2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam...İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım...

2'li testin nasildi? Benim doktor 3'luye gerek yok riskin az dedi. Ben de takmadim dogrusu. Ayrintili olani bekliyorum simdi. icgudulerini dinle derim ben.

insallah istediginiz gibi olur, bende daha beklicem subat basini ögrenmek icin ama biliyormusun herkes öyle der, eger karnin ileriye dogru ise yani sadece karnin varsa baska bir taraftan kilo almadiysan erkek olurmus, ama eger arkadan kilo alirsan popodan yani, kalcalardan falan alirsan ve genislemesine olursa karnin kiz olurmus!!! bir akrabamiz ayni öyleymis yani arkadan bakinca sanki birseyi yokmus gibi sadece karni varmis ileriye dogru, erkek demis doktor... bana bakarsak ta etrafimdakilerin dedigine göre kiz olur cünkü ben aldim biraz oramdan buiramdan!!!

ay ksr bakma canim ya :)
:))) sorun deil şeker.. yedim şimdi bendee:))
evettttttttttttttttttt
ohh 1 kilo almışımdır kesin
ne yapayım şimdi yemek muhabbeti başlar ben asabileşirim felan.
Eniyisi tıkınıp öyle yazmak:))))))

tam yazacaktım kuzuya ege bişiler yiyo kesin dieee... ahahaha ege yaa alemsin heee...hani küçük çocuklar olurya yaramazlık yaparken sesleri çıkmaz sen de onlar gibi.. sesin çıkmıyo valla yemek yerken.. ye ye canım afiyet olsun bebişine yarasın..

Benzetmeye bayıldım yaa.
Bigün yaşlanıcam ama asla büyümüycemm:)))))))

Kız yahşi cazibenin simgesi geldi aklıma...
Çok mağdurum, hep mağdurum, en mağdurum.

aa aa buda güzelmişşş yeni duydumm izlememiştim o diziyi hiç
kuzu sen hüremi izledinmi akşam nasıldıı.. ayyyy bombaudı yaa..

selam canım.. yok bu kızların hızına yetişilmiyo valla..oku oku bitmez o :)) yarın güzel haberlerini bekliyoruz ozaman.. gönlünüzden geçen olsun inş.. sağlıklı sıhhatli olsunda ..
2li yaptırmadıysan yaptır ama yaptırdıysan gerekte yok deniliyor.. ama yinede ben yaptırdım, dr isteynce insan hayır diyemiyo..

Selam...İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım...

amin canım inşallah

2'li testin nasildi? Benim doktor 3'luye gerek yok riskin az dedi. Ben de takmadim dogrusu. Ayrintili olani bekliyorum simdi. icgudulerini dinle derim ben.

ya işte asıl benim kafamı karıştıran da ikili test. düşük riskte ama sınır değerlere yakın çıktı. ilk duyduğumda çok panik oldum çok korktum ama sonra baktım bu durumda olan ve sağlıklı doğum yapan çok gebe var biraz rahatladım. çoğu dr bile zaten o testlerin güvenilirliğinin olmadığını söylüyo. eşim de hiç kafamızı karıştırmayalım diyo. amniyo filan derse yaptırmaktan çok korkuyorum onu da o yüzden biraz kararsızım

hoşgeldin güzellik nasılsınn.
Bende yedim valla dün delirttim burda kızları ne yapayım.
Yarın büyük gün ayrılmamak lazım topikten herkes kontrole gidiyor.

iyiym egecim haftanın yogunluğu ve yorgunluğu dışında. evet inşallah herkes güzel haberlerle döner

evet öyle derler canım benimkini yorumlamak zor valla aslında kalçam aynı ama karnım da genişledi sanki. herkes erkek diyo ama bakalım bizde görcez artık inşallah yarın. kız erkek farketmez önemli olan sağlıklı olması önce.

ayyy hepiniz çok tatlısınız yaaa
bende baştan okıyım dedim ama baktım olacak gibi değil
ben sizler gibi rahat bi gebelik geçiremiyorum malesef
servikal yetmezlik olduğu için
hep yatmak zorundayım
normal zamanına göre doğum yaparsam bende haziran annesi olucam
annesi gibi ikizler burcu huysuz bi keçim olcak

evet ya saglikli olsun kiz erkek önemli degil:)))) ama hep öyle derler ya ama genelde cikiyor bakicaz insallah...

aa aa buda güzelmişşş yeni duydumm izlememiştim o diziyi hiç
kuzu sen hüremi izledinmi akşam nasıldıı.. ayyyy bombaudı yaa..

Sorma yaa, seyredemedim başını, mesaiye kaldık...Ama müslüman oluşunu falan gördüm..Saat 22 den sonrasına baktım..Mahidevranın bebeğine çok ağladım ama yaa..

Cok gecmis olsun, umarim saglikla alirsin kucagina. Dikisin var mi? Premature bebekler kisminda seninle ayni durumda olan arkadaslarin basligi var, gormussundur belki. Pek cogu saglikla aldi kucaklarina bebeklerini. Sen de alirsin, hic uzulme.
Ikiz kadini nasil oluyor bu arada? Zor mudur? Valla huyu degisken bir bebegim olacak diye korkuyorum

Canım ben ne 2li ne 3lü test yaptırdım, arkadaşımla aynı zamanlarda hamile kaldık kendisi hemşire , ona da doktor demiş yaptırmana gerek yok sonuçlar net çıkmıyor aksi durumda hamileliğin sonuna kadar kafana bişey takma, sağlıklı suan yaptırmana gerek yok demş, sendede bişey yoksa bence yaptırma eşin haklı.

cnm öncelikle hoşgeldin
hayırlı olsun ve o dediğin rahatsızlık nedir ilk defa duydum cahilliiğime ver..
sende takıl bize hayatını yaşa.. burası deliler koğuşu :))

kahkahalara bak muhabbetiniz bol olsun hanımlar

valla burası süper yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…