2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

suzii, yakamoz yeni topik açıldı kızlar...
Bundan sonra burda kilo konuşmuyoruz, kilo topiği ve, bugün bebişe ne söylemek istersin topiği...

Yalnız ben link veremiyom, arayın bulun...

aaa bilmiyodum kuzuuu.. iyi oldu sölediğin.. ama linki nie yazamıyon yasakmı? kulama söleee nasıl bulcam kız ben onuu.. haydeeee..
bide ben size burda bişi kopyalıcaktım bebişten anneye diye bugün onuda orda mı yapsam burdamı..

al benden de okadar bağımlılık yaptı burası.. ama ben çalışanlara şaşırıyorum valla hem çalışşıp hem nasıl takip ediyosunuz.. ben mesela oturunca ev işleri askıyaaa.. yemek bile yiyemiyom bazen okumaktan

kızlar benim bebiş bugun de hareketli sizler ne alemdesiniz

gündüzleri fazla değil ama evde yemek yerken ve uzanınca başlyor. Ama burda otururkende ben onu sıkıştırıyorum hemen çakıyor.
Bide istemsiz karnımı içine çekiyorum ben eskiden kalma adetimdir yürürken asla karnımı çekmeden yürüyemem şimdi son zamanlarda yine başladım bi sakıncası yoktur umarım. Kendimi salamıyorumm.

Yok kız yasak değil, tamamen benim beceriksizliğimden...
Haziran anneleri bölümünün altında...

Ya benim arkadaşım reklam ,tabela ,broşür işelriyle falan ilgilenio Kuzu.Bide tekstilci arkim var ona böle çeşitli renklerde tshirt yaptırriim diorum hamiş tshirtü.Sonrada Reklamcı olan arkime veriyim bi kaç slogan bastırsın o tshirtlere bana.Tekme dedin de aklıma geldi '' Tekmeliyorsam Sebebim Var'' die bişiy yaptıriim diom.Ahahah.Bide '' Hayır Şişman diilim,Sadece Hamileyim'' yazdırcam

suzii, yakamoz yeni topik açıldı kızlar...
Bundan sonra burda kilo konuşmuyoruz, kilo topiği ve, bugün bebişe ne söylemek istersin topiği...

Yalnız ben link veremiyom, arayın bulun...

Ahanda !!!! Güsel topikler.Hele bugün bebişe ne söylemek istersin pek hoş

Kıslarrr bu linke bakın bi
Bebedor Güvenli Uyku Yastığı (Safe Sleep) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

ben alcam galiba bundan yolumun üstünde var E- bebek mağazası.Benim arakdaşımın 1 haftalık bebeği öldü böle sırt üstü yatırmış salak kaynanası.Çocuk kusmuğundan boğuldu

o takıntı bende de vardı şimdi salıyorum kendimi dışarı amannn sal gitsin hamilesin sn herkes görsün

evet ben de çok üzüldüm, 2li iyiyken 3lü nasıl riskli çıkıyor ki acaba
tabi canım hemen gelicem gelirim :) 2-3 arası burada olurum inşallah..

maşallah hep iyi ol canım cinsiyet 12.haftada doktor kıza benzetti ama bakalım kesin değil dedi. 12.haftada öğrenenlerde çok değişen oldu o yüzden kıza alıştırmayayım kendimi dedim :)) yarın görür inş bakalım neymiş bizim bıdık :)

Maşallah kuzuya..
Biz de iyiyiz, kuzum da uyuyo horul horul....Sesi geliyor mu...

geliyo geliyo fıs fıs minik burnunun sesi geliyo, oyyy yesinler o burnuşu

hilmi fatma yeni evin hayırlı olsun canımm.. güle güle otur..bebişin cinsiyeti belli olcaktı senin noldu canımm.. geçmişi okuyamadım hiç

bide kimdi yaaa taşınıyodu, hazırlık felan yapıyodu... ayyy deli olcam benm hafızam iyidi, hamilelik yedi beni

Kız ne dünü, bi uyandıramadık ki...Dünden beri olsun, benim bebe kış uykusunda, yaza doğunca uyanacak...
Üşümez o teyzesi, annesi ona çok iyi bakıyo...

bakıcak tabi annesi , annesi bakmıck da kim bakıcak uyandır artık sev biraz karnını iki şey söyle hemen kıpırdar

Simdi bir bolum daha bitirdim. Fena sardi beni bu belgesel. Kadincagiza doktoru demis ki 19 yasindayken, sende pko var cocugun olmaz. (kulliyen yalan, pko'luyum, normal yoldan ikinciye hamileyim ) Kadin korunmamis hic. Hamile kalmis, tekmeleri falan hep gaz sanmis. Sonra beli agriyor, doktor fizik tedavi yapiyor kadinin dogum sancisi varken Kimsenin aklina bir basit test ultrason gelmiyor ki kirk kere hastaneye gidiyor bel agrisindan. Sonunda bir gece tuvalete oturuyor sancidan. Sanci bitiyor ikina ikina, kadin bir rahatladim diyor, ama arkasindan bir bebek aglamasi duyuyor. Bir de kalkiyor ki klozette bebek Aglayip duruyor. Kadinin suyu da klozete oturunca patlamis, anlamamis hic. bebegi aldiklari gibi hastaneye gidiyor kari-koca. Bebek enfeksiyon almis annenin vajinadan. bilmemne "b" virusuymus. Kuvozde kaliyor bebek sonra sapasaglam cikiyor bir sure sonra.
Yaw dusunsenize cocuk soracak buyuyunce, anne ben nasil dogdum diye, tuvalete dogurdum mu diyecek kadincagiz. Guler misin aglar misin

Tekmeliyorsam sebebim var ?....
Bittim buna...Ne güzel bişeymiş yaa..
O yastıktan ben de aldım,ama taşınacaz diye ortada değil şimdi..Eklerim sonra resmini..20 tl.ye almıştım...Pimpirikli hatunların hali başka oluyo valla...Millet ne gerek var dedi de, neme lazım alayım bulunsun...

bizim topikte taşınan çok bacım 3-4 kişi var taşınacak olan, ben de geçen hafta taşındım, %90 yerleştim, sadece giriş ve çalışma odam kaldı..darısı kızlara, en son benim taşınacağım belli oldu ilk ben taşındım

yakamoz, bodrum bi de ben taşınacaz...
Bluebottle da taşındı....

kıslar tansiyonum 17 9 olmuş çok kötüyüm ya dr u aradım hap verdi eşimi bekliyorum beni acile götürsün

geçmiş olsun cnm haberdar et bizi olur mu..

ya ben hala karar veremedim şu isim konusunda eşim ömer diye tutturdu ama hem kuzenimin hemde dedemin ismi diye pek ısınamadım isme erkek ismi seçmek ne zormuş yaa

benimki doğuma girse benden önce onunla ilgilenmeye başlarlar herhalde geçenlerde kızım düştü alnına dikiş atılacak bizimki kafasını tutuyor bende ellerini doktorda dikiş atıyo.. zor dayandı eşim dikiş biter bitmez bizimkide yattı kaldı tabi oracıkta:)

cnm benim dualarımız seninle inşallah temiz çıkacak sonucun zaten riskli gebeliklerin bile 40/1inde ancak kötü çıkabiliyormuş sonuç..iyi düşün iyi olsun canım mesela ben testlerin hiçbirin yaptırmadım çünkü bebeğimin iyi olduğunu biliyorum..

hoşgeldin canım ben kızıma hamileyken 20+6da ayrıntılıya girmiştim bunda doktor daha bişy demedi bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…