comely patronlarına bütün iyi dileklerimi gönderiyorum buradan ne olurdu sanki izin verselerdi
neyse canım moralini bozma ama bebek üzülmesin
hasretcim hoşgeldin benim bebeğim de kızmış teyzesi
listene eklersin artık bu akşam kendi druma gidicem o da söylesin daha da emin olucam
bende seni çooook seviyorum canım.. Hepinizi çok seviyorum tabi.. Yoksa ne işimiz var burda değil mi? Ben hep buraya girince pozitif olmaya çalışıyorum. Mesela dün gece çok acayip rüyalar gördüm ama düşünmek bile istemiyorum. Çok fena oldun sıçradım bütün gece.. Burda kafayı dağıtmasam bütün gün kafaya takardım ama neyseki takmıyorum. Çünkü benim rüyalarım çıkar.. Çok korkarım rüyalarımdan. Her iki düşüktede iki bebeğimde düşmeden önce minicik oğlan çocukları gördüm ve ikisi de balkondan düşüyordu.. Ve malesef iki oğluşumu da kaybettim. Ben doktordan önce anladım onları kaybettiğimi, kromozom analizlerinde de erkek olduğunu anladık. Bazen yine öyle rüyalar görüyorum hep biryerden düşmek üzere olan bebekler ve hep onlar düşmeden uyanıyorum ya da düşmeden önce yakalıyorum. Öyle zor bir şeyki bunlara yorum yapmamaya çalışıyorum tabi. yoksa kafayı yerim.
Öyle zamanlarımız oldu ki eşimle kürtajlardan sonra haftalarca birbirimize sarılıp, babahlara kadar ağladık. Şimdi Allahıma çok şükür tabi.. o kötü günler geçti ama yine de hep huzurzusuz yani, dün bir arkadaşım dedi ki ya karnına iğne nasıl yapıyorsun ben olsam yapamam, valla insan o günleri tekrar yaşamamak için her saat ol dese doktor yapar o iğneleri, öyle acı ki bunlar yaşamayan anlamaz. Allah kimseye de yaşatmasın bu acıları, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...
Ya beni de ağlattınız kızlaaaaaaaaaaaaaaar... öfffffffffffff...
yazdım ya cnmm
[ı]cevapladım bende egecim...Ya kzlar siz nasıl düzenliceksiniz doğum çantanızı? Neler koymayı düşünüyorsunuz içine..?[/ı]
cevapladım bende egecim...ya kzlar siz nasıl düzenliceksiniz doğum çantanızı? neler koymayı düşünüyorsunuz içine..?
hay allah ya ne düşüncesizler bir iki saat izin verseler ne olurdu ...telefonla öğrenme imkanın yokmu
iyiyiz cnm sabah bi duygu patlaması yaşadık topikçe sonra normale döndük.
Bugun fmg geldi kızı gelinlik çağa gelmiş.
Kuzunun bebei tepikledi
benim kız dünden beri hareket etmeyince bi tırma yaşandı
dah gelecek olanlar var şimdilik herkes öğlen arasında..
Sen nasılsın
offfff üzülme telefon et sende öyle öğren.
Bişey olmaz sıkma canını
ben geldim kızlaaarrrr
bugün dükkanda olacağım akşama kadar we dolayısıyla sizlerle burada
bnde yaramazlık yok hala annemdeyim bu haftada orda olacağım kızımın iğneleri bitti öksürük kesildi gayet iyi
bnde salı kızn son iğnesini wurdurduktan sonra kendi drumun yanına çıktım testlerle ilgili bi soru sormak için gelmişken beni muayene etti oğluşumu gördüm ağzını açıp kapatyordu elleri oynuyodu sürekligayet iyi dedi haftasıyla uyumlu gidiyor ölçümleri..
renkli dopplere gireceğim haftaya..
kocam geliyor orda yanımızda kalıyor 2günde 1 falan.. dün yemeğe gittik taximde bi ocakbaşına buzları erittik sayılır.. babası burada..
benden haberler böyle biraz işlerim war faturalar hesaplarla ilgileneceğim ama bi gözüm burda.. sewibadeyi sormuştum en son ama bekleyemedn çıktım nesi oluyormuş?
ya dr sibel hanm 4. katta labaratuvar alt katta aradım sıbel hanımı cepten ama cvp vermedi müsait değil sanırım aşagıya ınermıkı tahlıl sonuclarını almaya sanmam o yoğunlukta sanmıyorum uğraşacağını
söylermi dersin ya aşadan alması lazım sonuçları
hadı bakalım kendini cok yorma ben ölüyorum recepsiyondakı kız cıktı maas alamıyom dıye satıs ofısınde 4 kışıydik 1 i uzak dıye cıktı 1 i iş buldu diğerinide cıkarttırdılar bana haber verdıler bırını işden cıkartmak cok zor gunahları boynlarına valla bnm sucum değil cıkart dediler hemde kız izinliydi o gün arattılar banabende kala kala recepsiyona kaldım müşteriler falan anam ağlıyo hemen üst katta cafemız var cafeye cık in salona gır cık sabah 1,5 saatde erken gelıyorum zaten spor yapim yuzın dıye cok yoruluyorum bu gun yuzmedim valla
daha çok var yaaaaaa..
Herşey koyuyorsun zaten 2 -3 tkm
heeeyyy
hadi gözün aydın
hepimiz haziran annesi olacağımız için yakınız birbirimize
bu mutlu haberler gelir artık sırayla ...
ya dr sibel hanm 4. Katta labaratuvar alt katta aradım sıbel hanımı cepten ama cvp vermedi müsait değil sanırım aşagıya ınermıkı tahlıl sonuclarını almaya sanmam o yoğunlukta sanmıyorum uğraşacağını
söylermi dersin ya aşadan alması lazım sonuçları
hadı bakalım kendini cok yorma ben ölüyorum recepsiyondakı kız cıktı maas alamıyom dıye satıs ofısınde 4 kışıydik 1 i uzak dıye cıktı 1 i iş buldu diğerinide cıkarttırdılar bana haber verdıler bırını işden cıkartmak cok zor gunahları boynlarına valla bnm sucum değil cıkart dediler hemde kız izinliydi o gün arattılar banabende kala kala recepsiyona kaldım müşteriler falan anam ağlıyo hemen üst katta cafemız var cafeye cık in salona gır cık sabah 1,5 saatde erken gelıyorum zaten spor yapim yuzın dıye cok yoruluyorum bu gun yuzmedim valla
elfce bölece sorumun cvbını almış oldum.bende geçmişi okurken yakalayammıştım bu çılgın kuzu neye sefinmiş die.ay çok güsel bişiy ya.sevindim ben hareketlerini hissediom ama tekmelemedi benimkisi daha 19 hafta 4 günlük olduk.sizce daha erkenmi yoksa bugünlerde bekliyimmi :) kimsenin beni tekmelemesini bu kadar çok istememiştim heheyt
Comely benim bildiğim kadarıyla ki bier kez daha kanunu araştırmam gerekir, iş veren gebe kadına doktor muayenelerinde afedersin ipe ipe izin vermek zorundadır.şikayet yada onlar tarafından işten çıkarma söz konusu olduğunda bu bahane ile, çatırr çatır alırsın hakkını arakdaşım.tabiki sivril işinden ol demiyorum yanlış anlaşılmasın.ama nerde öyle kanuna kurala uyan patron.gerçi benimki avukat olduğundan diil gerçekten insan olduğundan ve babam gibi olduğu için kendisi gün takip ediyor.arzu sen bu hafta gitmiyormusun diye.maşallah ya.nazar değmesin patroşuma
canım dün üniversiteye gittim üçlü sonucumu aldım normal çıktısen dün hastaneye gidecektin ne oldu
canım dün üniversiteye gittim üçlü sonucumu aldım normal çıktı
hafta sonuda kendi dr uma gidecektim ya hafta sonu doluymuş onun için bu akşam gidicem
malum üniversitede bebişi göremiyorum çok fazla sadece tahlillerim iyi bir laboratuvarda yapılsın diye gidiyorum şimdi tahlil sonuçlarımı kendi dr uma gisterip fikrini alıcam birde bebişi sevicem ultrasondan da olsa
hatta biraz erken çıkıp mothercare e bakıcam malum indirim vardı eğer bitmediyse
ben hiç düşünmedim bile zaten ben nasıl doğurcam onuda düşünmüyorum
bana hep hamile olarak devam edicekmişim gibi geliyo
sağol canım şu test olaylarını bitirseydik hayırlısıylahadi bakalım hayırlı olsunnn
ay yok ben herşeyi düşünüyorum şimdiden
ooooo daha 4-5 ay war yahu doğumların başlamasınacevapladım bende egecim...ya kzlar siz nasıl düzenliceksiniz doğum çantanızı? neler koymayı düşünüyorsunuz içine..?
ipekk bende hep hamile olarak devam edecekmişim gibi geliyor.Belkide işime öyle geliyor.Tebiki korkuyorum :18:
Benim korkularım ve bencil hissiyatım yüzünden bebeğimin normal doğum hakkını elinden almayacağım.Epidural anestezi ile normal doğum ilk tercihim ve hedefim.Yoga yı bu yüzden yapıyorum birazda.Ama nasip durum sezeryanı gerektiririse tebi öle olcak.Ama tırsağım bu konuda
Ben bir çok ayrı siteden / forumdan anne çantası ve bebek çantası içeriklerini bi kağıda yazdım sonra eleme yaptım.Bazı şeyler saçma geldi bazılarına ise wauuw dedim benim aklıma gelmesdi
bende korkmakla birlikte normal doğum istiyorum ama doktor sezeryan derse ısrarcı olmam
tüp bebek olduğu için doktorun kararı daha önemli zaten 2 senedir herşeye doktor karar verir oldu ne dese sizi nasıl uygun görürseniz diyoruz eşimle tamamen teslim olduk yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?