Benim kocis yanimda. Pes deyip duruyor. Ama o ortak noktalarini bulmus. Arada goz atiyor da, hepsi obez derecede hamile. Belli olmuyor ya da az kilo aliyorlar. Bir de bunlar Amerikali. bana kalirsa cahil pek cogu. Oyle bizim sandigimiz gibi bilincli falan degiller. ben pko'luyum mesela, yuzbin sayfa okumusumdur bu konuda. Ne olursa olsun hamile kalinabilecegini bilirim, orneklerini okumusumdur. Bunlar anca cips-kola-tv
Biri beni sustursun yoksa her bolumu izleyip izleyip yazacagim buraya. Son bisiycik diyeyim vallahi sonBu kadin da uc ayda bir igne vuruluyormus dogum kontrolu icin, bir de her ay adet olmaya devam ediyormus. Sozlerimi geri aldim. Bu durumda kadincegiz ne yapsin Ama hala su tekmeleri anlamiyorlar ya.. Tamam sustum
Youtube'tan canim.ay çok merak ettim bende izliycem nerden izliyosun canım :))
ay çok merak ettim bende izliycem nerden izliyosun canım :))
kızlar benim bebiş bugun de hareketli sizler ne alemdesiniz
suziii yaaa;
kıyamammm sanaaa .. duygulandınmı yokksaa
suzii ağlattın beni,senmi yazdın
suzii bunu öbür topiğe de kopyala mutlaka, oraya giren ağlıyo zatenn, hepten ağlarlar artık..
kuzuuu bende dün baya ağladım ya kızım oluyo benim diye ne biliyim kız olunca başka yaa bana annemi dicek ben anne oluyorum diye salya sümük ağladım yaaa uff nolucaz böle ben normaldede ağlak biriyim yaaa
Sorma valla...Ben de çok ağlıyorum, eşim göbeğimi seviyo ağlıyom kızımı sevdi diyee..
Sevmese sevmedi diye ağlıyorum...Adam da kafayı yedi, ben de....
Kızımı da beni de ağlattın teyzesi, duygulanmak az oldu....
kuzuuu bende dün baya ağladım ya kızım oluyo benim diye ne biliyim kız olunca başka yaa bana annemi dicek ben anne oluyorum diye salya sümük ağladım yaaa uff nolucaz böle ben normaldede ağlak biriyim yaaa
ben çok aglayınca bişeymi oldu diye telaşlandı bu sefer dr gittiğinde dr ters bişey mi dedi bana mı söylemiyorsun diye oda endişelendi yazık
canım yaaa.. Duygulanacağınızı tahmin ettim ama ağlatmak istemedimmm..üzüldüm bak hee.. Gerçi bende ilk okuduğumda resmen hönkürmüştüm..( egeee sen bu lafa gülersin:))
fatmaaaa sen nerdesin canm yaa. .. Seni sordum bende, cinsiyet belli oldumu die, canı kızın mı oluo.. Hadi hayırlısı olsun tatlım.. Bi cimcime daha hee.. Bu rada yeni bvinde hayırlı lsun şekerrr
canım yaaa.. duygulanacağınızı tahmin ettim ama ağlatmak istemedimmm..üzüldüm bak hee.. gerçi bende ilk okuduğumda resmen hönkürmüştüm..( egeee sen bu lafa gülersin:))
canım yaaa.. duygulanacağınızı tahmin ettim ama ağlatmak istemedimmm..üzüldüm bak hee.. gerçi bende ilk okuduğumda resmen hönkürmüştüm..( egeee sen bu lafa gülersin:))
fatmaaaa sen nerdesin canm yaa. .. seni sordum bende, cinsiyet belli oldumu die, canı kızın mı oluo.. hadi hayırlısı olsun tatlım.. bi cimcime daha hee.. bu rada yeni bvinde hayırlı lsun şekerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?