2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet yelkovan gitmişti, de bulamamıştı...Ya siteye girdi ama sonra, topiğe yazmadı bişey..Halbuki ege merak ettiğimizi özel mesaj olarak yazmıştı...Kötü bişey oldu da yazası mı gelmiyor bilmiyorum..İnşallah öyle değildir..
Ben de hissedicem teyzesi, önce meltemmeryem sonra ben diyordum, onun günü benden önde gidiyor..Dün o hissetti ilk kez..Bu hafta, bilemedin öbür hafta cimcimem ben burdayım kuzu annemmm diye tekmeleyecek beni..Biliyorum...

uğraşıyo canım senle.. boşver sen takma..tatlı takılmalar zaten bunlar sende biliyosun.. ama seninki az bile yapıyo.. benim kociş görsee ayyy tahmin edemiyorum felaket uğraşır benle.. gıcık olurum tabi bende senin gibi.. erkekler işteee..
yazıyom de sendeee, hepsini yazarım de.. .. senide yazıcam şimdi de.. belki korkar bizdennnn
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün? sabah giremedim bi türlü bağlantı hata verdi durdu..

yarın ben de gidiyorum saat 13te, sonunda 1 ay daha doldu :)

hoşgeldin blueeee nasılsınnnnn.. bebişin nasılll bakalım..

bu benden de sabırlı anacım, ben 2-3 haftada bir gidiyorum diye bana geç gidiyosun diyolardı ayda bir nasıl dayanıyosun bloubottle
canım hakkaten zor oluyor dayanmak:)) ama ayda 1 gidince bebişteki değişimi görmek hoşuma gidiyor çok değişmiş oluyor çünkü :)) arada diyorum acaba başka bi doktora daha mı gitsem diye

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün? sabah giremedim bi türlü bağlantı hata verdi durdu..

yarın ben de gidiyorum saat 13te, sonunda 1 ay daha doldu :)

Hoşgeldin canım, ara ara altta gördüm seni de ,yazmayınca yoğunsun diye düşünmüştüm...
İnşallah çok çok güzel haberlerle gelirsin yarın...

Yok üçlüsü yüksek risk çıkmış da, amniyo olmuş işte, 20 gün sonra çıkıyormuş onun sonucu..İnşllah iyi çıkar...Evet ardahanda, tokiden alacaklar Allah nasip ederse..
ne güzel toki uygunda oluyo en iyisini yapıyolar doğuda olmasam bende alırdım krediyle kira ödemektense kredi öderdik, inşallah amniyo sonucu iyi çıkar ya bu en son gittiğim doktorun kendi çocuguna amniyo yapılmış 2li 3lü 4lü hepsi riskli çıkmış amniyo temiz çıkmış çocuguda sağlıklıymış şu an inşallah onunda öyledir ...
selam yakamozcum nasılsın? en son düştüğünü doktor bulamadığın yazdığını okuyabildim, gittinmi doktora iyi dimi bebişin?

iyiyim canımcım bende sana yazdım az önce :)) gittim canım akşam nöbetçi bi jinekolog bulduk randevu almadıgım için gidemiyip çatlıycaktım yoksa iyiymiş bebişim en son 18 cm 202 gr. olmuştu kızım

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi haziranda anne oluyorum inşallah,2 gündür çizelge eklemeye çalışıyorum olmuyor yeni yapan varmı aranızda

Amanda aman kimler gelmiş yakamoz gelmiş.
Kaçak suzi gelmiş
bluebottle gelmiş.
Ben harıl harıl çalışıyorum valla bi bakayım nevar ne yok dedim tam zamanında girmişim..
Nasılsınz kızlarrrrr

inşallah kötü bişi yoktur aama olanlarda kötüyü gösteriyor.. yoksa nie girmesinki.. giripte nie cavap vermesin..yaa noldu acaba.. belkide bizi üzmemmek için girmiyodur..inş iyidir..
eet kuzucum bende biliyorumm senin bebişin eli kulağında.. meltemde hissettiyse bak sıra sendeeee..stres yapma ama rahat bırak kendini.. bak gör nasıl hissetcen .. ayyy çok merak ediyorum senii.. napcan acaba.. ağlarsın diyorum ama insan ağlayamıyo kuzu öööleeee dinliyosun pür dikkat ne bu die.. bitince anca duygulanma olur .. bilmem işte.. sen burda ennnn ince ayrıntısına kadar anlatacaksın bak heee.. hepimiz öykü hanımı bekliyozz..

Kaçak suzi gelmiş
bluebottle gelmiş.
Ben harıl harıl çalışıyorum valla bi bakayım nevar ne yok dedim tam zamanında girmişim..
Nasılsınz kızlarrrrr

ben iyiyim canımmmm ... çok iyiym şükür.. sen nasılsın .. duru hanım napiyoooo... pembe yanaklı 2. meleğinn..

Anlatmam mı hiç kızımı ben, bi tekmelesin, saatini bile yazıcam, şu gün şu saatte ilk tekmemi yedim diye...Ve ilk tekmeyi neden dolayı yiyeceğimi merak ediyorum..Egenin durusu anası üzülünce tekmeliyordu ilk zamanlarda, benimki de mi öyle yapacak, ya da sevinçliyken mi, tatlı yiyince mi, gülerken mi, yatarken mi ? Çok merak ediyorum....

Kaçak suzi gelmiş
bluebottle gelmiş.
Nasılsınz kızlarrrrr

sağol canım iyiyim ben de, sizleri görünce daha iyi oldum :))
yarın doktora gidiyorum, sabah hazırlanırken yarın doktora gidiyooorrummm diye şarkı söylüyorum eşim de gülüyor :)) o da gelebilsin diye saat 1e aldık randevuyu. 3lü yapılacak, arkadaşları görünce endişeleniyorum biraz ama inş herşey iyi çıkar mutlu haberlerle gelirim..

Ben iyiyim canımmmm ... çok iyiym şükür.. Sen nasılsın .. Duru hanım napiyoooo... Pembe yanaklı 2. Meleğinn..
iyiyiz canım valla yoğunum ama aklım burda fena bişeysiniz ya kocamla bile günde 1 kere konuşyorum sizle konuşmazsam dayanamıyorum ne olcek böyle

atacak annesi tekmeyi az kaldı ..uzanırken atacak dinlensen bi bş rahat ettirsen kızı çakacak hemen de fırsatı yok kızçenin

hatun bizi iki dakkada sattı bak senn, leynn bizi niye saymıyon bakayım.
canımmmmm sen ilksin:))))) demirbaşsın sensiz olurmu kzuum benimm

süper ya ne güzel güzel haberlerle gelin kızlar. Bry beni çok üzdü anlatamam . Ama allahın izniyle hiçbişey olmuycak onada diğer bebişlerede biz atlattık herşeyi. Geri sayım yapıyoruz artık. Sende hemen haber ver lütfen..

suzii, yakamoz yeni topik açıldı kızlar...
Bundan sonra burda kilo konuşmuyoruz, kilo topiği ve, bugün bebişe ne söylemek istersin topiği...

Yalnız ben link veremiyom, arayın bulun...

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi haziranda anne oluyorum inşallah,2 gündür çizelge eklemeye çalışıyorum olmuyor yeni yapan varmı aranızda

hoşgeldin canımm.. hayırlı olsun bebişinnn..
ayy ne güzell spor yapman.. valla bende kaç gündür plates yapmıyom .. annemdeydim felan bugünda buraya gircem diye yapmadım.. hamlaşmam inş.
canım sen cinsiyet öğrenmişmiydin,
hissedrsin canım ama biraz daha var olabilir senin 17 desin dimi..
bende çok iyim bomba gibiii.. herşey yolunda şükür..

benimki ekşi yediğimde hisssettirmişti ilk.. ama sen ekşi sevmiyosun .. tatlı yediğinde hissedersin belki çünkü bende çookk ekşi yiyorum,bebişin canı onu çekiyo heralde.. onada tepki verdi.. senin bebişte çiüko yerken bi tepikler seniiii.. görürsün ozaman..

Bana da öyle geliyor..Kesin çiko sonrası olacak ilk tepik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…