masallah maşallahhh kaçıncı haftandasın canım?
kızlar çoğunuzdn haftam küçük ama benimki hiperaktif heralde , tırmalayıp duruyor beni :)
yani en azından isimlerin ilk harfi aynı olabilir oda bi uyum sayılır ben biraz takıntılıyım sanırım
neyse kızlar ben çıktım sizin hızınıza yetişmek mümkün değil gideyim bir banyo yapayım minişime bi yelek başlamıştım onu bitireyim çok işim var yattığım yerden
hepinizi öptüm japones in söylediği duayı okumayı ihmal etmeyin bebişleriniz için...
Dün gece eve geç gittim..Çalışıyordum yaa....
kociş de bana canınız çekmesin yazmayayım çok sevdiğim bi tatlı almış, yoruluyorum diye sürpriz olarak....
Ben eve gittim, bi banyo yaptım,abdestim varken topiğe bi yasin okudum....
sonra tatlımı yedim...Biraz oturdum....
Sonraaaa, büyük an geliyor !.
Canım eşime sırnaşmak istedi...Atlet vardı üzerimde ince, eşimin kucağına oturdum ben bugün çok yoruldum kociş dedim...Sarıl o zaman minnoş dedi...Sarıldım kocişe..Öyle duruyorduk....iç konuşmadan koltukta o oturuyo, ben de onun kucağına oturuyo...Tabii ikimizde de göbek maşallah, göbekler tokuşuyo....Saat 23.30.. (Erken olsaydı egeyi arıcakım zaten müjdeyi vr diyee.)
5 dakika falan oldu öyle otururken birden karnmdan pıt diye bişey geldi...Kayma gibi flan değildi, ya da kelebek gibi...Resmen tekme attı,ama tabi şiddetli değil....Ama göbeğim kocişin göbeğe yapışık olduğundan ikimiz de irkildik...Başımı kaldırdım omzundan, suratına baktım, o da bana bakıyoo...
İkimizde de şaşkın bi ifade...
Öylece baktık, ne olduğumuzu anlayamadık, sonra bi pıt daha...İkincide anca kendime gelebildim...Ağzımdan tek kelime çıktı... "BEBEĞİM...." Ve eşimle birbirimize bakarak güldük....
Ağlarım diyordum ama ağlamadım...Sadece içim bi tuhaf oldu, anlatılacak gibi bişey değilmiş gerçekten çok farklı, çok değişik....
Ve tam göbek deliğimin hizasındaydı...Demek bebeğim yukarılara ulaşabildi diye sevinip mutlu da oldum...
20 ocak 2011 perşembeyi cumaya bağlayan gece saatt 23.30 bizim için gerçekten unutulmayacak bi anı oldu....
3 ihtimal vr....
1 - Bebişim tatlıya tepki verdi...(Bunu zannetmiyorum, hergün yiyorum tatlı çünkü...)
2 - Babasıyla beni kıskandı....Ben de burdayım uleyyynnnn dedi bize...
3 - Bizim o ank huzurumuza, mutluluğumuza ortak olmak istedi..
Tepkisi bunlardan biriydi bence ama, daha bilmiyorum hangisi olduğunu....
kızlarrrrr sebepsiz ağlama krizine girdim bugün, ama inanamazsınız durduramadım gözyaşlarımı 50 dk ya yakın... hormonlarım mı tavan yaptı nedir.. eşimde üzüldü kesin bişi var sölemiosun dedi yok cidden hiççççbişi YOK ... ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ.. ama bende anlamadım..yazık minnoşumda tekmeledi üzüldü halime ya.. o tekmelemeye başladı bu sefer daha da çok ağlamaya başladım kıyamadım ona..ooofff ne zormuş hamilelik...
canımm hadi iyi bak kendineee.. bebişineeede.. bende okudum o duayı akşam ..hepimiz içinde dua ettim..neyse kızlar ben çıktım sizin hızınıza yetişmek mümkün değil gideyim bir banyo yapayım minişime bi yelek başlamıştım onu bitireyim çok işim var yattığım yerden
hepinizi öptüm japones in söylediği duayı okumayı ihmal etmeyin bebişleriniz için...
Kız ne yaptığımı sabah uzun uzun anlattıydım, bulayım da bi daha kopyalayayım herkes okusun....
ben kaçırmışım hangi dua
Bana da oluyor o sen yine 50 dk ağlamışsın ben 3 saate yakın ağlamıştım bi keresndesaçma sapan şeyler geliyo aklıma ağlıyorm
16+6 bugün teyzesi :) babasına çekti heralde
bismillahi birsin billahi nursun 70bin meleğin bebeğimin etrafında dursun bizi korusun...
bismillahi bölümüne ben Allahım birsin diyorum ...
içinizden geldiği gibi..
bismillahi birsin billahi nursun 70bin meleğin bebeğimin etrafında dursun bizi korusun...
bismillahi bölümüne ben Allahım birsin diyorum ...
içinizden geldiği gibi..
hımm doğrudru olabilir maşallah diyelim ...
kocasının kuzusu hikayen mükemmel, o 3 şıkkının hepsine hitaben tekmelemiş seni , Allah daim etsin tekmelesin vursun kırsın ama yeterli hisset
Bi daha okuyun teyzeleri benim kızımın ilk tekmesini...
o hiç belli olmaz canım, ablama da %90 kız demişti doktoru ama erkek çıktı 1 ay sonra gittiğinde... daha hazırlıklara başlama bence
kızlarrrrr sebepsiz ağlama krizine girdim bugün, ama inanamazsınız durduramadım gözyaşlarımı 50 dk ya yakın... hormonlarım mı tavan yaptı nedir.. eşimde üzüldü kesin bişi var sölemiosun dedi yok cidden hiççççbişi YOK ... ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ.. ama bende anlamadım..yazık minnoşumda tekmeledi üzüldü halime ya.. o tekmelemeye başladı bu sefer daha da çok ağlamaya başladım kıyamadım ona..ooofff ne zormuş hamilelik...
Bi daha okuyun teyzeleri benim kızımın ilk tekmesini...
Eminim ben kıskançlıktan yaptı teyzesi..Biliyom ben sıpamı...anası da kıskançtır bunun...
Amanın Mervee.O halde bir buçuk hafta daha bekliyiciğim.Hazırlık yapmadım zaten.Aldıklarımıda hep beyas aldım zıbın vs. Çok heyecanlıııı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?