2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse bende çıkayım artık evle ilgileneyim biraz temizlik yapmam lazım malum hafta sonu geldi .. sonra görüşürüz kızlar.. byeee

Tepkin harika yalnız..Biz ordan salya sümük geliyoruz, sen tatlı diyerek gülerek geliyorsun...
Allah hep güldürsün inşallah..Hep mutlu ol...

eet eet benimde dikaktimi çektiii..
elfce kuzunun iyi dileklerine bende katılıyorum canım.. Allah hep güldürsün inş.

ama gerçekten çok tatlı çok güzel duygular ve bunun yazıyo dökülmesi gerçekten çok tatlı ben pek beceremem de o yüzden daha da bi güzel geldi ben bebeğime günlük gibi bi defter tutuyorum belki ordan bişiler çalar defterime yazarım

Slm bayanlarr ben geldim.Öğleden önce izinliydim.Sağlık ocağına gittim.Tetanoz aşımı vurdurdum.Bide kalp atışlarını dinledim.MAşallah tam orta değerde .O kadar güselkiii.KElebek gibi içimde yaa.Minik kelebeğim benim.Şubat son haftalarda da şeker yüklemesi yapılcak.Hee bide 80 kilo çıktım.Gariptirki hiç almamışım kilo.Aman zaten almiyim yeterince kilom var ama çok yedim bu son ay bulantılar geçince.Neyse ben almıyorum bebek alıo kilo daha iyi tebi

Benim çıkmam lazım kızlar, minik kuşu ödüllendireceğim..
Dün o annesini sevindirdi, bugün annesi ona neler neler yedirecek, mutlu edecek...Çarşıları gezdirecek...Çiçekler alacak....

Canım okurken gözlerim doldu.Burda ezan okunuyordu hemen dua ettim senin için.Ve dualarınada aminnnn.

Slm ben geldimm tahlil sonuçlarımı alamadım dr. Gidemedimmm
,

Hoşgeldin ciciş.Bende yeni geldim.Anca okudum geçmişi.Nie gidemedinhayırdır?

sayfalar yavaş ilerliyor onu demek istedim

hayırdır canım neden gidemedin

ne oldu cnm neden gdemedin işlermi yoğun

ya iş yerım izin vermedi marmara ünv. randevuları vardı akademiye gidip stajyer öğrenci için toplantı yapıcaklar of of zuhal hocayıda götürdüler oda spor akademisi spor öğr. mezunuymus tesise sahip cık deme4zmı sinir oldum pazar günü izin yapıcam

Müjde müjde sizeeee,
kuzunuzdan müjde sizeee
kızım tekme attı, cee-eee yaptı
müjjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............

heeeyyy
hadi gözün aydın
hepimiz haziran annesi olacağımız için yakınız birbirimize
bu mutlu haberler gelir artık sırayla ...

hay allah ya ne düşüncesizler bir iki saat izin verseler ne olurdu ...telefonla öğrenme imkanın yokmu

[ı]merhaba kızlar , keyifler nasıl..? Bebişleriniz nasl bakıyım [/ı]
iyiyiz cnm sabah bi duygu patlaması yaşadık topikçe sonra normale döndük.
Bugun fmg geldi kızı gelinlik çağa gelmiş.
Kuzunun bebei tepikledi
benim kız dünden beri hareket etmeyince bi tırma yaşandı
dah gelecek olanlar var şimdilik herkes öğlen arasında..
Sen nasılsın

offfff üzülme telefon et sende öyle öğren.
Bişey olmaz sıkma canını

ben geldim kızlaaarrrr
bugün dükkanda olacağım akşama kadar we dolayısıyla sizlerle burada
bnde yaramazlık yok hala annemdeyim bu haftada orda olacağım kızımın iğneleri bitti öksürük kesildi gayet iyi
bnde salı kızn son iğnesini wurdurduktan sonra kendi drumun yanına çıktım testlerle ilgili bi soru sormak için gelmişken beni muayene etti oğluşumu gördüm ağzını açıp kapatyordu elleri oynuyodu sürekli gayet iyi dedi haftasıyla uyumlu gidiyor ölçümleri..
renkli dopplere gireceğim haftaya..
kocam geliyor orda yanımızda kalıyor 2günde 1 falan.. dün yemeğe gittik taximde bi ocakbaşına buzları erittik sayılır.. babası burada..
benden haberler böyle biraz işlerim war faturalar hesaplarla ilgileneceğim ama bi gözüm burda.. sewibadeyi sormuştum en son ama bekleyemedn çıktım nesi oluyormuş?

anlaşılan kimsenin soruma cvp vereceği yok neyse ben cvplıyım bari ben çok iyiyim bebişimde çok iyi dün akşam döndü durdu...

kocasının kuzusu hadi gözün aydın Allah dualarımızı kabul etti...

Bende iyiyim canım öğrendim topicte yaşananları , hrkesin keyfi yerinde... oh ohhh Allah bozmasın

comely patronlarına bütün İYİ dileklerimi gönderiyorum buradan ne olurdu sanki izin verselerdi
neyse canım moralini bozma ama bebek üzülmesin

hasretcim hoşgeldin benim bebeğim de kızmış teyzesi
listene eklersin artık bu akşam kendi druma gidicem o da söylesin daha da emin olucam

hoşgeldin
ben ve bebeğim iyiyiz

[
hoşgeldin cnmm bizlerde iyiyiz bi sorunumuz yok. Bry amniyosentez oldu onu merakedyoruz. Kuzunun kızı tepikledi.. Okadar.. Senin düzelmene sevindim biraz olsun rahatlamışsındır. Işlerimizi bizde yapıyoruz ama aklımız burda:))
sevibade bayadır girmyor bende merak ettim.

yazdım ya cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…