- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
Hasret bacı yazsana bişiler senin ev işi halloldumu?
kaynananlar sizi taşımaya mı geldi, jerinin öksürüğü nasıl?
sulu köfte güzel olmuşmu
ayyyyyyy muhabbetinize de doyum olmuyo ha
benim ew işinden henüz ses seda yok bacım.. kocama soramadım daha adam arabayla serwiste yüzünü görürsem soracağım, 3 gündür yanımızada gelmedi..
kaynanam zaten kaşıntısı tutup istanbul hawası almak istediği için geldi, hemde şu ew satma işini netleştreceklerdi ama haberim yok..
jerynin öksürük kesildi gayet keyifli hatta dün capitole falan gittik gezmeye:)
kaynanamın en güzel yaptığı yemektir sulu köftebirde dolmayı sarmayı güzel yapar allah için
annem o kadar deneme yapıyo onun sulu köftesinin tadını tutturamıyo, kendini bişey sanmasın die bnde soramıyorum ne katıyon içine şunun die
Kız onun bebe her gittiğinde cinsiyet değiştiriyo, çocuk karar veremedi ne olacağına...
kızlar aklınızda bulunsun boğaz ağrısına ballı limonlu çay birebirr...
zaten öle yapılmazmı patatesli hawuçlu.. bizde öle yaparız ama bu kadınınki başka oluyo ya hem suyu hem köftesi:89:Hayırlısı olsun....
sulu köfte bende 2 gün önce yaptım, kaynananınkine benzermi bilmem,
ama annemde süper yemek yapar tarif ona ait,
biz küp doğranmış patates ve havuçda koyarız suyuna,
üzerine piştikten sonra yoğurtlu terbiye dökeriz,
bu arada özür dilerim hamileler, avucunuzu yalayın lütfen..
bebek kız nerelerdesin kaçak senin kız değişmedi dimi hala aynı
işe yaramasına sevindim canımmm
Kknsan - Bebek, Doum, Hamilelik, Anne, Gebelik, ocuk, Geliim, Salk, Psikoloji, Krtaj, Kadn, Sezeryan, Hastane, Burlar, Hastalklar, Bebek mzikleri kızlar böyle bir test buldum cok hoşuma gitti belki sizinde hoşunuza gider :)
Tedirginsiniz Hamile olduğunuz için çok mutlusunuz, ama pimpirikli biri olduğunuzdan, hep en kötüsünü düşünüyorsunuz. Kendinize binlerce soru soruyor ve olaylar karşısında paniklemiş gözüküyorsunuz. Bebeğin gelişiminin gerektiği gibi olup olmadığını sürekli merak ediyor, her anını bilmek istiyorsunuz. Elinizde olsa her hafta ultrasona girerdiniz. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz için sık sık onaylanmanız gerekiyor. Doğru bir jinekolog seçimi sizin için fazlaca önemli. Bebeğiniz konuşabilseydi size şöyle derdi: "Anneciğim sakin ol ve bana güven! Dışarı çık, biraz eğlen ve beni kendine dert etme. Her şey güzel olacak, çünkü ben ne yapılması gerektiğini biliyorum."
benimde pimpirikli çıktı..
kzlar günaydın bugun burdayım daha iyiyim fakt yerime bakan gerizekalı kolunu bile kıpırdatmamış. 2 günlük iş var. yazamazsam merak etmeyin
kzlar günaydın bugun burdayım daha iyiyim fakt yerime bakan gerizekalı kolunu bile kıpırdatmamış. 2 günlük iş var. yazamazsam merak etmeyin
ilk günydın bendennnnnnnnnnnnn
Egecim çok çok geçmiş olsun, aklımız kaldı sende.. Daha iyi olmana çok sevindim :)
HErkese günaydınnn
Canım çok geçmiş olsun, günaydın... Sen kızma geçmişi okurken yorulma diye dün çok kaynatmadık bak ağam..Kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?