selammmm ben geldim yeni hatunlar gelmiş yada benmi yeni görüyorum, hoşgelmişler :)) Koci uyurken atladım pc başına akşamdan beri dalga geçiyor zaten yemek yiyoruz aa yemek yediğimizi yazmadın diyouyuycam kız kalk uyuyacam diye yazacaktın diyo deli etti mokunu çıkardı yani bi daha töbe o yokken yazacam bende ağzına sakız olduk iyi mi
yaw hadi tekme hissetmedi karnıda şişmemiş bu hatununnası anlamamışki bende 7 aylıkken doğum yaptıgında öğreneni duymuştum
bu seferde annem ısrar etti kal diye.. dedim ''benm nete girmem lazım kızlara demem lazım merak ederler hamilelelr hepsi''diye ama ısrar edince kaldım . dün akşam geldim eve bugün ortalık felan zor attım kendimi nete.. bende çok özledim sizi..sen napiyon kuzu.. iyimisinn..çok şey kaçırdım mı.. ne var ne yokk.. senin bebiş nasıl hareketlendimi minik kelebekkk..
ben yeniyim daha sitede, o yüzden alt tarafa bakmak gelmedi aklımanası yapılıyor ki o animasyonlar:97: bana da söyleyyinn ben de yapmak istiyoruuumm
Ve düşünsene yani bir değil iki değil 10 değil bir çok kadın var böyle..öyleki program yapılıp sezon haline gelecke kadar...Ya nasıl hissetmezsin vücudundaki değişikliği.Bi inasna bu kadarmı yabancı olur bu kadarmı tanımaz vücudunu.Doğan bebekler yazık :)
Hoşgeldin fıstık, seni bu saatlerde burda görmek ne güzel...
Öncelikle hoş geldin suziş.Yaa koptum '' hamileler hepsi merak ederler''cümlene.Şöyle bi düşündüm hepimizi.Göbeklerinden klavyeye zor eğilen bi sürü tip böyl endişe içinde tırnaklarını yiyor sonra dövünüyor ahh nerede bu hatun vah nerede diye.Ya hakikatten gebelik çok komik şeyler yaptırıyor ya.Bende acaip endişeli paranoyak pinpirik bişi oldum.Çok eğleniyorum
selammmm ben geldim yeni hatunlar gelmiş yada benmi yeni görüyorum, hoşgelmişler :)) Koci uyurken atladım pc başına akşamdan beri dalga geçiyor zaten yemek yiyoruz aa yemek yediğimizi yazmadın diyouyuycam kız kalk uyuyacam diye yazacaktın diyo deli etti mokunu çıkardı yani bi daha töbe o yokken yazacam bende ağzına sakız olduk iyi mi
yaw hadi tekme hissetmedi karnıda şişmemiş bu hatununnası anlamamışki bende 7 aylıkken doğum yaptıgında öğreneni duymuştum
kızlar ben geldiiiiiiiimmmmmmmm
geçmişi okuyayım gelirim sonraa
hoşbuldum canımcım naptınız bugün bizden kimseler yok kaçaklar nerdeler, önemli bişy oldumu herkes iyidir inş.
[
hoşgeldinnn yakomozzzz...
canım benim kocişte aman bi merak bi merakkkk... ne yazıyosunuz, sölesene ne anlatıyosunuz.. herkes birbiini tanıyormu... anlatmıyorum daha bi çatlıyooo.. senin kociş okudumu yazdıklarını.. okuduysa yandın valla benmkide olsa öle yapardııı... ahh bu erkekler aslında daha meraklı daaa..
sorma canım dün akşam misafir gelecekti, kızlar misafir gelecek çıkmam lazım yazdım bu mesajı gördü nasıl olduysa dünden beri gülüyor bana herşeyi yazıyomusunuz böyle, şu bayanlar ne ilginç deyip duruyorbende öyle deme merak ediyorlar dedim şimdide tavır yaptıgımda filan aman git arkadaşlarının yanına merak ederler seni diyo burayı kıskanıyo yada yemek yapacağım bişy yapacagım zaman kız dur yemek yapacagını yazmadın diyo pis pis gülüyo, deli etti manyak bende onun girdiği oyun sitelerini yasaklamazsam
Valla bry2005 aminosentez olmuş, ona moralimiz bozuldu, bu kötü haber..
İyi haber hilmi ve fatma ev alacak...
Bizimkiler derken ?
Ege burdaydı, çalışıyor
fmg zaten yoğun hatun sabah girdi, sonra çıktı
minikmucizem doktora gitti 3 lü sonuçlarını almaya
gökyüzü artık gelmiyo zaten
seldadan hala haber yok
bebek desen o delinin ne zaman geleceği belli olmuyor...
harbiden yaaa.. kocaman bi yuuuuuh demek istiyorum :) 2 ay anlamadın , 3 ay anlamadın ama pes yaniiii 4. aydan sonrada nasıl anlaşılmaz..oooh stressiz , kontrolsüz , tahlilsiz geçmiş 9 ay.. ama yazık ya vitamin filan da almamış ,herşeyi de yemiş içmiştir..belki alkol bile almıştır sigara içmiştirbak kötü oldum şimdi bebeği düşününce ..
Kız öyle deme, bi seldaonur umuz vardı, hala gelmiyor.Her daim dile getirmesek de sürekli merak ediyoruz..Aklımız kalıyor valla...
Öncelikle hoş geldin suziş.Yaa koptum '' hamileler hepsi merak ederler''cümlene.Şöyle bi düşündüm hepimizi.Göbeklerinden klavyeye zor eğilen bi sürü tip böyl endişe içinde tırnaklarını yiyor sonra dövünüyor ahh nerede bu hatun vah nerede diye.Ya hakikatten gebelik çok komik şeyler yaptırıyor ya.Bende acaip endişeli paranoyak pinpirik bişi oldum.Çok eğleniyorum
Merak ettik tabi..Bi de hergün giriyorsun ya,ondan..Herkes hergün girmiyo, bi kaç kişiyiz hergün nete girenonlar gelmeyince merak ediyoruz...İyi ama,sen güzel sebeplerle yokmuşsun sevindim..Özledik senin sohbetini valla..
İyiyiz biz, ya bry aminosentez olmuş, ona braz moralimiz bozuldu bugün, ama inşallah iyi sonuçlarla gelicek...Gerimiz iyi çok şükür, ters bişey yok...
Minik kelebekkk mii..Kız o uyuya uyuya ayı yogi olacak, hala kıpırtı mıpırtı yok...Tembel tenekem benim...Çocuk kış uykusuna yattı, yazın doğunca uyanacak...
gündüz grubunu kastettim canım :)) merak ettiklerimin çoğunu yazmışsın zatenberynin amniyo sonucuda mı kötü çıkmış ? inş. öyle değildir ya evet gökyüzü uğramıyor artık uğrasada bakıp kaçıyo hatun, seldayı bende merak ediyorum hala girmedi ...Fatmaya sevindim ne güzel ev alıyolar demek, ardahandanmı?
Banayaklaşma nasılsın cnm iyisin okuduğuma göre.. Yarın sen ve fmg gidiyorusnuz güzel haberlerle gelin inşalah
gündüz grubunu kastettim canım :)) merak ettiklerimin çoğunu yazmışsın zatenberynin amniyo sonucuda mı kötü çıkmış ? inş. öyle değildir ya evet gökyüzü uğramıyor artık uğrasada bakıp kaçıyo hatun, seldayı bende merak ediyorum hala girmedi ...Fatmaya sevindim ne güzel ev alıyolar demek, ardahandanmı?
bencede canım en mantıklısını yapıyosunuz kira öder gibi olur en azından kendi evinizde oturursunuz bizde araba almayı düşünüyoruz çok ahım şahım olanlardan değil ama doğum için lazım olacak şubat sonu gibifilan istediğimiz gibi bulursak alıcaz bi tane gideceğimiz yerde ulaşım sıkıntısıda varmış her zaman dolmuş filanda yok hastaneye gidersem neyle gidecem bilmiyorumevt canım ardahandan alıyoruz ev kiraları çok yüksek burda 500 kira 70 aidat veriyoruz elin adamına verene kadr bununla taksit ödeyip kendi evimiz olsun dedik
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün? sabah giremedim bi türlü bağlantı hata verdi durdu..
yarın ben de gidiyorum saat 13te, sonunda 1 ay daha doldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?