2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar
kız tekmelesin kız daha ne istiyon bizimki onu da yapmıyor daha
bırak bebeyi şimdiden çocuğu germe annem bana kızacak hep der yoksa:)))))))))))))))))))

İyi akşamlar canım...
Kız benimki hiç oynamıyoo, her gün konuşuyom tekmele kızım, oyna kızım diye gene oynamıyo...
İnat bebe, dediğimin tersini yapıyo..O yüzden diyoruz tekmeleme dersek belki tekmeler diye...

bende yani geçmişi okumadan dan diye atladım lafa iyi bari hadi inşallah benimde arada bir sancı giriyo diyom heralde ben burdayım diyor diye yorum yapıyorum
kızım çok hasta ya 1 haftadır evde okula gidemedi ara ara ateşleniyor bi iyileşseydi

hahahahahha aynı valla beya yı ve aga kelımesını cok kullanırlarrr:)yenı beledıye baskanı heryerı degısırdı cnmmm ozataylanımız....ayyy konyalıpıde superdır yemekelrı bandIRMANIn guzel gerceken bıde ıdoyu kullananlar felanda takılıo bayagı degıstı...bıde tostları guzelll:)

Kuzum yaa, geçmiş olsun, iyileşir annesi...
Ama salgın var herhalde, bütün çocuklar okuldan kapıyo hastalığı...Kuzucuk ya, kıyamam..

demirin tostu meselaaa...

Kuzum yaa, geçmiş olsun, iyileşir annesi...
Ama salgın var herhalde, bütün çocuklar okuldan kapıyo hastalığı...Kuzucuk ya, kıyamam..

aynen öle canım arkadaşlarını çogu hasta başı çok ağrıyor tam iyileşti diyoruz gece tekrar ateşleniyor 2 güne kalmaz geçer de işte naz yaptığıyla kalır yemek yediremiyorum
yarın benimde kardiyolojiyle rendevum var bakalım bebişin kalbinde bir problem varmı yokmu ona bakılacak hayırlısıyla iyi haberler alsaydım

merhabalar aranıza yeni katıldım yazdıklarınızın çoğunu okudum çok güzel şeyler paylaşmışsınız. bende 18 haftalık hamileyim,şimdilik herşey yolunda..

geçmiş olsun canım yaa atlatır inş. bi an önce.. havalar tam hastalık havası.. güneşli ama buz gibi..

Alırsın canım yaa, yarın inşallah hep güzel haberlerle geliceksiniz..İnanıyorum ben....
Eve gidicem topiktekilere yasin okuycammm, herkes iyi olsun, nzar değmesin bize..

Herkes hissediyo bacım...Bi ben hissedemedim...

geçen ay bişeyler hissettiğimi sanıyodum ama onlar bağırsak hareketiymiş şimdi yeni yeni tuhaf şeyler hisssediyorum ama bebek mi anlamıyorum. sanki bi organım dönüyomuş gibi, ufak kramplar oluyo oturduğum yerden birden kalkınca. baksana tarif bile edemiyorum. halbuki gittiğim her doktor bebek çok hareketli diyor e tekme hani yaa

merhabalar aranıza yeni katıldım yazdıklarınızın çoğunu okudum çok güzel şeyler paylaşmışsınız. bende 18 haftalık hamileyim,şimdilik herşey yolunda..

merhaba canım... hayırlı olsun bebişin.. cinsiyet felan da bellidir dimi..
selamlar. bebek hareketlerini hissetmeye başlayan var mı aranızda?

baya baya hissetmeye başlayanlar var bekleyenlerde.. ya sen

geçmiş olsun canım yaa atlatır inş. bi an önce.. havalar tam hastalık havası.. güneşli ama buz gibi..

evet ya koca hastaydı ona yaklaşmadım bana geçer diye o atlattı şimdide eda hanım ona mecbur yaklaşıyorum inşallah bana geçmeden atlatırda o sıkıntıdan kurtulurum ben normalde biraz ağır geçiriyorum bide ilaç alamıcam hepten mahvolurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…