Merhaba kızlar tetanoz aşısı ve gebelik şekeri ölçümü tarihleri hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba kızlar tetanoz aşısı ve gebelik şekeri ölçümü tarihleri hakkında bilgisi olan var mı?
ayy çok sevindimmm canımmm... tşkürlerrr
sende topiğin çılgın deli dolu aşırı enerjik kızı.. yanniiiii neşesiiii...
ama öbür topikte ağlatansın sen .. benide ağlattın gerçketn.. bide ağlatırken de güldürüyon hee.. bi yerde diyon yaa '' annen gibi tez canlı olma. vaktinde gel.... sen zaten öle yaparsında ben hatırlatiyim dedim...'' burda ağlarken gülüyo insan .. deli kızz
canım iyi olmana sevindim.Dinlen tabi, sen bana bakma çatıyorum ben sana,merak ediyoruz diye..
abisi kim kız, senin ilk bebeğin değil miydi ?????
Sorma, bry2005 var ya, doktora gitti 3 gündür gelmemişti, 3 lü testinin değeri yüksek çıkmış, aminosentez olmuş onun sonucu 20 gün sonra çıkacakmış..İlk duyunca çok üzüldük ama inşallah iyi çıkacak, moralimizi bozmuyoruz artık...dua ediyoruz hep birliktee..
İyi senin dörtlü sonucuna da sevindim, gözün aydın canım..
mıhtarım kız ben mıhtarrrr....
Kızımla konuşuyorum canım ordaa, ufaktan ufaktan uyarıyorum onu....Ben isteklerimi söyleyeyim de, o nasılsa bildiğini okuyo zaten sıpaa...
Ya orda herşeye ağlıyo insan...Minikmucizem yazmış ya elma dersem çık, armut dersem çıkmaa...Armutt diyeee...
Aslında komik bi mesaj ama, kaygıları endişeleri hepsini anlatıyo bi kaç kelimeyle..İnsanın gözleri doluyor...
ya ınsallah ıyı cıkar ama ben bgne kadar allah sukur hıc amıyosentezde kotu sonuc gormedım emınmkı bry nın bebısıde cok sğlıklı...ama tabıkıbu surec cok sancılı ınsallah cabuk atlatırr...
cnm abımın oglu yrın onlar gelıcek bandırmadan onuda cok sevıyorumm. hatta hamılelıgı ılk ogrendıgımde ruyamda gordum dıorumkı" halacım bız senıde cok sevıcez sakın kısakanma" ):
ve erkek olmadına tek uzulen kısı arkadas aradıgı ıcın kendıne:)
aaa unuttum onu tabii yaa se mıhtardın, ege de ağa...
senin bebişte bilmiş olcak hee heralde, baksana şimdiden bi tarzı var bıcırığın..istediğini yapiyooo...
o topikte gercekten öle yaa ağlatıyo insanı...
ya ınsallah ıyı cıkar ama ben bgne kadar allah sukur hıc amıyosentezde kotu sonuc gormedım emınmkı bry nın bebısıde cok sğlıklı...ama tabıkıbu surec cok sancılı ınsallah cabuk atlatırr...
cnm abımın oglu yrın onlar gelıcek bandırmadan onuda cok sevıyorumm. hatta hamılelıgı ılk ogrendıgımde ruyamda gordum dıorumkı" halacım bız senıde cok sevıcez sakın kısakanma" ):
ve erkek olmadına tek uzulen kısı arkadas aradıgı ıcın kendıne:)
benimkinin tarzını ben sana söyleyimmm..
Anasının isteklerini yapmamak....Çocuk bana inat ediyo şimdiden....
mfs, e_r_ siz niye katılmıyorsunuz sohbete..Siz de katılsanız yaa, e_r_ sen hele ,ara ara görüyorum ama hiç yazmadın daha..
ahahahasende ozamaan tekmeleme kızım sakın tekmeleme desene..
Allah iyiliğini versin senin kız rahat bıraksana insanlarıı.. deli kızz yaaa:)
aaa cahanel bende bandırmada okudum canım.. abinler orda oturuyo demek.. çok güzel bir yer ben çok seviyodum 5 senem geçti orda.. sen bilirmisin oralarıı...
bu arada yeğenine ne kadar düşkün olduğunu tahmin ediyorum.. cok tatlı olur yeğen.. bende de var bir halayım 2 kere de teyze.. okadarçok seviyorum ki onları..hep derdim cocuğum oluncada onları sevdiğim kadar severmiyim, tabi sever insan, daha fazlada sever, kendi yavrusu sonucta ama farklı işte yeğen..
senin yeğende abilik yapar kzıına, üzülmesin hiç.. canım yaa kıyamam..
Isirgan cok ictim, evet. Aktardan aliyordum, demleyip iciyordum.Sonra diger yontemleri kesfettim.Bu arada gecenlerde bir yerde isirganla ilgili olumsuz bir sey okudum ama tam hatirlamiyorum.
Benim uc sirrim vardi. Bunlari yazip dolabinizin ustune not etmenizi tavsiye ederim. Sonra otuzbin sayfa arasindan bulmak zor olur
1-Kendi kendinize icinizden surekli su cumleyi tekrarlayin: "Benim ne cok sutum var. Cok sutum var." Belki komik gelecek ama bu cumleyi hergun akliniza geldikce tekrar ederseniz bilincaltiniza bunu emir olarak yollayacaksiniz. Hatta inanmadan soyleseniz dahi ayni sekilde etkili olacak.
2-Basucunuzda surahi olsun. Her emzirmede inanilmaz susayacaksiniz. Vucudunuzun bu istegini goz ardi etmeyin. Emzirme basi en az bir bardak su.
3- Her gun iki kez koca bir su bardagina bir adet rezene, bir adet papatya(sallama olacak ikisi de) caylarini koyup sicak su ile demleyeceksiniz. Icine seker koymayin, ekstra kalori olmasin. Tadi garip gelse de zamanla cok seviliyor.
Kizlar ozellikle 1.sikki mutlaka yapin, kaybedecek hicbir seyiniz yok. Benim arkadaslarim kac kere sahit oldular, sutyenimi indirir indirmez 1 metre fiskirirdi sutum. Kilolarca sagdim, hatta ise bile yaramadi cope gittiler.
ahahahasende ozamaan tekmeleme kızım sakın tekmeleme desene..
Allah iyiliğini versin senin kız rahat bıraksana insanlarıı.. deli kızz yaaa:)
cnm ben bandırmalıyım zaten geldık kaldık burada:)evet memleketım dıe demım guzel yerdır bandırma ıstla yakın denızı var. kucuk ıstanbul ıste:)
ayy bende aynı seyı derdım ama sımdıden oluoz bebıs ıcın baksana:)ama bızımkı tek baska yegenım yok onunda yerı gercekten ayrıdır:) ne guzel bı abısı olucak benım bebısımınde....
hahahahhaha ya bu bosuna muhtar olmadııı buraya herseyı bılır herkese laf atar altta yazmayanları bıle:):):):)
ege nerde erkenmı cıktı bgn kuzuuuu???
Doğru bak, o benim aklıma niye gelmiyo kız...Tersini yapıyo benim bıcırık, tekmeleme yavru kuş demek lazım....
Kız ne var, onlar da katılsın sohbete fena mı olur, ben aşağıdakilere de bakıyom, kimisi yazmadan kaçıveriyo hemen...Boşuna mıhtarrr demiyorlar bana..
yaa aklımıza gelmedi bakk.. yap bakalım bu akşam nolcak sesli sesli söle öykü hanımaa .. aman kocanda demesin kız '' kafayı sıyırdı diye''sen ona baştan söle.. yoksa adam korkar valla senden..
valla boşuna mıhtar demediler sana kuzu. kim dediyse bunu ne doğru demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?