2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

QUOTE=Hilmi_ve_Fatma;17287393]kızlar benim karnım biraz büyüdü gibi geçen haftalara göre :)[/QUOTE]

Ay sonunda seninde göbek çıkmaya başladı yani, süper..

ay bugün burası pek bi sakin ya, ege de hasta, kuzu da yoğun,
fatmaaa bebişinin cinsiyeti belli oldu mu? benim oğluşum oluyor :))

cnm ya bırılerı geldıı ancak cvp yazabılıorumm..
evet foruma gıttık yegenımı akvaryuma goturmustukk.
forumun altkatında herturlu cocuk mağazası var e-bebe,joker ve benım daha once baska yerde gormedıgım mağazalar, mothercarede de cok sey vardııı..

ıkeayada gıttık:):) ama sonra oldum geberdım benn...

ay bugün burası pek bi sakin ya, ege de hasta, kuzu da yoğun,
fatmaaa bebişinin cinsiyeti belli oldu mu? benim oğluşum oluyor :))

dr büyük ihtimalle kız dedi ama önümüzdeki hafta gidicem bi daha bakalım netleşecek senin oğluşunda hayırlı ugurlu olsun

ay hasta olanlar varmış çooooooookkk geçmiş olsun kendinize dikkat edin kızlar
salgın durumları çok fena

alışverişler yapılmaya başlanmış ne güzel bizde başladık bir kışlık mont ve bir bahçıvan pantolon aldık eşim çok beğendi içinde kalmasın dedim bende
bu arada annem de bana sakın bişeyler alma deyip deyip hırkalar yelekler örüyor

merhaba anneler,
burayı takip edemiyorum ama size de haber vereyim dedim (belki de yazılmıştır)
17-20 Şubat'ta CNR'da Anne, Bebek & Çocuk Ürünleri Fuarı var.. benim gibi kaçırmak istemeyenlere duyrulur :81:

bu arada benim de oğlum olacak :)

istanbuldaki anneler için güzel bir fırsat
bu arada oğluşun sağlıkla gelsin dünyaya hayırlı evlat olsun inşallah

öksürük boğaz ağrısı idare ediyorum canım sen nasılsın

aayy canım çok dikkat et ben ilk hamileliğimde okadar kötü öksürüyodum ki belki etkiside vardır kaybetmemde şimdi hasta olmiyim diye uğraşıyorum her gece ballı süt içiyorum sabahları da 1 kaşık bal yiyorum gene bogazımı yumuşatıyo gün içinde de ıhlamuru meyveyi eksik etmemeye çalış..

hayırlı olsun oğluşun sağlıkla gelsin inş..

fuar içinde saol söylediğin işallah gidebilirim.

ya benim kayınvaldem aldı bunun baska bir markasını eni bunun kadar geniş degğil ama aynı görevi görür resimini bulur eklerim netten
hatta linkini vereyim fiyatı daha uygun

Kiraz Bebe

Kuzu kıpranıyor içimde sebepsiz yere...
Hayırdır inşallah.....
Çocuk kıpırdasa neden kıpırdıyo diyorum, kıpırdamasa neden kıpırdamıyor yavru kuşum diye üzülüyorum...

neden kıpranacak anneee ben buradaym diyor :)))
ege grip mi olmus
var ya cok dikkat etmemiz lazım kızlar
sakının kendiinizi

Evet, grip olmuş bugün dinlenecekmiş, merak etmeyin dedi...
Gerçekten havalar çok fena, çok dikkat etmek lazım...
allahtan bebekler yazın doğacak, bu soğukta onları koruması da çok zor olurdu...
Burdayım diyor da, ne bileyim insan alışmayınca kıpırdadığında tuhaf hissediyor..Benimki milletinki gibi hergün oynaşmadığından bişeylere oynaşmasını bekliyorum herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…