2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende nisanda alayım diyorum yazlıklar baharlıklar çıkar tam ozaman alıcam. Bende oradan alıyorum kızımda da öyle yaptım. Zaten büyük şeyler alınmaıycak battanye felan var. Kıyaft alıncak..
bizimde war battaniyeler bol miktarda:) hatta bi tane kadife krem rengi hiç açılmamış war:))) ama bi de mawi alacağım diğerleri beyaz, yeşil, turuncu, pembe:)) mawi yok bi:))

hawuzlu han hem uygun hemde aradığın herşeyi aynı yerde bulup alıyosun toptan o yönü iyi
bide biz orda bi han bilioruz daha doğrusu tesadüfen bulduk çok uygundu 3lü çıtçıtlı bodyi 3,50tlye falan almıştık:)) kaliteside iyiydi gayet, yine oraya uğrarız
ben daha hiç bişey almadım, ben pek taraftar değilim erkenden alışwerişe başlamaya.. mart-nisan ideal zamnlar:) zaten biz muhtemelen mayıs annesi oluyoruz senle

kıslar geldim eczaneye gittim orda da ölçtürdüm düşmüş biraz daha iyiyim şimdi yemeğimi de yedim
kardiyolağa daha evvelden gitmiştim bir sorun yok dedi ama bilmiyorum neden böyle oluyor
geçmişşş olsunnn canımmmm..
Ya ben sıkıldım canım sıkıldı vakit geçmiyor diyorum kimse benle ilgilenmiyor. Valla yaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

egeeeee ağammm.. pardon yani arada okuyamamısızzz...
napiyon kısss.. nie sıkıldın sen şimdi.. karnın aç deil dimi.. yaa yaptr şöle köpüklü bi kahvede iç be canım..

egeeeee ağammm.. pardon yani arada okuyamamısızzz...
napiyon kısss.. nie sıkıldın sen şimdi.. karnın aç deil dimi.. yaa yaptr şöle köpüklü bi kahvede iç be canım..

Egeeeeee,
yalnız sıkıntına ilaç olarak herkes yiyecek veya içecek bişeyler öneriyor...

Tesadüf mü acaba...

haziran başı ama sezeryan olcağım için 38.haftadan sonra alırlar. Mayıs sonu:))

kıyamam, kocanı özlemişsindir, ara da bi konuş kız, için rahatlar....
Bi de çiko ye bakayım, duruyu mutlu et..o da kıpırdayıp seni mutlu etsin...

ya siz bana nie hep yemek içmek öneriyorsunuz benim kocan konya ya gitti yaaaaaaaaaaaaaa(((((((( yarın sabah gelicek :2::2::2:

neyse sen varsın bi ilgilenen. Bilmiyrum sıkıldım. Kocamda yok ist dışında(((((((

ayyy coook kotuuu yaa ben esım bı yere gıdınce boole oluyorum ılk gun guzel oluoda 2. gun sıkılıommm.
yrınnnn tatıl sekerım onu dusun sıkıntınn gecsın bırazzz
durunun tekkmelerını dusunn bak bıze o bılem yok:)

Benim kocişim git desem bile gitmezzz...Kuyruğumdur o benim...
Gitse bende özlerim ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…