2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle araştır.. Bebişinede selam söyle bizden.. Benim bbaşım kesintisiz yayın gibi ya hep ağrıyor bütünleştim ama eve gidince duruyor.. Buranın havasından kesin.

kemençe hee ha uçak temel mi fadime mi geliyor
ben eşime diyimde sevinsin oda karadenizli hoşuna gider

kemençe hee ha uçak temel mi fadime mi geliyor
ben eşime diyimde sevinsin oda karadenizli hoşuna gider[/QUOTE]

henüz belli degil!!! ayin basinda belli olacak, o zaman yazarim buraya:)))

Kizlar hiziniza yetisilmiyor. Bir sofra koyayim diye kalktim basindan, kac sayfa olmus yaa.. Onceki sayfalarda biriniz bir programdan bahsediyordu hamile oldugumu bilmiyordum diye, youtube'tan buldum hemen. Vay anasini diyorum sadece...
Ben ogluma hamileyken surekli mozart dinletmistim. Simdi oglum 4,5 yasinda, son iki yildir matematigi aldi yurudu. Simdi ise turkce haric iki ayri dili neredeyse iyiye yakin seviyede konusuyor. Ben mozarta bagliyorum biraz. Hamileyken arastirma yapmistim bu konuda, mozartin beyin hucrelerinde etkisi oldugunu okumustum. Yine de hangi besteci olursa olsun klasik muzigin dehalar yaratabilecegine inaniyorum.

ben de arada açıorum klasik müzik:) kocacım istiyor tabi:) ama bence sevdiğim tarzda müzik dinlemek bebeğime daha iyi gelecektir. Tarkan da olur kemençe de:) ben tulum dinletiorum horon tepiyoruz kızımla arada da R&B açıp dımtısss yapıoruz hem spor hem müzik
yeter ki bebekim mutlu ossun

konumuz kilo demek hee hıııı valla ben hiç tartılmadım hamile kaldığımdan beri, doktor tartıcak oluo unutturuyorum moralim bozulmasın diye ama kilo almadım sadece karnım büyüdü

evet haklisin canim, ne kadarlik oldu senin bebis???

bende çıkıyorum kızlar. bi banyoya girip alışverişe gitmem lazım.. iyi bakın kendinize..

:13:

ben Tarkan dinletçem

Aha ! Eşime sölesem hemen katılır bu fikre.Hayran Tarkana çünküm

Yaa inanırmısın bizimde eşi Trabzonlu olan bi akrabamız var.Full kemençe dinledi çocuk inan bana 3 yaşında kolbastı yapiodu ya.şimdi 5 yaşında falan.Mutlaka kemençe işe yarar.Ben İzmirliyim doğma büyüme.HAni alakamız yok kemençe ile ama onların düğününe bende horon tepmiştim

İşte ben izliyorum o programı.Allahım nasıl hikayeler var inanamzsın ya.Ohaaa diye izliyorum her seferinde :)

Ya ben bu klasik müzik olayına çok inanıyorum.Bak sende tecrübe etmişsin.Mutlaka faydası vardır çünkü dikkat kesilecek o sesleri ayırt etmeye çalışcak derken normal hızından daha hızlı bölünür beyin hücreleri.Biz de devam edelim madem bu işe.

Yaa inanırmısın bizimde eşi Trabzonlu olan bi akrabamız var.Full kemençe dinledi çocuk inan bana 3 yaşında kolbastı yapiodu ya.şimdi 5 yaşında falan.Mutlaka kemençe işe yarar.Ben İzmirliyim doğma büyüme.HAni alakamız yok kemençe ile ama onların düğününe bende horon tepmiştim

evet bende trabzonluyum...ne güzel iste bende öyle isterim, ben daha cok dinleteyim bebisime....

ben genelde müzik açtığım zaman hareketleniyo bebiş 18 haftamdayım bende p.tesi 19 olcak

Amanin yok boyle bisey yaa.. Bir insan 9 ay nasil anlamaz bebek tasidigini?? Hadi ustune gordu her ay diyelim. Peki o tekmeleri ne sandi ki? Ay bi yasima daha girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…