2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

burcunun annesi,
dr un hangi hastanelerle anlaşmalı?
doğumu nerde düşünüyorsun?

çınarlı yada kent hastanesi diye düşünüyorum. doktorum istediğin yerde yaparız dedi ama genelde çınarlıda yaptırıyomuş. özel sigorta olduğundan farketmiyo ücretleri. ama hangisi daha iyidir bilmiyorum.. Çınarlı iyi bi hastaneymiş fakat küvez yokmuş genelde bi sorun olduğu zaman egeye sevk ediyolarmış yada boş küvez nerde varsa.. oda ayrı bi dert zaten.. Kentte küvez var ama sigortam babağin 1 ayki masraflarını karşılamıyo. küvezinde bi geceliği en az 1000 liradır kentte..Allah korusun lazım olsa batarır bizi o hastane..Daha tam karar vermedim açıkçası..

madem önemli bişi değil, uyuz etmeyemi söylemiş
ortalığı telaşa veren dr lara çok kızıyorum yaa,
madem 30.haftada kaybolacak bişey niye insanı geriyorsun dimi,
ben ilk bebeğimde 3 dr değiştirmiştim,
şimdi 10 yıldır da aynı dr a gidiyorum,
yerinde olsam bu dr işini bi irdelerdim.

sevibade daha sık gel yaa, çok seviyom kız seni ben, yazdıkların bikeresinde çok huzur vermişti bana ondan beri heralde seni görünce mutlu oluyorum

iyi akşamlar
canım iyice benimde ayrıntılıdan kalbinde bir problem var dediler fetal ekoya girdim allahın izniyle birşey çıkmadı drun iyi bir dr yönlendirsin seni ya

bende ayrıntılı ultrasona girmeyi bekliyorum işte.. bi sorun olursa çaresine bakıcaz artık. sadece sinir bozukluğu yapıyo şimdi. Kimseyede söylemedim telaş yapmasınlar diye kendimi yiyorum anca

bende senin gibi düşünmüştüm ama yenidoğan kuvözü bulmak zor izmirde, Allah lazım etmesin ama gerekincede parada döksen bulumadığı oluyomuş, bu nedenle ben Badeyi kentte yaptım, çok memnun kaldım, fakat şu anda fiyatları daha da fırlamış gecesi 3.800 dediler dr ücreti hariç,
çınarlının bi anestezisi güzel, hastane rezalet, ilk doğumumu orda yapmıştım ve o zamanlar izmirin en iyi doğum hastanesiydi,
üçüncü seçenek varmı senin için?
sağlık sigortan ödüyorsa kentte yap derim

söylemesinin nedeni şu bunları size ayrıntılı ultrasonda da söylicekler korkucak bişi diil diye söyledi..
ya aman ben buraya yabancıyım işte.. çevremdeki herkes bu doktora gidiyo. herkeste çok memnun..

KIZLAR BUGÜN AYRINTILI ULTRASONA GİRDİM.ÇOK ŞÜKÜR BEBEKTE Bİ ANaMOLİ SAPTANMADI.yukarda KENDİ DOKTORUM SUYU İYİ DEMİŞTİ.aşağıda LABAROTUVARDA AYRINTILI BAKAN RADYOLOJİ UZMANI İSE SONUÇLARA AMNİYON MAYİ HAFİF FAZLADIR YAZMIŞ.
bu ne demk şimdi??suyun hafif fazlalığı neden kaynaklanır??tehlikeli bişey mi??

bi de bebek oturur pozisyondaymış MAKAT duruşu bu sonradan baş aşağı döner dedi doktor.

Son düzenleme:
bende ayrıntılı ultrasona girmeyi bekliyorum işte.. bi sorun olursa çaresine bakıcaz artık. sadece sinir bozukluğu yapıyo şimdi. Kimseyede söylemedim telaş yapmasınlar diye kendimi yiyorum anca

kaç haftalıksın ki ben 18 de ayrıntılıya girdim perinatalog hani bişe çıkmaz ama drla görüş eğer gerek görürse kalbe yollar dedi oda bişe cıkmaz ama genede rahat olalım dedi 2 hafta bekledim anca randevu aldim cuma günü ekosu cekildi ve rahatladım bişe çıkmadığına darısı sana

sevibade daha sık gel yaa, çok seviyom kız seni ben, yazdıkların bikeresinde çok huzur vermişti bana ondan beri heralde seni görünce mutlu oluyorum

canım benim eksik olma, ne güzel insanlara huzur verebilmek, bende sizlerle mutlu oluyorum, inanın üzüntülerimi, sorunlarımı unutuyorum. Hayat koşturmaca ve hayhay dan ibaret, sadece sorunlara bakıp dalga geçmesini bilmek lazım bazen.

19+3 haftalık 21. haftada gidicem ayrıltılıya.

söylemesinin nedeni şu bunları size ayrıntılı ultrasonda da söylicekler korkucak bişi diil diye söyledi..
ya aman ben buraya yabancıyım işte.. çevremdeki herkes bu doktora gidiyo. herkeste çok memnun..

iyi işte dr korkma diye söylemiş, şok olmayasın orda diye...
hiç doğum yaptırdığı bi yakının varmı peki? sezeryan yanlısı bi dr olup olmadığına dikkat et,
ben diğer 2 dr u bu yüzden değiştirmiştim

sen de sağol canım..ben de burda yalnız olmadığımı görünce daha rahat ediyorum..
doğru diyosun, hayat çok kısa..çok sallamamak lazım..
fıstıklar, ben çıkıyorum kuaföre gidicem saçlarımı kaşlarımı bi yola koycam :)
öptüm hepinizi yarın görüşmek üzere..

yok sezaryan yanlısı değil. normal doğum istediğimi biliyo, ki oda normal doğumdan yana adı üstünde normal dedi..

ohhh sefan olsun, gitte süslen bacım,
saçına ne yaptırcan??
yarın sağlıkla görüşürüz inşallah...

selam kızlar...iyi sohbetler..
göbüşünüz belli oluyo mu sizin....??? bende biraz büyüsün istiyorum ama bi türlü şişmiyooo:84:
bende hala pek belli değil ya ayva göbeği gibin bişy var

bende aynısını kullanıyorum canım hem decavit hem gyno kan ilacı artı bide kalsiyum ilacı verdi bu hafta benim ilaçlar daha çok yani

yok sezaryan yanlısı değil. normal doğum istediğimi biliyo, ki oda normal doğumdan yana adı üstünde normal dedi..

oh aman iyi bari, dr ların işine geliyo çünki sezeryan.
egeeeeeeeeeeee nerdesin sen yoksun bana sataşan yok,
aşağıdakiler siz niye bişi yazmıyosunuz,

Hasret bacı yazsana bişiler senin ev işi halloldumu?
kaynananlar sizi taşımaya mı geldi, jerinin öksürüğü nasıl?
sulu köfte güzel olmuşmu
ayyyyyyy muhabbetinize de doyum olmuyo ha

suyun biraz fazla olması bi risk oluşturmuyor canım bildiğim kadaryla ama hafif değilde normalden fazla deseydi riskli olurdu.. rahimde gerilmelere neden olacağından suyun erken patlaması weerken doğum riski oluştururdu yada kordon sarkması olurdu buda sakıncalı bi durum.. bi doktoruna sor bunu istersen aklında kalmasın ama hafif fazla olması kötü değil die biliorum...
iwet canım bebişlerin hepsi şu dönem makat gelişi oturur pozisyonda 28 haftadan sonra dönüyolar genelde.. hatta doğum anına kadar ters olupta doğum sancıları başladığında dönen bebkler bile war
bizim kapıcının karısı 3,4 ay önce ters olan bebeği normal doğurdu bacaklar geldi yani önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…