Hamileyiz diye bize daha çok batıyo olabilir mi sizce?
ya normalde ben de seviyodum da hakkaten heralde bu bebek mevzularından..
aman ya neyse cuma günü sevincini yaşayamadım bunların verdiği tepkiler yüzünden.. yani abartı bi şekilde sevinince noluyo diyo insan. bi de güya cinsiyet önemli değildi, kaynanam öyle diyodu. gördük ne kadar gerçekçi olduğunu..
gunaydınn kızlarrrrrr
aa bızde mothercare de begendık sallanan besık ılk 6 ay ıcın onu alıcazzzz cok guzeldiii
amaaaan boşver.
istediklerini düşünsünler.
kafanıza takmayın kızlar. erkek olunca noooluyosa sanki.
evlat evlattır.
Omega 3 al mutlaka canım, bana çok iyi geldi. Bende 16 hafta süper gitti kilo durumu, iştahda aynı seninki gibiydi canım hiç tatlı falan istememişti, şimdi benimde iştahım açıldı.. 5-6 kilo aldım herhalde ama benim kilo çok oynak yahu, bir bakıyorum 2 kilo almışım, bir bakıyorum 2 kilo veriyorum. Bazen su topluyor vücudum herhalde. Canım bu arada oğluşun hayırlı olsun. En iyisi 16 haftada fikir beyan etmeleri doktorların. sonra yanılıyorlar.
İnşallakh geçer canım. lohusa sendromu daha beter oluyomuş valla. korkuyorum kendimdenHaklısınız galiba hamileyiz diye :))) doğsun geçer inşallah bu sinir olma durumları
Eki Görüntüle 131498
Kızlar benim baktığım beşik buydu.
Bunu kendi odama koymayı düşünüyorum.
araştıran bilen var mı?
450 mağaza fiyatıydı. bana fazla geldi.
İnternette 425.
olmazsa başka marka alacağım.
günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
gunaydınnn cnmmm
allahım su gozlere bak ya zeytın zeytın yıcem onuu..
ya cok guzeldı sallanıo felann.
h.snu bız foruma gıttık ordaaa acayıp bebek mağazaları vardı hepsı 1 arada ama hıcc alısverıs yapamadık cunku yengem daha erken almayın dedı(((aklım kaldı valla
tabi ya, evlat evlattır. kendime doğuruyorum onların soyu devam etsin diye değil. sanki kendileri istiyo diye erkek oluyor. insan bi kere de sağlıklı olsun diye dua eder.. neyse bu konu açılınca sinirlerim zıplıyor hakkaten.. diğer çocuklarının evli olmamasından böyle biraz da, tüm ilgi bizde. bi evlenseler topundan kurtulcam inşallah..
gunaydınnn cnmmm
allahım su gozlere bak ya zeytın zeytın yıcem onuu..
ya cok guzeldı sallanıo felann.
h.snu bız foruma gıttık ordaaa acayıp bebek mağazaları vardı hepsı 1 arada ama hıcc alısverıs yapamadık cunku yengem daha erken almayın dedı(((aklım kaldı valla
tabi ya, evlat evlattır. kendime doğuruyorum onların soyu devam etsin diye değil. sanki kendileri istiyo diye erkek oluyor. insan bi kere de sağlıklı olsun diye dua eder.. neyse bu konu açılınca sinirlerim zıplıyor hakkaten.. diğer çocuklarının evli olmamasından böyle biraz da, tüm ilgi bizde. bi evlenseler topundan kurtulcam inşallah..
çok sağol canım, Allah hayırlı evlatlar versin hepimize, akıllı uslu zeki çalışkan :)
zindelik mi veriyor canım omega 3? doktor iştah açmaz aslında dedi, bakalım görcez:) evet bazen su topluyor ben şiştiğimi farkediyorum..
Güzel canım benim arkadaşım ikizleri için kullanıyor. Çok memnun. Ama Joker e de bak istersen orda da uygun galiba, hemde orda kamoanya falan oluyor ..
Zıplatma sinirlerini sen. biraz dişimizi sıkacağız yapacak bişey yok. zor bir süreç bence bu. böyle sorunlar olacak. zaman tek ilacı. hele doğsun bebişler, iyi bakamıyo bile olacağız. ama zamanla alışacak ve kabullenecekler herşeyi başka yolu yok. bize düşen sabretmek.
İştahımı hiç açmadı bence o çok saçma.. Benim ruh sağlığıma çok iyi geldi, hiç sinir yapmıyorum çok iyi geldi.. Balık yağını psikologlar antidepresan kullanamayanlara veriyor ... Ve bebeğin beyin gelişimi için çok önemli..
Oraya hiç bakmadım. İyi odu söylediğin.
başka marka beşikler var nette buldum 200 tl.ye de var bu tarz beşik.
doğru bi de öyle şeyler var, amaan hiç bitmez bunların derdi. eşinle evleniyorsun ama ailesini de alıyorsun yanında piyango olarak :))
ya evet lohusalık depresyonuna bile iyi geliyormuş, ben de onu dinlemiştim bi yerden..bana da iyi gelir inşallah da saçmalıklara takılmam :))
kızlar ben çıkıyorum.
yarın görüşürüz.
Çok uzun süre kullancasmısın yoksa sadece yatak odasına koymak için mi alıyorsun sen... Yani eğer aynı zamanda yatak odası da yapçaksan çok pahalı bence, başka bir marka da alabilirsin. Birde şöle bir durum var ben kızıma yatak odasını 1 yaşındayken almıştık. Benim kız park yatakta duramadı çünkü, çok sıkıldı.. Bu park yatağında boyu küçük biraz.. Daha ince uzun olanları 70*120 olanları daha kullanışlı gibi..
görüşürüz canım, kendine iyi bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?