Hoşgeldin kuzuş.Bende sabah soruodum herkese neye sevinmiş kuzu,tekmemi atmış bebecik die.Cevabımı aldım.Çokk sevinidm daha dün bahsetmiştik mevzuudan.Tekmeliyorsaaa sebebi var annesiiii.Çok sevindirik haberler bunlar
annemdeydim kızzz... sizin oralarda.. nasılsınnnn.. bebişi hissetmişin sanki canım çok sevindim hayırlı olsun hadi..kız nerelerdesin sen.......??????????
hoş bulduk tatlımmmmmselam suzi hoşgeldin.
Hoşgeldin canımmm, iyiyiz sen nasılsn?
benim kizim costu yine teyzeleri durmadan hareket ediyo 1 saatdir
Sizde nasil durumlar?
Bacım biz dün tekmeledik, 1 ay tekmelemeyiz artık...O kadar efor sarfedemez benim kızım..Tembeldir biraz..
bide ben çocuklarımın isminin uyumlu olmasını istiyorum
mesela ben elif erkek kardeşimin adı eren
arkadaşım var 3 kardeşler nurcan ercan bircan
daha güzel oluyo bence
hoş bulduk canım .. ben iyiyim şükür.. sen nasılsın bakalımmm..
kuzuuuuummm ben iyiim yaman beyinde keyfi yerindedir heralde de .. sen bizi boşverrr. yaaaaaaaaa çok sevindimmm..inanki çok sevindim, amaaaa ben sana ne dediiiiiiimmmm ..ş dün ne söledim ben sana.. hatırlıyomusu. kuzu eli kulağında seninkini hissedeceksin çok yakın demiştim hatırladınmı.. içime doğmuş gibiii... ayyy canım benm yaaa hadi hayırlı olsun.. noldu naptınn ayyy düşünemiyorum seni çoook sevindim canım yaaaaaİyiyiz şekerim, sen nasılsın...Yaman bey nasıl...
iyiyiz sen nasılsın
Bacım biz dün tekmeledik, 1 ay tekmelemeyiz artık...O kadar efor sarfedemez benim kızım..Tembeldir biraz..
Benimki hakkaten de sebepli tekmeledi ama..Kıskanç kızım benim..Babasını kıskandı....
nasıl olunabilir bu forumda bomba gibiyiz annelercek
kızlar çoğunuzdn haftam küçük ama benimki hiperaktif heralde , tırmalayıp duruyor beni :)
kuzuuuuummm ben iyiim yaman beyinde keyfi yerindedir heralde de .. sen bizi boşverrr. yaaaaaaaaa çok sevindimmm..inanki çok sevindim, amaaaa ben sana ne dediiiiiiimmmm ..ş dün ne söledim ben sana.. hatırlıyomusu. kuzu eli kulağında seninkini hissedeceksin çok yakın demiştim hatırladınmı.. içime doğmuş gibiii... ayyy canım benm yaaa hadi hayırlı olsun.. noldu naptınn ayyy düşünemiyorum seni çoook sevindim canım yaaaaa
iyi olmana sevindim şeker... bende iyiiym valla kuzunun haaberini alın ca çook daha iyi oldummm sevindirik oldummm
Ahahah koptum ya.Çok şeker.Benimki ne saman tekmelicek.Doktor %90 kız dedi ya Ocak ayı başında şimdi şubat başı gittiğimde orda minik bi pipicik görürsee anlıcam neden tekmelemediğini.Benim oğlan'' bizde bayana el kalkmaz,ayak hiç kalkmaz'' modunda bir abi olcak derim.bu da bi teselli
Bende eskiden öyle düsünüyordum ama artik sevmiyorum canim öyle. Farkli farkli daha cok hosuma gitmeye basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?