Günaydın canım....
Canım ya hasta hasta bir de yoğun işlerle uğraşacaksın...Hep öyle olur zaten, seni düşünen olmaz hiç...Kendine dikkat et...İşleri bitirecem diye de çok hırpalama kendini..
Günaydın cilek...
egecim çok çok geçmiş olsun, aklımız kaldı sende.. Daha iyi olmana çok sevindim :)
herkese günaydınnn
hep öle olur yerine bakmanın ne mantıgı varsa geriler :) ben çok yaşadım bu olayı :):):)
Günaydın canım....
Canım ya hasta hasta bir de yoğun işlerle uğraşacaksın...Hep öyle olur zaten, seni düşünen olmaz hiç...Kendine dikkat et...İşleri bitirecem diye de çok hırpalama kendini..
Günaydın cilek...
Canım çok geçmiş olsun, günaydın... Sen kızma geçmişi okurken yorulma diye dün çok kaynatmadık bak ağam..Kolay gelsin..
Kuzu hissettim neşe dolusun bugün yineeee:)
sizlerede teşekkürler ..
öyküm geçmişi bile okuyamıycam cumartesinin kasa hesaplarıı bile vermemişler ne yapcamı şaşırdım ..
kuzum sağol cnm ama ben burası kadar bencil bi yer görmedim. ben böyle yapmazdım.
Her zamanki halimiz ayolll...Her zamanki halimiz....
Şimdi bişey anlatıcam gene güleceksniz...
Gece uyuyorum benim sıpacım karnımın içinde kıpırdanıyoo...O sırada da rüya görüyorum herhalde...
Eşime bağırarak uyanıyorum...Kociişş kociişş, kalk kalk evin içinde hırsızlar geziyo...Meğer o sırada benim kız karnımda gezintiye çıkmış....
Çocuğu benzetmediğim bi hırsızlar kaldıydı, garibim yazık onu da oldu....
şu çocuk öykümüz hayırlısı ile doğsaydı bi
sizlerede teşekkürler ..
öyküm geçmişi bile okuyamıycam cumartesinin kasa hesaplarıı bile vermemişler ne yapcamı şaşırdım ..
kuzum sağol cnm ama ben burası kadar bencil bi yer görmedim. ben böyle yapmazdım.
kzlar günaydın bugun burdayım daha iyiyim fakt yerime bakan gerizekalı kolunu bile kıpırdatmamış. 2 günlük iş var. yazamazsam merak etmeyin
Valla eşim de aynı fikirde, zaten bozuktun bu hamilelik seni iyice bozdu diyip duruyor..
gunaydııınn kızlarrrr
egecıım gecmıs olsunnn nasılsınn umarım daha ıyısındırrrr
Günaydııınnbende haziran annesi olucam kısmetse + yeni üyeyim bu formu çok beendim inşallah sizlerden öğrenicem çok şey olucak
ne yapsın admacağızbenim sıpada sabahdan başladı kıpırdanmaya huzursuz mu ne acaba çok kıpırdanıyo
Günaydın canlarım :)
EGE nasıl oldun bebişim. iyileşebildin mi?
hoşgeldin aramızaaaaaa ilk önce kuzu mıhtara bi kayıt yaptır bakalım:
Günaydııınnbende haziran annesi olucam kısmetse + yeni üyeyim bu formu çok beendim inşallah sizlerden öğrenicem çok şey olucak
öledir inş. ne biliyim hiç durmadan kıpırdanıyo napıyosa içerde kazıya mı başladı neHuzursuz değildir kız, oynaşıyordur içerde...
mıhtaar :)) kimki o hemen yaptırimm
Hoşgeldin aramıza...Günaydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?