2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ınanmaaaaaaaaaaaaammm komsucuuummm senın duygusallasacağınaaaaaaaa:)):):)
hahahhahaaha

ahhh canım hamilelikten önce kahve bitterçiko ve sigara üçlüsüne bayılırdım şimdi hepsinden uzağım çoooookkk özledim onları çooooookkkkk

Ben zaten balık burcu olmama rağmen çok duygusal değilimdir ama size takıla takıla beni de duygusallaştırmaya başladınız valla. Ben her sabah burdayım canım.. takılmadan duramıyorum. çok komik oldum. ben aslında çokta sevmem bilgisayar başında vakit harcamayı ama sizin yüzünüzden iş güç yapmaz oldum..

bütün kalbimle amin diyorum güzel duana

AMIIIIIIIIIINNNNNNNN CUMA VAKTI. NEGUZEL DILEKLER BUNLARR CANIM YAAA.
HUZURLU MUTLU OLUCAGI NE VARSA ONU YAPSIN CNMMM mutlu olsun ısınde yeterrrrr

tsh bende çok düzenli gidiyor normal değerlerde ilacın dozuyla hiç oynamak zorunda kalmadık
kolesterolüm yüksekti hamilelik öncesi şimdi ne durumda onu hiç bilmiyorum

Benim kolesterol da düştü. Troid içinde ilaç bile kullanmama gerek kalmadı.. Çok mutlu oldum yani.

hoşbuldum tşkrler...hakikaten haziranda hep kız doğacak gibi görünüyo :) ecrin ceylin buğlem hoşuma gidiyodu ama topiğin birinde bu isimlerle ilgili hayal kırıklığına uğratacak anlamlar yazılmış, dün efsa,erva,göğem,beril isimleriyle karşılaştım değişik geldi

tam ımam ve cemaat olduk:))
guzel dua edenlerın agzına sağlık hepımızın dualarının kabul olması dılegıyle amııınnn

AMIIIIIIIIIINNNNNNNN CUMA VAKTI. NEGUZEL DILEKLER BUNLARR CANIM YAAA.
HUZURLU MUTLU OLUCAGI NE VARSA ONU YAPSIN CNMMM mutlu olsun ısınde yeterrrrr

Ooooo, daha neler var da, hepsini yazamam burayaa....Ne yazmakla biter, ne okumakla....
Ama bitanesini yazayımm
Evlenirse eğer,
güçlü kuvvetli bi erkeği olsun...Her anlamda...

ahhh canım hamilelikten önce kahve bitterçiko ve sigara üçlüsüne bayılırdım şimdi hepsinden uzağım çoooookkk özledim onları çooooookkkkk
aman allahım ne güzel bir üçlü

tontişin yaaa boşver sen burda ol pozitifsin sen akıl veriyorsun bize:)) seni çokkkk seviyorummmmmmmmmm

bütün kalbimle amin diyorum güzel duana

hepimizin adına yaptım bu duayı

içlerinden en güzeli Beril bence çok güzel.

((((( hiç birini beyenmedim.. Bana neyse. Kusura bakma ben içimde saklayamam da..

tam ımam ve cemaat olduk:))
guzel dua edenlerın agzına sağlık hepımızın dualarının kabul olması dılegıyle amııınnn
he valla ya niye aşka geldik bu kadar..

ooooo, daha neler var da, hepsini yazamam burayaa....ne yazmakla biter, ne okumakla....
Ama bitanesini yazayımm
Evlenirse eğer,
güçlü kuvvetli bi erkeği olsun...her anlamda...

sapıkkkkkkkkkkkkkkkk deli mannak

nasıl oldun cnmm. Daha iyimisin dr gitinmi ..

Hoşgeldin canım nasılsın, tansiyonun düzeldi mi...Merak ettik seni..

dün eşim geldi aldı beni buradaki dr umua gittik acil dedik tansiyonum 17 9 dedik yarım saat bekelettiler eşim çok kızdı oradan çıktık başka bi hastanenin kadındoğumcusuna o da dışarıda oradan alman hastanesinin kadın doğumcusuna adam tansiyon hastasısın dedi bana oğluma baktı hımm tamam tamam dedi gönderdi bizi istirahat et dedi pzaretesi ayrıntılı için izmire gideceğim orada bir endokrin uzmanına görüneceğim eşim çok endişelendi çünkü bu bende ara ara olan bişey ya doğumdan beş dk önce olursa yada doğumda olursa düşüremezlerse diye şu anki yükselmelerin bebeğe zararı yokmuş(inşallah öyledir artık buradaki dr lara hiç güvenim kalmadı) ama bana zararı olurmuş altında yatan sebebi de bulmaya çalışmıyorlar... bugün yine halsizim ama düne nazaran daha iyiyim herkes iyi mi bu arada diğer topikte amiosentezden bahsetmişsiniz kim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…