2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben kaçırmışım hangi dua

Bi daha okuyun teyzeleri benim kızımın ilk tekmesini...

Bana da oluyor o sen yine 50 dk ağlamışsın ben 3 saate yakın ağlamıştım bi keresnde saçma sapan şeyler geliyo aklıma ağlıyorm

canımm hadi iyi bak kendineee.. bebişineeede.. bende okudum o duayı akşam ..hepimiz içinde dua ettim..
Kız ne yaptığımı sabah uzun uzun anlattıydım, bulayım da bi daha kopyalayayım herkes okusun....

haddiiiiii bekliyomm.. ayy ne güzel yaa sevindim valla.. afferin öykücümee...

hayır ilk bnim,uzun zamandır bişeyler hissediyorum hep değildir gazdır falan diyordum ama artık başka bişey değil yani.zaten tekme tarzında güçlü hareketler değil hissettiklerim

bismillahi birsin billahi nursun 70bin meleğin bebeğimin etrafında dursun bizi korusun...

bismillahi bölümüne ben Allahım birsin diyorum ...

içinizden geldiği gibi..

ayy mükemmel bi dua mutlaka edicem bu duayı, Allah razı olsun canım...

canımmm yaaaa ne güzel yazmısın... duygulandımda okurken..babasına da hissettirmiş bak kendini.. bu topikte senden başka bilmiyorum kocişide duyan.. kocişler sırada bekliyooo daha.. siz beraber hissettiniz.. bak ne güzel anı yarattı öykü hanım size.. sizin öykünüz o gerçektenn.. hadi hayırlı olsun tekrardan..

o hiç belli olmaz canım, ablama da %90 kız demişti doktoru ama erkek çıktı 1 ay sonra gittiğinde... daha hazırlıklara başlama bence

Amanın Mervee.O halde bir buçuk hafta daha bekliyiciğim.Hazırlık yapmadım zaten.Aldıklarımıda hep beyas aldım zıbın vs. Çok heyecanlıııı yaa

Ahh İpekim o hormonlar yokmu hormonlarr.Çok ii anlıyorum seni.Bak ben okurken bile gözlerim doldu.Hemen ağlama modunda :) Kıyamadım. Mucizevi olduğu kadar garip ve komik bi rsüreç gebelik

Heh işte zaten İpek te gözler doldu şimdi ağlattın beni.Yani kuzu bi kahkaha attırıp bi ağlatan tek sen varsın he
Ah çok heyecanlandım ya.Ben ne zaman hissetcem :26:

Ay du bidaha okiyim senin bıdılışın tekmeyi.Yine ağliyim du

ya 19 - 20. haftalarda yeni hissedenler ve hatta hissetmeyenler var, kafam karıştı aaba benim hisettiklerim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…