2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

o takıntı bende de vardı şimdi salıyorum kendimi dışarı amannn sal gitsin hamilesin sn herkes görsün
alakası yok istemsiz ... Kasıla kasıla yürüyorum yoksa. Sanki bi tek ben becerebiliyormuşum bu işi gibi:))))))))

aman yarabbi ya millet 9 ay adet olmadan hiçmi merek temiyor yuh yaa .
Ama sonu süperdi bu da olabilir. Ben hangi hastanede doğdum klozet hospital..

Kızlar benim ikili taramadan sonra doktor benden üçlü testi yapmaya gerek yok dedi...Neden acaba?aranızda başka üçlü testi yapılmayan varmı peki??

canım ben hiçbir testi yaptırmadım kızımda da sadece 2liyi yaptırmıştım..

canım belki tuzu tutuyordur vücudun tuzu azaltmayı dene istersen..

Geçmiş çookkk uzun hepsini nasıl okuycan...

kız ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmedi yaaa arada benim kızı doyurdum yatırdım birde ancak gelebildim:76::76:

Yaa neler var.İzle izle şok ol dumur ol.Lunaparkta hız treninde doğuran mı ararsın.Futbol maçı sırasında doğuranmı ( kız üniverste futbol takımında) Hele o Wc de doğuranlar aman aman...Bende Kociş yatınca gece tekrarını izliom ya.Kızıyor o izleme bunu ne bu böle die

Çok komik olur demi.Çok komik bişi : tekmeliyorsamm sebebim var üleyn!!!

Tmm kesin aliim bende kuzucum o zaman.Çok pratik bişi demi.Resmi koyarsan sefinir bu hamiş kardeşin

ben yeniyim daha sitede, o yüzden alt tarafa bakmak gelmedi aklıma nası yapılıyor ki o animasyonlar:97: bana da söyleyyinn ben de yapmak istiyoruuumm

canim google den yaziyorsun daisypath com diye, girip pregnancy ye giriyorsun ve istegibne göre tickers yapiyorsun, orda 2 cesit var, biri mini biri benim gibi daha büyük...orda saciyorsun...sonra tarihini yazip...bitiriyorsun..

heeehh o sendin canım eet .. mutfağı toparlıcam şimdi felan demiştin.. hayırlı olsun tatlım güle güle otur..

yakamoz, bodrum bi de ben taşınacaz...
Bluebottle da taşındı....
kuzuuu sen naptın müteahhit hallettimi sorunu.. ya iş belediyeye kaldımın aksar da aksar .. ama nasıl olsa taşıncan sende hayırlısıylaa.. kendi evin olsun da.. hepinizin evi hayırlı olsun, güle güle oturun..

Benim kocis yanimda. Pes deyip duruyor. Ama o ortak noktalarini bulmus. Arada goz atiyor da, hepsi obez derecede hamile. Belli olmuyor ya da az kilo aliyorlar. Bir de bunlar Amerikali. bana kalirsa cahil pek cogu. Oyle bizim sandigimiz gibi bilincli falan degiller. ben pko'luyum mesela, yuzbin sayfa okumusumdur bu konuda. Ne olursa olsun hamile kalinabilecegini bilirim, orneklerini okumusumdur. Bunlar anca cips-kola-tv

Halledemedi, ay sonunu geçecekmiş...Ama bize şantiye elektriği bağlayacak, ay sonu taşınacağız..Öbür hafta cumartesi günü..Kesinleşti artık...

ay elektrikler kesildi yazamadım bi türlü :76:

evet canım kıcıklık yapıyo eline malzeme geçti ya takılıyo işte deli bi dahaya öyle diyim belki kendisinide yazarım diye konuşmaz artık
canım hakkaten zor oluyor dayanmak:)) ama ayda 1 gidince bebişteki değişimi görmek hoşuma gidiyor çok değişmiş oluyor çünkü :)) arada diyorum acaba başka bi doktora daha mı gitsem diye

evet ya çok kısa sürede büyüyolar her gittiğinde biraz daha şaşırıyosun büyüme hızlarıda gitgide artıyor, ikinci gidişimde doktor 3 mm. olmuş dediğinde uçacaktım nerdeyse sevinçten bebeğim 3 mm olmuş bile diye seviniyodum şimdi eşşek kadar oldu bile sıpa birde 12. haftada bebek şeklinde görünce bi tuhaf olmuştum öncesinde fasuye gibiydi daha 45 50 cm 3 küsür kilo oldugunu görecez ultrasondan inşallah ay doğacakmı bu çocuklar onların resminide ekleyebilecekmiyiz o günler gelirmi ki artık o zamanda uyumuyo uyutmuyo emmiyo çok gazı var napacam diye şikayet edermişiz

Biri beni sustursun yoksa her bolumu izleyip izleyip yazacagim buraya. Son bisiycik diyeyim vallahi son Bu kadin da uc ayda bir igne vuruluyormus dogum kontrolu icin, bir de her ay adet olmaya devam ediyormus. Sozlerimi geri aldim. Bu durumda kadincegiz ne yapsin Ama hala su tekmeleri anlamiyorlar ya.. Tamam sustum

adını verde bende izliycemm merak ettim

Bebekle ilgili gelecek hayalleri beni ağlatıyor yaaa......
Etmeyiz kız bebelerimizi şikayett....Öpe koklaya uyuturuz....

'Misiz' degil, edeceksiniz Ahhh o uykusuz geceler ahh... Ahhh o iki bucuk ay kan emzirmelerim, ellerimi isirarak emzirmelerim... Ahhh o kusmalar, gunde 10 posta...Korkmayin ama dogru Herkeste olmayabilir ama bir gulucuk atti mi sipalar birseyciginiz kalmayacak

ay çok merak ettim bende izliycem nerden izliyosun canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…