sağolasın suzicim büyük ihtimal kız dedi işte.. 2 hafta sonra tekrar gidicem o zamanda netleşir artık hemde bana bahane oldu görmek için 1 ay çok uzun yaaa...
Kızlar ev işinde de pazartesi güününe kaldı yaa evlerin çogu satılmış bi zemin katlar ile 6. Katlar kalmış onlarında kuzey cepheleri soguk olur diye be pek istemedim zaten kış memleketindeyim abri biraz güneş alan taraf olsun istedim pazartesi bi blok satışa çıkacakmış pazartesi erkenden bankada olucaz hemen istediğimiz tarafı alalım diye şöle 2.3.4.5. Katlardan güneye bakan taraflardan inş. Alabiliriz kızımın nasibine artık dua edin olurmu tatlılar
sağolasın suzicim büyük ihtimal kız dedi işte.. 2 hafta sonra tekrar gidicem o zamanda netleşir artık hemde bana bahane oldu görmek için 1 ay çok uzun yaaa...
kızlar ev işinde de pazartesi güününe kaldı yaa evlerin çogu satılmış bi zemin katlar ile 6. katlar kalmış onlarında kuzey cepheleri soguk olur diye be pek istemedim zaten kış memleketindeyim abri biraz güneş alan taraf olsun istedim pazartesi bi blok satışa çıkacakmış pazartesi erkenden bankada olucaz hemen istediğimiz tarafı alalım diye şöle 2.3.4.5. katlardan güneye bakan taraflardan inş. alabiliriz kızımın nasibine artık dua edin olurmu tatlılar
Ya hormonlar sapıttı, bazen ağlayınca ağlama diyorum kendi kendime, güçlü ol, kızın da güçlü olsun...
2 dakika geçiyoo ben başlıyorum hüngürdemeyee..Dediğin gibi bi sebep de gerekmiyo, adamlar endişeleniyor..
evet canım bende öle düşündüm şimdi bebikde olucak ona güneş lazım çocugu hasta etmeyelim pazartesi inş. iyi bir yer kaparızkesinlikle alma kuzeyden ev hiç sevmemm. Bekle cnm illaki bulursun . Ev birkere alınıyor..
Allah gönlüne göre versin canım, inşallah istediğin gibi olur...
yakamoz hnm sana bir daha selam vermiycem ..
kızlar ev işinde de pazartesi güününe kaldı yaa evlerin çogu satılmış bi zemin katlar ile 6. katlar kalmış onlarında kuzey cepheleri soguk olur diye be pek istemedim zaten kış memleketindeyim abri biraz güneş alan taraf olsun istedim pazartesi bi blok satışa çıkacakmış pazartesi erkenden bankada olucaz hemen istediğimiz tarafı alalım diye şöle 2.3.4.5. katlardan güneye bakan taraflardan inş. alabiliriz kızımın nasibine artık dua edin olurmu tatlılar
ayyy aynen yaaa kuzumm.. ben normalde varya hayatta ağlamayan biriydim.. hatta annem derdi kızım sen nie böle tutuyon kendini nie ağlamıyon die.. ama ben herzaman güçlü olmam gerekiyomuş gibi ağlamazdım kimsenin yanında.. sadece yalnızken ağlardım ağlıcaksam.. çokta çirkin ağlıyorum ben onunda etkisi var tabii:))
ama şimdi yer ortam durum tanımıyorum.. heryerde ağlıyorum.. saçma sapan şeylere bile.. hatta dün adamın biri esra erolda kadın bulmaya gelmiş tv nin sesi kesik adam ağlıyo die bende ağlıyom onla.. aaa aaa kendime bi geldim dedim bari mantıklı şeye ağla deli.. :)) öle işte ağlak oldum bende..
ya kizlar dün cocuklar duymasina baktim ve orda emre nin babasina yaptigi sarkiyi dinlerken agladim!!!cok duygulandim yaaa birde gecen esimle bir film baktik, gerci action filmiydi, adam sonunda kurtuldu ve esiyle kavustu...beni görseniz yaa icten bi agliyorum bi agliyorum Allah'im yaaa esim diyo noldu ben hem agliyorum hem bilmem diyorum ama biraz devam etti iste... duymustum hamilelikte böyle seyler oluyor diye ama yasayinca degisik oluyor.. cok acayip seylere agliyorum!!! yani duygusallasiyorum!!! size de oluyor mu kizlar...
kusma niye oluyoki canım lohusalık döneminde de mi oluyo bu kusma ayy bayılcam 3 buçuk ay çektim nolur olmasın berbat günlerdi'Misiz' degil, edeceksinizAhhh o uykusuz geceler ahh... Ahhh o iki bucuk ay kan emzirmelerim, ellerimi isirarak emzirmelerim... Ahhh o kusmalar, gunde 10 posta...Korkmayin ama dogru Herkeste olmayabilir ama bir gulucuk atti mi sipalar birseyciginiz kalmayacak
Bebekle ilgili gelecek hayalleri beni ağlatıyor yaaa......
Etmeyiz kız bebelerimizi şikayett....Öpe koklaya uyuturuz....
kesinlikle alma kuzeyden ev hiç sevmemm. Bekle cnm illaki bulursun . Ev birkere alınıyor..
ya kizlar dün cocuklar duymasina baktim ve orda emre nin babasina yaptigi sarkiyi dinlerken agladim!!!cok duygulandim yaaa birde gecen esimle bir film baktik, gerci action filmiydi, adam sonunda kurtuldu ve esiyle kavustu...beni görseniz yaa icten bi agliyorum bi agliyorum Allah'im yaaa esim diyo noldu ben hem agliyorum hem bilmem diyorum ama biraz devam etti iste... duymustum hamilelikte böyle seyler oluyor diye ama yasayinca degisik oluyor.. cok acayip seylere agliyorum!!! yani duygusallasiyorum!!! size de oluyor mu kizlar...
ben de tam yazacaktım hönkürdünüz mü diye:)))))))))))
iyi ozaman sevindim bende şeker..Geçti geçti....Okurken çok etkilendim ama...Ben hönküremiyom da, patronlar varr...
inş. gönlünüzden geçen olur canım.. istediğin heeh bu dediğin evi alırsınız inş pazartesi... nasip.. güzel haberlerini ver burda bizede..sağolasın suzicim büyük ihtimal kız dedi işte.. 2 hafta sonra tekrar gidicem o zamanda netleşir artık hemde bana bahane oldu görmek için 1 ay çok uzun yaaa...
suziii yazi iyiymiş nereden buldun :)
ay cok uykum var benim ve iştahım acaip acıldı
yiyip doymuyorum
olsun kaç kere yazdım hiç cevap vermedin bananeeeeeeenoldu kız niye :)) dedim ya elektrikler kesildi net gitti canım o arada yazdıysan görmemişimdir
selam hanimlar...ay dünden beri islerim cok yogun yazamiyorum
olsun kaç kere yazdım hiç cevap vermedin bananeeeeeee
kızını da tebrik ettim düşmüşsün geçmiş olsun dedim ama tık yok.
Bende seni tınmıycam bundan sonra
selam cnm nasılsın .. Bizde yoğunuz başım no stop ağrıyor yaa
ayy canım hiçbirini görmedim vallahi görsem yazmazmıyım bende kuzu dışında kimse sormadı beni diyorum tavşan daga küsmüş dağın haberi yokçok saol canımcım kuzucumun cinsiyetide kesin artık büyütürüz kızları beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?