2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sıkma canını ...Benim bi arkadaşımıda gönderdiler,ama şükür bi problem çıkmadı.İçini rahat tutmaya çalış..

Canım üzülme, inşallah güzel çıkacak...Biz burda dualarımızla % 90 düşecek diye ilaç dahi verilmeyen çocuğu tutundurduk, sana da bişey olmaz inşallah..
Zaten elimizden şu an dua etmek ve beklemekten başka bişey gelmez...İnşallah herşey güzel olacak...

burada ezan okunuyor senin ve meleğin için dua ettim Allah ın izni ile aminosentezden öyle güzel sonuc al ki herkesten rahat etsin için canım pek çok kişi duyduk riskli cıkıp da aminosentezde iyi sonuc alan sende onlardan olacaksın Allah ın izni ile

Burda da şimdi başladı okunuyor,bende dua ediyorum canım.Cümlemize şifa versin sağlık versin.Yavrularımıza bol sıhhat versin

Ay tüylerik diken diken oldu kuzu.Ben çok inanıyorum dua nın gücüne.Ne kadar özel bahsettiğin olay ya

kızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.gerçekten çok iyisiniz.kızım okuldan gelecek biraz sonra onun için çıkmak zorundayım.kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum

Ay tüylerik diken diken oldu kuzu.Ben çok inanıyorum dua nın gücüne.Ne kadar özel bahsettiğin olay ya

Evet, ilk gittiğim doktor % 90 düşecek dedi, miyomuma bitişik duruyor diye...Progesteron veriyorlarmış düşmesin diye, onu bile vermedi...Hatta alalım bile dedi de düşmeyince, bıraktım onu..Şimdiki doktorum çok anlayışlı..Hala bebeğim yukarılara çıkmadı daha kasığımın üzerinde duruyo ama, doktorum o kadar inanıyor ki bize, senin bebeğin ya, bişey olmaz ona diyor..Ben de inanıyorum, bişey olmayacak kızıma..Ama hiç ümitsiz olmadım ben..Hep dua ettim..Hep olumlu düşündüm...
İNşallah bry de çok güzel haberler alacak sonuç iyi çıkacak inşallah...

canım bence temiz çıkacak kuzenimin de bebeğinde risk yüksek çıkmıştı amniyo felan yaptılar sonuç iyi çıktı hiç kendini üzme sen

bu arada üçlü test ne kadar zamanda sonuçlanıyor ben dün kan verdim bugün alıcam sonucu inşallah bazen daha uzun zamanda sonuç alanları duyuyorum

Canım çok çok geçmiş olsun duacınım...inşallah sonuçların iyi çıksın...sen de dikkat et kendine

selam kızlar,
foruma yeni katıldım. ben de haziran sonunda inşallah doğum yapacağım. şimdi 18.haftamızdayız. 3lü testimiz yapılacak. ben daha çok kızımı göreceğim için heyecanlıyım
İstanbulda yaşadığım, kontrollere ankarada gittiğim için, eşimle henüz kontrole gidemedik. Ayrıntılı ultrason yapılacağı zaman eşimin de gelmesini çok istiyorum. 19. haftada kontrolümüz var. Ayrıntılı ultrason için doğru zaman mı sizce?

Son düzenleme:

Valla ben aynı gün almıştım sonucu..

selam kızlar

dün giremedim baş ağrısından geberiyodum... bi bakiim dedim napıyosunuz diye..
ne güzel bugün doktora gidicektim istediğim saate randevu kalmamış, eşimde dedi yarın gidelim o zaman.. Bugün görcektim ne güzel cücemi..

Hoşgeldin canım...Doktorun o haftayı söylediyse doğru zamandır...Her doktor farklı bi hafta söylüyor...
İnşallah güzel çıkar sonuçların.

Selam canım..Sağlıklı sıhhatli olsun ya, yarın görüver hiç önemli değil ya..İnşallah güzel haberlerle gelirsin..

Kızlar benim ikili taramadan sonra doktor benden üçlü testi yapmaya gerek yok dedi...Neden acaba?aranızda başka üçlü testi yapılmayan varmı peki??

Kızlar benim ikili taramadan sonra doktor benden üçlü testi yapmaya gerek yok dedi...Neden acaba?aranızda başka üçlü testi yapılmayan varmı peki??

evet var canım..Benim ypıldı ama, çoğu doktor 3 lü yapmıyor, veya 4 lü..İkili iyi çıkarsa sorun yok dyorlar..Ben yaptırdım ama benim ilk zamanlar düşük riskim falan çoktu ya, yapalım dedi doktorum, 4 lüyü istemedi ama, tamam artık buna gerek kalmadı dedi..Ben ama gittim başka doktorda onu da yaptırdım..

ben iki yerde kontrole gidiyorum hem kandi tüp bebek dr uma hem üniversiteye
ikili tarama üniversitede yapıldı üçlü de
kendi dr um ikiliye güvenmiyorum sonuçta ultrasonda insan ölçüm yapıyor bence hata payı olabilir dedi üçlü yapıcam dedi
şimdi üniversiteden aldığım üçlü sonucunu kendi dr uma götürücem

2li test iyi çıkınca bazı doktorlar istemeyebiliyo 3lü yada 4lü testi. Hatta 2li testi bile bazı doktorlar sadece ense kalınlığına bakıp bile karar verebiliyo yapıp yapmıcağına

Ah canım bak ben bunları bilmiyordum.Ne kadar güçlü ve cesursun.Çok iyi bi anne oalcağına eminim.Pozitif olmak gerçekten çok öenmli değilmi.Kızçen de inatçı bak, nasıl tutunmuş hayata.Eee çılgın anası seviyor yaşamayı ona çekmiş :) Herşey çok güsel olacak inşallah kuzu.Burdan hepbirlikte birbirimize sağlıklı doğumhaberlerimizi verces

Hoşgeldin arkadaşım.Bize takıl hayatını yaşa :)
Şaka bir yana müthiş faydalı bi paylaşım platformu burası.Sende zamanla anlayacaksın.Ben ayrıntılı ultrasona 4 şubatta gircem.Doktor öle uygun gördü yane hmm bi düşüniim, evet 21.hafta felan olcak benimde.Doktora ve bebeğin duruşuna göre değişio sanırım.Benim 2 li test oldu çok düşük çıktı sonuç ama 3 lü teste gerek görmedi doktor ya.İçime kurt düştü şimdi.Dediki 2 li test bu kadar iyi sonuç verdiğinde 3 lü teste gerek görmüyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…