- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
DİMİ ALMASIN BNCEDE Kİ en ufak bi konu olursa wurayım oğlunun yüzüne!!! uzak olsalar iğnelerini istemiyorum ama uzakta olmuyolar neyse oğlumkıpraşmaya başladı karnı doyunca ben biraz yaslanıp dinliyeyim sıpamı:)Aman takma, bi çorap alır, bunun bütün eşyalarını ben aldım der ...Almadığı aldığından hayırlı böylelerinin..Hiç takma kafana...Sanki sen çeyizinden getirdin, öz torunu yahu bu..Hayret bişey..
önemli bişey değildir canım inşallah.. üfürüm olsa bile telaş yapma bi çok bebekte oluyor we en geç 7 yaşına kadar tamamen kapanmış oluyor..selamlar herkese..
cuma günü doktordan sonra bi daha giremedim. Ama iyimiş sıpam çok sağlıklı dedi doktorum. Sadece bi böbreği biraz büyükmüş bide kalbinde beyaz bi noktacık gözüküyo ama bunlar sorun olcak şeyler değil takmayın kafanıza muhtemelen detaylı ultrasonda da söylenicek bunlar size dedi. O kalbindeki beyaz noktacık için eskiden amniyosentez bile yapılıyomuş bilinmediği için. Hala daha neden olduğu bilinmiyomuş. İnşallah önemli bişey değildir doktorun dediği gibi..
Bunlar dışında bide gittik hafta sonu bebek arabasını aldık kızımın :)
Sizler iyisinizdir inşallah.. Ege yok hastaymış sanırsam
he yaaa oğlan benim kız benimEvet ya millete düşüyo kaygısı, sanki onlara doğruyoz,
şimdi bana gören diyo aaaa hiç kilon, kalçan yok karnın sivri kesin oğlan diye,
bende diyorum diğerlerinde de öyleydi
yanii oğlann olsa sananeeeeee kızsa sananee be kadın
az önce yemek yerken eşim; dik otur çocuğu sıkıştırcan falan dio.. kaynanamda oğlan doğurcan dikkat et, sen başımı göğe erdirdin oda seninkini erdirir! en hayırlısı kız ewlat, kızdan hayırlısı yok falan die laf wuruyo aklıncabenim çakma kaynana da önceden kız olsun derdi hamile kalınca oğlan olsun soy devam etsin demeye başladı
bende birgün dayanamadım sanki kraliyet soyu devam etce sağlıklı olsun dedim
şimdide herkes isim derdinde arkadaşlara söyledim kızmış diye adını naz koy dedi hemen
yahu sanane ben 7 sene beklemişim bu bebeği bırak adını ne koyacağıma ben karar vereyim değil mi ama niye her .oka burnunu sokuyosun ki
çok kızıyorum yaaa bazı şeylere
eşim babasını aramış söylemiş kız olduğunu kaynana daha arayıp gözünaydın bile demedi
görümceme haber verdim ona göre örerim bende dedi bende hazırlar daha güzel örgü giydirmiycem dedim sinirimden
öyle canım valla bu sefer eşime de resti çektim doğumda istemiyorum bi şekilde sen söylersin dedim
o da ben söyleyemem sen söyle ben senin arkandayım diyo
söylicem valla annem kalacak yanımda gerek yok gelmenize diycem zaten şimdi bile arayıp halimi sormayan bana mı bakacak doğumda
hatta o kanamadan sonra görüştüğümüzde bile nasıl oldun demedi kadın yaa
ayy neyse bu konular açılınca ben çok sinirleniyorum açmayın en iyisi
valla en güzeli aslında aramasınlar böylece sinir bozmazlar belki ahh bide gelmekten vazgeçse daha ne isterimki
ewet deseydin bende çok üzülüyorum annem içinbenimkide tüp bebek ya çok masraf ettiniz diyo sanki parayı onlardan istedik annem yaptı her masrafı sağolsunmilyarlar werdi bizim için
ohhh sefan olsuniyi fikir ileteyim kendisine hemen :))))
yap bidaaaa abinin adını koy bakemm
tövbeler tövbesi koymaz artık, sülalenin dibine kibrit suyu döktü abisi
başkasının evladına gelin diye böyle tan tan konuşmak kolay tabiiii,
Badeyi doğurduğumda da açmış eşime tepeciktemisiniz diyo,
eşimde yok Kent hastanesindeyiz diyince ahanda böle oldu
hastaneyi sormaya açmış kendileri, bebek sağlıklımı, kaarın geberdimi sağmı soran yok,
töbe töbe
dertleri özel hastanemi-devletmi sanki faturaları onlara gönderiyoz ,
amma çok dedikodu yaptım haaaa
ohhhhhhhhhhh be rahatladımsanki bi katkıları warmış gibi bide senin paranın hesabını yapmıyolarmı ölürmüsün öldürürmüsün
fatmamı koycanız yoksa.. büyük fatma, küçük fatma, junior fatmakız benimki ciddiydi yaa annesinin ismide fatma yaa
gözün aydın canım ne güzel 1kızın wardı birde oğlun oluyor maşallah diyeyimslm kızlar doktordan geldim 18+3 250gr olmuş miniğimerkek olduğu kesinleşti geçen sefer kesin değil demişti:76: idrar tahlili vermişti birazdan çıkıp sonucu göstermeye gidicem hepiniz iyisinizdir umarım doktordan gelince uğramaya çalışırım kendinize bebişlere iyi bakın
boşver canım, hiç sinirlenme, herşey gelir geçer, eden de kendine eder,
Badeye hamileyken ilk 3 ay düşük tehlikesi yaşadım ve yattım, ne kadar yatabildiysem artık...
son 2 ayda herişimi kendim yaptıığımdan erken doğum sancılarım başladı ve 2 ay çok ağır ilaçlarla bebeği karnımda tuttuk,
doğumda dahil bütün süreçlerde eşim yıllık izin aldıda baktı bana,
eltimin ailesi yanında, doğum temizliğine kadar bunlar yaptı, hastanede kızın ailesini zorla eve gönderdiler, benim ailem uzakta başımıza ne gelse yine onlar koşar gelirler.
DİMİ ALMASIN BNCEDE Kİ en ufak bi konu olursa wurayım oğlunun yüzüne!!! uzak olsalar iğnelerini istemiyorum ama uzakta olmuyolar neyse oğlumkıpraşmaya başladı karnı doyunca ben biraz yaslanıp dinliyeyim sıpamı:)
önemli bişey değildir canım inşallah.. üfürüm olsa bile telaş yapma bi çok bebekte oluyor we en geç 7 yaşına kadar tamamen kapanmış oluyor..
bebek arabasını ne marka aldın hafif bişey alsaydın sonra benim gibi ağlarsın yollarda
he yaaa oğlan benim kız benimkime neyse artık:)))
bizimde aynen öyle hadi paran yok otur bi patik ör bari günde 3 paket sigara içmeyi biliyosunneyse sinirlenmicem daha iyi böyle fazla söz sahibi olamazlar hem
sen n zamn gidiosun doktra bu arada artıkınnn
walla çokmu az gidiyorum dr a bana mı öyle geliyo?? ayda bi gidiyom bu hafta gidebilirsek bakalım..
az önce yemek yerken eşim; dik otur çocuğu sıkıştırcan falan dio.. kaynanamda oğlan doğurcan dikkat et, sen başımı göğe erdirdin oda seninkini erdirir! en hayırlısı kız ewlat, kızdan hayırlısı yok falan die laf wuruyo aklınca
valla en güzeli aslında aramasınlar böylece sinir bozmazlar belki ahh bide gelmekten vazgeçse daha ne isterimki
ewet deseydin bende çok üzülüyorum annem içinmilyarlar werdi bizim için
ohhh sefan olsunsanki bi katkıları warmış gibi bide senin paranın hesabını yapmıyolarmı ölürmüsün öldürürmüsün
evet canım paramızın hesabını yapıyorlar, ev kredisi, araba kredisi borçla harçla uğraşırkende yapsaydınız ya???
fatmamı koycanız yoksa.. büyük fatma, küçük fatma, junior fatma
valla benim anneme öyle hastaneden eve felan gönderemz annecim herşeyimle ilgilendi şimdide heves ediyor ben bakarım felen diye annemi bu zevkten mahrum bırakmaya kalkarsa kıyameti koparırım
gözün aydın canım ne güzel 1kızın wardı birde oğlun oluyor maşallah diyeyim
we böylece son durum
31erkek----------34 kız
olduk canlar
öyle canım valla bu sefer eşime de resti çektim doğumda istemiyorum bi şekilde sen söylersin dedim
o da ben söyleyemem sen söyle ben senin arkandayım diyo
söylicem valla annem kalacak yanımda gerek yok gelmenize diycem zaten şimdi bile arayıp halimi sormayan bana mı bakacak doğumda
hatta o kanamadan sonra görüştüğümüzde bile nasıl oldun demedi kadın yaa
ayy neyse bu konular açılınca ben çok sinirleniyorum açmayın en iyisi
benim ki oğlunu bile aramıyor))vallahi benimm işime geliyooo )aman aman aramasın sormasın bizi )allaha yakın benim haneden uzak olsun.-))
gözün aydın canım ne güzel 1kızın wardı birde oğlun oluyor maşallah diyeyim
we böylece son durum
31erkek----------34 kız
olduk canlar
önemli bişey değildir canım inşallah.. üfürüm olsa bile telaş yapma bi çok bebekte oluyor we en geç 7 yaşına kadar tamamen kapanmış oluyor..
bebek arabasını ne marka aldın hafif bişey alsaydın sonra benim gibi ağlarsın yollarda
hayırr öyle eve gönderme değil, sen yorulma hastanede eve gidince sen bakarsın diyerek, hani kendilerini kız tarafına iyi gsöstermek amaçlı kırk takla attılar önlerinde.
internette biraz araştırdım sinirlerim bozuldu da fazlada takmak istemiyorum kafama işte.. detaylı ultrasonu bekliyorum..
ben kaçtım kızlar malum yemek vakti geliyor
ege yok yemekten bahseden yok
hadi yarına kadar kendinize iyi bakın
inşallah önemli bişey değildir ya,
yarın başka bi dr a daha gitsen????
hani içini rahatlatmak için.
yok gitmem.. yani nasıl olsa detaylı ultrosona başka biri bakıcak şubatın 11inde.. O zamana kadar bekliyim ona bi görüniyim bakalım o ne dicek. internette de tek başına önem teşkil etmez diyo fakat böbrek çıkış yollarının genişlemesiyle beraber olursa sorun olurmuş vs.. bizimkide bi böbreğinde genişleme var demişti..ayrıntısını söylemedi..önemli bişi diil bunlar dedi sadece.. bilmiyorum işte.. 30. haftadan sonra kaybolurmuş genelde.. görcez bakalım.. bi sorun olmaz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?