merhaba kızlar , nasılsınız ? umarım herşey yolundadır.beni sorarsanız 3 gündür çok kötüyüm.salı günü doktora gitmiştim ya 3 lü tarama testimin sonuçları yüksek riskli çıktı bu yüzden apar topar ankaraya gittik ve dün amniyosentez yapıldı.şu an raporluyum ve evdeyim... herşey yolunda giderken birden şok oldum artık 20 gün testin sonucunu bekleyeceğiz.ne olur dua edin kötü birşey çıkmasın.. kendinize ve bebişlere iyi bakın.
teşekkür ederim canım desteğin icin.o gün sana dr dan gelince hemen yazarım demiştim ya bunlar geldi başıma.inşallah iyi çıkar ve kızıma sağlıklıca kavuşurum. gerçekten dualarınıza ihtiyacım var.öpüyorum canım sende kendine iyi bak
teşekkür ederim canım desteğin icin.o gün sana dr dan gelince hemen yazarım demiştim ya bunlar geldi başıma.inşallah iyi çıkar ve kızıma sağlıklıca kavuşurum. gerçekten dualarınıza ihtiyacım var.öpüyorum canım sende kendine iyi bak
burada ezan okunuyor senin ve meleğin için dua ettim Allah ın izni ile aminosentezden öyle güzel sonuc al ki herkesten rahat etsin için canım pek çok kişi duyduk riskli cıkıp da aminosentezde iyi sonuc alan sende onlardan olacaksın Allah ın izni ile
Canım üzülme, inşallah güzel çıkacak...Biz burda dualarımızla % 90 düşecek diye ilaç dahi verilmeyen çocuğu tutundurduk, sana da bişey olmaz inşallah..
Zaten elimizden şu an dua etmek ve beklemekten başka bişey gelmez...İnşallah herşey güzel olacak...
Ay tüylerik diken diken oldu kuzu.Ben çok inanıyorum dua nın gücüne.Ne kadar özel bahsettiğin olay ya
merhaba kızlar , nasılsınız ? umarım herşey yolundadır.beni sorarsanız 3 gündür çok kötüyüm.salı günü doktora gitmiştim ya 3 lü tarama testimin sonuçları yüksek riskli çıktı bu yüzden apar topar ankaraya gittik ve dün amniyosentez yapıldı.şu an raporluyum ve evdeyim... herşey yolunda giderken birden şok oldum artık 20 gün testin sonucunu bekleyeceğiz.ne olur dua edin kötü birşey çıkmasın.. kendinize ve bebişlere iyi bakın.
kızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.gerçekten çok iyisiniz.kızım okuldan gelecek biraz sonra onun için çıkmak zorundayım.kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum
canım bence temiz çıkacak kuzenimin de bebeğinde risk yüksek çıkmıştı amniyo felan yaptılar sonuç iyi çıktı hiç kendini üzme sen
bu arada üçlü test ne kadar zamanda sonuçlanıyor ben dün kan verdim bugün alıcam sonucu inşallah bazen daha uzun zamanda sonuç alanları duyuyorum
selam kızlar,
foruma yeni katıldım. ben de haziran sonunda inşallah doğum yapacağım. şimdi 18.haftamızdayız. 3lü testimiz yapılacak. ben daha çok kızımı göreceğim için heyecanlıyım
İstanbulda yaşadığım, kontrollere ankarada gittiğim için, eşimle henüz kontrole gidemedik. Ayrıntılı ultrason yapılacağı zaman eşimin de gelmesini çok istiyorum. 19. haftada kontrolümüz var. Ayrıntılı ultrason için doğru zaman mı sizce?
selam kızlar
dün giremedim baş ağrısından geberiyodum... bi bakiim dedim napıyosunuz diye..
ne güzel bugün doktora gidicektim istediğim saate randevu kalmamış, eşimde dedi yarın gidelim o zaman.. Bugün görcektim ne güzel cücemi..
Selam canım..Sağlıklı sıhhatli olsun ya, yarın görüver hiç önemli değil ya..İnşallah güzel haberlerle gelirsin..
canım bence temiz çıkacak kuzenimin de bebeğinde risk yüksek çıkmıştı amniyo felan yaptılar sonuç iyi çıktı hiç kendini üzme sen
bu arada üçlü test ne kadar zamanda sonuçlanıyor ben dün kan verdim bugün alıcam sonucu inşallah bazen daha uzun zamanda sonuç alanları duyuyorum
Kızlar benim ikili taramadan sonra doktor benden üçlü testi yapmaya gerek yok dedi...Neden acaba?aranızda başka üçlü testi yapılmayan varmı peki??
Kızlar benim ikili taramadan sonra doktor benden üçlü testi yapmaya gerek yok dedi...Neden acaba?aranızda başka üçlü testi yapılmayan varmı peki??
Evet, ilk gittiğim doktor % 90 düşecek dedi, miyomuma bitişik duruyor diye...Progesteron veriyorlarmış düşmesin diye, onu bile vermedi...Hatta alalım bile dedi de düşmeyince, bıraktım onu..Şimdiki doktorum çok anlayışlı..Hala bebeğim yukarılara çıkmadı daha kasığımın üzerinde duruyo ama, doktorum o kadar inanıyor ki bize, senin bebeğin ya, bişey olmaz ona diyor..Ben de inanıyorum, bişey olmayacak kızıma..Ama hiç ümitsiz olmadım ben..Hep dua ettim..Hep olumlu düşündüm...
İNşallah bry de çok güzel haberler alacak sonuç iyi çıkacak inşallah...
selam kızlar,
foruma yeni katıldım. ben de haziran sonunda inşallah doğum yapacağım. şimdi 18.haftamızdayız. 3lü testimiz yapılacak. ben daha çok kızımı göreceğim için heyecanlıyım
İstanbulda yaşadığım, kontrollere ankarada gittiğim için, eşimle henüz kontrole gidemedik. Ayrıntılı ultrason yapılacağı zaman eşimin de gelmesini çok istiyorum. 19. haftada kontrolümüz var. Ayrıntılı ultrason için doğru zaman mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?