2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlarr sıze ıyı sohbetler ve ısler..
esım dun gec geldıgı ıcın annemde kaldık sımdı annemle bı kahvaltı yapayım aksamda kayınvalıdemlere gıderız orda kalırız onlarında gonlu olsun..
arada gırerım gene öpüldünüz muck muck

Valla benim eşim de öykü demiyordu...Gerçi hala da sürekli demiyor...Bazen bizim öykümüz diyor o kadar..Genelde bebik diyor...Erkeklerin alışması daha zor oluyor sanırım...

Geçmiş olsun, hamilelikte olabiliyormuş ama, bennim dişetim de burnum da kanamadı hiç...
Tesekkur ederim

Aman allah korusun burada calismaktan insani. Kocama aciyorum, bazen cekilmez oluyorlar. Ben burada yasamaya basladigimda forum acmistim bir baska sitede. Yuzlerce sayfa yazi yazdim gunluk tuttum. 3.yilimda anca alistim ama yine de evlere senlik burasi

Kizlar gunaydin hepinize.
Benim disetlerim oldu olasi kanar hep ama son 2-3 haftadir her sabah burnum kaniyor az az. Doktor olabilir dedi. icinizde bu durumu yasayan var mi?

Günaydın canım,
Bende çok yoğun kanama şeklinde değil ama sabah burnumu temizlerken bir miktar kan geliyor.
Gebelikte normalmiş. O yüzden çok yoğun bir kanama olmadığı sürece telaşlanacak birşey yok bence.

Kamera varsa açarsın kız, sezini ilk biz görürüz herkesten önce...

Bak iyi fikir.
Bi kamera alıyom pc'ye.

sen zaten ödüllü elemansın kızım. sana yetişmek ne mümkün..

Ödülünü göremedik ama neyse
Aman yetişmeyin sakın yormayın kendinizi.
Kıyamam ben size.

Benim de dedigin gibi oluyor sanki sabaha dek kanamis az az ve kabuk tutmus gibi. Bazen de bir kac damla geliyor. Demek normal. Ben tansiyon yukselmelerinden korkuyorum acikcasi. Belirti vermez de erken dogum falan olur diye. tesekkurler canim

Ne ödülü, gece saat kaçlara kadar çalışıyon, iki gün izin alsan surat yaparlar..Hiç çalıştğın gözlerine görünmez de, erken çıktığını falan hiç unutmazlar...

Öyle canım yaranılmaz bunlara.
Ben c.tesi 1 de çıkınca erkenden kaçmış gitmiş oluyorum.
Normal paydos vaktinde çıkınca olmuyor
çok sinir bozucu :)))))

ayyy bugun cok aptal bı ruya gordum
esımı gece 2 de kaldırıp anlatım gece gece gulmekten olduk yaa sıze de oluyor mu sacma sapan ruyalar bana cok sık olmaya basladı..

hehehe...saçma rüya denilince bi dünya markasıyım ben
ben hamile değilken bile acaip şeyler görürdüm zaten, ilk haftalarımda daha ziyade +18 rüyalar görürdüm, daha sonra kademeler halinde saçmalamalar arttı en son bombayı dün gece patlattım şöyle ki:
ben özel bi hastanede çalışyıorum ve Etilerde polikliniğimiz var, iş arkadaşlarımdan biriyle oraya gidiyoruz bi doktorun peşinden koşuyoruz felan...sonra bööle kızıl saçlı bi adam güya doktorummuş: "sen bana bi gel bak ben sana soracam(?)" gibisinden tehditler savurdu etti...
neyse efendim uyandım, 2 saat düşündüm, benim doktorum madem bu adam, e öteki uzun saçlı adam kimdi ( kendi doktorum uzun saçlı da )...sanırım abuk rüyalar görmekten aklımı yitirdim kızlar...jeton düşünce çok güldüm kendime...eşime söyliyim de beni Bakırköye felan yatırsın...töbe töööbeee

Egee, bişey diycem, bilmem farkında mısın, oykum eskisi kadar girmiyor artık...
Eskiden çalışmadığı halde 8.30 burda olurdu...Akşama kadar da dururdu..
geliyor kız 8,30 da zeaetn . ben göryorum ama bugun cumartesi ya o yüzen gelmiyor.. bide evdeki hanımların işleri oluyor gezmeleri oluyor biz el mahkum masaya yapışık yaşıyoruz o yüzden ayrılmayız burdan..

aynı ben gibisin cumartesi 4den sonra alışveriş yemek pazar öğlene kadar iş sona gezme sonra eve dön tekrar devam et ütü banyo felan(( jimnastik mi süper ne güzel..

dayasın kız sende ne iş aşkı var yaa.. dikkat et ne yaparsan yap yaranamazsın hatta bi bakmışsın bütün işler üstüne yıkılmış nasıla yapıyorsun diye

aa sen çalışmıyormusun ben neden seni çalışıyor sandım ki:)) ya almanya hollanda felan neysede çin zordur daha az türk vardır..

süper yaaaa hormonlar hormonlar merak etmee... onlar düzelince bizde düzelicez..

Eki Görüntüle 130646 Eki Görüntüle 130647 Eki Görüntüle 130648

Kızımın suratına bakın teyzeleri
Hep sakladı valla zar zor yakaladık dün.
kız ben bunu ısırırım yaa. maşallah ona koca bebiş olmuşş..

Eki Görüntüle 130646 Eki Görüntüle 130647 Eki Görüntüle 130648

Kızımın suratına bakın teyzeleri
Hep sakladı valla zar zor yakaladık dün.

Yaa burada 3d ultrasona sokmuyorlar. Soyle etli kemikli gorseydim ben de keske. Masallah, saglikla gelsin minik insallah.

aa sen çalışmıyormusun ben neden seni çalışıyor sandım ki:)) ya almanya hollanda felan neysede çin zordur daha az türk vardır..
Calisanlar cogunlukta da ondan oyle gelmistir. Burada coook Turk var hatta yasadigim sehirde ayri ayri Turk gruplari var yasadigimiz semte gore. Ama herkes ayda bir kez bir araya geliyor. Benim samimi oldugum 4-5 Turk var, onlarla daha cok gorusuyorum. Arkadas problemi yok da, soyle bir Turk marketi kokusuna hasretim valla. Cin marketlerine gitmek zulum. Hele bulantilarim varken iskence gibiydi

ben biraz mereklıymdır da neden çin aleniz felan nerede .. eşinin işinden dolayımı.
ha bide çinliler herbiişeyi yerler dimi..

Evet teyzesi danacık olmuş.
Ama artık net çıkmıyo ultrasonda.
Eşi bizim bakış açımıza denk geliyormuş.
Hep bulanık resimleri iyi seçilmiyo.
benim öyle yok ya normal ultrason res.var.. bunada şükür..

Akşam eşimin bebeklik resmini bulduk. Aynı profil kızımla. Bu kadar olur dedim.
Babasına benziycek sıpa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…