2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar başımın ağrısının sebebini buldum şirkette fulloil yakıyorlar yanık yağ tekrar yakınca duman oluyor is oluyor sanki sigara içmişimde boğazlarım yanıyor gibiyim yine heryer duman oldu o yüzden başağrısı oluyor bende buldum herkes aynı şuan zehirliyorlar resmen.. 50 kere söyledik yaa anlamıorlar insanlıktan

ama olmasss kii!! yapmasınlarrrr!!!

Ay çok kötü.
Hasta olursunuz böyle.

Sinir oluyorum böyle tiplere yaa...Kendileri sanki zehirlenmiyorlar, bi de sen hamilesin...
Valla bizim patronların biri de tiryaki, sigara içiyor sürekli yanımda..Kızıyordum, baktım fayda etmedi..Her sigara yaktığında çıktım dışarıda durdum...Diğer oda da soğuk, klima ile ısınıyoruz biz..Vicdan yaptı adamda artık o gidiyor, diğer odada içiyor ama, öyle yaptırasıya kadar sinirden ölüyordum..Kimse kimseyi düşünmüyor...

Malesef cok kotu. Bu durumda yapacagin en iyi sey bol bol yogurt tuketmek canim. Butun toksini atacaktir vucudundan.

ay çok kötü.
Hasta olursunuz böyle.
valla yarı baygın yaşıyoruz yaa açtık heryeri kocaaaaa plaza ya utanmazlar..

ama olmasss kii!! Yapmasınlarrrr!!!
oluyor cnm insan kayserili olunca oluyor.. Cimri

bizim burda işçinin personelin önemi yok. Bukadar basit

ben hala savaş veriyorum sigara konusunda. patronum yanımda içiyor fossurr fosssurrrr.
müdürüme kavga dövüş kabul ettirdim hemen söndürüyor ben gidince.
Hepsi aşırı tiryaki koca şirkette içmeyen en fala 3-4 kişidir.
Bıkıyorum valla.

Şaka maka doğurcaz valla...Tırsıyorummmmmmmmmm.........

Evet yaaa az kaldı.
Sezeryan istiyodum vazgeçtim. Mümkün olursa normal doğum yapıcam.

malesef cok kotu. Bu durumda yapacagin en iyi sey bol bol yogurt tuketmek canim. Butun toksini atacaktir vucudundan.
öyle yapıyorum bende akia eve gidince koca bi tabak yoğurt yedim.. Boğazım genzim yanıyor resmen

normal yapacaksan bol bol yürü canım . Bide kilo alma çat genişse kolay doğum yaparsın

Kırmızı pabuçları duruyor başucunda
Başı düşmüş yastığa uyuyor mışıl mışıl
E bebeğim e
Minik minik kolları düşmüş iki yanına
Dalmış pembe düşlere dünyalardan habersiz
E bebeğim e
Günlerin getirdiği mutluluk olsun sana
Sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim
Günün günden güzel olsun
E bebeğim e
Minicik yastığını paylaşmış bebeğiyle
Alacaklarmış gibi sarılmış elleriyle
E bebeğim e
Günlerin getirdiği mutluluk olsun sana
Sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim
Günün günden güzel olsun
E bebeğim e

İçimden geldi kızlarr...Kayahanın şarkısı benden sizin miniklere gelsin....

ayy diken diken oldum yaaaaa teşekkür ederizzzzz.

kızlar karnım küçüldü benim
alt kattan bir arkadaşım uğradı yanıma bu ne karnın küçülmüş aşşağı inmiş sanki dedi
noluyo ya bana
1 ay önceki halime döndüm

alt kattan bir arkadaşım uğradı yanıma bu ne karnın küçülmüş aşşağı inmiş sanki dedi
noluyo ya bana

Geçen ay benim de öyle olmuştu, şimdi eski haline geri döndü ama...Hatta üzülüyordum küçüldü karnım bebeğim sıkışıyor diyee..

noluyo ya bana

Bazen gaz yapici seyler yiyince benim de uzun sure gobegim buyuyor. Bir sure dikkat edersem ya da tesadufen yemezsem sabah kalkinca karnim neredeyse dumduz oluyor. Bebekle ilgisi yoktur canim, korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…