Kızlaaarrrr beni de alırmısınzı aranızaaa))))20+4 üm bugünnnnn )))
Birce izmirde demii
dün 01:30 da girmiş nete
geldimi ki
annesinden giremiyceni söyledi yaa
merhaba kızlarr.aslında uzun zmandır forumlarda geziyorum ama daha çok sıkıntılarmı yazdığım için hamileler sorunlar kısmına yazıyordum.ama sizi bulduğum çok iyi oldu.
oğluşumun ismini aras hür olarak karar verdik.kısmetse 7 haziran bekliyorz.
benim hamileliğim ilk aylar çok zordu bulantılardan dolayı.o bitti şu an da kasık ve vajina batmalarım var.bebeğimse gayet iyi şimdilik.ama ben bayağı stresli geçiriyorum.bi panik havasıdır gidiyor.
en son bi serviks kısalığından şüphelendi doktorum.20.haftanın başıydı.3.3 cm ölçtü.neyse beklediğim kadar kısa değilmiş dedi.ben 1 hafta zehir ettim kendime bu durumu.erken mi doğurcam diye.neyse şimdi geçti.
ya kızlar bi ben mi böyleyim:-(((((yoksa hepiniz de bu tarz takıntılar oluyo mu???
NORMAL SOSYAL HAYATIMDA İNANILMAZ KEYİFLİ Bİ TİPİMDİR AMA BU HAMİŞLİK BOZDU BENİ ANACIM)))
bende burdayımmmmmmm herkes iyi umarımmm
bugunü bitirmek ve haftsonu tembelliği yapmak istiyorum
Hoşgeldin, iyiyiz sen nasılsın canım...
merhaba kızlarr.aslında uzun zmandır forumlarda geziyorum ama daha çok sıkıntılarmı yazdığım için hamileler sorunlar kısmına yazıyordum.ama sizi bulduğum çok iyi oldu.
benim hamileliğim ilk aylar çok zordu bulantılardan dolayı.o bitti şu an da kasık ve vajina batmalarım var.bebeğimse gayet iyi şimdilik.ama ben bayağı stresli geçiriyorum.bi panik havasıdır gidiyor.
en son bi serviks kısalığından şüphelendi doktorum.20.haftanın başıydı.3.3 cm ölçtü.neyse beklediğim kadar kısa değilmiş dedi.ben 1 hafta zehir ettim kendime bu durumu.erken mi doğurcam diye.neyse şimdi geçti.
ya kızlar bi ben mi böyleyim:-(((((yoksa hepiniz de bu tarz takıntılar oluyo mu???
NORMAL SOSYAL HAYATIMDA İNANILMAZ KEYİFLİ Bİ TİPİMDİR AMA BU HAMİŞLİK BOZDU BENİ ANACIM)))
bende iyiyim ne olsun
ay aksama üstün dökmen bizim tarafta bir gösteri yapacakmıs bilirmisiniz bilmiyorum küçük seyler diye programı vardı trt de falan psikolog bir adam pek heyecanlıyım ona gitmeye
Kızlar ben 2 de çıkıcam görüşürüüzz herkeslere iyi tatillleerr :79::79::79:
aaa tam yerindesin ozaman panik topikk buyrunnnnnnnmerhaba kızlarr.aslında uzun zmandır forumlarda geziyorum ama daha çok sıkıntılarmı yazdığım için hamileler sorunlar kısmına yazıyordum.ama sizi bulduğum çok iyi oldu.
bende gitmek istiyorummmm daraldımmbende burdayımmmmmmm herkes iyi umarımmm
bugunü bitirmek ve haftsonu tembelliği yapmak istiyorum
ssssüüpppperrrr az kaldıAhahahahahaha,
kızlar, doktorum aradı beni...20 sinde niye gelmedin bakayım, özlemedin mi öyküyü diye...
28 inde gelecem, aradığına pişman edicem dedim....
ege Allah kavıustursun esin gitmiş mi anlamadım ama bir hasretlik durumu olmus galiba dün okumustum
aaa tam yerindesin ozaman panik topikk buyrunnnnnnn
hepimiz aynıyız burda konuşulanları duysan koparsın..
bende gitmek istiyorummmm daraldımm
ssssüüpppperrrr az kaldı
evet cnm konya ya gitti ama istanbulda şuan ben daha göremedim..
eee hadi gözün aydın o zaman)))
ya sizde ağlaklık durumu var mı
ben cok ağlıyorum bu ara
yerli yersiz
asap bozucu oldu artık
Var....Ben de herşeye ağlar oldum....
En basit örneği : eşim öyküyü seviyo ağlıyorum, sevmiyo bu sefer sen benim kızımı sevmiyorsun diye gene ağlıyorum...
ayy bende işte öleyim
iyi konusuyor ağlıyorum , ilgilenmiyor ağlıyorum ve ağlamaya baslayınca susamıyorum gittikce gidiyor :)
bu sabah arkadasım aradı bebegi yola girmemiş sezeryane dönmüş doğumu bir posta işe gelirken onun için ağladım
eee hadi gözün aydın o zaman)))
ya sizde ağlaklık durumu var mı
ben cok ağlıyorum bu ara
yerli yersiz
asap bozucu oldu artık
ben çok küçüklüğümden beri hüngür şaldır, niagara şelalesi gibi ağlayan bi insandım, bundan yaklaşık 7 yıl önce babamı kaybedince o kadar çok ağladım ki, sonrasında adeta sus geldi bana...resmen istesem de ağlayamıyordum...
ama tebi hamilelik sus mus dinlemiyo, şimdi sokakta bağıran yavru kediden dilencilere, ana haberde gördüğüm hasta çocuk haberlerinden duygusal şarkılara kadar herrşeye ağlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?