öyyleee amaaaaa .. kuzunun da dediği gibi gerçekten merak ediyoruz çok, hamile topiği burası normal deil ki.. korkuyoruz birimizin başına bişi geldimi die..
selda yı mesela bende çok merak ediyorum bian önce gelsede haber alınsa diyorum .. hatta yelkovanmıydı iş yerine bile gitti onun noldu diye ama bulamadılar.. dimi kuzu böle bişyidi...
özürrrr tekrarrrr valla çok uatandımm
amaaaa çokta sevindim hani özlendiğimeee felannn ayyyy
bry a üzüldüm canım çok yaa..inş. güzel haberlerle gelir yoksa çok üzülürüz.. ayy kıyamam yaaa.. Allahım sen koruuu
herkes iyi olsun inş..minikkelebekte bi tekme atsın şu annesineee... bizim gibi acaba omuydu deilmiydi demesin annesi direkkk '''kzıım bu '' desin inşalllaaaahhhhhh... canım yaa hissedersinnn merak etme.. sen ço hareketlisin hiç dinlemiyon ki kendini.. zaten ufak bişi gibi oluyo ve anlamak bile zor oluyo kimi zaman.. anca kendini sık sık dinlemen lazım.. seni tahmin ediyorum dinliyonn amannn tekmelemiyo deyip vazgeçiyon dimi sabredemiyosun.. ama senin hissetmen an meselesi tatlımm.. bak gör suzi dedi dersinnn
sorma canım dün akşam misafir gelecekti, kızlar misafir gelecek çıkmam lazım yazdım bu mesajı gördü nasıl olduysa dünden beri gülüyor bana herşeyi yazıyomusunuz böyle, şu bayanlar ne ilginç deyip duruyorbende öyle deme merak ediyorlar dedim şimdide tavır yaptıgımda filan aman git arkadaşlarının yanına merak ederler seni diyo burayı kıskanıyo yada yemek yapacağım bişy yapacagım zaman kız dur yemek yapacagını yazmadın diyo pis pis gülüyo, deli etti manyak bende onun girdiği oyun sitelerini yasaklamazsam
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün? sabah giremedim bi türlü bağlantı hata verdi durdu..
yarın ben de gidiyorum saat 13te, sonunda 1 ay daha doldu :)
canım hakkaten zor oluyor dayanmak:)) ama ayda 1 gidince bebişteki değişimi görmek hoşuma gidiyor çok değişmiş oluyor çünkü :)) arada diyorum acaba başka bi doktora daha mı gitsem diyebu benden de sabırlı anacım, ben 2-3 haftada bir gidiyorum diye bana geç gidiyosun diyolardı ayda bir nasıl dayanıyosun bloubottle
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün? sabah giremedim bi türlü bağlantı hata verdi durdu..
yarın ben de gidiyorum saat 13te, sonunda 1 ay daha doldu :)
ne güzel toki uygunda oluyo en iyisini yapıyolar doğuda olmasam bende alırdım krediyle kira ödemektense kredi öderdik, inşallah amniyo sonucu iyi çıkar ya bu en son gittiğim doktorun kendi çocuguna amniyo yapılmış 2li 3lü 4lü hepsi riskli çıkmış amniyo temiz çıkmış çocuguda sağlıklıymış şu an inşallah onunda öyledir ...Yok üçlüsü yüksek risk çıkmış da, amniyo olmuş işte, 20 gün sonra çıkıyormuş onun sonucu..İnşllah iyi çıkar...Evet ardahanda, tokiden alacaklar Allah nasip ederse..
selam yakamozcum nasılsın? en son düştüğünü doktor bulamadığın yazdığını okuyabildim, gittinmi doktora iyi dimi bebişin?
sağol canım iyiyim çokşükür,sizleri gördüm daha iyi oldum :)) bebişim de iyi çokşükür, artık yürüyüş yapıyoruz öğlen arası sabah ve akşam işe gidip gelirken 15er dk :) günde 1 saati buluyor, faydası oluyordur inş. arada karnımda pıt pıt bişiler hissediyorum ama bebek olduğunu sanmıyorum daha çok erken benim için..sen nasılsın?
Hoşgeldin canım, ara ara altta gördüm seni de ,yazmayınca yoğunsun diye düşünmüştüm...
İnşallah çok çok güzel haberlerle gelirsin yarın...
sağol canım hoşbulduk, demek giriyorum gibi görünüyor ama bende sayfa açılmıyor. defalarca denedim denedim en son öğleden sonra girebildi :)
inşallah canım ya, çok özledim bebeğimi..
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi haziranda anne oluyorum inşallah,2 gündür çizelge eklemeye çalışıyorum olmuyor yeni yapan varmı aranızda
evet yelkovan gitmişti, de bulamamıştı...Ya siteye girdi ama sonra, topiğe yazmadı bişey..Halbuki ege merak ettiğimizi özel mesaj olarak yazmıştı...Kötü bişey oldu da yazası mı gelmiyor bilmiyorum..İnşallah öyle değildir..
Ben de hissedicem teyzesi, önce meltemmeryem sonra ben diyordum, onun günü benden önde gidiyor..Dün o hissetti ilk kez..Bu hafta, bilemedin öbür hafta cimcimem ben burdayım kuzu annemmm diye tekmeleyecek beni..Biliyorum...
Amanda aman kimler gelmiş yakamoz gelmiş.
Kaçak suzi gelmiş
bluebottle gelmiş.
Ben harıl harıl çalışıyorum valla bi bakayım nevar ne yok dedim tam zamanında girmişim..
Nasılsınz kızlarrrrr
inşallah kötü bişi yoktur aama olanlarda kötüyü gösteriyor.. yoksa nie girmesinki.. giripte nie cavap vermesin..yaa noldu acaba.. belkide bizi üzmemmek için girmiyodur..inş iyidir..
eet kuzucum bende biliyorumm senin bebişin eli kulağında.. meltemde hissettiyse bak sıra sendeeee..stres yapma ama rahat bırak kendini.. bak gör nasıl hissetcen .. ayyy çok merak ediyorum senii.. napcan acaba.. ağlarsın diyorum ama insan ağlayamıyo kuzu öööleeee dinliyosun pür dikkat ne bu die.. bitince anca duygulanma olur .. bilmem işte.. sen burda ennnn ince ayrıntısına kadar anlatacaksın bak heee.. hepimiz öykü hanımı bekliyozz..
Kaçak suzi gelmiş
bluebottle gelmiş.
Ben harıl harıl çalışıyorum valla bi bakayım nevar ne yok dedim tam zamanında girmişim..
Nasılsınz kızlarrrrr
Kaçak suzi gelmiş
bluebottle gelmiş.
Nasılsınz kızlarrrrr
iyiyiz canım valla yoğunum ama aklım burda fena bişeysiniz ya kocamla bile günde 1 kere konuşyorum sizle konuşmazsam dayanamıyorum ne olcek böyleBen iyiyim canımmmm ... çok iyiym şükür.. Sen nasılsın .. Duru hanım napiyoooo... Pembe yanaklı 2. Meleğinn..
anlatmam mı hiç kızımı ben, bi tekmelesin, saatini bile yazıcam, şu gün şu saatte ilk tekmemi yedim diye...ve ilk tekmeyi neden dolayı yiyeceğimi merak ediyorum..egenin durusu anası üzülünce tekmeliyordu ilk zamanlarda, benimki de mi öyle yapacak, ya da sevinçliyken mi, tatlı yiyince mi, gülerken mi, yatarken mi ? çok merak ediyorum....
canımmmmm sen ilksin:))))) demirbaşsın sensiz olurmu kzuum benimmhatun bizi iki dakkada sattı bak senn, leynn bizi niye saymıyon bakayım.
sağol canım iyiyim ben de, sizleri görünce daha iyi oldum :))
yarın doktora gidiyorum, sabah hazırlanırken yarın doktora gidiyooorrummm diye şarkı söylüyorum eşim de gülüyor :)) o da gelebilsin diye saat 1e aldık randevuyu. 3lü yapılacak, arkadaşları görünce endişeleniyorum biraz ama inş herşey iyi çıkar mutlu haberlerle gelirim..
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi haziranda anne oluyorum inşallah,2 gündür çizelge eklemeye çalışıyorum olmuyor yeni yapan varmı aranızda
ayy ne güzell spor yapman.. valla bende kaç gündür plates yapmıyom .. annemdeydim felan bugünda buraya gircem diye yapmadım.. hamlaşmam inş.sağol canım iyiyim çokşükür,sizleri gördüm daha iyi oldum :)) bebişim de iyi çokşükür, artık yürüyüş yapıyoruz öğlen arası sabah ve akşam işe gidip gelirken 15er dk :) günde 1 saati buluyor, faydası oluyordur inş. arada karnımda pıt pıt bişiler hissediyorum ama bebek olduğunu sanmıyorum daha çok erken benim için..sen nasılsın?
sağol canım hoşbulduk, demek giriyorum gibi görünüyor ama bende sayfa açılmıyor. defalarca denedim denedim en son öğleden sonra girebildi :)
inşallah canım ya, çok özledim bebeğimi..
Anlatmam mı hiç kızımı ben, bi tekmelesin, saatini bile yazıcam, şu gün şu saatte ilk tekmemi yedim diye...Ve ilk tekmeyi neden dolayı yiyeceğimi merak ediyorum..Egenin durusu anası üzülünce tekmeliyordu ilk zamanlarda, benimki de mi öyle yapacak, ya da sevinçliyken mi, tatlı yiyince mi, gülerken mi, yatarken mi ? Çok merak ediyorum....
canımmmmm sen ilksin:))))) demirbaşsın sensiz olurmu kzuum benimm
benimki ekşi yediğimde hisssettirmişti ilk.. ama sen ekşi sevmiyosun .. tatlı yediğinde hissedersin belki çünkü bende çookk ekşi yiyorum,bebişin canı onu çekiyo heralde.. onada tepki verdi.. senin bebişte çiüko yerken bi tepikler seniiii.. görürsün ozaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?