2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki hakkaten de sebepli tekmeledi ama..Kıskanç kızım benim..Babasını kıskandı....

bide ben çocuklarımın isminin uyumlu olmasını istiyorum
mesela ben elif erkek kardeşimin adı eren
arkadaşım var 3 kardeşler nurcan ercan bircan
daha güzel oluyo bence

bide ben çocuklarımın isminin uyumlu olmasını istiyorum
mesela ben elif erkek kardeşimin adı eren
arkadaşım var 3 kardeşler nurcan ercan bircan
daha güzel oluyo bence

Bende eskiden öyle düsünüyordum ama artik sevmiyorum canim öyle. Farkli farkli daha cok hosuma gitmeye basladi

İyiyiz şekerim, sen nasılsın...Yaman bey nasıl...
kuzuuuuummm ben iyiim yaman beyinde keyfi yerindedir heralde de .. sen bizi boşverrr. yaaaaaaaaa çok sevindimmm..inanki çok sevindim, amaaaa ben sana ne dediiiiiiimmmm ..ş dün ne söledim ben sana.. hatırlıyomusu. kuzu eli kulağında seninkini hissedeceksin çok yakın demiştim hatırladınmı.. içime doğmuş gibiii... ayyy canım benm yaaa hadi hayırlı olsun.. noldu naptınn ayyy düşünemiyorum seni çoook sevindim canım yaaaaa
iyiyiz sen nasılsın

iyi olmana sevindim şeker... bende iyiiym valla kuzunun haaberini alın ca çook daha iyi oldummm sevindirik oldummm

Bacım biz dün tekmeledik, 1 ay tekmelemeyiz artık...O kadar efor sarfedemez benim kızım..Tembeldir biraz..

tembel değildir artık başladı o hareketlenmeye daha durmaz gene hissedersin bu gun içinde seni meraklandırmaktı annesi onun niyeti tamam erdi muradına artık tekmeleme zamanı

Benimki hakkaten de sebepli tekmeledi ama..Kıskanç kızım benim..Babasını kıskandı....

Ahahah koptum ya.Çok şeker.Benimki ne saman tekmelicek.Doktor %90 kız dedi ya Ocak ayı başında şimdi şubat başı gittiğimde orda minik bi pipicik görürsee anlıcam neden tekmelemediğini.Benim oğlan'' bizde bayana el kalkmaz,ayak hiç kalkmaz'' modunda bir abi olcak derim.bu da bi teselli

neyse kızlar ben çıktım sizin hızınıza yetişmek mümkün değil gideyim bir banyo yapayım minişime bi yelek başlamıştım onu bitireyim çok işim var yattığım yerden

hepinizi öptüm japones in söylediği duayı okumayı ihmal etmeyin bebişleriniz için...

Kız ne yaptığımı sabah uzun uzun anlattıydım, bulayım da bi daha kopyalayayım herkes okusun....

o hiç belli olmaz canım, ablama da %90 kız demişti doktoru ama erkek çıktı 1 ay sonra gittiğinde... daha hazırlıklara başlama bence

kızlarrrrr sebepsiz ağlama krizine girdim bugün, ama inanamazsınız durduramadım gözyaşlarımı 50 dk ya yakın... hormonlarım mı tavan yaptı nedir.. eşimde üzüldü kesin bişi var sölemiosun dedi yok cidden hiççççbişi YOK ... ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ.. ama bende anlamadım..yazık minnoşumda tekmeledi üzüldü halime ya.. o tekmelemeye başladı bu sefer daha da çok ağlamaya başladım kıyamadım ona..ooofff ne zormuş hamilelik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…