2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzuuuuuuuu ya ne yazmıssın bebekler topıgıne ağlattın benıııııııııııııııı

ağlama kız, ben öykümle konuşuyorum ordaaa...
Sen bizi evde konuşurken görsen, hem ağlarsın hem gülersin..Çocuk şimdiden 7 sülalesini biliyoo..Herkesi anlatıyorum,tanıtıyorum...
Bazen eşimin bile gözleri doluyoo, bazen o koyuyo elini karnıma, bakma kızım sen bu deli anana yat uyu diyoo...

suzii sen sakın avatarını değiştirme, seni candy olarak benimsedik...
görünce bi tebessüm geliyor yüzümüze...

bende siz bunu daha çok beğeniyosunuz seviyosunuz diye tekrar bunu yaptım. candy olarak benimsenmek çok güzel valla.. tebessümünde hiç kaybolamsın inş canmmm

Bu saatten sonra sayfalar yavaş ilerler, çalışanlar dağıldı artık...

herkes kaçtı kuzuuu .. sende gitmeee.. bırakma sakın beniii:84:

Evet sen topiğin şeker kızısın...
Ben burdayım kız, mesai var, müşavir var büroda,Allahtan şu an benle çalışmıyor..Dün 10 da çıktık, bugün kaçta çıkıcaz Allah biliyo..

channell, nerdesin bakayım,
gündüz girmedin seni de merak ettik....
Nerelerdesin....Muhtardan izin aldın mı giderken..

cnm benımmm sabah kendımı ıyı hıssetmedım gıtmedım ıse.dunde okadar yogundukı ıı aksamlar bıle demeden cıktım servıse yetıstımm.
bgn dınlendık kızımla bıraz. sonrada alısverıse cktık yrın abısı gelıo benım dıer cnm. ona hedıye aldık karne hedıyesı:)

ya kuzu hala alıorum gozumden yas gelıo cok guzel seyler yazmıssınn herkes ole.
yaaaaaaa kım de sorun cıktııııııııı??? allah korusunnnnn yaa

bu arada bnmde 4lu ıyı cıkmıs doktoruma maıl atmıstım aradı saolsun merak etme ıyı dedı

benım esımde normalde cok konusmazz ama varya bu cocukla 1 saat karnımda konusuo her gece.yanı ılk kez dua okudunu gordum kızı ıcın.sımdıden öluo ılerde nolur bıılmemmmm.....

Evet sen topiğin şeker kızısın...
Ben burdayım kız, mesai var, müşavir var büroda,Allahtan şu an benle çalışmıyor..Dün 10 da çıktık, bugün kaçta çıkıcaz Allah biliyo..

ayy çok sevindimmm canımmm... tşkürlerrr
sende topiğin çılgın deli dolu aşırı enerjik kızı.. yanniiiii neşesiiii...
ama öbür topikte ağlatansın sen .. benide ağlattın gerçketn.. bide ağlatırken de güldürüyon hee.. bi yerde diyon yaa '' annen gibi tez canlı olma. vaktinde gel.... sen zaten öle yaparsında ben hatırlatiyim dedim...'' burda ağlarken gülüyo insan .. deli kızz

canım iyi olmana sevindim.Dinlen tabi, sen bana bakma çatıyorum ben sana,merak ediyoruz diye..
abisi kim kız, senin ilk bebeğin değil miydi ?????
Sorma, bry2005 var ya, doktora gitti 3 gündür gelmemişti, 3 lü testinin değeri yüksek çıkmış, aminosentez olmuş onun sonucu 20 gün sonra çıkacakmış..İlk duyunca çok üzüldük ama inşallah iyi çıkacak, moralimizi bozmuyoruz artık...dua ediyoruz hep birliktee..
İyi senin dörtlü sonucuna da sevindim, gözün aydın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…