2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Pardon :)
"Hamile oldugumu bilmiyordum" diye bir programdan bahsedilmisti de, ben de simdi onu seyrediyorum youtube'tan. Kadin hamile oldugunu bilmiyorken bebek dogurdu da..

"Hamile oldugumu bilmiyordum" diye bir programdan bahsedilmisti de, ben de simdi onu seyrediyorum youtube'tan. Kadin hamile oldugunu bilmiyorken bebek dogurdu da..

Ve düşünsene yani bir değil iki değil 10 değil bir çok kadın var böyle..öyleki program yapılıp sezon haline gelecke kadar...Ya nasıl hissetmezsin vücudundaki değişikliği.Bi inasna bu kadarmı yabancı olur bu kadarmı tanımaz vücudunu.Doğan bebekler yazık :)

suziiiii, nerelerdesin kız sen merak ettik bacım....

canımmmmm tahmin ettim merak ettiğinizi... özürr özürrr...
salı günü kuzenler gelmiş sakaryadan annemlere illa dediler gel , hiç plansız apor topar çıktım.. bu seferde annem ısrar etti kal diye.. dedim ''benm nete girmem lazım kızlara demem lazım merak ederler hamilelelr hepsi''diye ama ısrar edince kaldım . dün akşam geldim eve bugün ortalık felan zor attım kendimi nete.. bende çok özledim sizi..sen napiyon kuzu.. iyimisinn..çok şey kaçırdım mı.. ne var ne yokk.. senin bebiş nasıl hareketlendimi minik kelebekkk..

selammmm ben geldim yeni hatunlar gelmiş yada benmi yeni görüyorum, hoşgelmişler :)) Koci uyurken atladım pc başına akşamdan beri dalga geçiyor zaten yemek yiyoruz aa yemek yediğimizi yazmadın diyo uyuycam kız kalk uyuyacam diye yazacaktın diyo deli etti mokunu çıkardı yani bi daha töbe o yokken yazacam bende ağzına sakız olduk iyi mi

yaw hadi tekme hissetmedi karnıda şişmemiş bu hatunun nası anlamamışki bende 7 aylıkken doğum yaptıgında öğreneni duymuştum

Merak ettik tabi..Bi de hergün giriyorsun ya,ondan..Herkes hergün girmiyo, bi kaç kişiyiz hergün nete girenonlar gelmeyince merak ediyoruz...İyi ama,sen güzel sebeplerle yokmuşsun sevindim..Özledik senin sohbetini valla..
İyiyiz biz, ya bry aminosentez olmuş, ona braz moralimiz bozuldu bugün, ama inşallah iyi sonuçlarla gelicek...Gerimiz iyi çok şükür, ters bişey yok...
Minik kelebekkk mii..Kız o uyuya uyuya ayı yogi olacak, hala kıpırtı mıpırtı yok...Tembel tenekem benim...Çocuk kış uykusuna yattı, yazın doğunca uyanacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…