2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin fıstık, seni bu saatlerde burda görmek ne güzel...

Öncelikle hoş geldin suziş.Yaa koptum '' hamileler hepsi merak ederler''cümlene.Şöyle bi düşündüm hepimizi.Göbeklerinden klavyeye zor eğilen bi sürü tip böyl endişe içinde tırnaklarını yiyor sonra dövünüyor ahh nerede bu hatun vah nerede diye.Ya hakikatten gebelik çok komik şeyler yaptırıyor ya.Bende acaip endişeli paranoyak pinpirik bişi oldum.Çok eğleniyorum

ben yeniyim daha sitede, o yüzden alt tarafa bakmak gelmedi aklıma nası yapılıyor ki o animasyonlar:97: bana da söyleyyinn ben de yapmak istiyoruuumm

baby - gaga yada başka bi ticker sitesine gir yada google a pregnant ticker yada hamile ticker yaz çıkan sitelerin birine tıklayıvir, son adet tarihini girip enterlıyosun orda yönlendiriyor zaten şeker

harbiden yaaa.. kocaman bi yuuuuuh demek istiyorum :) 2 ay anlamadın , 3 ay anlamadın ama pes yaniiii 4. aydan sonrada nasıl anlaşılmaz..oooh stressiz , kontrolsüz , tahlilsiz geçmiş 9 ay.. ama yazık ya vitamin filan da almamış ,herşeyi de yemiş içmiştir..belki alkol bile almıştır sigara içmiştir bak kötü oldum şimdi bebeği düşününce ..

Son düzenleme:

Kız öyle deme, bi seldaonur umuz vardı, hala gelmiyor.Her daim dile getirmesek de sürekli merak ediyoruz..Aklımız kalıyor valla...

[

hoşgeldinnn yakomozzzz...
canım benim kocişte aman bi merak bi merakkkk... ne yazıyosunuz, sölesene ne anlatıyosunuz.. herkes birbiini tanıyormu... anlatmıyorum daha bi çatlıyooo.. senin kociş okudumu yazdıklarını.. okuduysa yandın valla benmkide olsa öle yapardııı... ahh bu erkekler aslında daha meraklı daaa..

hoşbuldum canımcım naptınız bugün bizden kimseler yok kaçaklar nerdeler, önemli bişy oldumu herkes iyidir inş.

Valla bry2005 aminosentez olmuş, ona moralimiz bozuldu, bu kötü haber..
İyi haber hilmi ve fatma ev alacak...
Bizimkiler derken ?
Ege burdaydı, çalışıyor
fmg zaten yoğun hatun sabah girdi, sonra çıktı
minikmucizem doktora gitti 3 lü sonuçlarını almaya
gökyüzü artık gelmiyo zaten
seldadan hala haber yok
bebek desen o delinin ne zaman geleceği belli olmuyor...

sorma canım dün akşam misafir gelecekti, kızlar misafir gelecek çıkmam lazım yazdım bu mesajı gördü nasıl olduysa dünden beri gülüyor bana herşeyi yazıyomusunuz böyle, şu bayanlar ne ilginç deyip duruyor bende öyle deme merak ediyorlar dedim şimdide tavır yaptıgımda filan aman git arkadaşlarının yanına merak ederler seni diyo burayı kıskanıyo yada yemek yapacağım bişy yapacagım zaman kız dur yemek yapacagını yazmadın diyo pis pis gülüyo, deli etti manyak bende onun girdiği oyun sitelerini yasaklamazsam

Benim herifim de merak ediyo da,Allahtan evde net yok, net olsa girer bakar ne yazdığıma...
Nickimi bile söylemiyorum öğrenmesin diye...

gündüz grubunu kastettim canım :)) merak ettiklerimin çoğunu yazmışsın zaten berynin amniyo sonucuda mı kötü çıkmış ? inş. öyle değildir ya evet gökyüzü uğramıyor artık uğrasada bakıp kaçıyo hatun, seldayı bende merak ediyorum hala girmedi ...Fatmaya sevindim ne güzel ev alıyolar demek, ardahandanmı?

Ya hayatım neler var izlesen.İşte eşim bana kızıyor.Bu ne iğrenç bişi böle izleme doğurcan şimdi salonun ortasında diyor:97:
9 ay anlamamış hatunlar, içmiş sarhoş olmuş hertürlü şeey .Hele biri bar da sancılanıp dap dar kot topuklu ayakkabılar doktora gidiyor orda doğuruyo.Kadın hiççç anlamamış ya.Birkaçı Wc de doğurdu ki o sahneler iğrençti.neler neler

Kız öyle deme, bi seldaonur umuz vardı, hala gelmiyor.Her daim dile getirmesek de sürekli merak ediyoruz..Aklımız kalıyor valla...

Ya evet işte katılıyorum.Acaip bişi ya.Bende aynı mod dayım .

öyyleee amaaaaa .. kuzunun da dediği gibi gerçekten merak ediyoruz çok, hamile topiği burası normal deil ki.. korkuyoruz birimizin başına bişi geldimi die..
selda yı mesela bende çok merak ediyorum bian önce gelsede haber alınsa diyorum .. hatta yelkovanmıydı iş yerine bile gitti onun noldu diye ama bulamadılar.. dimi kuzu böle bişyidi...

özürrrr tekrarrrr valla çok uatandımm
amaaaa çokta sevindim hani özlendiğimeee felannn ayyyy
bry a üzüldüm canım çok yaa..inş. güzel haberlerle gelir yoksa çok üzülürüz.. ayy kıyamam yaaa.. Allahım sen koruuu
herkes iyi olsun inş..minikkelebekte bi tekme atsın şu annesineee... bizim gibi acaba omuydu deilmiydi demesin annesi direkkk '''kzıım bu '' desin inşalllaaaahhhhhh... canım yaa hissedersinnn merak etme.. sen ço hareketlisin hiç dinlemiyon ki kendini.. zaten ufak bişi gibi oluyo ve anlamak bile zor oluyo kimi zaman.. anca kendini sık sık dinlemen lazım.. seni tahmin ediyorum dinliyonn amannn tekmelemiyo deyip vazgeçiyon dimi sabredemiyosun.. ama senin hissetmen an meselesi tatlımm.. bak gör suzi dedi dersinnn

evt canım ardahandan alıyoruz ev kiraları çok yüksek burda 500 kira 70 aidat veriyoruz elin adamına verene kadr bununla taksit ödeyip kendi evimiz olsun dedik

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün? sabah giremedim bi türlü bağlantı hata verdi durdu..

Banayaklaşma nasılsın cnm iyisin okuduğuma göre.. Yarın sen ve fmg gidiyorusnuz güzel haberlerle gelin inşalah

yarın ben de gidiyorum saat 13te, sonunda 1 ay daha doldu :)

Yok üçlüsü yüksek risk çıkmış da, amniyo olmuş işte, 20 gün sonra çıkıyormuş onun sonucu..İnşllah iyi çıkar...Evet ardahanda, tokiden alacaklar Allah nasip ederse..

selam yakamozcum nasılsın? en son düştüğünü doktor bulamadığın yazdığını okuyabildim, gittinmi doktora iyi dimi bebişin?

evt canım ardahandan alıyoruz ev kiraları çok yüksek burda 500 kira 70 aidat veriyoruz elin adamına verene kadr bununla taksit ödeyip kendi evimiz olsun dedik
bencede canım en mantıklısını yapıyosunuz kira öder gibi olur en azından kendi evinizde oturursunuz bizde araba almayı düşünüyoruz çok ahım şahım olanlardan değil ama doğum için lazım olacak şubat sonu gibifilan istediğimiz gibi bulursak alıcaz bi tane gideceğimiz yerde ulaşım sıkıntısıda varmış her zaman dolmuş filanda yok hastaneye gidersem neyle gidecem bilmiyorum o yüzden alacaz mecburen
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün? sabah giremedim bi türlü bağlantı hata verdi durdu..

yarın ben de gidiyorum saat 13te, sonunda 1 ay daha doldu :)

bu benden de sabırlı anacım, ben 2-3 haftada bir gidiyorum diye bana geç gidiyosun diyolardı ayda bir nasıl dayanıyosun bloubottle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…