2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet evet rahat rahat yemekten bahsedebiliriz dimi.. Bugün kilodan da bahsedebiliriz... oleyyyyy

senin boncuk gözlü kızını sevsinler çok tatlı maşallah :))
ilk ben başlayayım ozaman, 4 ayda toplam 3 kilo almışım, doktorum 2,5 -3 arası olsun istiyoruz seninki de iyi dedi. ama iştahım çok açıldı. başlarda hiç tatlı yemiyodum, şimdi canım çekiyor..
bi de kızlar, arada fastfood tarzı şeyler yesek çok mu zararlı. yani nadiren yesek. haftasonu bişiler yedim de vicdanım rahatsız oldu.
ha bu arada doktorum bana da omega 3 başlattı balık pek yemiyorum diye..

Evet yorgunluk etkiliyor bence de kuzu. Geçen hafta kızım nasıl durulmuştu üzülüyordum hareket etmiyor diye. Pazar sabahı dinlendiğim için kızım tepişmeye başladı
8 den sonra uyuyamadım tepiklerinden. :)))))))))
sen kendini yorma. kesin etkileniyor bebekler.
Biraz rahat davran. yavaş yavaş olur.

günaydın hayırlı haftalar

Günaydın ipekçim.

ben de geçen ay dayanamadım yedim.. Öyle ne idüğü belirsiz saçma sapan yerlerde yemedikçe bişey olmaz bence o kadar da diil, olmamalıııı :)

Hııııh Ege yok diye hemen kilo muhabbeti ispiyonlucam sizi

Fastfood ben yiyorum. ayda 1 falan. o kadardan bişey olmaz bence.

amin canım. hayırlısını versin tabi.
nereli eşinin ailesi?
Bizimkiler hiç ayrım yapmaz hatta kızları daha çok severler.

sivaslılar canım. benim ailem elazığlı ama bir kere bile kız erkek muhabbeti duymamışımdır hiçbirinden..
ya erkekler istese anlıcam veya kaynanam istese yaşlı cahil dicem de benle yaşıt görümcem bile illa erkek diyo ya. ona noluyosa, bunu anlamıyorum. git kendin evlen de kendin doğur diyesim geliyor. beni kendi ailelerinden sayıyorlar artık, ama görümcem evlenince kocasının ailesinde olmıcak heralde
şimdi isim bulmamız lazım falan dedi görümcem, ona da karışacak heralde. ben de eşime söyledim onlar da karışacak mı diye, onlara laf düşmez dedi, öyle deyince içim rahat etti benim de..
biz karar vericez sonra da ailelere soracaz..

ay çok tatlı. kız sizin herşeyiniz öykü gibi zaten :)) sen bunları yazıyormusun anı defterine falan? ben de artık başlıcam ya, geç bile kaldım :)

görümceme demeeeee.... en tatlısı benimkidir herhalde ama dün gece birlikteydik ben bile gıcık oldum... bebek işin içine girince herkes karışıyor, çığlık çığlığa bağırmak istiyorummmm

ay çok tatlı. kız sizin herşeyiniz öykü gibi zaten :)) sen bunları yazıyormusun anı defterine falan? ben de artık başlıcam ya, geç bile kaldım :)

Yazıorum tabi..Bi de topik açtık ya burda, bugün bebişinize neler söylemek istersiniz diye, oraya da yazıyorum...Bi de blog açtım ama, taşınalım bi ondan sonra orayı da dolduracağım şimdilik az yazabiliyorum oraya...

ya normalde ben de seviyodum da hakkaten heralde bu bebek mevzularından..
aman ya neyse cuma günü sevincini yaşayamadım bunların verdiği tepkiler yüzünden.. yani abartı bi şekilde sevinince noluyo diyo insan. bi de güya cinsiyet önemli değildi, kaynanam öyle diyodu. gördük ne kadar gerçekçi olduğunu..

blogda ben rahat yazamam ya, benim de var blogum ama edebi takılıyordum orada daha çok :))
defter olsun ki ilerde kendisine vereyim istiyorum.

günaydıın kızlarrr,,hayırlı haftalarrr:79::79:

Günaydın :)

amaaaan boşver.
istediklerini düşünsünler.
kafanıza takmayın kızlar. erkek olunca noooluyosa sanki.
evlat evlattır.

Omega 3 al mutlaka canım, bana çok iyi geldi. Bende 16 hafta süper gitti kilo durumu, iştahda aynı seninki gibiydi canım hiç tatlı falan istememişti, şimdi benimde iştahım açıldı.. 5-6 kilo aldım herhalde ama benim kilo çok oynak yahu, bir bakıyorum 2 kilo almışım, bir bakıyorum 2 kilo veriyorum. Bazen su topluyor vücudum herhalde. Canım bu arada oğluşun hayırlı olsun. En iyisi 16 haftada fikir beyan etmeleri doktorların. sonra yanılıyorlar.

gunaydınn kızlarrrrrr

aa bızde mothercare de begendık sallanan besık ılk 6 ay ıcın onu alıcazzzz cok guzeldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…