2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bazen göremeyebiliyoruz, konu çok hızlı geçiyo,atladığımız mesajlar oluyo...
Yalnız sen hep egeyi atlamışsın... Pek görülmeyecek gibi de değil ama hatun...

ay öyle oldu galiba ya hiç haberim yok yazdıgından kız kırılmakta haklı yani görmemişim vallahi :26:

süperrrsinnnnnnnnnnnnn
selam hanimlar...ay dünden beri islerim cok yogun yazamiyorum
selam şekerrrr

Ne bileyim, ben ağlayınca üzülünce kızım da üzülüyor gibi geliyor..O hiç üzülmesin hep mutlu olsun istiyorum...Sevinçten bile ağlamasın, gözünden yaş dökülmesin istiyorum...
annelik işteeee.. daha karnımızdayken bunları düşünüyoruz.. sevinçten bile yaş dökülmesin istersin tabi.. annesin sen .. gözünden sakınacaksın onu doğunca.. inş hepsini kaderi şansı güzel olur iyi insanlarla karşılaşırlar inş..

bende de varr, off hemde nasıl.. garip bişiii valla.. sebebpli sebebsiz ağlıyom bende..

kızlar bana biras mola dönerim birazdan öpüldünüz

güle güle tatlım ..

neyse kızına hürmeten barıştım. Teyzesi onun tutusunu yesin..
Maşallah

ya bazen göremeyebiliyoruz, konu çok hızlı geçiyo,atladığımız mesajlar oluyo...
Yalnız sen hep egeyi atlamışsın... Pek görülmeyecek gibi de değil ama hatun...

demi ya namı değer ağa olmuşus ama hiççç takmıyor. Gececi ya ondan. Sabahçı grubu olaydı bilirdi..
çömez

herkese selam kızlar.. geçmişi okuyum dedim baktım sayfaların hızına yetişilmiyor hızlıca baktım şöyle bi.

yarın dr randevumuz var. inşallah cinsiyetimizi öğrenicez minik kuzumuzun. dr 3 lü test yapalım diycek garanti ama kocam kesinlikle yaptırmayalım diyo. ben kararsızım :26:

Yok yok korkma. Biz kusmayacagiz, veletler kusacak. Benimki ekstra bir ornekti gerci. Sutum asiri coktu, oglan doydugunu bilmez icer icer kusardi Her ay 1-1,200 gr alirdi benim oglan tartida. Kizlar bende bol sut yapacak taktikler var. Hepsini ogretecegim size. Hic sut azligi yasamayacaksiniz. Garanti veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…