2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileyiz diye bize daha çok batıyo olabilir mi sizce?

Haklısınız galiba hamileyiz diye :))) doğsun geçer inşallah bu sinir olma durumları

Kızlar benim baktığım beşik buydu.
Bunu kendi odama koymayı düşünüyorum.
araştıran bilen var mı?
450 mağaza fiyatıydı. bana fazla geldi.
İnternette 425.
olmazsa başka marka alacağım.

gunaydınnn cnmmm
allahım su gozlere bak ya zeytın zeytın yıcem onuu..
ya cok guzeldı sallanıo felann.
h.snu bız foruma gıttık ordaaa acayıp bebek mağazaları vardı hepsı 1 arada ama hıcc alısverıs yapamadık cunku yengem daha erken almayın dedı(((aklım kaldı valla

amaaaan boşver.
istediklerini düşünsünler.
kafanıza takmayın kızlar. erkek olunca noooluyosa sanki.
evlat evlattır.

tabi ya, evlat evlattır. kendime doğuruyorum onların soyu devam etsin diye değil. sanki kendileri istiyo diye erkek oluyor. insan bi kere de sağlıklı olsun diye dua eder.. neyse bu konu açılınca sinirlerim zıplıyor hakkaten.. diğer çocuklarının evli olmamasından böyle biraz da, tüm ilgi bizde. bi evlenseler topundan kurtulcam inşallah..

çok sağol canım, Allah hayırlı evlatlar versin hepimize, akıllı uslu zeki çalışkan :)
zindelik mi veriyor canım omega 3? doktor iştah açmaz aslında dedi, bakalım görcez:) evet bazen su topluyor ben şiştiğimi farkediyorum..

Güzel canım benim arkadaşım ikizleri için kullanıyor. Çok memnun. Ama Joker e de bak istersen orda da uygun galiba, hemde orda kamoanya falan oluyor ..

günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnn

günaydın fatmacım.

Forum istanbula mı gittin?
ben de dün ikeadaydım eşime forumada bakalım dedim zor geldi. demek bebek mağazaları var orda. tüh yaaa baksaydık keşke.

Zıplatma sinirlerini sen. biraz dişimizi sıkacağız yapacak bişey yok. zor bir süreç bence bu. böyle sorunlar olacak. zaman tek ilacı. hele doğsun bebişler, iyi bakamıyo bile olacağız. ama zamanla alışacak ve kabullenecekler herşeyi başka yolu yok. bize düşen sabretmek.

bende alışveriş yapmayı sevmem ama bu tamamen batıl inanç. Bir yandanda secret yapıp evrene mesaj göndersek iyi olmaz mı alışveriş yaparak. Benim kızımın eski park yatağını ablam getirmişti, bende o sıralar bebek için uğraşıyorum, yatak odasına öylece ortaya koydum dedim ki çekim yasası olur belkim ve o ay hamile kaldım. Ablamın da bebeği 8-9 sene falan olmadıi ben ona yurtdışına çıktığımda bisürü bebek eşyası getirdim ortada bebek falan yok, ve dedim ki bunlar yaz bebeğine uygun bir an önce yapmanız lazım ve ne oldu dersin, bebek haziranda doğdu.. Yani hepsi bir fikir, hangisine inanmak istersen inan canım

İştahımı hiç açmadı bence o çok saçma.. Benim ruh sağlığıma çok iyi geldi, hiç sinir yapmıyorum çok iyi geldi.. Balık yağını psikologlar antidepresan kullanamayanlara veriyor ... Ve bebeğin beyin gelişimi için çok önemli..

Güzel canım benim arkadaşım ikizleri için kullanıyor. Çok memnun. Ama Joker e de bak istersen orda da uygun galiba, hemde orda kamoanya falan oluyor ..

Oraya hiç bakmadım. İyi odu söylediğin.
başka marka beşikler var nette buldum 200 tl.ye de var bu tarz beşik.

doğru bi de öyle şeyler var, amaan hiç bitmez bunların derdi. eşinle evleniyorsun ama ailesini de alıyorsun yanında piyango olarak :))

ya evet lohusalık depresyonuna bile iyi geliyormuş, ben de onu dinlemiştim bi yerden..bana da iyi gelir inşallah da saçmalıklara takılmam :))

Oraya hiç bakmadım. İyi odu söylediğin.
başka marka beşikler var nette buldum 200 tl.ye de var bu tarz beşik.

Çok uzun süre kullancasmısın yoksa sadece yatak odasına koymak için mi alıyorsun sen... Yani eğer aynı zamanda yatak odası da yapçaksan çok pahalı bence, başka bir marka da alabilirsin. Birde şöle bir durum var ben kızıma yatak odasını 1 yaşındayken almıştık. Benim kız park yatakta duramadı çünkü, çok sıkıldı.. Bu park yatağında boyu küçük biraz.. Daha ince uzun olanları 70*120 olanları daha kullanışlı gibi..

Bana çok yaradı umarım sana da yarar...

kızlar benim karnım biraz büyüdü gibi geçen haftalara göre :)

Evet canım bana da kaba geldi. tereddüt ettim. ben sadece yatak odama koyacağım. odasında beşiği olcak zaten. biraz daha araştırayım. karar vermek zor oluyor. Minik beşikler 6 ay kullanılıyor. sonra iptal. böyle bişey alsam daha uzun süre kullanabilirim diye düşünmüştüm.

görüşürüz canım, kendine iyi bak..

Görüşürüz yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…