2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
sonunda amniyosentez sonucumuzu aldık bebişim çok sağlıklı ve bir kızım oluyor cinsiyetinide öğrendim ismini bile koyduk Bilge olucak canım kızımın adı...

Canım yaaaaa,
çok sevindim inanki..İnşallah diğer amnioyosenteze gidenlerden de böyle güzel haberler alırız..Sana dedim ya, endişelenme ,Allahın izniyle hiç bişey olmayacak....
İnan çok sevindim bu habere ve Bilge kızın çok sağlıklı olduğuna...Maşallah kuzuma..

Günaydın hatunlar...
Umarım herkes iyidir, herşey yolundadır...
İki kaçağımız var, ege grip olmuş evde dinlenecek..Haber verdi merak etmeyelim diye...
Suzii de annesine gidecekmiş..O da çarşamba falan gelebilirim dedi....
Bugün topik daha sessiz sakin olur, ağamız yok, iyi bakamamışız demekki...

Günaydınnnnnnn,,
Çok üzüldüm Egeye, çok çok geçmiş olsun (
tam da hastalık havası walla , hepimizin dikkat etmesi lazım. İstanbul'a kar da geliyormuş tam oluruz artık, tutuna tutuna yürürüz :)

Kızlar bu arada bi bebek arabası beğenmiştim. Bebe confort, loola. Eşimin ailesi alacaktı hediye olarak , almışlar geçen hafta, eşim beni de rengini seçmeye götürdü haftasonu çıldırdım çıldırdım mutluluktan :)

Günaydın çilek...
Evet ya, yokluğu belli oluyor hatunun..İnşallah çabucak iyileşir de aramıza gelir hemen...
Havalar gerçekten çok kötü, dün bende bütün gün taşınacağım evdeydim, hem yoruldum hem de soğuktu...Şifayı kaparmıyım diye çok korktum ama şimdilik iyiyim, inşallah da hasta olmam....Sen de dikkat et,havalar gerçektn de hastalık havası...

Güle güle kullansın hande mira arabasını....
Biz daha o işlere hiç girişmedik ya..Ne zaman alıcaz hiç de bilmiyorum...Ne güzel biran önce halletmişsiniz...

Gerçekten iyileşsin de dönsün hemen.... Bol bol C vitamini almak lazımmış hasta olmamak için, portakal sıkıp sıkıp iç sen de miden fena olmuyorsa, çok iyi gelir..

Güle güle kullansın hande mira arabasını....
Biz daha o işlere hiç girişmedik ya..Ne zaman alıcaz hiç de bilmiyorum...Ne güzel biran önce halletmişsiniz...

Hallettik canım, ben biraz tez canlıyım galiba. Yoksa böyle şeyler son ay alınır derler..

Günaydın kızlar, Ege ye çok çok geçmiş olsun, dinlenirse geçer inşallah.. Çilekçilek canım güle güle kullan bebek arabasını, duduay ın da amniyosentes sonucuna çok sevindim. Bende haftasonu bebeğime 7 li bodylerden aldım çok mutlu oldum. Aslında çok erken almayı sevmem ama dayanamadım. Bu arada Marks&Spencer da çok iyi indirim vardı. Ve çocuk reyonuna bayılırım ben oranın.. 7 li bodyler 23 tl, 3 lü tulumlar 19 tl ye düşmüştü... ilgilenenlere duyurulur.. Bende bugün çok giremiyeceğim, çok işim var, sizden naber..

günaydın baayanlar iyi haftalar...
herkesler iyidir umarım, beni sorarsanız uykusuzum her zamanki gibi:18:
bebişime alışveriş yapmak istiyorum ama nerden nasıl başlayacam hiç bilemiyom heyecan basmaya başladı bana

Gerçekten iyileşsin de dönsün hemen.... Bol bol C vitamini almak lazımmış hasta olmamak için, portakal sıkıp sıkıp iç sen de miden fena olmuyorsa, çok iyi gelir..

Ah teyzesi benim cadı kızım ekşi yemiyor ki..Portakal, limon küçük hanıma dokunuyor....Anında geri çıkarıyoruz...

Günaydın kızlar :)
Egecim hastaymış. Çok geçmiş olsun. Üzüldüm yaaa...
Umarım çabucak toplar kendini.

Hafta sonu bebişime beşikle yatak odası takımı baktık.
İkeadakileri pek beğenemedim.
Mothercarede park beşiklerden vardı.
Hem çok fonksiyonlu hemde hafif bir beşik sanırım yatak odama ondan alıcam.
Ne çok eksik var yaaa.
Gözüm korktu

fıstıklar günaydın,
cuma günü bütün gün girmeye çalıştım, olmadı. evde de net yok, girmişken hemen yazıyorum :)
benim bebiş ERKEKmiş kızlar :))) zeynep hayallerim gitti, doktorum daha önce cinsiyet tahmininde bulunmuş muydum dedi, kız olabilir demiştiniz dedim, yok değilmiş erkekmiş dedi, pipisinin fotosunu da çekti verdi
175 grmış bebişim..
şimdi bebeğim isimsiz kaldı, baya bi inceledi doktor, çok güzeldi her zamanki gibi, bi ara 4 boyutlu da gösterdi, ellerini başının arkasına koymuş el ense keyif yapıyodu bebişim :)) ilk anda göstermedi elini bacağının arasına koymuş, doktor biraz uğraştı kımıldattı yerinden..
babamız çok sevindi tabi, gerçi eşime kız da olsa farketmezdi, ama kaynanamlar acayip sevindiler sanki 10 tane kızım varmış da oğlum oluyormuş gibi. neyse onları cehaletleriyle başbaşa bırakıyorum :)
işte böyle fıstıklar..

Son düzenleme:

Çok sağol canım, seninki de güle güle giysin inşallahhh :) Yaaa avatarına bayıldım bu araada, kızın di mii

Günaydın kızlar :)
Egecim hastaymış. Çok geçmiş olsun. Üzüldüm yaaa...
Umarım çabucak toplar kendini.
günaydınnnn

Günaydın canım...İyiyiz biz sen nasılsın...
MarksSpenser de fiyatlar da gerçekten uygunmuş yaa..Hem oranın malları çok kaliteli oluyor, iyi oldu söylediğin...Fırsat bulursam ben de bakarım bi ara....

Aaaaa hadi hayırlısııı olsunnnn :) sen de bana benzedinnn :)

Günaydın canım...İyiyiz sen nasılsın...Valla alışveriş bi yerden başlamak lazım da, biz de duruyoruz bakalım doğunca yapıcaz bu gidişle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…