Canım geç oynayabilir..Benimki daha 2 gün önce tekmeledi ilk kez..Anca hissedersin sende belki...
2 gündür de yine bişey yok...1 ay tekmelemez artık sıpacım beni...
diyorum ya güvenme o yazanlara sinir bozmaktan başka bişeye yaramıolar. Biz içimizi ferah tutalım sağlıklı mutlu ve cici bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz hayırlısıyla
Kahve bile toplamaz bu kafayı ayakta uyuyorum
Kıyamam yaa,ben de kahveyle ancak geldim kendime...
İnşallahhh canımmmm.hergun kendım ıcın ve tum bebek bekleyen anneler ıcın dua edıyorum.Rabbım evlatlarımıza saglık versın gunler su gıbı akıp gecsın ve beslerımız saglıkla kucaklarımıza gelsın.
Gözlerim kapanıyo.
Annemi de aradım gezmeye gidelim diyo.
Şimdi eve gidersen temizlik yapar çok yorarsın kendini. Gel kafa dağıtalım dedi.
Gidicem galiba.
aferrin sana çalış çalış anca abiiKahve bile toplamaz bu kafayı ayakta uyuyorum
içicemde yemekten sonra içeyim dedimEGE, MERİ sizde içsenize canınızı mı çektirdim kız yoksa?
Gözlerim kapanıyo.
Şimdi eve gidersen temizlik yapar çok yorarsın kendini. Gel kafa dağıtalım dedi.
Gidicem galiba.
Gözlerim kapanıyo.
Gidicem galiba.
canım hiç merak etme benim ikinci bebeğim ve ben bde henüz doğru dürüst hissedemiyorum hareketlerini, bunu doktora söylediğimde zaten yeni yeni başlayacaksın hissetmeye, biraz da kilo var daha geç hissedersin zaten, bak şimdi bile eli ayağı oynuyor dedi. inşallah en kısa zamanda başlarız.Arkadaslar gunaydın. Ben pek fala ugramayorum topiğe maalesef ama arada takıp edıyorum. Rabbım evltlarımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın. Arkadaslar dun ruyamda bebeğimi emzırdıgımı gordum resmen sut fıskırıyordu,sozde yenı dogum yapmısım ve oglum gogsumu hemen tutuyor ve hemen sut gelıyor cok sasırıyorum nasıl hemen tutut dıe. Cok ama cok etkılendım,suan 18+4 hamıleyım ve oglum ocak inşallah ama hala oynamadı sureklı oynamasını beklıyorum onu kafama taktıgım ıcın mı gordum bu ruyayı acaba?
EGE, MERİ sizde içsenize canınızı mı çektirdim kız yoksa?
Git git, gezmeye her zaman insanın enerjisi olurr...
Eve gidip temizlik yapıp ne yapıcan, gene batıyor nasılsa...
Gezerken gözün gönlün açılır hiç olmazsa....
aferrin sana çalış çalış anca abii
içicemde yemekten sonra içeyim dedim
aa süper git annene tabi gezin tozun. annen yakın mı sana kaynanan varmı..
bende akşam kuzenimle konuştum bize gelicekler annemde bende balık yapalım dedim onarıda yollamadım kıyamam hafta sonuda ben yaparım anam yesin:))))))
koş koşşş bu fırsat kaçar mıyaparsın temizliği hava da güsel bugün burda ben de kaçıcam birasdan dışarı
canım hiç merak etme benim ikinci bebeğim ve ben bde henüz doğru dürüst hissedemiyorum hareketlerini, bunu doktora söylediğimde zaten yeni yeni başlayacaksın hissetmeye, biraz da kilo var daha geç hissedersin zaten, bak şimdi bile eli ayağı oynuyor dedi. inşallah en kısa zamanda başlarız.
valla her sabah bide akşam türk kahvesi içiyorum.fmgcim Şimdi içicem bende..Hatta hadi gelin hep beraber içelim
Doğru söylüyosunuz kızlar.
En iyisi ben geziyim. Kadın milletinin gezmeye her zaman enerjisi vardır
Hem kahve cidden iyi geldi.
Sezin bile tepiklemeye başladı.
Kahveyi çok sevecek kızım benim gibi.
Babasını ekip kahve içmeye götüreceğim onu.
Ohhhh sefam olsun.
avatarını değiştirmişsin kim o dedim bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?