ben çok küçüklüğümden beri hüngür şaldır, niagara şelalesi gibi ağlayan bi insandım, bundan yaklaşık 7 yıl önce babamı kaybedince o kadar çok ağladım ki, sonrasında adeta sus geldi bana...resmen istesem de ağlayamıyordum...
ama tebi hamilelik sus mus dinlemiyo, şimdi sokakta bağıran yavru kediden dilencilere, ana haberde gördüğüm hasta çocuk haberlerinden duygusal şarkılara kadar herrşeye ağlıyorum...
ben çok küçüklüğümden beri hüngür şaldır, niagara şelalesi gibi ağlayan bi insandım, bundan yaklaşık 7 yıl önce babamı kaybedince o kadar çok ağladım ki, sonrasında adeta sus geldi bana...resmen istesem de ağlayamıyordum...
ama tebi hamilelik sus mus dinlemiyo, şimdi sokakta bağıran yavru kediden dilencilere, ana haberde gördüğüm hasta çocuk haberlerinden duygusal şarkılara kadar herrşeye ağlıyorum...
Burası sakin olunca işlerim azaldı ya masamı bi toparladım ki:))))))))
4 de çıkıyorum cnm maalesef. Sizin orası hareketlidir cumartesileri. Bizim de aslında öyle olur ama bu aralar iş yokkızlar cumartesi kaça kadar calısıyorsunuz?
Ben normal 6 ya dogru kapatıyorum yinede siz belki daha erken cıkıyorsunuzdur
egee sende 5.5 aylık olmussun zaten demin okudumda haftaya diyebilcem demişsin
:26:
kızlar cumartesi kaça kadar calısıyorsunuz?
ben normal 6 ya dogru kapatıyorum yinede siz belki daha erken cıkıyorsunuzdur
Burası sakin olunca işlerim azaldı ya masamı bi toparladım ki:))))))))
pregnancy and baby ınformation - conceive fetus pregnant labor birth timeline sitesinde 20. Haftada steteskopla bebegin kalp atısının duyulabileceği yazıyor acil steteskop bulmam lazım)
ben çıkıyorum kızlar...
Valla ege aynen, kimse yazmayınca müşavirin rapor da bitti..ben de acayip çalıştım bugün...
Hadi iyi tatiller size...pazartesi görüşürüz...
4 de çıkıyorum cnm maalesef. Sizin orası hareketlidir cumartesileri. Bizim de aslında öyle olur ama bu aralar iş yok
öylemii 5,5 olmama için 22.haftada olmam gerekiyor..sanıyorum:)
ee şimdi 21. Haftanın içindesiiiin
işte 5.5 aylık de ya göğsünü gere gere
bizdede işler cok zayıf özellikle yılbasından beri cok farklı bizim bütün piyasa böyle
zaten iş oldumu her yerde olur
aaa tam yerindesin ozaman panik topikk buyrunnnnnnn
hepimiz aynıyız burda konuşulanları duysan koparsın..
Bende gitmek istiyorummmm daraldımm
ssssüüpppperrrr az kaldı
evet cnm konya ya gitti ama istanbulda şuan ben daha göremedim..
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.elevit gibi vitamin ilaçlarıyla birlikte kan ilacıda kullanan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
selam kızlarrrrrrrrrrr
sana da selam. bu akşam kimseler yok topikte galiba değilmi?
valla kaç gündür evde net yoktu bugün halledebildik şimdi girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?