2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle alma kuzeyden ev hiç sevmemm. Bekle cnm illaki bulursun . Ev birkere alınıyor..

Allah gönlüne göre versin canım, inşallah istediğin gibi olur...

ayyy aynen yaaa kuzumm.. ben normalde varya hayatta ağlamayan biriydim.. hatta annem derdi kızım sen nie böle tutuyon kendini nie ağlamıyon die.. ama ben herzaman güçlü olmam gerekiyomuş gibi ağlamazdım kimsenin yanında.. sadece yalnızken ağlardım ağlıcaksam.. çokta çirkin ağlıyorum ben onunda etkisi var tabii:))
ama şimdi yer ortam durum tanımıyorum.. heryerde ağlıyorum.. saçma sapan şeylere bile.. hatta dün adamın biri esra erolda kadın bulmaya gelmiş tv nin sesi kesik adam ağlıyo die bende ağlıyom onla.. aaa aaa kendime bi geldim dedim bari mantıklı şeye ağla deli.. :)) öle işte ağlak oldum bende..

kesinlikle alma kuzeyden ev hiç sevmemm. Bekle cnm illaki bulursun . Ev birkere alınıyor..
evet canım bende öle düşündüm şimdi bebikde olucak ona güneş lazım çocugu hasta etmeyelim pazartesi inş. iyi bir yer kaparız

Allah gönlüne göre versin canım, inşallah istediğin gibi olur...

sağolasın canım inş. güneyden şöle ara katlar bi yer kaparsak süper olucak

hayırlı olsun güzel kızın :)))

Ne bileyim, ben ağlayınca üzülünce kızım da üzülüyor gibi geliyor..O hiç üzülmesin hep mutlu olsun istiyorum...Sevinçten bile ağlamasın, gözünden yaş dökülmesin istiyorum...

ya kizlar dün cocuklar duymasina baktim ve orda emre nin babasina yaptigi sarkiyi dinlerken agladim!!! cok duygulandim yaaa birde gecen esimle bir film baktik, gerci action filmiydi, adam sonunda kurtuldu ve esiyle kavustu...beni görseniz yaa icten bi agliyorum bi agliyorum Allah'im yaaa esim diyo noldu ben hem agliyorum hem bilmem diyorum ama biraz devam etti iste... duymustum hamilelikte böyle seyler oluyor diye ama yasayinca degisik oluyor.. cok acayip seylere agliyorum!!! yani duygusallasiyorum!!! size de oluyor mu kizlar...

Üstüne bastın, biz de saçma sapan şeylere ağlıyoruz diyoruz...
Havuçun şarkısını duysam ben de ağlardım garanti...

kusma niye oluyoki canım lohusalık döneminde de mi oluyo bu kusma ayy bayılcam 3 buçuk ay çektim nolur olmasın berbat günlerdi olsun yaw çok çok 3 aylık olana kadar uykusuz geceler devam edecek sonra düzene girecek inşallah

Bebekle ilgili gelecek hayalleri beni ağlatıyor yaaa......
Etmeyiz kız bebelerimizi şikayett....Öpe koklaya uyuturuz....

etsekde canımız olacak onlar bizim şimdiden öyleler analarına kızmazlar :)))

ufacik bir seye gözlerim hemen dolar ve aglarim...aslinda zaten duygusalim ama hamilelikte daha degisik...

sorma çocuklar duymasında bittik eşimle ben beni dansa kaldırdı öle ben ağlıyoum o ağlıyo

ben de tam yazacaktım hönkürdünüz mü diye:)))))))))))

Geçti geçti....Okurken çok etkilendim ama...Ben hönküremiyom da, patronlar varr...
iyi ozaman sevindim bende şeker..

inş. gönlünüzden geçen olur canım.. istediğin heeh bu dediğin evi alırsınız inş pazartesi... nasip.. güzel haberlerini ver burda bizede..
bu arada 2 hafta sonra yine görcen bebişi hee.. ohh ne güzel.. bende gidicem 4lü için 2 hafta kaldı banada..
suziii yazi iyiymiş nereden buldun :)

ay cok uykum var benim ve iştahım acaip acıldı
yiyip doymuyorum

netten buldum canım.. esra erola okumuşlardı bişi.. o galiba bu .. o da çok güzeldi ama o mu bu bilmiyorum.. ağlamaktan ogün dikkat etmemişim neye ağladığıma:)) (( amma o kullandım hee:))
yediklerinde bebişine yarasın inş....

noldu kız niye :)) dedim ya elektrikler kesildi net gitti canım o arada yazdıysan görmemişimdir
olsun kaç kere yazdım hiç cevap vermedin bananeeeeeee
kızını da tebrik ettim düşmüşsün geçmiş olsun dedim ama tık yok.
Bende seni tınmıycam bundan sonra

selam hanimlar...ay dünden beri islerim cok yogun yazamiyorum

selam cnm nasılsın .. Bizde yoğunuz başım no stop ağrıyor yaa

ayy canım hiçbirini görmedim vallahi görsem yazmazmıyım bende kuzu dışında kimse sormadı beni diyorum tavşan daga küsmüş dağın haberi yok çok saol canımcım kuzucumun cinsiyetide kesin artık büyütürüz kızları beraber

Ya bazen göremeyebiliyoruz, konu çok hızlı geçiyo,atladığımız mesajlar oluyo...
Yalnız sen hep egeyi atlamışsın... Pek görülmeyecek gibi de değil ama hatun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…