2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Başın sağolsun canım...

canım basın sağolsun... baban yattıkca bebeginin ömrüne sağlıgına eklensin inşallah. mekanı cennet olsun

kızlar cumartesi kaça kadar calısıyorsunuz?
Ben normal 6 ya dogru kapatıyorum yinede siz belki daha erken cıkıyorsunuzdur
4 de çıkıyorum cnm maalesef. Sizin orası hareketlidir cumartesileri. Bizim de aslında öyle olur ama bu aralar iş yok

egee sende 5.5 aylık olmussun zaten demin okudumda haftaya diyebilcem demişsin
:26:

öylemii 5,5 olmama için 22.haftada olmam gerekiyor..sanıyorum:)

kızlar cumartesi kaça kadar calısıyorsunuz?
ben normal 6 ya dogru kapatıyorum yinede siz belki daha erken cıkıyorsunuzdur

Burası sakin olunca işlerim azaldı ya masamı bi toparladım ki:))))))))

Ben çıkıyorum kızlar...
Valla ege aynen, kimse yazmayınca müşavirin rapor da bitti..Ben de acayip çalıştım bugün...
Hadi iyi tatiller size...PAzartesi görüşürüz...

4 de çıkıyorum cnm maalesef. Sizin orası hareketlidir cumartesileri. Bizim de aslında öyle olur ama bu aralar iş yok

öylemii 5,5 olmama için 22.haftada olmam gerekiyor..sanıyorum:)

ee şimdi 21. haftanın içindesiiiin
işte 5.5 aylık de ya göğsünü gere gere

bizdede işler cok zayıf özellikle yılbasından beri cok farklı bizim bütün piyasa böyle
zaten iş oldumu her yerde olur

hadi diyim barii:) bir haftanın lafımı olur. 21.hafta zaten 6.ayın içinde gösteriyor..
Işler fena durgun ama benim evrak işi olduğuna hiç bitmyor..

demek panikk topikk ha)))çok sevcem ben o zaman burayı))şimdi eşimm ha kendin gibi bulmuşun işte arkadaşlarını artık yakamı bırakırsın diye güldü.-))

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.elevit gibi vitamin ilaçlarıyla birlikte kan ilacıda kullanan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…