- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
burcunun annesi,
dr un hangi hastanelerle anlaşmalı?
doğumu nerde düşünüyorsun?
yok gitmem.. yani nasıl olsa detaylı ultrosona başka biri bakıcak şubatın 11inde.. O zamana kadar bekliyim ona bi görüniyim bakalım o ne dicek. internette de tek başına önem teşkil etmez diyo fakat böbrek çıkış yollarının genişlemesiyle beraber olursa sorun olurmuş vs.. bizimkide bi böbreğinde genişleme var demişti..ayrıntısını söylemedi..önemli bişi diil bunlar dedi sadece.. bilmiyorum işte.. 30. haftadan sonra kaybolurmuş genelde.. görcez bakalım.. bi sorun olmaz inşallah..
madem önemli bişi değil, uyuz etmeyemi söylemiş
ortalığı telaşa veren dr lara çok kızıyorum yaa,
madem 30.haftada kaybolacak bişey niye insanı geriyorsun dimi,
ben ilk bebeğimde 3 dr değiştirmiştim,
şimdi 10 yıldır da aynı dr a gidiyorum,
yerinde olsam bu dr işini bi irdelerdim.
iyi akşamlar
canım iyice benimde ayrıntılıdan kalbinde bir problem var dediler fetal ekoya girdim allahın izniyle birşey çıkmadı drun iyi bir dr yönlendirsin seni ya
bende senin gibi düşünmüştüm ama yenidoğan kuvözü bulmak zor izmirde, Allah lazım etmesin ama gerekincede parada döksen bulumadığı oluyomuş, bu nedenle ben Badeyi kentte yaptım, çok memnun kaldım, fakat şu anda fiyatları daha da fırlamış gecesi 3.800 dediler dr ücreti hariç,çınarlı yada kent hastanesi diye düşünüyorum. doktorum istediğin yerde yaparız dedi ama genelde çınarlıda yaptırıyomuş. özel sigorta olduğundan farketmiyo ücretleri. ama hangisi daha iyidir bilmiyorum.. Çınarlı iyi bi hastaneymiş fakat küvez yokmuş genelde bi sorun olduğu zaman egeye sevk ediyolarmış yada boş küvez nerde varsa.. oda ayrı bi dert zaten.. Kentte küvez var ama sigortam babağin 1 ayki masraflarını karşılamıyo. küvezinde bi geceliği en az 1000 liradır kentte..Allah korusun lazım olsa batarır bizi o hastane..Daha tam karar vermedim açıkçası..
madem önemli bişi değil, uyuz etmeyemi söylemiş
ortalığı telaşa veren dr lara çok kızıyorum yaa,
madem 30.haftada kaybolacak bişey niye insanı geriyorsun dimi,
ben ilk bebeğimde 3 dr değiştirmiştim,
şimdi 10 yıldır da aynı dr a gidiyorum,
yerinde olsam bu dr işini bi irdelerdim.
bende ayrıntılı ultrasona girmeyi bekliyorum işte.. bi sorun olursa çaresine bakıcaz artık. sadece sinir bozukluğu yapıyo şimdi. Kimseyede söylemedim telaş yapmasınlar diye kendimi yiyorum anca
sevibade daha sık gel yaa, çok seviyom kız seni ben, yazdıkların bikeresinde çok huzur vermişti bana ondan beri heralde seni görünce mutlu oluyorum
kaç haftalıksın ki ben 18 de ayrıntılıya girdim perinatalog hani bişe çıkmaz ama drla görüş eğer gerek görürse kalbe yollar dedi oda bişe cıkmaz ama genede rahat olalım dedi 2 hafta bekledim anca randevu aldim cuma günü ekosu cekildi ve rahatladım bişe çıkmadığına darısı sana
söylemesinin nedeni şu bunları size ayrıntılı ultrasonda da söylicekler korkucak bişi diil diye söyledi..
ya aman ben buraya yabancıyım işte.. çevremdeki herkes bu doktora gidiyo. herkeste çok memnun..
canım benimeksik olma, ne güzel insanlara huzur verebilmek, bende sizlerle mutlu oluyorum, inanın üzüntülerimi, sorunlarımı unutuyorum. Hayat koşturmaca ve hayhay dan ibaret, sadece sorunlara bakıp dalga geçmesini bilmek lazım bazen.
iyi işte dr korkma diye söylemiş, şok olmayasın orda diye...
hiç doğum yaptırdığı bi yakının varmı peki? sezeryan yanlısı bi dr olup olmadığına dikkat et,
ben diğer 2 dr u bu yüzden değiştirmiştim
sen de sağol canım..ben de burda yalnız olmadığımı görünce daha rahat ediyorum..
doğru diyosun, hayat çok kısa..çok sallamamak lazım..
fıstıklar, ben çıkıyorum kuaföre gidicem saçlarımı kaşlarımı bi yola koycam :)
öptüm hepinizi yarın görüşmek üzere..
bende hala pek belli değil yaselam kızlar...iyi sohbetler..
göbüşünüz belli oluyo mu sizin....??? bende biraz büyüsün istiyorum ama bi türlü şişmiyooo:84:
canım bana doktor dekavit vermişti ama ben kullanmamıştım kanım düşük çıkınca gynoferon kan ilacı verdi dekaviti kullanmaya başladım beni endişelendiren doktor dekavit kullanmama rağmen düşük çıkıyor zannıyla gynoyu verdi oysa ben kullanmamıştımşimdide ikisi birden fazlamı olur dekavit yetermi?yetmezmi
yok sezaryan yanlısı değil. normal doğum istediğimi biliyo, ki oda normal doğumdan yana adı üstünde normal dedi..
kaçarmııı değiştirdim hemenkız hasret, benim bebek erkekmiş değiştirirmisin listende
suyun biraz fazla olması bi risk oluşturmuyor canım bildiğim kadaryla ama hafif değilde normalden fazla deseydi riskli olurdu.. rahimde gerilmelere neden olacağından suyun erken patlaması weerken doğum riski oluştururdu yada kordon sarkması olurdu buda sakıncalı bi durum.. bi doktoruna sor bunu istersen aklında kalmasın ama hafif fazla olması kötü değil die biliorum...KIZLAR BUGÜN AYRINTILI ULTRASONA GİRDİM.ÇOK ŞÜKÜR BEBEKTE Bİ ANaMOLİ SAPTANMADI.yukarda KENDİ DOKTORUM SUYU İYİ DEMİŞTİ.aşağıda LABAROTUVARDA AYRINTILI BAKAN RADYOLOJİ UZMANI İSE SONUÇLARA AMNİYON MAYİ HAFİF FAZLADIR YAZMIŞ.
bu ne demk şimdi??suyun hafif fazlalığı neden kaynaklanır??tehlikeli bişey mi??
bi de bebek oturur pozisyondaymış MAKAT duruşu bu sonradan baş aşağı döner dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?