2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

diyorum ya güvenme o yazanlara sinir bozmaktan başka bişeye yaramıolar. Biz içimizi ferah tutalım sağlıklı mutlu ve cici bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz hayırlısıyla

İnşallahhh canımmmm.hergun kendım ıcın ve tum bebek bekleyen anneler ıcın dua edıyorum.Rabbım evlatlarımıza saglık versın gunler su gıbı akıp gecsın ve beslerımız saglıkla kucaklarımıza gelsın.

Gözlerim kapanıyo.
Annemi de aradım gezmeye gidelim diyo.
Şimdi eve gidersen temizlik yapar çok yorarsın kendini. Gel kafa dağıtalım dedi.
Gidicem galiba.

Git git, gezmeye her zaman insanın enerjisi olurr...
Eve gidip temizlik yapıp ne yapıcan, gene batıyor nasılsa...
Gezerken gözün gönlün açılır hiç olmazsa....

Kahve bile toplamaz bu kafayı ayakta uyuyorum
aferrin sana çalış çalış anca abii

EGE, MERİ sizde içsenize canınızı mı çektirdim kız yoksa?
içicemde yemekten sonra içeyim dedim

Gözlerim kapanıyo.
Şimdi eve gidersen temizlik yapar çok yorarsın kendini. Gel kafa dağıtalım dedi.
Gidicem galiba.

aa süper git annene tabi gezin tozun. annen yakın mı sana kaynanan varmı..
bende akşam kuzenimle konuştum bize gelicekler annemde bende balık yapalım dedim onarıda yollamadım kıyamam hafta sonuda ben yaparım anam yesin:))))))

Gözlerim kapanıyo.
Gidicem galiba.

koş koşşş bu fırsat kaçar mı yaparsın temizliği hava da güsel bugün burda ben de kaçıcam birasdan dışarı

canım hiç merak etme benim ikinci bebeğim ve ben bde henüz doğru dürüst hissedemiyorum hareketlerini, bunu doktora söylediğimde zaten yeni yeni başlayacaksın hissetmeye, biraz da kilo var daha geç hissedersin zaten, bak şimdi bile eli ayağı oynuyor dedi. inşallah en kısa zamanda başlarız.

Git git, gezmeye her zaman insanın enerjisi olurr...
Eve gidip temizlik yapıp ne yapıcan, gene batıyor nasılsa...
Gezerken gözün gönlün açılır hiç olmazsa....

koş koşşş bu fırsat kaçar mı yaparsın temizliği hava da güsel bugün burda ben de kaçıcam birasdan dışarı

Doğru söylüyosunuz kızlar.
En iyisi ben geziyim. Kadın milletinin gezmeye her zaman enerjisi vardır
Hem kahve cidden iyi geldi.
Sezin bile tepiklemeye başladı.
Kahveyi çok sevecek kızım benim gibi.
Babasını ekip kahve içmeye götüreceğim onu.
Ohhhh sefam olsun.

Son düzenleme:

İnaşşalahhhh canımmmm dortgozle beklıyorum saglıklı olsunlarda beklrız onemlı degıl.

afiyet olsun analı kızlı..
gez valla bana gezme desinler bir dakkika durmam. bende kızlarımla yarın ayı yogi izlemeye gidicem. bababnmızada ayrı salondan action filmine rezervasyon yaptırdık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…