aa aa buda güzelmişşşyeni duydumm izlememiştim o diziyi hiç
kuzu sen hüremi izledinmi akşam nasıldıı.. ayyyy bombaudı yaa..
selam canım.. yok bu kızların hızına yetişilmiyo valla..oku oku bitmez o :)) yarın güzel haberlerini bekliyoruz ozaman.. gönlünüzden geçen olsun inş.. sağlıklı sıhhatli olsunda ..
2li yaptırmadıysan yaptır ama yaptırdıysan gerekte yok deniliyor.. ama yinede ben yaptırdım, dr isteynce insan hayır diyemiyo..
söyle kız biz taze anne olcaz bişy bilmiyoruz engin tecrübelerinizden yararlanalım :)) ısırgan çayı içmek gerektiğini biliyorum sütü artırıyomuş başka başka...?Yok yok korkma. Biz kusmayacagiz, veletler kusacak. Benimki ekstra bir ornekti gerci. Sutum asiri coktu, oglan doydugunu bilmez icer icer kusardiHer ay 1-1,200 gr alirdi benim oglan tartida. Kizlar bende bol sut yapacak taktikler var. Hepsini ogretecegim size. Hic sut azligi yasamayacaksiniz. Garanti veriyorum
benim az bişy ayva göbeği gibi göbüşüm var var sayılmaz hatta :)) başka bi tarafımdanda kilo almadım (göğüsler hariç 90 ı bulacak yakında onlarinsallah istediginiz gibi olur, bende daha beklicem subat basini ögrenmek icin ama biliyormusun herkes öyle der, eger karnin ileriye dogru ise yani sadece karnin varsa baska bir taraftan kilo almadiysan erkek olurmus, ama eger arkadan kilo alirsan popodan yani, kalcalardan falan alirsan ve genislemesine olursa karnin kiz olurmus!!! bir akrabamiz ayni öyleymis yani arkadan bakinca sanki birseyi yokmus gibi sadece karni varmis ileriye dogru, erkek demis doktor... bana bakarsak ta etrafimdakilerin dedigine göre kiz olur cünkü ben aldim biraz oramdan buiramdan!!!
ayyy hepiniz çok tatlısınız yaaa
bende baştan okıyım dedim ama baktım olacak gibi değil
ben sizler gibi rahat bi gebelik geçiremiyorum malesef
servikal yetmezlik olduğu için
hep yatmak zorundayım
normal zamanına göre doğum yaparsam bende haziran annesi olucam
annesi gibi ikizler burcu huysuz bi keçim olcak
Neyse melekler ben kactim...insallah görüsürüz yine...iyi aksamlar diliyorum herkese, bebislerinize de:)))
Neyse melekler ben kactim...insallah görüsürüz yine...iyi aksamlar diliyorum herkese, bebislerinize de:)))
Sorma yaa, seyredemedim başını, mesaiye kaldık...Ama müslüman oluşunu falan gördüm..Saat 22 den sonrasına baktım..Mahidevranın bebeğine çok ağladım ama yaa..
pek bişi kaçırmamışın ozaman.. hürem az deil varyaa.. ayyy o neymiş o varryaaa..sümbülle işbirlikçi oldular, sümbül buna sultan oabilmen için müslüman olman gerek dedi diye müslüman oldu.. yaa mahidevran nasıl dövdü hüremii amaaaa... dayak delisi yaptı..ohh dedim sinir oldum yaa hüreme.. ne hırs yaptı ..kadıncağız bebeni düşürdü onun yüzünden..
hee bide kuzu.. hürremi google yazda baksana gerçek hürreme..
Cok gecmis olsun, umarim saglikla alirsin kucagina. Dikisin var mi? Premature bebekler kisminda seninle ayni durumda olan arkadaslarin basligi var, gormussundur belki. Pek cogu saglikla aldi kucaklarina bebeklerini. Sen de alirsin, hic uzulme.
Ikiz kadini nasil oluyor bu arada? Zor mudur? Valla huyu degisken bir bebegim olacak diye korkuyorum
ısırgan otu deli gibi süt getiriyor. Bulgurda aynen. Benim sütüm maşallah fışkırırdı . Bide sütün kaliteli olması önemli yani bebeğe yaraması eylül 5 gün kaka yapamazdı kabız olurdu:)))))) kaliteli ineğimdir. Milka hollanda
Karnım acıktı,,,,uykum varrr,,eve gitmek istiyorum beeenn...:84::84::84::84::84:
pek bişi kaçırmamışın ozaman.. hürem az deil varyaa.. ayyy o neymiş o varryaaa..sümbülle işbirlikçi oldular, sümbül buna sultan oabilmen için müslüman olman gerek dedi diye müslüman oldu.. yaa mahidevran nasıl dövdü hüremii amaaaa... dayak delisi yaptı..ohh dedim sinir oldum yaa hüreme.. ne hırs yaptı ..kadıncağız bebeni düşürdü onun yüzünden..
hee bide kuzu.. hürremi google yazda baksana gerçek hürreme..
ısırgan otu deli gibi süt getiriyor. Bulgurda aynen. Benim sütüm maşallah fışkırırdı . Bide sütün kaliteli olması önemli yani bebeğe yaraması eylül 5 gün kaka yapamazdı kabız olurdu:)))))) kaliteli ineğimdir. Milka hollanda
güle güleee şekerr sende dikakt et kendine ve bebişineee..Neyse melekler ben kactim...insallah görüsürüz yine...iyi aksamlar diliyorum herkese, bebislerinize de:)))
bak siz en güzelini yapıyosunuz.. hiç morelnizi bozmayın, güzel düşünün.. çıkan yüksak değerlere bile yüzde yüzx sağlıklı demiyo ki dr lar..inşallah sağlıklı olur bebişin sen bunun için iyi düşün dua et bebişine güven herşey güzel olcak de..güzel haberlerle de gel inş.aynen öyle suzicim. ne güzel çok hareketli ve canlı bi topic. inşallah güzel haberleri alır hemen gelirim buraya. ikili ve üçlü konusunda dediğim gibi hiç moralimizi bozmak istemiyoruz. çünkü alakasız sonuçlar çıkabiliyo bazen. bazen diyorum da eskiden bu testler mi varmış boşver yaptırma ama dediğin gibi dr sana hiç sormadan yönlendiriyo şunu şunu yapıcaksınız diye sen de mecbur kalıyosun
söyle kız biz taze anne olcaz bişy bilmiyoruz engin tecrübelerinizden yararlanalım :)) ısırgan çayı içmek gerektiğini biliyorum sütü artırıyomuş başka başka...?
benim az bişy ayva göbeği gibi göbüşüm var var sayılmaz hatta :)) başka bi tarafımdanda kilo almadım (göğüsler hariç 90 ı bulacak yakında onlar) ama kızım oluyo çürüttüm işte teziniiiiiiiii şaka bi yana dediğin doğru genelde öyle oluyo kız anaları popodan alıyo ben anormalim
güle güleee şekerr sende dikakt et kendine ve bebişineee..Neyse melekler ben kactim...insallah görüsürüz yine...iyi aksamlar diliyorum herkese, bebislerinize de:)))
bak siz en güzelini yapıyosunuz.. hiç morelnizi bozmayın, güzel düşünün.. çıkan yüksak değerlere bile yüzde yüzx sağlıklı demiyo ki dr lar..inşallah sağlıklı olur bebişin sen bunun için iyi düşün dua et bebişine güven herşey güzel olcak de..güzel haberlerle de gel inş.aynen öyle suzicim. ne güzel çok hareketli ve canlı bi topic. inşallah güzel haberleri alır hemen gelirim buraya. ikili ve üçlü konusunda dediğim gibi hiç moralimizi bozmak istemiyoruz. çünkü alakasız sonuçlar çıkabiliyo bazen. bazen diyorum da eskiden bu testler mi varmış boşver yaptırma ama dediğin gibi dr sana hiç sormadan yönlendiriyo şunu şunu yapıcaksınız diye sen de mecbur kalıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?