Bu Hamiş kaçar cicişler...Oley bu akşam annemdeyim.Yemek yapmicam .Sisleri seviyorum.Yarın görüşürüs
kızlar ben de kaçıyorum.. öpüyorum hepinizi.. yarın güzel haberlerle geliriz inşallah...dikkat edin kendinize, bol bol naz yapıngörüşmek üzere...
canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişini alırsın inş. kucağına.. dikakt et kendine..teşekkür ederim canım çok saol
o topiğide biliyorum ordada konuştuğumuz aynı sorunları yaşadığımız çok arkadaşımız var
dikişim var evet 13. haftada atıldı
birbirimize destek olmaya çalışıyoruz işte
ikizler kadını idare eder aslında
çocukken çok iyimişim anneme sordumda o soyluyo
ama erkek çocuk gibi çok hareketliymişim koltukların tepelerinden inmezmişim
pek fazla özelliğini de taşıdığımı düşünmüyorum ama değişik oluyoruz işte biraz
şimdi kıkır kıkır gülerken 2 dk sonra bişi olur ve tamamen içine kapanabilir
eger anneme çektirdiysem ki çektirmedin diyo bende çocuğumdan anneme yaşattıklarımı yaşıcam üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
cnm öncelikle hoşgeldin
hayırlı olsun ve o dediğin rahatsızlık nedir ilk defa duydum cahilliiğime ver..
sende takıl bize hayatını yaşa.. burası deliler koğuşu :))
valla burası süper yaaaaaaaaaaaaaa
canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişini alırsın inş. kucağına.. dikakt et kendine..
ikizler bebeği içinde ebn çok güzel şeyler duydum.. hareketli, zeki ve iletişimi çoooıok güçlü olurmuş.. bir şeyi herşeyiyle bilmezler ama herşeyden mutlaka bişey bilirlermiş.. güzel bi burç benceee..
Dikisin erken atilmis, korkma hic. Bak annem dilim arapca dualara donmezken bana bir dua ogretmisti, onu tavsiye edeyim sana. "Bismillahi birsin, ve billahi nursun. Yetmisbin melegin etrafimda dursun. Allahim bizleri korusun." Sen "etrafimda" kismini "bebegimin etrafinda" diye degistirebilirsin. Ben her versiyonunu soylerimteşekkür ederim canım çok saol
o topiğide biliyorum ordada konuştuğumuz aynı sorunları yaşadığımız çok arkadaşımız var
dikişim var evet 13. haftada atıldı
birbirimize destek olmaya çalışıyoruz işte
ikizler kadını idare eder aslında
çocukken çok iyimişim anneme sordumda o soyluyo
ama erkek çocuk gibi çok hareketliymişim koltukların tepelerinden inmezmişim
pek fazla özelliğini de taşıdığımı düşünmüyorum ama değişik oluyoruz işte biraz
şimdi kıkır kıkır gülerken 2 dk sonra bişi olur ve tamamen içine kapanabilir
eger anneme çektirdiysem ki çektirmedin diyo bende çocuğumdan anneme yaşattıklarımı yaşıcam üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
Gördüm, pek de güzel değğilmiş bi tablodaki resmi...Ama zeki kadınmış....
Mahidevran da şimdi dayak attı ya buna o suçlu olacak...Hürrem el bile kaldırmadı sinsiliğinden...
Sümbül zatii yan yan bakıyordu buna ama dediği bölümü kaçırdım ben gördüğümde hürrem müslüman olmak istiyorum diyordu sülüümannna...
valla en çok bebeğe üzüldüm yaaa, öyle kan falan görünce içime oturdu, benim de kanamam olan günler geldi aklıma...
Dikisin erken atilmis, korkma hic. Bak annem dilim arapca dualara donmezken bana bir dua ogretmisti, onu tavsiye edeyim sana. "Bismillahi birsin, ve billahi nursun. Yetmisbin melegin etrafimda dursun. Allahim bizleri korusun." Sen "etrafimda" kismini "bebegimin etrafinda" diye degistirebilirsin. Ben her versiyonunu soylerimCok rahatlatir.
Tesekkur ederim bilgiler icin ayrica
Bu topigi cok sevdim, hepiniz cok sekersiniz. Burada yatma saati geldi bile. 6 saat ilerdeyim sizden. Siz misil misil uyurken, kahvaltimi yaparken okurum sonraki muhabbetlerinizi artik.
hoşbulduk teşekkür ederim
rahim ağzı yetmezliği doğuştanda olabiliyor yada rahimle alakalı bazı operasyonlar fln geçirdiysen öylede olabiliyor
yani rahim bebeği tutamıyor erkenden açılma oluyor
ve bebek düşüyor
önlem alınmadıysa tabi
ben ilk bebeğimi 2 yıl önce 22 haftalıkken kaybettim .
4 cm açılma olmuştu
hiçbir ağrı sızı olmadan bi sabah kalktım çok hafif bi pembelik vardı çamaşırımda
dr a gittim
1 gece yattım hastanede ama durmadı işte
bu sefer erkenden önlemimizi aldık yatarak devam ediyoruz dikkatimize
nasipse bu sefer bebğimizi kucağımıza alırız..
Dikisin erken atilmis, korkma hic. Bak annem dilim arapca dualara donmezken bana bir dua ogretmisti, onu tavsiye edeyim sana. "Bismillahi birsin, ve billahi nursun. Yetmisbin melegin etrafimda dursun. Allahim bizleri korusun." Sen "etrafimda" kismini "bebegimin etrafinda" diye degistirebilirsin. Ben her versiyonunu soylerimCok rahatlatir.
Tesekkur ederim bilgiler icin ayrica
Bu topigi cok sevdim, hepiniz cok sekersiniz. Burada yatma saati geldi bile. 6 saat ilerdeyim sizden. Siz misil misil uyurken, kahvaltimi yaparken okurum sonraki muhabbetlerinizi artik.
Canım Allahın izniyle inşallah bu sefer bebeğini sağ salim alırsın kucağına, vaktiyle,sağlıklı sıhhatli..
koptum ben kızlarrr.. bu gecede böle sulu göz geçer artıkk.. niye mii sayenizde niye olcakkk.. yaaa nasıl bi topiktir o öle, bebişlere yazılanlarr.. ne harika.. çok duygulandım çokk..
Di mi amaaa..
Alıntılar neyse de, netten bulunanlar, burdaki kızların yazdıklarını okumak çok dokunuyo insana...
Salya sümük okuyoruz vallaaa...
Kızlar iyi akşamlar
yarın güzel bir gün olsu hepbirlikte mutlu olalım
Kızlar iyi akşamlar
nooldu şimdi ben bişeymi kaçırmışım aradaağlamayın yahu ..
Di mi amaaa..
Alıntılar neyse de, netten bulunanlar, burdaki kızların yazdıklarını okumak çok dokunuyo insana...
Salya sümük okuyoruz vallaaa...
Kızlar iyi akşamlar
bugün bebeklerimize söylemek istediklerimiz diye bi topik varr, okuyan ağlıyo bacım, okuyan ağlıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?