2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya alışınca bu oynamalara hep insan bekliyor hele bir gör
benim bıdık erken basladı ya şimdi balık gibi içeride bir kere unuttugun bir anda oynadıda korkuttu bile beni :)
benim işe dönmem lazım herkesin günü güzel geçsin sevgiler

kuzuuuuuu kıpırdamıo deyen sen deılmıydın yawwwwwwwww
bırak kıpırdasın neguzelllllllllllll

selam kızlar...iyi sohbetler..
göbüşünüz belli oluyo mu sizin....??? bende biraz büyüsün istiyorum ama bi türlü şişmiyooo:84:

bu dediğiniz yer nerde oluyoo acaba???

selam kızlar,
hafta sonum yine çok yoğun geçti,
sevgili eşim evde boya işi çıkardı, aslında ben mayıs gibi düşünüyordum,
kendisi biraz tez canlıdır aynı benim gibi:))
evde oldukça odaları tek tek boyadı, sadece 2 odam kaldı,
aslında iyide oldu, sonra kocaman göbekle nasıl yapardım onca işi,
dün sabahın 9 undan, akşamın 9 una kadar temizlikle uğraştım,
çok yorulduk ikimizde ama güzel oldu
zavallı bebeğimde benimle birlikte yoruldu sanırım :)) zaten bıkmıştır annesinin temizliklerinden,
bu hafta ilacım bitiyor ve dr uma gidicem bi aksilik olmazsa,
görelim bakalım güzeller güzeli yavrumu, en son gittiğimizde yüzünü bile doğru dürüst görememiştik,
bu arada kızlar ben acaip iştahsızım, ama meyveyi çok seviyorum

istanbulda hava alanın orda canım

sözde bende istanbuldayım....100 km dışında ilçede.
istanbulu fazla bilmiyorum da oyüzden sordum, Atatürk havaalanından bahsediyosun dimi..??
eşime söliyimde götürür beni :)))

evet ben elevitle beraber kan ilacı kullanıyorum. doktor öyle verdi. seni endişelendiren nedir?

canım bana doktor dekavit vermişti ama ben kullanmamıştım kanım düşük çıkınca gynoferon kan ilacı verdi dekaviti kullanmaya başladım beni endişelendiren doktor dekavit kullanmama rağmen düşük çıkıyor zannıyla gynoyu verdi oysa ben kullanmamıştım şimdide ikisi birden fazlamı olur dekavit yetermi?yetmezmi

selam kızlar...iyi sohbetler..
göbüşünüz belli oluyo mu sizin....??? bende biraz büyüsün istiyorum ama bi türlü şişmiyooo:84:

Evet küçük bi göbeğim var benim, ama istediğin herşeyi giyemiyorsun bu da güzel bi zorluk olsa gerek :))
slmm
valla yersen cooooooook guzel oda sısıyorrr.
ben h.sonu yengem hamıle tulumu almıs bana onu gıydımm superdıı yaa
herkes yer verıo felannn

Lsw den hamile kotu alan varmı? rahatmı ve kesiminden memnunmusunuz?

canım, dr unun teli varsa arayıp sorsana sana en iyi cvbı o verecektir. Bence dr un ikinci verdiğini içmelisin. Birde niye önce kanın düşük çıkınca ilacını kullanmadın, ben hala günde 2 kez ferrum kullanıyorum, ikinci hemogramımda değerim yükselmesine rağmen.

canım güle güle kirletin
şu iştahsızlıktan biraz da bana bulaşsa ne olur sanki

ben aldım canım bir beden büyük aldım hatta hızla kilo aldığım için bence idare eder çünkü başka mağazalarda aynı kot 120-150 tl arasında sadece birkaç ay giyeceğim için fiyatı cazip geldi

Evet küçük bi göbeğim var benim, ama istediğin herşeyi giyemiyorsun bu da güzel bi zorluk olsa gerek :))

Lsw den hamile kotu alan varmı? rahatmı ve kesiminden memnunmusunuz?
.

göbeğim çok fazla yok ama ; ben en kısmından biraz genişledim..kalçalarım yayıldı, genişledi, göbeğim öyle çok aşırı belli değil..belimin inceliği kayboldu yani..kıyafetlerim olmadığından lcw den hamile kotu aldım..çok rahat, almanı tavsiye ederim canım...

merhaba kızlar
beni hatırlayanınız varmı bilmiyorum başlarda giriyordum
uzunca bir süredir giremiyorum
bulantılarımdan yeni yeni kurtuldum
3 te dr randevum var inşal cinsiyetini öğrenecez çok heyecanlıyım
hepiniz iyisinizdir inşallah
şöle bir göz gezdireyim ne var ne yok

girdim yine okumadan cıkıyorum..benim oglanında hareketlerini hissetmeye başladım nihayet..böle pıtpıt gibi kapı calıyo sanki sanırım o, daha önce öle bagırsak hareketi hissetmedim cünkü..hepinizi cok öpüyorum..cok işim var yapacak cıkıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…