- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
evet evet rahat rahat yemekten bahsedebiliriz dimi.. Bugün kilodan da bahsedebiliriz... oleyyyyy
Sen benim evimi bi görsen, her yer heryerde, taşınma telaşına girdik iyice...Yapıyorum yapıorum yine batıyor..
Öykü iyiir herhalde teyzesi, bi kere pıt pıt yaptı bi daha da yok bişey...Yazık yavru kuşum, benimle birlikte taşınma telaşına girdi ya, çok yoruluyo herhalde içimde...
günaydın hayırlı haftalar
senin boncuk gözlü kızını sevsinler çok tatlı maşallah :))
ilk ben başlayayım ozaman, 4 ayda toplam 3 kilo almışım, doktorum 2,5 -3 arası olsun istiyoruz seninki de iyi dedi. ama iştahım çok açıldı. başlarda hiç tatlı yemiyodum, şimdi canım çekiyor..
bi de kızlar, arada fastfood tarzı şeyler yesek çok mu zararlı. yani nadiren yesek. haftasonu bişiler yedim de vicdanım rahatsız oldu.
ha bu arada doktorum bana da omega 3 başlattı balık pek yemiyorum diye..
günaydın canım...
Nasılsın..
ilk ben başlayayım ozaman, 4 ayda toplam 3 kilo almışım, doktorum 2,5 -3 arası olsun istiyoruz seninki de iyi dedi. ama iştahım çok açıldı. başlarda hiç tatlı yemiyodum, şimdi canım çekiyor..
bi de kızlar, arada fastfood tarzı şeyler yesek çok mu zararlı. yani nadiren yesek. haftasonu bişiler yedim de vicdanım rahatsız oldu.
amin canım. hayırlısını versin tabi.
nereli eşinin ailesi?
Bizimkiler hiç ayrım yapmaz hatta kızları daha çok severler.
Sorma, tam eşimin kucağındayken attı sıpa, ikimiz de hissettik...
Burda da dizi gibi anlattım hikayeyi...Çok komikti...Sonrası yok ama, arkası yarın yaptı bizim kız, artık 1 ay sonra bekliyorum ikinci tekmeyi...
öksürük boğaz ağrısı idare ediyorum canım sen nasılsın
sivaslılar canım. benim ailem elazığlı ama bir kere bile kız erkek muhabbeti duymamışımdır hiçbirinden..
ya erkekler istese anlıcam veya kaynanam istese yaşlı cahil dicem de benle yaşıt görümcem bile illa erkek diyo ya. ona noluyosa, bunu anlamıyorum. git kendin evlen de kendin doğur diyesim geliyor. beni kendi ailelerinden sayıyorlar artık, ama görümcem evlenince kocasının ailesinde olmıcak heralde
şimdi isim bulmamız lazım falan dedi görümcem, ona da karışacak heralde. ben de eşime söyledim onlar da karışacak mı diye, onlara laf düşmez dedi, öyle deyince içim rahat etti benim de..
biz karar vericez sonra da ailelere soracaz..
ay çok tatlı. kız sizin herşeyiniz öykü gibi zaten :)) sen bunları yazıyormusun anı defterine falan? ben de artık başlıcam ya, geç bile kaldım :)
öksürük boğaz ağrısı idare ediyorum canım sen nasılsın
ay çok tatlı. kız sizin herşeyiniz öykü gibi zaten :)) sen bunları yazıyormusun anı defterine falan? ben de artık başlıcam ya, geç bile kaldım :)
görümceme demeeeee.... en tatlısı benimkidir herhalde ama dün gece birlikteydik ben bile gıcık oldum... bebek işin içine girince herkes karışıyor, çığlık çığlığa bağırmak istiyorummmm
görümceme demeeeee.... en tatlısı benimkidir herhalde ama dün gece birlikteydik ben bile gıcık oldum... bebek işin içine girince herkes karışıyor, çığlık çığlığa bağırmak istiyorummmm
Yazıorum tabi..Bi de topik açtık ya burda, bugün bebişinize neler söylemek istersiniz diye, oraya da yazıyorum...Bi de blog açtım ama, taşınalım bi ondan sonra orayı da dolduracağım şimdilik az yazabiliyorum oraya...
çok geçmiş olsun
günaydıın kızlarrr,,hayırlı haftalarrr:79::79:
ya normalde ben de seviyodum da hakkaten heralde bu bebek mevzularından..
aman ya neyse cuma günü sevincini yaşayamadım bunların verdiği tepkiler yüzünden.. yani abartı bi şekilde sevinince noluyo diyo insan. bi de güya cinsiyet önemli değildi, kaynanam öyle diyodu. gördük ne kadar gerçekçi olduğunu..
günaydıın kızlarrr,,hayırlı haftalarrr:79::79:
Hafta sonu bebişime beşikle yatak odası takımı baktık.
İkeadakileri pek beğenemedim.
Mothercarede park beşiklerden vardı.
Hem çok fonksiyonlu hemde hafif bir beşik sanırım yatak odama ondan alıcam.
Ne çok eksik var yaaa.
Gözüm korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?