salata bari yiyelim en az kalorilisinden:))
doktorum öyle uygun gördü dersin
Benim bebişimin de tam anlamıyla cinsiyeti belli olsa aklımda olan ismi sizinle paylaşıcam da yok kapatmış kendisini göstermiyooooo
ebrukorkmaz KIZeklermisin
Elif Nur çok güzel, hayırlısı olsun, sağlıkla mutlulukla ismiyle yaşasın inşallah
Kız benimki de kapatmıştı elini sokmuş edepsiz, doktorum ultrasonu dürte dürte çektirtti elini..Az uğraşsın doktorun çekiyorlar o zaman..
kuzuuu benimkide hareket ediyor hissediyorum ama tekme gibi değil... çok şükür bizim tembel sıpaları hissettik
sorma yaa stresin biri bin parasağol canım şu test olaylarını bitirseydik hayırlısıyla
valla bende yemek yedim geld,m normal bişey yok kaynatacak şuan. Ne aldınbiz geldik teyzeleri....
Neler kaynattınız bakalım, doktordan gelenler oldu mu...
hadi yakıslar be çok acıktım azönce dr da aradılar tansiyon için nişatayı yasakladı günde 3 kere ölçüp bildireceğim bir de bitane hapa başlattı
beni bu kadar sevdiğini bilmiyorudmmkızlarrrrrr kızımın adını kesinleştirdik elif nur koyacagızzzzz
incecikten bir kar yağar
tozar elif elif diye
deli gönül abdal olmuş
gezer elif elif diye
elif'in uğru nakışlı
yavru balaban bakışlı
yayla çiçeği kokuşlu
kokar elif elif diye
elif kaşlarını çatar
gamzesi sineme batar
ak elleri kalem tutar
yazar elif elif diye
evlerinin önü çardak
elif'in elinde bardak
sanki yeşil başlı ördek
yüzer elif elif diye
karac'oğlan eğmelerin
gönül vermez değmelerin
iliklemiş düğmelerin
çözer elif elif diye
hoşgeldin sanki daha öncede görüdm seni:)merhaba yaz ayının en güzel anneleri bende bi haziran annesiyim sizleri fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum yorularınızı okuyorum ama yazmak için fırsat bulamıyorum benim 20 aylık bi oğlum var şimdikinin cinsiyetine tam eminn olmamakla birlijte doktorumuz erkek demişti dörtlü testten sonra gel bidaha bakalım dedi testi yaptırdım 1 hafta oluyor yarında göstermeye gideceğim bakalım hemde cinsiyeti kesinleşmiş olacak.sizler nasılsınız?benim ismim aynur buarada unutmadan söyliyeyim:))
sen söyle bizde esinlenelim[ı]benim bebişimin de tam anlamıyla cinsiyeti belli olsa aklımda olan ismi sizinle paylaşıcam da yok kapatmış kendisini göstermiyooooo[/ı]
kuzuuu benimkide hareket ediyor hissediyorum ama tekme gibi değil... çok şükür bizim tembel sıpaları hissettik
benim tansiyon yine 17-9 çıldıracağım yaaaa uf ağlamak istiyorum
Kız benimki de kapatmıştı elini sokmuş edepsiz, doktorum ultrasonu dürte dürte çektirtti elini..Az uğraşsın doktorun çekiyorlar o zaman..
bende bende salata meyve beni hep acıktırır. Yemek yiycem şöyle ekmekli sıcak yemek:))))ayy ben salata turu seyler yıyınce hemen karnım acıkıyor bu sefer daha cok yıyorummm
kızlarrrrrr kızımın adını kesinleştirdik ELİF NUR koyacagızzzzz
İncecikten bir kar yağar
Tozar Elif Elif diye
Deli gönül abdal olmuş
Gezer Elif Elif diye
Elif'in uğru nakışlı
Yavru balaban bakışlı
Yayla çiçeği kokuşlu
Kokar Elif Elif diye
Elif kaşlarını çatar
Gamzesi sineme batar
Ak elleri kalem tutar
Yazar Elif Elif diye
Evlerinin önü çardak
Elif'in elinde bardak
Sanki yeşil başlı ördek
Yüzer Elif Elif diye
Karac'oğlan eğmelerin
Gönül vermez değmelerin
İliklemiş düğmelerin
Çözer Elif Elif diye
egeciğim kıymetini bil hadiiiiii
Nasıl döncek durcak dur sen duuurrr
benimki şuan bile durmuyo yerinde çok oynak bi bebeğim oluck galiba , hele dün akşam artık görebiliyorum hissetmeyi de geçtim
allahım maşallah yaa birbirinizi mi beklediniz:) ne diycem face deki meryem sen miydin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?