2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben biraz mereklıymdır da neden çin aleniz felan nerede .. eşinin işinden dolayımı.
ha bide çinliler herbiişeyi yerler dimi..

benim öyle yok ya normal ultrason res.var.. bunada şükür..
Merak etmenin bir mahsuru yok benim icin :) Cin de merak edilmeyecek yer mi? Ailem Izmit'te benim. Babaim 2 yil once kaybettim, annem ve kizkardesim oradalar hala. Biz esimin isi dolayisi ile once Wuhan diye bir yere oradan da Sangay'a tasindik. 2 yil daha buradayiz kismetse. Uzakdoguyu severdim zaten, is firsati cikinca da esimi destekledim gidelim diye. Baslarda 3 ay falan cok agladim. Hic arkadasim yoktu, sonra hayata kaptirdim alistim. Simdi 9 aydir Sangay'dayiz, burasi cennet oradan sonra.
Cinliler hakikaten her seyi yiyorlar canim. Ama inan ben hic bocek yediklerini gormedim. Haa, kurutulmus solucan yiyorlar sifa niyetine o ayri. Denizanasindan tut da, tavuklarin ayagina kadar istahla tuketiyorlar.
Eve butun tavuk aldigimda kafasi ayaklari hep duruyor oluyor. Baslarda tiksintiden mahvoluyordum, simdi alistim. Cirt diye kesiveriyorum fazlaliklari

allah allah çok enteresan allah kolaylık versin. 2 yıldan sonra izmite mi dönceksiniz.
dil olayını nasıl hallediyorsunuz çocuğun okula gitmior demi küçük daha. çince zordur herhalde..

Günaydın kızlar nasılsınız? İş yoğunluğundan fazla giremedim bu hafta, inşallah kimsede bir sorun yoktur...
günaydın cnm. evet fazla giremedin farkındayız zaten..:)) bi sorunumuz yok şimdilik inşallah böyle devam eder. sen nasılsın

allah allah çok enteresan allah kolaylık versin. 2 yıldan sonra izmite mi dönceksiniz.
dil olayını nasıl hallediyorsunuz çocuğun okula gitmior demi küçük daha. çince zordur herhalde..
Amin canim, sagol. Iki yil sonra tekrar Istanbul'a insallah. Dudullu'da oturuyorduk, o taraflara doneriz herhalde. Oglum okula gidiyor bu sene 2.yili. Dil ogrendi, rahatlikla cince ve ingilizce konusuyor. Ben Cin'e gitmeden kursa gittim 6 ay. Ucundan ben de konusuyorum, isimi gucumu hallediyorum cok sukur.Ama inan cok zor. Birine kirk kere ayni kelimeyi soyluyorsun, kirkbirincide anliyor. Sesine degisik tonlama vermen gerekiyor ve malesef her kelimenin tonu ayri. Yanlis tonlarsan melul melul bakiyorlar, sen de sinirinden catliyorsun

allah kurtarsın diyelim az kalmış nasılsa buda size anı olarak kalır:)))))))))
çocukların konuşması ve öğrenmesi daha kolay oluyor zaten

Arkadaslar gunaydın. Ben pek fala ugramayorum topiğe maalesef ama arada takıp edıyorum. Rabbım evltlarımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın. Arkadaslar dun ruyamda bebeğimi emzırdıgımı gordum resmen sut fıskırıyordu,sozde yenı dogum yapmısım ve oglum gogsumu hemen tutuyor ve hemen sut gelıyor cok sasırıyorum nasıl hemen tutut dıe. Cok ama cok etkılendım,suan 18+4 hamıleyım ve oglum ocak inşallah ama hala oynamadı sureklı oynamasını beklıyorum onu kafama taktıgım ıcın mı gordum bu ruyayı acaba?

1 ay önceydi sanırım benzer bi rüya da ben gördüm. Bebekimi emziriyordum. Mutluydum tabi uyandığımda. İnternette yazan rüya yorumlarını okudum sinirim bozuldu annemi aradım hemen. Annem "Kızım hamilesin sen artık, böyle rüyalar görmen normal, çok güselmiş rüyan, bundan sonra hep böyle rüyalar görebilirsin" dedi. Mutlu oldum. Sen de ol! Bidaha bakmadım o internet yorumlarına

Cook tesekkur ederım canım hayırlara vesıle olur inşallah. Ben de nette bıraz baktım olusuz seyler yazıyodu hemen kapattım.Bı de bebıs oynasa tam rahatlıcam ama.Artık beyfendının keffını beklıcez yaoıcak bısey yok.

Canım geç oynayabilir..Benimki daha 2 gün önce tekmeledi ilk kez..Anca hissedersin sende belki...
2 gündür de yine bişey yok...1 ay tekmelemez artık sıpacım beni...

diyorum ya güvenme o yazanlara sinir bozmaktan başka bişeye yaramıolar. Biz içimizi ferah tutalım sağlıklı mutlu ve cici bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz hayırlısıyla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…