Kızım avatarıma benzesin :)))))))
Kuzu 20.haftaya başlamışsınn
bende 21 olcam pazartesi:))))))))) sonraki haftada 5,5 aylık diyebilcem inşallah..
Benzesin, çok güzelmiş gerçekten de..
Kuzu 20.haftaya başlamışsınn
bende 21 olcam pazartesi:))))))))) sonraki haftada 5,5 aylık diyebilcem inşallah..
Kızlar başımın ağrısının sebebini buldum şirkette fulloil yakıyorlar yanık yağ tekrar yakınca duman oluyor is oluyor sanki sigara içmişimde boğazlarım yanıyor gibiyim yine heryer duman oldu o yüzden başağrısı oluyor bende buldum herkes aynı şuan zehirliyorlar resmen.. 50 kere söyledik yaa anlamıorlar insanlıktan
Kızlar başımın ağrısının sebebini buldum şirkette fulloil yakıyorlar yanık yağ tekrar yakınca duman oluyor is oluyor sanki sigara içmişimde boğazlarım yanıyor gibiyim yine heryer duman oldu o yüzden başağrısı oluyor bende buldum herkes aynı şuan zehirliyorlar resmen.. 50 kere söyledik yaa anlamıorlar insanlıktan
Bece de çok tatlı :)
Zaman ne çabuk geçiyor. Şubat geldi valla. kaldı 3-5, 4 ay amanıııııın.....
Şaka maka doğurcaz valla...Tırsıyorummmmmmmmmm.........
Malesef cok kotu. Bu durumda yapacagin en iyi sey bol bol yogurt tuketmek canim. Butun toksini atacaktir vucudundan.Kızlar başımın ağrısının sebebini buldum şirkette fulloil yakıyorlar yanık yağ tekrar yakınca duman oluyor is oluyor sanki sigara içmişimde boğazlarım yanıyor gibiyim yine heryer duman oldu o yüzden başağrısı oluyor bende buldum herkes aynı şuan zehirliyorlar resmen.. 50 kere söyledik yaa anlamıorlar insanlıktan
yok ayol o kadar da deildaha var,daha var
valla yarı baygın yaşıyoruz yaa açtık heryeri kocaaaaa plaza ya utanmazlar..ay çok kötü.
Hasta olursunuz böyle.
oluyor cnm insan kayserili olunca oluyor.. Cimriama olmasss kii!! Yapmasınlarrrr!!!
bizim burda işçinin personelin önemi yok. Bukadar basitsinir oluyorum böyle tiplere yaa...kendileri sanki zehirlenmiyorlar, bi de sen hamilesin...
Valla bizim patronların biri de tiryaki, sigara içiyor sürekli yanımda..kızıyordum, baktım fayda etmedi..her sigara yaktığında çıktım dışarıda durdum...diğer oda da soğuk, klima ile ısınıyoruz biz..vicdan yaptı adamda artık o gidiyor, diğer odada içiyor ama, öyle yaptırasıya kadar sinirden ölüyordum..kimse kimseyi düşünmüyor...
Sinir oluyorum böyle tiplere yaa...Kendileri sanki zehirlenmiyorlar, bi de sen hamilesin...
Valla bizim patronların biri de tiryaki, sigara içiyor sürekli yanımda..Kızıyordum, baktım fayda etmedi..Her sigara yaktığında çıktım dışarıda durdum...Diğer oda da soğuk, klima ile ısınıyoruz biz..Vicdan yaptı adamda artık o gidiyor, diğer odada içiyor ama, öyle yaptırasıya kadar sinirden ölüyordum..Kimse kimseyi düşünmüyor...
Şaka maka doğurcaz valla...Tırsıyorummmmmmmmmm.........
öyle yapıyorum bende akia eve gidince koca bi tabak yoğurt yedim.. Boğazım genzim yanıyor resmenmalesef cok kotu. Bu durumda yapacagin en iyi sey bol bol yogurt tuketmek canim. Butun toksini atacaktir vucudundan.
ben hala savaş veriyorum sigara konusunda. Patronum yanımda içiyor fossurr fosssurrrr.
Müdürüme kavga dövüş kabul ettirdim hemen söndürüyor ben gidince.
Hepsi aşırı tiryaki koca şirkette içmeyen en fala 3-4 kişidir.
Bıkıyorum valla.
Evet yaaa az kaldı.
Sezeryan istiyodum vazgeçtim. Mümkün olursa normal doğum yapıcam.
kırmızı pabuçları duruyor başucunda
başı düşmüş yastığa uyuyor mışıl mışıl
e bebeğim e
minik minik kolları düşmüş iki yanına
dalmış pembe düşlere dünyalardan habersiz
e bebeğim e
günlerin getirdiği mutluluk olsun sana
sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim
günün günden güzel olsun
e bebeğim e
minicik yastığını paylaşmış bebeğiyle
alacaklarmış gibi sarılmış elleriyle
e bebeğim e
günlerin getirdiği mutluluk olsun sana
sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim
günün günden güzel olsun
e bebeğim e
içimden geldi kızlarr...kayahanın şarkısı benden sizin miniklere gelsin....
kızlar karnım küçüldü benim
alt kattan bir arkadaşım uğradı yanıma bu ne karnın küçülmüş aşşağı inmiş sanki dedi
noluyo ya bana
1 ay önceki halime döndüm
kızlar karnım küçüldü benim
alt kattan bir arkadaşım uğradı yanıma bu ne karnın küçülmüş aşşağı inmiş sanki dedi
noluyo ya bana
1 ay önceki halime döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?