Amanin yok boyle bisey yaa.. Bir insan 9 ay nasil anlamaz bebek tasidigini?? Hadi ustune gordu her ay diyelim. Peki o tekmeleri ne sandi ki? Ay bi yasima daha girdim.
Pardon :)
"Hamile oldugumu bilmiyordum" diye bir programdan bahsedilmisti de, ben de simdi onu seyrediyorum youtube'tan. Kadin hamile oldugunu bilmiyorken bebek dogurdu da..
off başım agrıyor yaaaaa
benimde yaaaaaa
benim uykusuzluktan galiba
Eve ne zaman bakacaksınız fatma..
"Hamile oldugumu bilmiyordum" diye bir programdan bahsedilmisti de, ben de simdi onu seyrediyorum youtube'tan. Kadin hamile oldugunu bilmiyorken bebek dogurdu da..
baktık canım sabah yoktum yaa şimdi eşimin dersini bitirmesini bekliyorum bitirsin birine karar verip parayı yatıracaz öle işde hayırlısı bkalım
Hadi hayırlısı o zaman, herşey gönlünüzce olsun...
suziiiii, nerelerdesin kız sen merak ettik bacım....
17 haftadayim simdi...alttada yaziyor zaten:))) ben hissetmedim bakalim bekliyoruz...
canımmmmm tahmin ettim merak ettiğinizi... özürr özürrr...
salı günü kuzenler gelmiş sakaryadan annemlere illa dediler gel , hiç plansız apor topar çıktım.. bu seferde annem ısrar etti kal diye.. dedim ''benm nete girmem lazım kızlara demem lazım merak ederler hamilelelr hepsi''diye ama ısrar edince kaldım . dün akşam geldim eve bugün ortalık felan zor attım kendimi nete.. bende çok özledim sizi..sen napiyon kuzu.. iyimisinn..çok şey kaçırdım mı.. ne var ne yokk.. senin bebiş nasıl hareketlendimi minik kelebekkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?