2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar tetanoz aşısı ve gebelik şekeri ölçümü tarihleri hakkında bilgisi olan var mı?

tetenoz 20 ve 24 haftalar arsında 2 kere yapılıyo canım.. yaptırmayı düşünüyosan sen 20. haftandasın bi git istersen sağlık ocağına, orda vuruyolar zaten.. şeker ölçümünüde bilemiyorum...

mıhtarım kız ben mıhtarrrr....
Kızımla konuşuyorum canım ordaa, ufaktan ufaktan uyarıyorum onu....Ben isteklerimi söyleyeyim de, o nasılsa bildiğini okuyo zaten sıpaa...
Ya orda herşeye ağlıyo insan...Minikmucizem yazmış ya elma dersem çık, armut dersem çıkmaa...Armutt diyeee...
Aslında komik bi mesaj ama, kaygıları endişeleri hepsini anlatıyo bi kaç kelimeyle..İnsanın gözleri doluyor...

ya ınsallah ıyı cıkar ama ben bgne kadar allah sukur hıc amıyosentezde kotu sonuc gormedım emınmkı bry nın bebısıde cok sğlıklı...ama tabıkıbu surec cok sancılı ınsallah cabuk atlatırr...
cnm abımın oglu yrın onlar gelıcek bandırmadan onuda cok sevıyorumm. hatta hamılelıgı ılk ogrendıgımde ruyamda gordum dıorumkı" halacım bız senıde cok sevıcez sakın kısakanma" ):
ve erkek olmadına tek uzulen kısı arkadas aradıgı ıcın kendıne:)

aaa unuttum onu tabii yaa se mıhtardın, ege de ağa...

senin bebişte bilmiş olcak hee heralde, baksana şimdiden bi tarzı var bıcırığın..istediğini yapiyooo...

o topikte gercekten öle yaa ağlatıyo insanı...

Evet,benim tanıdıklarım da aminosentez olup hep iyi sonuçlarla geldiler..İnşallah o da iyi sonuçlarla gelicek...
Sen abinin oğluna bakma, kızın etrafında dönüp durdukça en çok o sevecek onu eminim...Kızlar cilveli falan oluyolar ya, hep dayılarla babalarla falan iyi anlaşıyorlar...

benimkinin tarzını ben sana söyleyimmm..
Anasının isteklerini yapmamak....Çocuk bana inat ediyo şimdiden....

aaa cahanel bende bandırmada okudum canım.. abinler orda oturuyo demek.. çok güzel bir yer ben çok seviyodum 5 senem geçti orda.. sen bilirmisin oralarıı...

bu arada yeğenine ne kadar düşkün olduğunu tahmin ediyorum.. cok tatlı olur yeğen.. bende de var bir halayım 2 kere de teyze.. okadarçok seviyorum ki onları..hep derdim cocuğum oluncada onları sevdiğim kadar severmiyim, tabi sever insan, daha fazlada sever, kendi yavrusu sonucta ama farklı işte yeğen..
senin yeğende abilik yapar kzıına, üzülmesin hiç.. canım yaa kıyamam..

benimkinin tarzını ben sana söyleyimmm..
Anasının isteklerini yapmamak....Çocuk bana inat ediyo şimdiden....

ahahaha sende ozamaan tekmeleme kızım sakın tekmeleme desene..
mfs, e_r_ siz niye katılmıyorsunuz sohbete..Siz de katılsanız yaa, e_r_ sen hele ,ara ara görüyorum ama hiç yazmadın daha..

Allah iyiliğini versin senin kız rahat bıraksana insanlarıı.. deli kızz yaaa:)

ahahaha sende ozamaan tekmeleme kızım sakın tekmeleme desene..

Allah iyiliğini versin senin kız rahat bıraksana insanlarıı.. deli kızz yaaa:)

Doğru bak, o benim aklıma niye gelmiyo kız...Tersini yapıyo benim bıcırık, tekmeleme yavru kuş demek lazım....
Kız ne var, onlar da katılsın sohbete fena mı olur, ben aşağıdakilere de bakıyom, kimisi yazmadan kaçıveriyo hemen...Boşuna mıhtarrr demiyorlar bana..

cnm ben bandırmalıyım zaten geldık kaldık burada:)evet memleketım dıe demım guzel yerdır bandırma ıstla yakın denızı var. kucuk ıstanbul ıste:)

ayy bende aynı seyı derdım ama sımdıden oluoz bebıs ıcın baksana:)ama bızımkı tek baska yegenım yok onunda yerı gercekten ayrıdır:) ne guzel bı abısı olucak benım bebısımınde....

ayy diğer topiği okudum gözlerim doldu Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın sağlıkla doğduklarını görmeyi nasip etsin

çok sağol canım rezeneyide biliyodum diğerlerini nor ettim hemen ama telefonuma yanımda dursun kaybetmiyim :)) doğumdan sonra ilk lazım olacaklardan nede olsa

aaa bandırmalımısın.. hatta nasıl diyolar orda ''aga bandırmalımısın beyaaa..'' attım mı yoksa.. böle derlerdi sanki...benimde 2. memleket oldu işte oarası.. geçende gittik baya değişmiş gelişmiş.. .. meydanda hacı abi vardı yıkmışlar..kafkas duruyo zati..konya pide bilirsin, bayılırım yemeklerine.. :)) sahideki çay bahçeleri..bide paşabayırda oturdum bende.. eyy gidi ne günlerdi..

yeğeninde geliyo işte bak, hasret giderirsin ne güzel..

yaa aklımıza gelmedi bakk.. yap bakalım bu akşam nolcak sesli sesli söle öykü hanımaa .. aman kocanda demesin kız '' kafayı sıyırdı diye'' sen ona baştan söle.. yoksa adam korkar valla senden..

valla boşuna mıhtar demediler sana kuzu. kim dediyse bunu ne doğru demiş..

Adamın bakışları değişti zaten kız...
Tırlattı benim karı tipinde bakıyor bana şaşkın şaşkın...Ne desem şaşırmaz artık....
hilmi ve fatma dedi kız, nerden bulduysaa... Mıhtar oldum çıktım....

iyi akşamlar kızlar
kız tekmelesin kız daha ne istiyon bizimki onu da yapmıyor daha
bırak bebeyi şimdiden çocuğu germe annem bana kızacak hep der yoksa:)))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…