Ay canım benim çok teşekkür ederim valla benim gibi taşı bile ağlatçaksınız birazdan ... Bende duygusallaşmaya başladım.. Bende de feci bağımlılık yaptınız ya, deli gibi şafak vakti kalkıp giriyorum nete.. Sigara bağımlılığı gibi..
kıslar ben geldimm herkese tünaydın artık ancak evden kopabildim
kurban olurum ben sizee beyenmezmiyim ama daha önce de dedim mira tek başına iyi değil hande de pekiyi değil(((((( ikis olursa güzel oluyor. senin içine sinsin önemli olan bu..
ruhsuz karıı
:))))))))))
bekle kıızm okadar kolay değil ben dünden beri deli oldum çiko ye kesinlikle hemen tepki veriyor..
hoşgeldin. sen bize sor biz çekinmeden hemen samimi bir şekilde onay veririz..
kıslar ben geldimm herkese tünaydın artık ancak evden kopabildim
anam kadına ruhsuz dedik kadın imana geldi...
kız ne oldu oyy yerim seni ben seni göremezsem korkuyorum nere gitti bu diye:))
baya bi etkilemiş. biyolojin düzelmiş.
ya sen normal değilsin ki hayallerinde normal olsun. biraz alttan alttan salla ki bari bi kaçı tutsun..
sennde gözünaydın cnmm bugun güzel bir gün olacak..
aminnnnnnnnnn mübarek saatte .
YA RABBİM SEN BÜTÜN HAMİLELERİN BEBİŞLERİNE SAĞLIK SIHHAT VE HAYIRLAR NASİP EYLE.. HEPİMİZN GÖNLÜNE GÖRE VER. ŞU MÜBAREK GÜNDE KULLARINI KİMSEYE MUHTAÇ ETME. AMİNNNNN
AFİYET OLSUNNNNNNNN
Benim kızıma piyango çıksın, okursa okusun ama kültür için...Hiç kimsenin altında çalışmasın, çalışmak istiyorsa kendi işini kursun, patron olsun..Hiç kimse ezemesin onu, üzemesin...Mesaiye kalmak zorunda kalmasın....Anasının olamadı, kızının mini cooperi yatı katı villaları olsun inşallah...
aminnnnnnnnnn mübarek saatte .
YA RABBİM SEN BÜTÜN HAMİLELERİN BEBİŞLERİNE SAĞLIK SIHHAT VE HAYIRLAR NASİP EYLE.. HEPİMİZN GÖNLÜNE GÖRE VER. ŞU MÜBAREK GÜNDE KULLARINI KİMSEYE MUHTAÇ ETME. AMİNNNNN
tsh bende çok düzenli gidiyor normal değerlerde ilacın dozuyla hiç oynamak zorunda kalmadık
kolesterolüm yüksekti hamilelik öncesi şimdi ne durumda onu hiç bilmiyorum
AMIIIIIIIIIINNNNNNNN CUMA VAKTI. NEGUZEL DILEKLER BUNLARR CANIM YAAA.
HUZURLU MUTLU OLUCAGI NE VARSA ONU YAPSIN CNMMM mutlu olsun ısınde yeterrrrr
aman allahım ne güzel bir üçlüahhh canım hamilelikten önce kahve bitterçiko ve sigara üçlüsüne bayılırdım şimdi hepsinden uzağım çoooookkk özledim onları çooooookkkkk
tontişin yaaa boşver sen burda ol pozitifsin sen akıl veriyorsun bize:)) seni çokkkk seviyorummmmmmmmmmben zaten balık burcu olmama rağmen çok duygusal değilimdir ama size takıla takıla beni de duygusallaştırmaya başladınız valla. Ben her sabah burdayım canım.. Takılmadan duramıyorum. çok komik oldum. Ben aslında çokta sevmem bilgisayar başında vakit harcamayı ama sizin yüzünüzden iş güç yapmaz oldum..
bütün kalbimle amin diyorum güzel duana
ınanmaaaaaaaaaaaaammm komsucuuummm senın duygusallasacağınaaaaaaaa:)):):)
hahahhahaaha
hoşbuldum tşkrler...hakikaten haziranda hep kız doğacak gibi görünüyo :) ecrin ceylin buğlem hoşuma gidiyodu ama topiğin birinde bu isimlerle ilgili hayal kırıklığına uğratacak anlamlar yazılmış, dün efsa,erva,göğem,beril isimleriyle karşılaştım değişik geldi
hoşbuldum tşkrler...hakikaten haziranda hep kız doğacak gibi görünüyo :) ecrin ceylin buğlem hoşuma gidiyodu ama topiğin birinde bu isimlerle ilgili hayal kırıklığına uğratacak anlamlar yazılmış, dün efsa,erva,göğem,beril isimleriyle karşılaştım değişik geldi
he valla ya niye aşka geldik bu kadar..tam ımam ve cemaat olduk:))
guzel dua edenlerın agzına sağlık hepımızın dualarının kabul olması dılegıyle amııınnn
ooooo, daha neler var da, hepsini yazamam burayaa....ne yazmakla biter, ne okumakla....
Ama bitanesini yazayımm
Evlenirse eğer,
güçlü kuvvetli bi erkeği olsun...her anlamda...
Benim kolesterol da düştü. Troid içinde ilaç bile kullanmama gerek kalmadı.. Çok mutlu oldum yani.
nasıl oldun cnmm. Daha iyimisin dr gitinmi ..
Hoşgeldin canım nasılsın, tansiyonun düzeldi mi...Merak ettik seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?