyalıyım acayip severim bulgurdan olan herşeyi.

Hakikatten ya bende mor yapim bakiim naapcak :)

Benim anneannem ve dedem Malatyalı şeker.Bizde de çok önemlidir Bulgur ve memleket yemekleri.Mesela herkesin evinde hem yaş hem kuru sumak vardır ordan pay biç :) Ben bayılıyorum Memleket yemeklerimize ya.Eşimin tüm sülalesi Arnavut.İStanbula göçmüşler 4-5 kuşak önce falan.Ama yeşil bulgur pilavı geleneklerinden hiç kopmadılar demek :)

Kızım kadın yenilikçi işte dana ne istiyon....
Bizimki sırf bulgurdan pilav bile pişirmez, bizden bekler..İşten gideriz yanına, bi de yemek yapıcaz diye uğraşırız..

Ay allahım ya.Oda güzelmiş yani.Pişir birlikte yiyelim modu.Kayınvalideler değişik varlıklarımız

aaa geçmiş olsun canım yaa inşallah iyi çıkar sonucun sen içini ferah tut
kaç çıktı üçlü sonucun eğer seni üzmezse yazarmısın

inşallah sonuçlar tertemiz çıkar geçmiş olsun

ya tevekkeli değil kaç gündür seni soruyorum canım. Başıma ağrı girdi .. Nerden çıktı şimdi içini ferah tut kuzenimde de risk %20 çıkmıştı amniyosentes temiz çıktı .. Hiç bişey olmayacak korkma sen.. Dinlen bebişinede iyi bak.. Bizler duasalarımızla yanındayız cnm. Allah bebişini sağlıkla sana bağışlasın(((((

Canım çok üzüldüm.Dua edicem emin ol.Söylemesi kolay ama moralini yüksek tut,pozitif düşün,iyi düşün iyi olsun derler.Benim doktorum '' okadar çok 3 lü test i olumsuz olan ve gebeliği devam ettirip doğan çocuğun sağlıklı olduğunu gördümki'' dedi.Yani % 100 değil hiç bir şey Allah bilir sadece

Ayy, canım yaa..Sen o gün gelmeyince aklımıza gelmiştin ama endişelenmemiştik...Ters bişey yoktur diye düşünmüştük...İkilin iyi miydi, üçlü yüksek riskli çıkmış..Geçmiş olsun canım ya, inşallah bişeyi yoktur bebişinin sen kalbini ferah tut olur mu, üzülme, bebeğin de üzülmesin...aminosentez yapılanların çoğu iyi çıkıyor, inşallah sonuçların iyi çıkar..2 kişi daha oldu topikte aminosentez, inşallah hepiniz de güzel haberlerle gelirsiniz..Dualrımız seninle canım..

günaydın herkeseeeeeeeeeeeee

herkes iyi umarımm

kuzu dün gece nete girdim senin entrylerini görünce sasırdım mesaiye kalmıssın gecmiş olsun

öykü ve kuzu dün beni psikopatlıklarım için bayaa yorulmuslar kusura bakmayın kızlar (

herkesin günü güzel geçsinnnnnnnnnn

çok geçmiş olsun inşallah hayır haberler al canım (

Hoşgeldin..Neyse hallettik ama o işi..Uğraştık ama sonuca değdi...
Evet, dün mesai vardı, bügün yine var...Takıldım kaldım işyerinde...

((((( aslında güzeldi de bry ye üzüldüm(

teşekkür ederim canım desteğin icin.o gün sana dr dan gelince hemen yazarım demiştim ya bunlar geldi başıma.inşallah iyi çıkar ve kızıma sağlıklıca kavuşurum. gerçekten dualarınıza ihtiyacım var.öpüyorum canım sende kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…