2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzuuu benimkide hareket ediyor hissediyorum ama tekme gibi değil... çok şükür bizim tembel sıpaları hissettik

Ben dedim ama önce sen sonra ben diye...
Benim zilli dün resmen tepikledi beni yaaa..ok hoşuma gitti...Biz hissettik ya,artık herkes hisseder, inanıyorum...Bi ara 9ay hissedemicem gibi geliyordu...

sağol canım şu test olaylarını bitirseydik hayırlısıyla
sorma yaa stresin biri bin para

biz geldik teyzeleri....
Neler kaynattınız bakalım, doktordan gelenler oldu mu...
valla bende yemek yedim geld,m normal bişey yok kaynatacak şuan. Ne aldın

kıslar be çok acıktım azönce dr da aradılar tansiyon için nişatayı yasakladı günde 3 kere ölçüp bildireceğim bir de bitane hapa başlattı
hadi ya ( olsun ne yapalım azz kaldı geçecek öyle düşün

beni bu kadar sevdiğini bilmiyorudmm

hoşgeldin sanki daha öncede görüdm seni:)

[ı]benim bebişimin de tam anlamıyla cinsiyeti belli olsa aklımda olan ismi sizinle paylaşıcam da yok kapatmış kendisini göstermiyooooo [/ı]
sen söyle bizde esinlenelim

kuzuuu benimkide hareket ediyor hissediyorum ama tekme gibi değil... çok şükür bizim tembel sıpaları hissettik

allahım maşallah yaa birbirinizi mi beklediniz:) ne diycem face deki meryem sen miydin???

Kız benimki de kapatmıştı elini sokmuş edepsiz, doktorum ultrasonu dürte dürte çektirtti elini..Az uğraşsın doktorun çekiyorlar o zaman..

gidicem haftaya gene bakalım bu sefer de göstermesin kesin kız gözüyle bakıcam artık doktor %70 kız dedi ama neye dayanarak hiç bişey görmedi ki, benim ablama da %90 kız demşti doktoru biz baya bi kız gözüyle baktık hayaller falan kurduk bi dahaki gidişinde doktoru pipisi var %100 erkek dedi erkek doğdu net görmeden yorum yapamıcam valla yanılabiliyor doktorlar bana da erkek gibi geliyor bakalım kısmet

ayy ben salata turu seyler yıyınce hemen karnım acıkıyor bu sefer daha cok yıyorummm
bende bende salata meyve beni hep acıktırır. Yemek yiycem şöyle ekmekli sıcak yemek:))))

benim tansiyon yine 17-9 çıldıracağım yaaaa uf ağlamak istiyorum

dur ağlama sinirlenme daha çok çıkar indirmeye çalış. Eşine haber ver düşersin felan..

hayırlı olsun cnm ismiyle yaşasın upuzun sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu bereketli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…