2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benim doktorumda 2 sefer kız dedi korkuyorum şimdi acaba sonradan değişirmi hazırlıklarada başladım

Ablana ne kadar zaman sonra erkek dediler? kaç haftalıktı? benimki bi kere döndü ya sinir bastı, ultrasona hiç güvenim kalmadı. Alışveriş yapıcam korkuyorum yanlışsa yine değişirse diye :)

Ablana ne kadar zaman sonra erkek dediler? kaç haftalıktı? benimki bi kere döndü ya sinir bastı, ultrasona hiç güvenim kalmadı. Alışveriş yapıcam korkuyorum yanlışsa yine değişirse diye :)

valla 1ay kadar kız diye bildik biz 5. ayında öğrendi tam anlamıyla hatta sonlarına doğru... Bende şüpheliyim hep erkek hissediyorum, benimki kapatmış kendisini kafasını gömmüş göbişine bacaklarını da çekmiş içine bakmayın meraklanın biraz daha anne der gibi

kocamla gidince her dr. randevusuna o da zor :) aman bulucam artık bi yolunu, olmadı normal doğururum bi gazla :)
şimdiden düşünme o gün gelince allah yardım eder milyonlarca kadın doğurmuş bizde doğururuz
hem tıp imkanlar açısındanda şanslı dönemdeyiz
benim tansiyon yine 17-9 çıldıracağım yaaaa uf ağlamak istiyorum

limonlu su iç canım ve iş yapma dinlen

canım ewt dahahoşbulduk öncede gelip gittim nezamndır yoktıum umarım benide aranıza alırsınız
sizler nasılsınız bebişlerin haraketlerini hissediyomusunuz ben hissetmeye başladım

canım ewt dahahoşbulduk öncede gelip gittim nezamndır yoktıum umarım benide aranıza alırsınız
sizler nasılsınız bebişlerin haraketlerini hissediyomusunuz ben hissetmeye başladım

yok anacım, kuzu da hissetti channelle ben kaldık bi şimdi hissetmeyen :))) ama küçüğüz teyzesi biz daha hissederiz elbet :)

Ya beni sabah sabah duygusallaştırdınız, giremedim deminden beri net e.. dağıttınız valla.. bende Ege kurallalrı gibi kurallar koycam bu topikte duygusallaşmak yasak artık haberiniz ola...

Biz geldik teyzeleri....
Neler kaynattınız bakalım, doktordan gelenler oldu mu...

Hoşgeldin kuzuş.Bende sabah soruodum herkese neye sevinmiş kuzu,tekmemi atmış bebecik die.Cevabımı aldım.Çokk sevinidm daha dün bahsetmiştik mevzuudan.Tekmeliyorsaaa sebebi var annesiiii.Çok sevindirik haberler bunlar

Merhaba simal.Benim doktroumda 4 ocak ta %90 kız dedi.Ama bir ay sonra 4 şubatta 4 boyutlu ultrasona sokcam seni orda kesin söylerim dedi.Babası havalara uçtu kız kız diye.Ama erkek çıakrsa bizimki bakalım naapcak.Benim için sağlıklısı hayırlısı ama benim hala bebek olan kocişim le başım dertte :):97:

valla yoruldum şu geçmişi okurken alt tarafı dun akşamdan bu yanı okumak istemiştim

isim olarak ben kızım olursa rahmetli anneannmin ismin vercem BAHAR yanına bi isim daha olabilir ama ona henüz karar vermedik daha çocukken bile dayımın kızıyla kavga ederdik ben kızımın adını bahar vercem diye

erkek olursa da eşimin rahmetli babasının adını vercez RIDVAN bunun da yanına kesin bi isim olcak aslında bu ismi istemiyorum ama hem anlamı güzel hemde eşime saygımdan bişi diyemiyorum o yüzden ek isim olcak

o konuda anlaştık

RIDVAN BERK yada RIDVAN EFE olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…