2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ewt biz de kzımda toptan çıktık 1 kez sonra yawaş yawaş aldık eksik gördükçe.. bundada öyle yapıcaz martta falan eminönü hawuzlu hana gideceğiz ordan herşeyini alacağız
aaa kızın mı oluyoooooo gözün aydınnn
Bak hasret ben bozdum dengeyi :) benim kıza dönmeseydi şimdi eşit oluyordu 28e 28 :)
yine aşağı yukarı eşit durum

Kız, egeninki, fmgninki de babalarına oynuyolar hep...Var öyle kocası da hisseden...
Çok mutlu oldum suzii, tarif edemem o anki hislerimi ya..Çok güzeldi...

kızlar çoğunuzdn haftam küçük ama benimki hiperaktif heralde , tırmalayıp duruyor beni :)
yerim onun tırmıklarını ben... imkansız değil kii.. .. bebişin olabilir tabiii.. ama öleyse gerçekten de hiperaktif bu bucurukkk..

canım yaaa dün bizde konustuk burda.. gerçekten bi ağlak durumlar var.. ama hamilelik işte... ragat ol ama çokta üzme bebişini, bendede saçma şeylere ağlamalar başladı.. tv de karı koca arayanlara bile ağladım geçen gün, kendime bi geldim kapattım hemen kızdım da.. onada ağlanırmı artık sen düşün:)))
Senin ilk bebek değil di mi ? İlk olsa mümkün değil şu haftada o kadar hissetmen çünkü :)

çileeeekkkkkkkkkkk nerelerdesin sennn hastanedaşımmmm.. nasılsınnn bebiş nasıl...bak gene görmücek bu kız bu yazımıdaaaa ... ufff napsam mendilmi sallasaammm

bende nisanda alayım diyorum yazlıklar baharlıklar çıkar tam ozaman alıcam. Bende oradan alıyorum kızımda da öyle yaptım. Zaten büyük şeyler alınmaıycak battanye felan var. Kıyaft alıncak..

Ağlama teyzesi..Herkes öyle diyo kız, hem ağlatıyon hem güldürüyon diyee...
Ağlamayın kızlar, hep gülün...Hep gülelim inşallah...Kuzucuklarımızla birlikte...

kocasınınkuzusu
öyküm
ege04
bluebottle
sudesöylem
hayaletorka
daisilvadio
canali
denzisuray
biricik
fmg
bebekpoyraz
s_o_b
secemce
bry2005
krizhashel
gözde_thai
channel
yakamoz
bebişkom
deryarim
comely
fndeng
çilekçilek
banayaklaşma
meri35
_ada
acu35
minikmucizem
hilmi fatma
ebrukorkmaz
-----31kızzzz

hasret0587
birce
minikeller
ipek34
ipek
delimavi
gökyüzü
esra2011
kelebek (ikizler)
suziii
yelkovan
yazgi_bebek
meltemmeryem
seldaonur
haylazbaz
zinkerbel
kızılcık
masal2011
anadolukızı
gülsüm
aslı_8779
ikiprensim
ceygam
babisim
essebe
bodrum81
simal06
-----28erkekkkk

son durum böyle görünüyor kızlar:)

kıslar geldim eczaneye gittim orda da ölçtürdüm düşmüş biraz daha iyiyim şimdi yemeğimi de yedim
kardiyolağa daha evvelden gitmiştim bir sorun yok dedi ama bilmiyorum neden böyle oluyor

slm tatlı hamişler nasılsınız bakalım
kuzuuu hayırlı olsun hissetmişsin sende sonunda bebişi
hoşgeldin şekerrr... biz iyiyizzz şeker.. sen nasılsınnn..
Kız, egeninki, fmgninki de babalarına oynuyolar hep...Var öyle kocası da hisseden...
Çok mutlu oldum suzii, tarif edemem o anki hislerimi ya..Çok güzeldi...

ayyyyy gerçek miii. benim goncam duymaasın çoook kıskanırrrrr.... :44::44:
şaka bi yana darısı hissetmeyenlerin başınaaa..

Ya ben sıkıldım canım sıkıldı vakit geçmiyor diyorum kimse benle ilgilenmiyor. Valla yaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…