2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim çıkmam lazım kızlar, minik kuşu ödüllendireceğim..
Dün o annesini sevindirdi, bugün annesi ona neler neler yedirecek, mutlu edecek...Çarşıları gezdirecek...Çiçekler alacak....

Kizlar ben yine cok kötü carpintim var nefes kesiliyo sanki ya 10dkdir devam ediyo gecmedi hala

doktorunu ara canım ihmale gelmez belki öykünün dediği gibi troit sorunudur çarpıntı oluyo çünkü belki tansiyondur belkide hamileliktendir artan kan basıncı nedeniyle ara bi sor için rahat etsin geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz

aman allahım ne güzel bir üçlü

tontişin yaaa boşver sen burda ol pozitifsin sen akıl veriyorsun bize:)) seni çokkkk seviyorummmmmmmmmm

hepimizin adına yaptım bu duayı

bende seni çooook seviyorum canım.. Hepinizi çok seviyorum tabi.. Yoksa ne işimiz var burda değil mi? Ben hep buraya girince pozitif olmaya çalışıyorum. Mesela dün gece çok acayip rüyalar gördüm ama düşünmek bile istemiyorum. Çok fena oldun sıçradım bütün gece.. Burda kafayı dağıtmasam bütün gün kafaya takardım ama neyseki takmıyorum. Çünkü benim rüyalarım çıkar.. Çok korkarım rüyalarımdan. Her iki düşüktede iki bebeğimde düşmeden önce minicik oğlan çocukları gördüm ve ikisi de balkondan düşüyordu.. Ve malesef iki oğluşumu da kaybettim. Ben doktordan önce anladım onları kaybettiğimi, kromozom analizlerinde de erkek olduğunu anladık. Bazen yine öyle rüyalar görüyorum hep biryerden düşmek üzere olan bebekler ve hep onlar düşmeden uyanıyorum ya da düşmeden önce yakalıyorum. Öyle zor bir şeyki bunlara yorum yapmamaya çalışıyorum tabi. yoksa kafayı yerim.

Öyle zamanlarımız oldu ki eşimle kürtajlardan sonra haftalarca birbirimize sarılıp, babahlara kadar ağladık. Şimdi Allahıma çok şükür tabi.. o kötü günler geçti ama yine de hep huzurzusuz yani, dün bir arkadaşım dedi ki ya karnına iğne nasıl yapıyorsun ben olsam yapamam, valla insan o günleri tekrar yaşamamak için her saat ol dese doktor yapar o iğneleri, öyle acı ki bunlar yaşamayan anlamaz. Allah kimseye de yaşatmasın bu acıları, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...

Ya beni de ağlattınız kızlaaaaaaaaaaaaaaar... öfffffffffffff...

geçmiş olsun endişelenme canım hamilelikten kan basıncından dır.. Ama dikkatli ol bol su iç..

kizlar ben yine cok kötü carpintim var nefes kesiliyo sanki ya 10dkdir devam ediyo gecmedi hala
tansiyonunu ölçsene allah allah bi hava felan al..

kızlarr ben kapalıcarsıya gıdommmmmm gorusurukkkkkkkk
gitmeeeeeeeeeee ben çok severim orayı((((((((

benim çıkmam lazım kızlar, minik kuşu ödüllendireceğim..
Dün o annesini sevindirdi, bugün annesi ona neler neler yedirecek, mutlu edecek...çarşıları gezdirecek...çiçekler alacak....
ohh gezin cnm bende yemek yiyim yine sonra burda buluşalım ama gecikme:))

ohh be yeni gecti rahatladim.
Troid sorunu vardi kizlar ama düzelmis degerlerim öyle dedi doktorum e kan degelerimde normal mis ben bisi anlamadim. Neyse ben sonra tekrar arar bi konusurum doktorumla. Zaten tansyonum normal cikiyo sadece kalp atisim cok yüksek.

Canım bendede tansiyonla ilgili problemler oldu ilk başlarda ben de hep ölçüyorum tansiyornumu, ben bir prof. a gittim oda dediki küçük 9'un üstüne çıkmazsa korkma dedi. ama gebelikte tansiyon önemli. Sürekli dinlenmen lazım, kalp atışını hızlandırcak şeyler yapma dedi bana. Onun için ben hep dinleniyorum. Bu arada tansiyon preeklamsiye neden olabiliyor onun için dikkat et ve magnezyumunu hiç ihmal etme, kalsiyum ve magnezyum preeklamsiden korurmuş ... Çok geçmiş olsun canım. Ama bazen sadece stresten de oluyor, 1-2 gün içinde geçiyor.. Çokta takma..

başardık mı yani ağlaymayı:)))
canım benim sen bize anlatmıyorsun ama biz burda hep anlatarak rahatlıyoruz. Aklına getirme sen demedinmi bu saatten sonra bişey olmaz. Olmuycak. Bizim erkeklerimizde kızlarımızda öyle fettan ki hepside löpçük yapıp çıkcaklar .. Bende 2 bebek kaybettim ama allahım bunu kucağama verecek biliyorum:))

hadi bakalım tey tey teyyyyyyyy

iinşallah bu defa her şey yolunda olucak canım allah yardımcın olsun dediğin gibi yaşamayan bilmez çare olduğunu bilince insan o iğne saatlerini hevesle bekliyo çok iyi biliyorum banada derlerdi nasıl yapıyosun sinir olurrdum başa gelince herşey yapılıyo doktor iğneleri kestiği zaman üzülmüştüm bile bir sorun olursa destek olmadığı için bebeğe bi şey olursa diye
allah hepimize güzel günler göstersin

teşekkür ederim magnezyumu hergün mü içmeliyim acaba dün dr kalsiyum verdi onu da almadım alayım o zaman hemen

teşekkür ederim magnezyumu hergün mü içmeliyim acaba dün dr kalsiyum verdi onu da almadım alayım o zaman hemen

Bana hergün verdi doktor. İnternettende bak istersen ben çok araştırmıştım bu konuyu da ondan söyledim orada da yazıyor.. preeklamsi diye yaz çıkar.. Ama çokta takma buna, bana doktor öyle dedi. haftada iki kere ölçüm yap dedi. Yine de dikkatli olakta fayda var ..

doktorum da bana magnesyum vermişti. kabız için verdi. günde 2 tane kullan dedi. Ben kullanmaya başladım hergün 2 tane. sonra fazla gelmeye başladı doktorla konuştum. hergün almana gerek yok. gerekli gördüğünde al dedi. öyle yapıyorum. Arada maden suyu içiorum mineralleri almak için. doktoruna sor hergün içmen gerekip gerekmediğini

ayy kötü bişeymiş bu ya...ben idrar tahilimimide yaptırayım bugün izmire giderken elimde veri olsun
şimdi de izmirdeki dr um aradı tansiyonu ölçtür haber ver diye çıkayım bi eczaneye baksınlar

ayy kötü bişeymiş bu ya...ben idrar tahilimimide yaptırayım bugün izmire giderken elimde veri olsun
şimdi de izmirdeki dr um aradı tansiyonu ölçtür haber ver diye çıkayım bi eczaneye baksınlar

Benim doktorumda ölçtürdü hep her hafta rapor ettim ona.. Çokta stres yapma ama yine de kontrol altında tutmaya çalış canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…