2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu Hamiş kaçar cicişler...Oley bu akşam annemdeyim.Yemek yapmicam .Sisleri seviyorum.Yarın görüşürüs

kızlar ben de kaçıyorum.. öpüyorum hepinizi.. yarın güzel haberlerle geliriz inşallah...dikkat edin kendinize, bol bol naz yapın görüşmek üzere...

İyi akşamlar kızlar, yarın görüşürüz...

canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişini alırsın inş. kucağına.. dikakt et kendine..
ikizler bebeği içinde ebn çok güzel şeyler duydum.. hareketli, zeki ve iletişimi çoooıok güçlü olurmuş.. bir şeyi herşeyiyle bilmezler ama herşeyden mutlaka bişey bilirlermiş.. güzel bi burç benceee..

hoşbulduk teşekkür ederim
rahim ağzı yetmezliği doğuştanda olabiliyor yada rahimle alakalı bazı operasyonlar fln geçirdiysen öylede olabiliyor
yani rahim bebeği tutamıyor erkenden açılma oluyor
ve bebek düşüyor
önlem alınmadıysa tabi

ben ilk bebeğimi 2 yıl önce 22 haftalıkken kaybettim .
4 cm açılma olmuştu
hiçbir ağrı sızı olmadan bi sabah kalktım çok hafif bi pembelik vardı çamaşırımda
dr a gittim
1 gece yattım hastanede ama durmadı işte

bu sefer erkenden önlemimizi aldık yatarak devam ediyoruz dikkatimize
nasipse bu sefer bebğimizi kucağımıza alırız..

bende kendimi seviyorum o yüzden

Dikisin erken atilmis, korkma hic. Bak annem dilim arapca dualara donmezken bana bir dua ogretmisti, onu tavsiye edeyim sana. "Bismillahi birsin, ve billahi nursun. Yetmisbin melegin etrafimda dursun. Allahim bizleri korusun." Sen "etrafimda" kismini "bebegimin etrafinda" diye degistirebilirsin. Ben her versiyonunu soylerim Cok rahatlatir.
Tesekkur ederim bilgiler icin ayrica
Bu topigi cok sevdim, hepiniz cok sekersiniz. Burada yatma saati geldi bile. 6 saat ilerdeyim sizden. Siz misil misil uyurken, kahvaltimi yaparken okurum sonraki muhabbetlerinizi artik.

çook zekii çookk.. bak o neler yapcak şimdi.. mahidevran duygularına yenik düşmese iyi olcak ta yapmıyo işte.. sülüman görecek onu o halde..hürrem zekice davranıyo, acındırcak bak şimdide kendine..

ne güzel bi dua bu.. teşkkrler canım
güle güle, yine gel.. iyigecelerrrr iyi uykularr..

Canım Allahın izniyle inşallah bu sefer bebeğini sağ salim alırsın kucağına, vaktiyle,sağlıklı sıhhatli..

çok teşekkür ederim dua için bende çok sevdim biraznda sanki içim enerji doldu

sanada güzel ruyalar Allah rahatlık versin

koptum ben kızlarrr.. bu gecede böle sulu göz geçer artıkk.. niye mii sayenizde niye olcakkk.. yaaa nasıl bi topiktir o öle, bebişlere yazılanlarr.. ne harika.. çok duygulandım çokk..

koptum ben kızlarrr.. bu gecede böle sulu göz geçer artıkk.. niye mii sayenizde niye olcakkk.. yaaa nasıl bi topiktir o öle, bebişlere yazılanlarr.. ne harika.. çok duygulandım çokk..

Di mi amaaa..
Alıntılar neyse de, netten bulunanlar, burdaki kızların yazdıklarını okumak çok dokunuyo insana...
Salya sümük okuyoruz vallaaa...

Di mi amaaa..
Alıntılar neyse de, netten bulunanlar, burdaki kızların yazdıklarını okumak çok dokunuyo insana...
Salya sümük okuyoruz vallaaa...

dokundu gerçekten.. ne güzel şeyler yazmışınızz..

Kızlar iyi akşamlar
yarın güzel bir gün olsu hepbirlikte mutlu olalım

güle güle egecimmm.. dikkat et kendineee tabi bebişine de .. iyi akşamlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…