slm tatlı hamişler nasılsınız bakalım
kuzuuu hayırlı olsun hissetmişsin sende sonunda bebişi
ewt biz de kzımda toptan çıktık 1 kez sonra yawaş yawaş aldık eksik gördükçe.. bundada öyle yapıcaz martta falan eminönü hawuzlu hana gideceğiz ordan herşeyini alacağızevet bencede çanta felan düşünmek için çok erken şimdi daha keyifli olan alışveriş kısmını düşünüyorum ben
alışverişi doğru yaparsak çanta kolay hazırlanır bence
ihtiyaçlarımızı iyi belirlemek gerekir bütçeyi sarsmamak için
ben şimdilik kendimi oyalamk için ufak tefek alıcam birde şu indirimleri kaçırmamak için büyük alışverişi toptan yapmayı planlıyorum
aaa kızın mı oluyoooooo gözün aydınnnkızlarrrrrr kızımın adını kesinleştirdik ELİF NUR koyacagızzzzz
İncecikten bir kar yağar
Tozar Elif Elif diye
Deli gönül abdal olmuş
Gezer Elif Elif diye
Elif'in uğru nakışlı
Yavru balaban bakışlı
Yayla çiçeği kokuşlu
Kokar Elif Elif diye
Elif kaşlarını çatar
Gamzesi sineme batar
Ak elleri kalem tutar
Yazar Elif Elif diye
Evlerinin önü çardak
Elif'in elinde bardak
Sanki yeşil başlı ördek
Yüzer Elif Elif diye
Karac'oğlan eğmelerin
Gönül vermez değmelerin
İliklemiş düğmelerin
Çözer Elif Elif diye
yine aşağı yukarı eşit durumBak hasret ben bozdum dengeyi :) benim kıza dönmeseydi şimdi eşit oluyordu 28e 28 :)
canımmm yaaaa ne güzel yazmısın... duygulandımda okurken..babasına da hissettirmiş bak kendini.. bu topikte senden başka bilmiyorum kocişide duyan.. kocişler sırada bekliyooo daha.. siz beraber hissettiniz.. bak ne güzel anı yarattı öykü hanım size.. sizin öykünüz o gerçektenn.. hadi hayırlı olsun tekrardan..
yerim onun tırmıklarını ben... imkansız değil kii.. .. bebişin olabilir tabiii.. ama öleyse gerçekten de hiperaktif bu bucurukkk..kızlar çoğunuzdn haftam küçük ama benimki hiperaktif heralde , tırmalayıp duruyor beni :)
kızlarrrrr sebepsiz ağlama krizine girdim bugün, ama inanamazsınız durduramadım gözyaşlarımı 50 dk ya yakın... hormonlarım mı tavan yaptı nedir.. eşimde üzüldü kesin bişi var sölemiosun dedi yok cidden hiççççbişi YOK ... ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ.. ama bende anlamadım..yazık minnoşumda tekmeledi üzüldü halime ya.. o tekmelemeye başladı bu sefer daha da çok ağlamaya başladım kıyamadım ona..ooofff ne zormuş hamilelik...
Senin ilk bebek değil di mi ? İlk olsa mümkün değil şu haftada o kadar hissetmen çünkü :)
ewt biz de kzımda toptan çıktık 1 kez sonra yawaş yawaş aldık eksik gördükçe.. Bundada öyle yapıcaz martta falan eminönü hawuzlu hana gideceğiz ordan herşeyini alacağız
aaa kızın mı oluyoooooo gözün aydınnn
yine aşağı yukarı eşit durum
Heh işte zaten İpek te gözler doldu şimdi ağlattın beni.Yani kuzu bi kahkaha attırıp bi ağlatan tek sen varsın he
Ah çok heyecanlandım ya.Ben ne zaman hissetcem :26:
Ay du bidaha okiyim senin bıdılışın tekmeyi.Yine ağliyim du
iyiyiz sen nasılsın?
iyiyiz sen nasılsın canım hoşgeldinnn
kıslar geldim eczaneye gittim orda da ölçtürdüm düşmüş biraz daha iyiyim şimdi yemeğimi de yedim
kardiyolağa daha evvelden gitmiştim bir sorun yok dedi ama bilmiyorum neden böyle oluyor
hoşgeldin şekerrr... biz iyiyizzz şeker.. sen nasılsınnn..slm tatlı hamişler nasılsınız bakalım
Kız, egeninki, fmgninki de babalarına oynuyolar hep...Var öyle kocası da hisseden...
Çok mutlu oldum suzii, tarif edemem o anki hislerimi ya..Çok güzeldi...
Sıkıldımmmmmmmmmmmmm
neyse kızlar kısa süreliğine gidiyorum gelicim ama beni bekleyin anacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?