ayyy,kendimi çok mutlu hissettim..öpüyoruz seni kızımla..
kızlar benim bebiş bugun de hareketli sizler ne alemdesiniz
suzii, yakamoz yeni topik açıldı kızlar...
Bundan sonra burda kilo konuşmuyoruz, kilo topiği ve, bugün bebişe ne söylemek istersin topiği...
Yalnız ben link veremiyom, arayın bulun...
iyiyiz canım valla yoğunum ama aklım burda fena bişeysiniz ya kocamla bile günde 1 kere konuşyorum sizle konuşmazsam dayanamıyorum ne olcek böyle
atacak annesi tekmeyi az kaldı ..uzanırken atacak dinlensen bi bş rahat ettirsen kızı çakacak hemen de fırsatı yok kızçenin
Maşallah kuzuya..
Biz de iyiyiz, kuzum da uyuyo horul horul....Sesi geliyor mu...
kızlar benim bebiş bugun de hareketli sizler ne alemdesiniz
aaa bilmiyodum kuzuuu.. iyi oldu sölediğin.. ama linki nie yazamıyon yasakmı? kulama söleeenasıl bulcam kız ben onuu.. haydeeee..
bide ben size burda bişi kopyalıcaktım bebişten anneye diye bugün onuda orda mı yapsam burdamı..
Anlatmam mı hiç kızımı ben, bi tekmelesin, saatini bile yazıcam, şu gün şu saatte ilk tekmemi yedim diye...Ve ilk tekmeyi neden dolayı yiyeceğimi merak ediyorum..Egenin durusu anası üzülünce tekmeliyordu ilk zamanlarda, benimki de mi öyle yapacak, ya da sevinçliyken mi, tatlı yiyince mi, gülerken mi, yatarken mi ? Çok merak ediyorum....
suzii, yakamoz yeni topik açıldı kızlar...
Bundan sonra burda kilo konuşmuyoruz, kilo topiği ve, bugün bebişe ne söylemek istersin topiği...
Yalnız ben link veremiyom, arayın bulun...
gündüzleri fazla değil ama evde yemek yerken ve uzanınca başlyor. Ama burda otururkende ben onu sıkıştırıyorum hemen çakıyor.
Bide istemsiz karnımı içine çekiyorum ben eskiden kalma adetimdir yürürken asla karnımı çekmeden yürüyemem şimdi son zamanlarda yine başladım bi sakıncası yoktur umarım. Kendimi salamıyorumm.
ne uyuyan bebekmiş seninki de dünden beri horulduyogeliyo kız glmez olur mu ört üstünü annesi üşümesin
süper ya ne güzel güzel haberlerle gelin kızlar. Bry beni çok üzdü anlatamam . Ama allahın izniyle hiçbişey olmuycak onada diğer bebişlerede biz atlattık herşeyi. Geri sayım yapıyoruz artık. Sende hemen haber ver lütfen..
maşallah hep iyi ol canımhoşgeldin canımm.. hayırlı olsun bebişinnn..
ayy ne güzell spor yapman.. valla bende kaç gündür plates yapmıyom .. annemdeydim felan bugünda buraya gircem diye yapmadım.. hamlaşmam inş.
canım sen cinsiyet öğrenmişmiydin,
hissedrsin canım ama biraz daha var olabilir senin 17 desin dimi..
bende çok iyim bomba gibiii.. herşey yolunda şükür..
Maşallah kuzuya..
Biz de iyiyiz, kuzum da uyuyo horul horul....Sesi geliyor mu...
ne uyuyan bebekmiş seninki de dünden beri horulduyoGeliyo kız glmez olur mu ört üstünü annesi üşümesin
Kız ne dünü, bi uyandıramadık ki...Dünden beri olsun, benim bebe kış uykusunda, yaza doğunca uyanacak...
Üşümez o teyzesi, annesi ona çok iyi bakıyo...
harbiden yaaa.. kocaman bi yuuuuuh demek istiyorum :) 2 ay anlamadın , 3 ay anlamadın ama pes yaniiii 4. aydan sonrada nasıl anlaşılmaz..oooh stressiz , kontrolsüz , tahlilsiz geçmiş 9 ay.. ama yazık ya vitamin filan da almamış ,herşeyi de yemiş içmiştir..belki alkol bile almıştır sigara içmiştirbak kötü oldum şimdi bebeği düşününce ..
Ya benim arkadaşım reklam ,tabela ,broşür işelriyle falan ilgilenio Kuzu.Bide tekstilci arkim var ona böle çeşitli renklerde tshirt yaptırriim diorum hamiş tshirtü.Sonrada Reklamcı olan arkime veriyim bi kaç slogan bastırsın o tshirtlere bana.Tekme dedin de aklıma geldi '' Tekmeliyorsam Sebebim Var'' die bişiy yaptıriim diom.Ahahah.Bide '' Hayır Şişman diilim,Sadece Hamileyim'' yazdırcam
Ahanda !!!! Güsel topikler.Hele bugün bebişe ne söylemek istersin pek hoş
Kıslarrr bu linke bakın bi
Bebedor Güvenli Uyku Yastığı (Safe Sleep) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ben alcam galiba bundan yolumun üstünde var E- bebek mağazası.Benim arakdaşımın 1 haftalık bebeği öldü böle sırt üstü yatırmış salak kaynanası.Çocuk kusmuğundan boğuldu
hilmi fatma yeni evin hayırlı olsun canımm.. güle güle otur..bebişin cinsiyeti belli olcaktı senin noldu canımm.. geçmişi okuyamadım hiç
bide kimdi yaaa taşınıyodu, hazırlık felan yapıyodu... ayyy deli olcam benm hafızam iyidi, hamilelik yedi beni
hilmi fatma yeni evin hayırlı olsun canımm.. güle güle otur..bebişin cinsiyeti belli olcaktı senin noldu canımm.. geçmişi okuyamadım hiç
bide kimdi yaaa taşınıyodu, hazırlık felan yapıyodu... ayyy deli olcam benm hafızam iyidi, hamilelik yedi beni
kıslar tansiyonum 17 9 olmuş çok kötüyüm ya dr u aradım hap verdi eşimi bekliyorum beni acile götürsün
kızlar isimler hakkında ne düşünüyosunuzz kesinleştimi bebişlerinizin isimleri??
bende karıştırırken bunu gördüm okudum
efsa hoşuma giden bir isimdi ama anlamı farklıymıış :s
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/270920-kotu-anlamli-anlami-yanlis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html
Allahımm.Dehşete düştüm.Ya egecim senin kızın var benimde olcak Allahın izniyle bak, Bizde kız yetiştirces.Bu nasıl bişi ya.Kınama istemiyorum ama korkmuyorda değilim.Neler okuyoruz ya.Şimdi bu kız hayatına normal bir kadın olarak normal bir birey olarak devam edebilecekmi.Bir daha doğurup çocuk yetiştirebilecekmi.Hep söylerim Allah isteyene versin çocuk
Ya bu erkeklerinde iğneden korkma , kan tutma olaylarını anlayamıyorum.Çok geniş bi kitle.Her 10 erkekten 5 i böle diğer 5 ide zaten doktor :))))
Ya sizin eşiniz gircekmi doğuma kızlar.Ben benimkini istemiyorumyanımda ya.O bayılır ayılır doktorlar hemşireler onla ilgilenmekten beni unutur
merhaba kızlar , nasılsınız ? umarım herşey yolundadır.beni sorarsanız 3 gündür çok kötüyüm.salı günü doktora gitmiştim ya 3 lü tarama testimin sonuçları yüksek riskli çıktı bu yüzden apar topar ankaraya gittik ve dün amniyosentez yapıldı.şu an raporluyum ve evdeyim... herşey yolunda giderken birden şok oldum artık 20 gün testin sonucunu bekleyeceğiz.ne olur dua edin kötü birşey çıkmasın.. kendinize ve bebişlere iyi bakın.
selam kızlar,
foruma yeni katıldım. ben de haziran sonunda inşallah doğum yapacağım. şimdi 18.haftamızdayız. 3lü testimiz yapılacak. ben daha çok kızımı göreceğim için heyecanlıyım
İstanbulda yaşadığım, kontrollere ankarada gittiğim için, eşimle henüz kontrole gidemedik. Ayrıntılı ultrason yapılacağı zaman eşimin de gelmesini çok istiyorum. 19. haftada kontrolümüz var. Ayrıntılı ultrason için doğru zaman mı sizce?
[
kız çocuk tepiyordurda bu deli durmuyorki yerinde anlasın.. Kızıma laf atma kuzu sende((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?