kesinlikle araştır.. Bebişinede selam söyle bizden.. Benim bbaşım kesintisiz yayın gibi ya hep ağrıyor bütünleştim ama eve gidince duruyor.. Buranın havasından kesin.iyyim canım dün kafamı duvarlara vuruyodum da bugün bişi yok çok şükür.. Evet yarın doktora gidicem.. Detaylı ultrason tarihimi falan alıcam. Cücemi görcem :) bide doğum hastane ücretler hakkında bilgi alcam. Kazıklamaya kalkarlarsa doktor bile değiştirebilirim...
kemençe hee ha uçak temel mi fadime mi geliyortatlim kilolari al sen bosver nasilsa gidecek...ne istiyorsan onu ye...ben öyle yapiyorum, gerci fazla kilo almadim ama olsun...
Müzige gelince ben inanirim ama öyle klasik müzik sevmem...yani ben karadenizli oldugum icin bazen kemence aciyorum...yani ne kadar etkili olur bilmem ama...belki duyuyordur diye acarim müzik arada...
Selam hanımlar....
Sohbetiniz bereketli, bebişleriniz hareketi olsun İNŞALLAAAAHHHHH
Hoşgeldin, ne güzel bi mesaj bu böyle..
Bende 18. haftamda 4 kilo almış durumdaydım.Ama şimdi bakmaya korkuyorum çünkü son günlerde çok açıldı iştahım.Bulantılar azalınca iştah geldi.Şu yoga lara başladık bakalım işe yaraycakmı.Bel ağrılarmı geçirsin yeter
Herkes şey dio ya doğumdan sonra bi 8 kilosu gitcek zaten birde emzirince hızla kalori harcanıyormuş bide bebecikle yürüyüşlere çıkarıs olur biter.Yaşasın yemek yemekkk!!! dermişim .ŞAka tebi :)
Ya kıslar ben bebekoya klasik müzik dinletiyorum 1 aydan fazladır.Evde eşim iş yerinde zavallı patroncuğum bıktı.Ama ben lise den beri ilgiliyidm klasik müsiğe.Öss ye çalışırken bile Vivaldi ve Chopin dinlerdim sürekli.Şimdi bide Çocuk Gelişimi Mezunuyum ben liseden.Çoklu Zeka Kuramı o yıllarda çıkmıştı .Bizim müfredatada girdi.Çok sesli müzik gerçekten yumudukların beyinlerindeki hücre sayısının daha fazla bölünmesine sebep oluyor.Bu kanıtlandı.Bide 2 görüş var 1) bebek koruyucu zar ve amniyon sıvısı içinde sesleri net duymaz ama klasik müzik çok çalgılı ve çok sesli olduğundan işe yarar
2) Sesler net gitmez boğuk gider.İşe yarayacağı ve minik bir dahii niz olacağı kesin değildir.Fakattt bir tek Beethoven ın 7.semfonisi net gider anne karnına diyorlar.
Ne mucize ama adam hem sağırdı hemde bir tek onun eserinin tüm notaları ile nett gittiğine inanılıyor
ben çıkıyorumkızlar hastaneye gidiyorum bugün gelemem herhalde yarın görüşürüz
tatlim kilolari al sen bosver nasilsa gidecek...ne istiyorsan onu ye...ben öyle yapiyorum, gerci fazla kilo almadim ama olsun...
Müzige gelince ben inanirim ama öyle klasik müzik sevmem...yani ben karadenizli oldugum icin bazen kemence aciyorum...yani ne kadar etkili olur bilmem ama...belki duyuyordur diye acarim müzik arada...
ben de arada açıorum klasik müzik:) kocacım istiyor tabi:) ama bence sevdiğim tarzda müzik dinlemek bebeğime daha iyi gelecektir. Tarkan da olur kemençe de:) ben tulum dinletiorum horon tepiyoruz kızımlaarada da R&B açıp dımtısss yapıoruz hem spor hem müzik
yeter ki bebekim mutlu ossun
evet haklisin canim, ne kadarlik oldu senin bebis???
bende çıkıyorum kızlar. bi banyoya girip alışverişe gitmem lazım.. iyi bakın kendinize..
biz 18.ayımızdayız. 19a girioruztekmeler de başladı:) bana değil babasına hareket edio kızım siz nekadarlık oldunuz?
:13:
ben Tarkan dinletçem
tatlim kilolari al sen bosver nasilsa gidecek...ne istiyorsan onu ye...ben öyle yapiyorum, gerci fazla kilo almadim ama olsun...
Kizlar hiziniza yetisilmiyor. Bir sofra koyayim diye kalktim basindan, kac sayfa olmus yaa.. Onceki sayfalarda biriniz bir programdan bahsediyordu hamile oldugumu bilmiyordum diye, youtube'tan buldum hemen. Vay anasini diyorum sadece...
Ben ogluma hamileyken surekli mozart dinletmistim. Simdi oglum 4,5 yasinda, son iki yildir matematigi aldi yurudu. Simdi ise turkce haric iki ayri dili neredeyse iyiye yakin seviyede konusuyor. Ben mozarta bagliyorum biraz. Hamileyken arastirma yapmistim bu konuda, mozartin beyin hucrelerinde etkisi oldugunu okumustum. Yine de hangi besteci olursa olsun klasik muzigin dehalar yaratabilecegine inaniyorum.
biz 18.ayımızdayız. 19a girioruztekmeler de başladı:) bana değil babasına hareket edio kızım siz nekadarlık oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?