gidicem haftaya gene bakalım bu sefer de göstermesin kesin kız gözüyle bakıcam artıkdoktor %70 kız dedi ama neye dayanarak hiç bişey görmedi ki, benim ablama da %90 kız demşti doktoru biz baya bi kız gözüyle baktık hayaller falan kurduk bi dahaki gidişinde doktoru pipisi var %100 erkek dedi erkek doğdu net görmeden yorum yapamıcam valla yanılabiliyor doktorlar bana da erkek gibi geliyor bakalım kısmet
Asıl kızcağız edepli işte, doktorun yanında açmak istemedi demek ki :)
İlahi...
Seninki iyiymiş canım görebiliyorsan merakın da gitmiştir...Kime benziyo ?
Sana mı,babaya mı ?
kuzuuu neler aldın bakalım yine
Ablana ne kadar zaman sonra erkek dediler? kaç haftalıktı? benimki bi kere döndü ya sinir bastı, ultrasona hiç güvenim kalmadı. Alışveriş yapıcam korkuyorum yanlışsa yine değişirse diye :)
şimdiden düşünme o gün gelince allah yardım eder milyonlarca kadın doğurmuş bizde doğururuzkocamla gidince her dr. randevusuna o da zor :) aman bulucam artık bi yolunu, olmadı normal doğururum bi gazla :)
benim tansiyon yine 17-9 çıldıracağım yaaaa uf ağlamak istiyorum
sorma yaa stresin biri bin para
valla bende yemek yedim geld,m normal bişey yok kaynatacak şuan. Ne aldın
hadi ya( olsun ne yapalım azz kaldı geçecek öyle düşün
beni bu kadar sevdiğini bilmiyorudmm
canım ewt dahahoşbulduk öncede gelip gittim nezamndır yoktıum umarım benide aranıza alırsınız
sizler nasılsınız bebişlerin haraketlerini hissediyomusunuz ben hissetmeye başladım
hoşgeldin sanki daha öncede görüdm seni:)
sen söyle bizde esinlenelim
allahım maşallah yaa birbirinizi mi beklediniz:) ne diycem face deki meryem sen miydin???
benim tansiyon yine 17-9 çıldıracağım yaaaa uf ağlamak istiyorum
canım ewt dahahoşbulduk öncede gelip gittim nezamndır yoktıum umarım benide aranıza alırsınız
sizler nasılsınız bebişlerin haraketlerini hissediyomusunuz ben hissetmeye başladım
selammmm kızlarrr ben geldimmmmm... herkes iyimi...
Biz geldik teyzeleri....
Neler kaynattınız bakalım, doktordan gelenler oldu mu...
merhaba yaz ayının en güzel anneleri bende bi haziran annesiyim sizleri fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum yorularınızı okuyorum ama yazmak için fırsat bulamıyorum benim 20 aylık bi oğlum var şimdikinin cinsiyetine tam eminn olmamakla birlijte doktorumuz erkek demişti dörtlü testten sonra gel bidaha bakalım dedi testi yaptırdım 1 hafta oluyor yarında göstermeye gideceğim bakalım hemde cinsiyeti kesinleşmiş olacak.sizler nasılsınız?benim ismim aynur buarada unutmadan söyliyeyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?