2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar karnım küçüldü benim
alt kattan bir arkadaşım uğradı yanıma bu ne karnın küçülmüş aşşağı inmiş sanki dedi
noluyo ya bana
1 ay önceki halime döndüm

dün annemde dedi aynısını bana artık yemeği fazla yemiyorsun galiba dedi. Bide sert ti yumuşadı sanki. Bebişin hareketi de yavaşladı bende korktum..

Ben bide pazartesileri bi bakıyorum karnım baya küçülmü pazar günü evde koştur iş yap yemek yap derken oturmuyorum ya .harekete bağlı bence

Bende çok normal doğum istiyodum.Ama Sezaryan oldu.Bi yandan da iyi oldu.Ben sancı nedir hiç yaşamadım...Ameliyathaneye giderken el sallayarak gittim:80:daha sonradan da bi problem yaşamadım çok şükür...Ama bunda göbek büyüdükçe sezaryan yerlerin ağırmaya başlayabilir dedi doktor...

normal yapacaksan bol bol yürü canım . Bide kilo alma çat genişse kolay doğum yaparsın

Hiç hareket etmiyorum. Bütün gün oturuyorum burda.
Ama artık ne yapıp edip yürüycem.

Geçen ay benim de öyle olmuştu, şimdi eski haline geri döndü ama...Hatta üzülüyordum küçüldü karnım bebeğim sıkışıyor diyee..

Çok yoruldum ya, vicdan yapıyorum galiba bebişim etkilenmiştir diye.

Bazen gaz yapici seyler yiyince benim de uzun sure gobegim buyuyor. Bir sure dikkat edersem ya da tesadufen yemezsem sabah kalkinca karnim neredeyse dumduz oluyor. Bebekle ilgisi yoktur canim, korkma.

Evet zaten daha dün gittim keyfi yerinde benimkinin.

dün annemde dedi aynısını bana artık yemeği fazla yemiyorsun galiba dedi. Bide sert ti yumuşadı sanki. Bebişin hareketi de yavaşladı bende korktum..

Normal galiba bu dönemde.

Ben bide pazartesileri bi bakıyorum karnım baya küçülmü pazar günü evde koştur iş yap yemek yap derken oturmuyorum ya .harekete bağlı bence

Zaten accık küçülsün ya daha rahat hareket edeyim.
Şimdiden ağırlaşmak istemiyorum.

Beni arkadaşlarım yüreklendirdi.
Epidural normal yap dediler.
Bir sorun olmazsa normal doğururum.
Eşi hala aşağıda döner inşallah.

Son düzenleme:

bende sezeryan oldum dediğin gibi fönümü çektürdim hastanede odamı süsledim elsallayarak doğuma girdim ama sonrasında da karnım kaldı...zaaten sezeryan olmasamda ben öyle isterdim normal yapamam ben

bende sezeryan oldum dediğin gibi fönümü çektürdim hastanede odamı süsledim elsallayarak doğuma girdim ama sonrasında da karnım kaldı...zaaten sezeryan olmasamda ben öyle isterdim normal yapamam ben

Yapardın be canım herkes çatır çatır doğuruyo valla.
Hayırlısı tabi. Ben ne istesem boş. Zaman gösterecek.

Beni arkadaşlarım yüreklendirdi.
Epidural normal yap dediler.
Bir sorun olmazsa normal doğururum.
Eşi hala aşağıda döner inşallah.[/QUOTE]

Eğer olursa,en güzeli tabi epidural normal doğum...

epidural derken oda sezeryan sadece narkozu almıyorsun.
Ben onda da korkuyorum heyecandan tansiyonum felan yükselir ameliyathane ortamı değişik bilmiyorum titriyordum ben ameliyata girerken buz gibiiii.
Ama narkozda kötü yaaaaaa

nARKOZUN ETKİLERİ DAHA ÇOK CANIM YAAA.
EPİDURAL SEZERYAN YAPAN ARKADAŞLARIM DA VAR.
NARKOZDAN İYİYMİŞ AMA BİLMİYORUM KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR ETKİLERİ

nARKOZUN ETKİLERİ DAHA ÇOK CANIM YAAA.
EPİDURAL SEZERYAN YAPAN ARKADAŞLARIM DA VAR.
NARKOZDAN İYİYMİŞ AMA BİLMİYORUM KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR ETKİLERİ

Benim doktor da epidural diyor, narkoza karşı...
Ama ben korkuyorum egenin dediği gibi, o ortamı görmek istemiyorum...

Kızlar ben çıkıyorum ancak toparlanırım.
Herkese iyi hafta sonları.
Bol bol uyuyup dinlenin.
Öptüm.......

sadece dikiş yaparken narkoz veriyorlar....Ama Epidural sezaryanda herşeyi yaşıyosun.o çok farklı bişi yaaa...ağrın sızın yok bilinçli olarak bebeğine ilk dokunuşş...ilk temass...canından can cıktığını görüyorsuunnn ben çok ağlamıştımm...

kızlar karnım küçüldü benim
alt kattan bir arkadaşım uğradı yanıma bu ne karnın küçülmüş aşşağı inmiş sanki dedi
noluyo ya bana
1 ay önceki halime döndüm

hahaha demin aynaya baktım ben de aynı şeyi söylüodum bu kadar olur bişi yoktur bize öyle gelmiştir yaaa kocaman karınlaarımız olcak biziimm

korkmaa..bilinçli olacağın için bol bol dua okursun....bebeğin dualarla gelsin dünyaya ....

Kız orda dua okumaya vakit mi olur, bi yndan doğrulcam diye uğraşırım, bi yandan doktora ne zaman bitiyo diye sorarım, bi yandan admların suratından bi terslik varmı diye düşünürüm, bi yandan eşimle telefonla konuşurum o giremez doğuma...Ona anlatırım şu an kesiyolar, bebek çıkıyo, öykü geliyo...
Adamı orda da bayıltırım ben...
Ya da doktor dayanamaz,dayayın narkozu der, o da kurtulur ben de....

B ŞIKKI-seni direk bayıltırlar
hem sen belinden iğneyi yedikten sonra doğrulcanımı sanıyosunnn??ben,ne zaman kestiler aldılar çıkardılar anlamadımmm yaa...sadece doğum gerçekleştikten sonra,e hadi bitmedi die(sabırsızlıktan bi an önce oğluşuma kavuşayım die)bi kaç kere sorunca,bana doktorum dedi ki senin uykun gelmedimi dedii.bende salak gibi yooo dedim,yok gelmiş gelmiş belli dediii ......bi uyandım odamdayımmm

Öyle mi oluyo...Hani uyumuyorduk, dikerken narkoz diyorsun yaa, madem narkoz verecekler niye bize eziyet edyorlar ki doğumu görünce madalya mı takacaklar...Ben iyice doktorumla konuşayım da,beni direk bayıltsınlar bari...Hatta ameliyathaneye girmeden bayıltsınlar mümkünse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…