aaaaa nerdeymiş o ? bende bakim bende ağlıyım ..
herkese hayırlı akşamlarrrr:79::79::79:
buldumm çok tatlı bi topik
herkese hayırlı akşamlarrrr:79::79::79:
Tepkin harika yalnız..Biz ordan salya sümük geliyoruz, sen tatlı diyerek gülerek geliyorsun...
Allah hep güldürsün inşallah..Hep mutlu ol...
kuzuuuuuuuu ya ne yazmıssın bebekler topıgıne ağlattın benıııııııııııııııı
suzii sen sakın avatarını değiştirme, seni candy olarak benimsedik...
görünce bi tebessüm geliyor yüzümüze...
Bu saatten sonra sayfalar yavaş ilerler, çalışanlar dağıldı artık...
bende siz bunu daha çok beğeniyosunuz seviyosunuz diye tekrar bunu yaptım. candy olarak benimsenmek çok güzel valla.. tebessümünde hiç kaybolamsın inş canmmm
herkes kaçtı kuzuuu .. sende gitmeee.. bırakma sakın beniii:84:
channell, nerdesin bakayım,
gündüz girmedin seni de merak ettik....
Nerelerdesin....Muhtardan izin aldın mı giderken..
ağlama kız, ben öykümle konuşuyorum ordaaa...
Sen bizi evde konuşurken görsen, hem ağlarsın hem gülersin..Çocuk şimdiden 7 sülalesini biliyoo..Herkesi anlatıyorum,tanıtıyorum...
Bazen eşimin bile gözleri doluyoo, bazen o koyuyo elini karnıma, bakma kızım sen bu deli anana yat uyu diyoo...
Evet sen topiğin şeker kızısın...
Ben burdayım kız, mesai var, müşavir var büroda,Allahtan şu an benle çalışmıyor..Dün 10 da çıktık, bugün kaçta çıkıcaz Allah biliyo..
cnm benımmm sabah kendımı ıyı hıssetmedım gıtmedım ıse.dunde okadar yogundukı ıı aksamlar bıle demeden cıktım servıse yetıstımm.
bgn dınlendık kızımla bıraz. sonrada alısverıse cktık yrın abısı gelıo benım dıer cnm. ona hedıye aldık karne hedıyesı:)
ya kuzu hala alıorum gozumden yas gelıo cok guzel seyler yazmıssınn herkes ole.
yaaaaaaa kım de sorun cıktııııııııı??? allah korusunnnnn yaa
bu arada bnmde 4lu ıyı cıkmıs doktoruma maıl atmıstım aradı saolsun merak etme ıyı dedı
benım esımde normalde cok konusmazz ama varya bu cocukla 1 saat karnımda konusuo her gece.yanı ılk kez dua okudunu gordum kızı ıcın.sımdıden öluo ılerde nolur bıılmemmmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?