2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hasret bacı yazsana bişiler senin ev işi halloldumu?
kaynananlar sizi taşımaya mı geldi, jerinin öksürüğü nasıl?
sulu köfte güzel olmuşmu
ayyyyyyy muhabbetinize de doyum olmuyo ha

benim ew işinden henüz ses seda yok bacım.. kocama soramadım daha adam arabayla serwiste yüzünü görürsem soracağım, 3 gündür yanımızada gelmedi..
kaynanam zaten kaşıntısı tutup istanbul hawası almak istediği için geldi, hemde şu ew satma işini netleştreceklerdi ama haberim yok..
jerynin öksürük kesildi gayet keyifli hatta dün capitole falan gittik gezmeye:)
kaynanamın en güzel yaptığı yemektir sulu köfte birde dolmayı sarmayı güzel yapar allah için
annem o kadar deneme yapıyo onun sulu köftesinin tadını tutturamıyo, kendini bişey sanmasın die bnde soramıyorum ne katıyon içine şunun die

Hayırlısı olsun....
sulu köfte bende 2 gün önce yaptım, kaynananınkine benzermi bilmem,
ama annemde süper yemek yapar tarif ona ait,
biz küp doğranmış patates ve havuçda koyarız suyuna,
üzerine piştikten sonra yoğurtlu terbiye dökeriz,
bu arada özür dilerim hamileler, avucunuzu yalayın lütfen..

zaten öle yapılmazmı patatesli hawuçlu.. bizde öle yaparız ama bu kadınınki başka oluyo ya hem suyu hem köftesi:89:
sen nasıl yapıosun içini?

Kıpır kıpırsınız Hamileliğin bir hastalık olmadığını kavramışsınız. Bu nedenle doğuma kadar normal hayatınızı sürdürebileceksiniz. Okuduğunuz bebek bakımı kitaplarını ezberlemiyorsunuz. Bebek beklediğinizin bilincindesiniz, ancak sadece onu düşünmeyi reddediyor ve sizin de bir hayatınız olduğunu biliyorsunuz. Kısaca, dengeli bir hayat sürüyorsunuz. Ama dikkat! Bu, koşuşturmalı hayatınıza devam edebileceğiniz anlamına gelmiyor. Bebeğiniz konuşabilseydi size şöyle derdi: "Anneciğim durmadan hareket halinde olman başımı döndürüyor! Mücadele etmeyi seven biri olduğunu biliyorum, ancak benimle konuşmak için de zaman ayırmalısın."

:ED

Mutluluktan başınız dönüyor O kadar mutlusunuz ki, harika bir rüyada olduğunuzu düşünüyorsunuz. Heyecanınızı ve mutluluğunuzu kendinize saklayamıyor, tüm dünyaya bir bebek beklediğinizi haykırmak istiyorsunuz. Kendinizi önemli hissediyor ve beğeniyorsunuz. Göbeğinizden ve taşıdığınız bebekten gurur duyuyorsunuz, çünkü bu sizin sevilen bir kadın olduğunuzu gösteriyor. Bebeğiniz konuşabilseydi size şöyle derdi: "Beni kucağına alman ve okşaman için sabırsızlanıyorum. Ancak bazen babama ve kendine zaman ayırabilmen için varlığımı unutman gerekebilir."

:)

)) bende pimpirikli cıktım :)) bebegim konusabilseymiş 'anneciğim biraz rahatla ben ne yapmam gerektiğini biliyorum' dermiş :))))))))))))

Tedirginsiniz Hamile olduğunuz için çok mutlusunuz, ama pimpirikli biri olduğunuzdan, hep en kötüsünü düşünüyorsunuz. Kendinize binlerce soru soruyor ve olaylar karşısında paniklemiş gözüküyorsunuz. Bebeğin gelişiminin gerektiği gibi olup olmadığını sürekli merak ediyor, her anını bilmek istiyorsunuz. Elinizde olsa her hafta ultrasona girerdiniz. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz için sık sık onaylanmanız gerekiyor. Doğru bir jinekolog seçimi sizin için fazlaca önemli. Bebeğiniz konuşabilseydi size şöyle derdi: "Anneciğim sakin ol ve bana güven! Dışarı çık, biraz eğlen ve beni kendine dert etme. Her şey güzel olacak, çünkü ben ne yapılması gerektiğini biliyorum."

benimde pimpirikli çıktı..

))) benimkiside bu işte :)

kzlar günaydın bugun burdayım daha iyiyim fakt yerime bakan gerizekalı kolunu bile kıpırdatmamış. 2 günlük iş var. yazamazsam merak etmeyin

kzlar günaydın bugun burdayım daha iyiyim fakt yerime bakan gerizekalı kolunu bile kıpırdatmamış. 2 günlük iş var. yazamazsam merak etmeyin

hep öle olur yerine bakmanın ne mantıgı varsa geriler :) ben çok yaşadım bu olayı :):):)

ilk günydın bendennnnnnnnnnnnn

Günaydın canım....

Canım ya hasta hasta bir de yoğun işlerle uğraşacaksın...Hep öyle olur zaten, seni düşünen olmaz hiç...Kendine dikkat et...İşleri bitirecem diye de çok hırpalama kendini..

Egecim çok çok geçmiş olsun, aklımız kaldı sende.. Daha iyi olmana çok sevindim :)
HErkese günaydınnn

Günaydın cilek...

Canım çok geçmiş olsun, günaydın... Sen kızma geçmişi okurken yorulma diye dün çok kaynatmadık bak ağam.. Kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…