2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar be çok acıktım azönce dr da aradılar tansiyon için nişatayı yasakladı günde 3 kere ölçüp bildireceğim bir de bitane hapa başlattı

kıslar be çok acıktım azönce dr da aradılar tansiyon için nişatayı yasakladı günde 3 kere ölçüp bildireceğim bir de bitane hapa başlattı

Canım ne diyorlarsa yap, hamilelikte tansiyon önemli..Fazla kalori almayın ve bol bol yeşil yiyin diyor benim doktorum da tansiyon yüksekliği için...

evet bencede çanta felan düşünmek için çok erken şimdi daha keyifli olan alışveriş kısmını düşünüyorum ben
alışverişi doğru yaparsak çanta kolay hazırlanır bence
ihtiyaçlarımızı iyi belirlemek gerekir bütçeyi sarsmamak için
ben şimdilik kendimi oyalamk için ufak tefek alıcam birde şu indirimleri kaçırmamak için büyük alışverişi toptan yapmayı planlıyorum

kızlarrrrrr kızımın adını kesinleştirdik ELİF NUR koyacagızzzzz

İncecikten bir kar yağar
Tozar Elif Elif diye
Deli gönül abdal olmuş
Gezer Elif Elif diye

Elif'in uğru nakışlı
Yavru balaban bakışlı
Yayla çiçeği kokuşlu
Kokar Elif Elif diye

Elif kaşlarını çatar
Gamzesi sineme batar
Ak elleri kalem tutar
Yazar Elif Elif diye

Evlerinin önü çardak
Elif'in elinde bardak
Sanki yeşil başlı ördek
Yüzer Elif Elif diye

Karac'oğlan eğmelerin
Gönül vermez değmelerin
İliklemiş düğmelerin
Çözer Elif Elif diye

Bak hasret ben bozdum dengeyi :) benim kıza dönmeseydi şimdi eşit oluyordu 28e 28 :)

Adımız kesinleşmiş de şiirlere taşınmış bilee..Ohh, maşallah...
Hayırlı uğurlu olsun...Bu şiiri de çok severim ben.

merhaba yaz ayının en güzel anneleri bende bi haziran annesiyim sizleri fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum yorularınızı okuyorum ama yazmak için fırsat bulamıyorum benim 20 aylık bi oğlum var şimdikinin cinsiyetine tam eminn olmamakla birlijte doktorumuz erkek demişti dörtlü testten sonra gel bidaha bakalım dedi testi yaptırdım 1 hafta oluyor yarında göstermeye gideceğim bakalım hemde cinsiyeti kesinleşmiş olacak.sizler nasılsınız?benim ismim aynur buarada unutmadan söyliyeyim:))

Kocasının kuzusu...

EGE'ye cvp verdim msj atamıyorum şuan, tekrardan hyırlı olsun, dediğim gibi öyle bi tekmelesin ki durdurama kızını

Adımız kesinleşmiş de şiirlere taşınmış bilee..Ohh, maşallah...
Hayırlı uğurlu olsun...Bu şiiri de çok severim ben.

evet canım öğleyin hilmiye söledim zaten oda elif e bişey dememişti ben elif nur koyalımmı diyince bu şiiri okumaya başladı kesinleşti :):)

bu ara listeye benide eklesenizyaaa 30 kız olucak

Kocasının kuzusu...

EGE'ye cvp verdim msj atamıyorum şuan, tekrardan hyırlı olsun, dediğim gibi öyle bi tekmelesin ki durdurama kızını

Sağol canım benim..Gördüm mesajını...Sıpacım 2 kere tekmeledi teyzesi pıt pıt diyee...
Çok mutlu oldum, darısı tüm hissetmeyenlerin başına...

doktorum öyle uygun gördü dersin

ebrukorkmaz KIZ eklermisin

Benim bebişimin de tam anlamıyla cinsiyeti belli olsa aklımda olan ismi sizinle paylaşıcam da yok kapatmış kendisini göstermiyooooo

Sağol canım benim..Gördüm mesajını...Sıpacım 2 kere tekmeledi teyzesi pıt pıt diyee...
Çok mutlu oldum, darısı tüm hissetmeyenlerin başına...

Nasıl döncek durcak dur sen duuurrr

benimki şuan bile durmuyo yerinde çok oynak bi bebeğim oluck galiba , hele dün akşam artık görebiliyorum hissetmeyi de geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…