bakıcak tabi annesi , annesi bakmıck da kim bakıcakuyandır artık sev biraz karnını iki şey söyle hemen kıpırdar
alakası yok istemsiz ... Kasıla kasıla yürüyorum yoksa. Sanki bi tek ben becerebiliyormuşum bu işi gibi:))))))))o takıntı bende de vardı şimdi salıyorum kendimi dışarı amannn sal gitsin hamilesin sn herkes görsün
aman yarabbi ya millet 9 ay adet olmadan hiçmi merek temiyor yuh yaa .simdi bir bolum daha bitirdim. Fena sardi beni bu belgesel. Kadincagiza doktoru demis ki 19 yasindayken, sende pko var cocugun olmaz. (kulliyen yalan, pko'luyum, normal yoldan ikinciye hamileyim) kadin korunmamis hic. Hamile kalmis, tekmeleri falan hep gaz sanmis. Sonra beli agriyor, doktor fizik tedavi yapiyor kadinin dogum sancisi varken Kimsenin aklina bir basit test ultrason gelmiyor ki kirk kere hastaneye gidiyor bel agrisindan. Sonunda bir gece tuvalete oturuyor sancidan. Sanci bitiyor ikina ikina, kadin bir rahatladim diyor, ama arkasindan bir bebek aglamasi duyuyor. Bir de kalkiyor ki klozette bebek aglayip duruyor. Kadinin suyu da klozete oturunca patlamis, anlamamis hic. Bebegi aldiklari gibi hastaneye gidiyor kari-koca. Bebek enfeksiyon almis annenin vajinadan. Bilmemne "b" virusuymus. Kuvozde kaliyor bebek sonra sapasaglam cikiyor bir sure sonra.
Yaw dusunsenize cocuk soracak buyuyunce, anne ben nasil dogdum diye, tuvalete dogurdum mu diyecek kadincagiz. Guler misin aglar misin
Kızlar benim ikili taramadan sonra doktor benden üçlü testi yapmaya gerek yok dedi...Neden acaba?aranızda başka üçlü testi yapılmayan varmı peki??
ya bu kilo alma mevzusu çok kafama takılıyo.. normalden fazla bişey yemiyorum ama boyuna kilo alıyorum. sağlıklı bişey olmadığından da kafama çok takılıyo.. ne zama tartıya çıksam illaki kilom artmış oluyo.. ödem yapıyo olabilir mi vücudum onuda düşünüyorum. bu kadarcık yemeye haftada 1 kilo alınmaz diye düşünüyorum çünkü..
Geçmiş çookkk uzun hepsini nasıl okuycan...
Kız ben kadar bebesiyle konuşan yoktur topikte merak etme, ben masal bile okuyom..Her sabah giyinirken bi bakıyorum seviyorum..Gece desen gene öyle...
Simdi bir bolum daha bitirdim. Fena sardi beni bu belgesel. Kadincagiza doktoru demis ki 19 yasindayken, sende pko var cocugun olmaz. (kulliyen yalan, pko'luyum, normal yoldan ikinciye hamileyim) Kadin korunmamis hic. Hamile kalmis, tekmeleri falan hep gaz sanmis. Sonra beli agriyor, doktor fizik tedavi yapiyor kadinin dogum sancisi varken Kimsenin aklina bir basit test ultrason gelmiyor ki kirk kere hastaneye gidiyor bel agrisindan. Sonunda bir gece tuvalete oturuyor sancidan. Sanci bitiyor ikina ikina, kadin bir rahatladim diyor, ama arkasindan bir bebek aglamasi duyuyor. Bir de kalkiyor ki klozette bebek Aglayip duruyor. Kadinin suyu da klozete oturunca patlamis, anlamamis hic. bebegi aldiklari gibi hastaneye gidiyor kari-koca. Bebek enfeksiyon almis annenin vajinadan. bilmemne "b" virusuymus. Kuvozde kaliyor bebek sonra sapasaglam cikiyor bir sure sonra.
Yaw dusunsenize cocuk soracak buyuyunce, anne ben nasil dogdum diye, tuvalete dogurdum mu diyecek kadincagiz. Guler misin aglar misin
Tekmeliyorsam sebebim var ?....
Bittim buna...Ne güzel bişeymiş yaa..
O yastıktan ben de aldım,ama taşınacaz diye ortada değil şimdi..Eklerim sonra resmini..20 tl.ye almıştım...Pimpirikli hatunların hali başka oluyo valla...Millet ne gerek var dedi de, neme lazım alayım bulunsun...
alakası yok istemsiz ... Kasıla kasıla yürüyorum yoksa. Sanki bi tek ben becerebiliyormuşum bu işi gibi:))))))))..
Çok komik olur demi.Çok komik bişi : tekmeliyorsamm sebebim var üleyn!!!
Tmm kesin aliim bende kuzucum o zaman.Çok pratik bişi demi.Resmi koyarsan sefinir bu hamiş kardeşin
ben yeniyim daha sitede, o yüzden alt tarafa bakmak gelmedi aklımanası yapılıyor ki o animasyonlar:97: bana da söyleyyinn ben de yapmak istiyoruuumm
heeehh o sendin canım eet .. mutfağı toparlıcam şimdi felan demiştin.. hayırlı olsun tatlım güle güle otur..bizim topikte taşınan çok bacım 3-4 kişi var taşınacak olan, ben de geçen hafta taşındım, %90 yerleştim, sadece giriş ve çalışma odam kaldı..darısı kızlara, en son benim taşınacağım belli oldu ilk ben taşındım
kuzuuu sen naptın müteahhit hallettimi sorunu.. ya iş belediyeye kaldımın aksar da aksar .. ama nasıl olsa taşıncan sende hayırlısıylaa.. kendi evin olsun da.. hepinizin evi hayırlı olsun, güle güle oturun..yakamoz, bodrum bi de ben taşınacaz...
Bluebottle da taşındı....
Benim kocis yanimda. Pes deyip duruyor. Ama o ortak noktalarini bulmus. Arada goz atiyor da, hepsi obez derecede hamile. Belli olmuyor ya da az kilo aliyorlar. Bir de bunlar Amerikali. bana kalirsa cahil pek cogu. Oyle bizim sandigimiz gibi bilincli falan degiller. ben pko'luyum mesela, yuzbin sayfa okumusumdur bu konuda. Ne olursa olsun hamile kalinabilecegini bilirim, orneklerini okumusumdur. Bunlar anca cips-kola-tvYaa neler var.İzle izle şok ol dumur ol.Lunaparkta hız treninde doğuran mı ararsın.Futbol maçı sırasında doğuranmı ( kız üniverste futbol takımında) Hele o Wc de doğuranlar aman aman...Bende Kociş yatınca gece tekrarını izliom ya.Kızıyor o izleme bunu ne bu böle die
Çok komik olur demi.Çok komik bişi : tekmeliyorsamm sebebim var üleyn!!!
Tmm kesin aliim bende kuzucum o zaman.Çok pratik bişi demi.Resmi koyarsan sefinir bu hamiş kardeşin
heeehh o sendin canım eet .. mutfağı toparlıcam şimdi felan demiştin.. hayırlı olsun tatlım güle güle otur..
kuzuuu sen naptın müteahhit hallettimi sorunu.. ya iş belediyeye kaldımın aksar da aksar .. ama nasıl olsa taşıncan sende hayırlısıylaa.. kendi evin olsun da.. hepinizin evi hayırlı olsun, güle güle oturun..
uğraşıyo canım senle.. boşver sen takma..tatlı takılmalar zaten bunlar sende biliyosun.. ama seninki az bile yapıyo.. benim kociş görsee ayyy tahmin edemiyorum felaket uğraşır benle.. gıcık olurum tabi bende senin gibi.. erkekler işteee..
yazıyom de sendeee, hepsini yazarım de.. .. senide yazıcam şimdi de.. belki korkar bizdennnn
hoşgeldin blueeee nasılsınnnnn.. bebişin nasılll bakalım..
canım hakkaten zor oluyor dayanmak:)) ama ayda 1 gidince bebişteki değişimi görmek hoşuma gidiyor çok değişmiş oluyor çünkü :)) arada diyorum acaba başka bi doktora daha mı gitsem diye
biri beni sustursun yoksa her bolumu izleyip izleyip yazacagim buraya. Son bisiycik diyeyim vallahi sonBu kadin da uc ayda bir igne vuruluyormus dogum kontrolu icin, bir de her ay adet olmaya devam ediyormus. Sozlerimi geri aldim. Bu durumda kadincegiz ne yapsin Ama hala su tekmeleri anlamiyorlar ya.. Tamam sustum
Halledemedi, ay sonunu geçecekmiş...Ama bize şantiye elektriği bağlayacak, ay sonu taşınacağız..Öbür hafta cumartesi günü..Kesinleşti artık...
evet ya çok kısa sürede büyüyolar her gittiğinde biraz daha şaşırıyosun büyüme hızlarıda gitgide artıyor, ikinci gidişimde doktor 3 mm. olmuş dediğinde uçacaktım nerdeyse sevinçten bebeğim 3 mm olmuş bile diye seviniyodum şimdi eşşek kadar oldu bile sıpabirde 12. haftada bebek şeklinde görünce bi tuhaf olmuştum öncesinde fasuye gibiydi daha 45 50 cm 3 küsür kilo oldugunu görecez ultrasondan inşallah ay doğacakmı bu çocuklar onların resminide ekleyebilecekmiyiz o günler gelirmi ki artık o zamanda uyumuyo uyutmuyo emmiyo çok gazı var napacam diye şikayet edermişiz
'Misiz' degil, edeceksinizay elektrikler kesildi yazamadım bi türlü :76:
evet canım kıcıklık yapıyo eline malzeme geçti ya takılıyo işte deli bi dahaya öyle diyim belki kendisinide yazarım diye konuşmaz artık
evet ya çok kısa sürede büyüyolar her gittiğinde biraz daha şaşırıyosun büyüme hızlarıda gitgide artıyor, ikinci gidişimde doktor 3 mm. olmuş dediğinde uçacaktım nerdeyse sevinçten bebeğim 3 mm olmuş bile diye seviniyodum şimdi eşşek kadar oldu bile sıpabirde 12. haftada bebek şeklinde görünce bi tuhaf olmuştum öncesinde fasuye gibiydi daha 45 50 cm 3 küsür kilo oldugunu görecez ultrasondan inşallah ay doğacakmı bu çocuklar onların resminide ekleyebilecekmiyiz o günler gelirmi ki artık o zamanda uyumuyo uyutmuyo emmiyo çok gazı var napacam diye şikayet edermişiz
Biri beni sustursun yoksa her bolumu izleyip izleyip yazacagim buraya. Son bisiycik diyeyim vallahi sonBu kadin da uc ayda bir igne vuruluyormus dogum kontrolu icin, bir de her ay adet olmaya devam ediyormus. Sozlerimi geri aldim. Bu durumda kadincegiz ne yapsin Ama hala su tekmeleri anlamiyorlar ya.. Tamam sustum
şimdiden kolay gelsin canımm.. bian önce halledersin inş. ama düşünsene bebişin yeni evine gelcek.. ohh mis mis tertemiz.. yeni yeni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?