2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse melekler ben kactim...insallah görüsürüz yine...iyi aksamlar diliyorum herkese, bebislerinize de:)))

aynen öyle suzicim. ne güzel çok hareketli ve canlı bi topic. inşallah güzel haberleri alır hemen gelirim buraya. ikili ve üçlü konusunda dediğim gibi hiç moralimizi bozmak istemiyoruz. çünkü alakasız sonuçlar çıkabiliyo bazen. bazen diyorum da eskiden bu testler mi varmış boşver yaptırma ama dediğin gibi dr sana hiç sormadan yönlendiriyo şunu şunu yapıcaksınız diye sen de mecbur kalıyosun

söyle kız biz taze anne olcaz bişy bilmiyoruz engin tecrübelerinizden yararlanalım :)) ısırgan çayı içmek gerektiğini biliyorum sütü artırıyomuş başka başka...?
benim az bişy ayva göbeği gibi göbüşüm var var sayılmaz hatta :)) başka bi tarafımdanda kilo almadım (göğüsler hariç 90 ı bulacak yakında onlar ) ama kızım oluyo çürüttüm işte teziniiiiiiiii şaka bi yana dediğin doğru genelde öyle oluyo kız anaları popodan alıyo ben anormalim

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım, inşallah bi terslik olmaz yat dinlen...Dikiş falan atıyorlarmış sanırım,ama gerek kalmaz inşallah sağ salim alırsın sen de bebeğini kucağına.

Sorma yaa, seyredemedim başını, mesaiye kaldık...Ama müslüman oluşunu falan gördüm..Saat 22 den sonrasına baktım..Mahidevranın bebeğine çok ağladım ama yaa..

pek bişi kaçırmamışın ozaman.. hürem az deil varyaa.. ayyy o neymiş o varryaaa..sümbülle işbirlikçi oldular, sümbül buna sultan oabilmen için müslüman olman gerek dedi diye müslüman oldu.. yaa mahidevran nasıl dövdü hüremii amaaaa... dayak delisi yaptı..ohh dedim sinir oldum yaa hüreme.. ne hırs yaptı ..kadıncağız bebeni düşürdü onun yüzünden..
hee bide kuzu.. hürremi google yazda baksana gerçek hürreme..

ısırgan otu deli gibi süt getiriyor. Bulgurda aynen. Benim sütüm maşallah fışkırırdı . Bide sütün kaliteli olması önemli yani bebeğe yaraması eylül 5 gün kaka yapamazdı kabız olurdu:)))))) kaliteli ineğimdir. Milka hollanda

ben başıyla sonunu izledim ortalarını kaçırdım. oldu mu önemli bişey. mahidevran nasıl girişti hüüüreme iyi etti ama suratındaki kan olayını biraz abartmışlar gibiydi ya.

teşekkür ederim canım çok saol
o topiğide biliyorum ordada konuştuğumuz aynı sorunları yaşadığımız çok arkadaşımız var
dikişim var evet 13. haftada atıldı
birbirimize destek olmaya çalışıyoruz işte

ikizler kadını idare eder aslında
çocukken çok iyimişim anneme sordumda o soyluyo
ama erkek çocuk gibi çok hareketliymişim koltukların tepelerinden inmezmişim
pek fazla özelliğini de taşıdığımı düşünmüyorum ama değişik oluyoruz işte biraz
şimdi kıkır kıkır gülerken 2 dk sonra bişi olur ve tamamen içine kapanabilir

eger anneme çektirdiysem ki çektirmedin diyo bende çocuğumdan anneme yaşattıklarımı yaşıcam üzülsemmi sevinsemmi bilemedim

bulgurun sut yaptığını ablamdan biliyorum, sütü bittiğinde bi tabak bulgur pilavı ondan sonra Allah çocuğun yüzü gözü süt olurdu

Gördüm, pek de güzel değğilmiş bi tablodaki resmi...Ama zeki kadınmış....
Mahidevran da şimdi dayak attı ya buna o suçlu olacak...Hürrem el bile kaldırmadı sinsiliğinden...
Sümbül zatii yan yan bakıyordu buna ama dediği bölümü kaçırdım ben gördüğümde hürrem müslüman olmak istiyorum diyordu sülüümannna...
valla en çok bebeğe üzüldüm yaaa, öyle kan falan görünce içime oturdu, benim de kanamam olan günler geldi aklıma...

Neyse melekler ben kactim...insallah görüsürüz yine...iyi aksamlar diliyorum herkese, bebislerinize de:)))
güle güleee şekerr sende dikakt et kendine ve bebişineee..

bak siz en güzelini yapıyosunuz.. hiç morelnizi bozmayın, güzel düşünün.. çıkan yüksak değerlere bile yüzde yüzx sağlıklı demiyo ki dr lar..inşallah sağlıklı olur bebişin sen bunun için iyi düşün dua et bebişine güven herşey güzel olcak de..güzel haberlerle de gel inş.

Isirgan cok ictim, evet. Aktardan aliyordum, demleyip iciyordum.Sonra diger yontemleri kesfettim.Bu arada gecenlerde bir yerde isirganla ilgili olumsuz bir sey okudum ama tam hatirlamiyorum.

Benim uc sirrim vardi. Bunlari yazip dolabinizin ustune not etmenizi tavsiye ederim. Sonra otuzbin sayfa arasindan bulmak zor olur

1-Kendi kendinize icinizden surekli su cumleyi tekrarlayin: "Benim ne cok sutum var. Cok sutum var." Belki komik gelecek ama bu cumleyi hergun akliniza geldikce tekrar ederseniz bilincaltiniza bunu emir olarak yollayacaksiniz. Hatta inanmadan soyleseniz dahi ayni sekilde etkili olacak.
2-Basucunuzda surahi olsun. Her emzirmede inanilmaz susayacaksiniz. Vucudunuzun bu istegini goz ardi etmeyin. Emzirme basi en az bir bardak su.
3- Her gun iki kez koca bir su bardagina bir adet rezene, bir adet papatya(sallama olacak ikisi de) caylarini koyup sicak su ile demleyeceksiniz. Icine seker koymayin, ekstra kalori olmasin. Tadi garip gelse de zamanla cok seviliyor.

Kizlar ozellikle 1.sikki mutlaka yapin, kaybedecek hicbir seyiniz yok. Benim arkadaslarim kac kere sahit oldular, sutyenimi indirir indirmez 1 metre fiskirirdi sutum. Kilolarca sagdim, hatta ise bile yaramadi cope gittiler.

güle güleee şekerr sende dikakt et kendine ve bebişineee..

bak siz en güzelini yapıyosunuz.. hiç morelnizi bozmayın, güzel düşünün.. çıkan yüksak değerlere bile yüzde yüzx sağlıklı demiyo ki dr lar..inşallah sağlıklı olur bebişin sen bunun için iyi düşün dua et bebişine güven herşey güzel olcak de..güzel haberlerle de gel inş.

Bu Hamiş kaçar cicişler...Oley bu akşam annemdeyim.Yemek yapmicam .Sisleri seviyorum.Yarın görüşürüs

kızlar ben de kaçıyorum.. öpüyorum hepinizi.. yarın güzel haberlerle geliriz inşallah...dikkat edin kendinize, bol bol naz yapın görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…