2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

DİMİ ALMASIN BNCEDE Kİ en ufak bi konu olursa wurayım oğlunun yüzüne!!! uzak olsalar iğnelerini istemiyorum ama uzakta olmuyolar neyse oğlumkıpraşmaya başladı karnı doyunca ben biraz yaslanıp dinliyeyim sıpamı:)
önemli bişey değildir canım inşallah.. üfürüm olsa bile telaş yapma bi çok bebekte oluyor we en geç 7 yaşına kadar tamamen kapanmış oluyor..
bebek arabasını ne marka aldın hafif bişey alsaydın sonra benim gibi ağlarsın yollarda
he yaaa oğlan benim kız benimkime neyse artık:)))
bizimde aynen öyle hadi paran yok otur bi patik ör bari günde 3 paket sigara içmeyi biliyosun neyse sinirlenmicem daha iyi böyle fazla söz sahibi olamazlar hem
sen n zamn gidiosun doktra bu arada artıkınnn
az önce yemek yerken eşim; dik otur çocuğu sıkıştırcan falan dio.. kaynanamda oğlan doğurcan dikkat et, sen başımı göğe erdirdin oda seninkini erdirir! en hayırlısı kız ewlat, kızdan hayırlısı yok falan die laf wuruyo aklınca

slm kızlar doktordan geldim 18+3 250gr olmuş miniğim erkek olduğu kesinleşti geçen sefer kesin değil demişti:76: idrar tahlili vermişti birazdan çıkıp sonucu göstermeye gidicem hepiniz iyisinizdir umarım doktordan gelince uğramaya çalışırım kendinize bebişlere iyi bakın

boşver canım, hiç sinirlenme, herşey gelir geçer, eden de kendine eder,
Badeye hamileyken ilk 3 ay düşük tehlikesi yaşadım ve yattım, ne kadar yatabildiysem artık...
son 2 ayda herişimi kendim yaptıığımdan erken doğum sancılarım başladı ve 2 ay çok ağır ilaçlarla bebeği karnımda tuttuk,
doğumda dahil bütün süreçlerde eşim yıllık izin aldıda baktı bana,
eltimin ailesi yanında, doğum temizliğine kadar bunlar yaptı, hastanede kızın ailesini zorla eve gönderdiler, benim ailem uzakta başımıza ne gelse yine onlar koşar gelirler.

gözün aydın canım ne güzel 1kızın wardı birde oğlun oluyor maşallah diyeyim

we böylece son durum
31erkek----------34 kız
olduk canlar

valla benim anneme öyle hastaneden eve felan gönderemz annecim herşeyimle ilgilendi şimdide heves ediyor ben bakarım felen diye annemi bu zevkten mahrum bırakmaya kalkarsa kıyameti koparırım

amannnnnnn takma kafana Hasret kız olsa bu seferde vay niye ikincide kız oldu derler
nası göğe erdirmelerini bekliyolarsa artık, bırakta adam evinde karısıyla iyi geçinsin, mutlu olsun-mutlu etsin,
ayrıca dediklerine aynen katılıyorum, herşey para değil insan hiç değilse iki bişe örer heves olsa,
sanki bizim anamız banker kastellinin kızımı??

valla benim anneme öyle hastaneden eve felan gönderemz annecim herşeyimle ilgilendi şimdide heves ediyor ben bakarım felen diye annemi bu zevkten mahrum bırakmaya kalkarsa kıyameti koparırım

hayırr öyle eve gönderme değil, sen yorulma hastanede eve gidince sen bakarsın diyerek, hani kendilerini kız tarafına iyi gsöstermek amaçlı kırk takla attılar önlerinde.

merhaba haziran anneleri,ben de18. haftamdayım ve bizimki de erkek..:)hep kız gibi gelmişti ama erkek çıktı..:)Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin...Kendinize iyi bakın..

gözün aydın canım ne güzel 1kızın wardı birde oğlun oluyor maşallah diyeyim

we böylece son durum
31erkek----------34 kız
olduk canlar

bence de eden kendine eder eninde sonunda..biz görmesek bile..böyle sinirleniyorum beni üzüyolar haberleri bile yok. hiçbi lafın altında kalmak istemiyorum bundan sonra üslubuyla sölicem diyorum ama yerimde yok, sus pus kalıyorum karşılarında neyse yaa valla en iyisi konuşmayalım, bebişlerimize yazık..

benim ki oğlunu bile aramıyor))vallahi benimm işime geliyooo)aman aman aramasın sormasın bizi)allaha yakın benim haneden uzak olsun.-))

aman ne güzel, bugünkü aklım olsa annene düşkünmüsün çok diye sorardım :)) bizimkinin anası kocasından çok benim kocama aşık hem de 2 tane daha çocuğu olmasına rağmen..

internette biraz araştırdım sinirlerim bozuldu da fazlada takmak istemiyorum kafama işte.. detaylı ultrasonu bekliyorum..

inşallah önemli bişey değildir ya,
yarın başka bi dr a daha gitsen????
hani içini rahatlatmak için.

yok gitmem.. yani nasıl olsa detaylı ultrosona başka biri bakıcak şubatın 11inde.. O zamana kadar bekliyim ona bi görüniyim bakalım o ne dicek. internette de tek başına önem teşkil etmez diyo fakat böbrek çıkış yollarının genişlemesiyle beraber olursa sorun olurmuş vs.. bizimkide bi böbreğinde genişleme var demişti..ayrıntısını söylemedi..önemli bişi diil bunlar dedi sadece.. bilmiyorum işte.. 30. haftadan sonra kaybolurmuş genelde.. görcez bakalım.. bi sorun olmaz inşallah..

iyi akşamlar
canım iyice benimde ayrıntılıdan kalbinde bir problem var dediler fetal ekoya girdim allahın izniyle birşey çıkmadı drun iyi bir dr yönlendirsin seni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…