2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun, günaydın... Sen kızma geçmişi okurken yorulma diye dün çok kaynatmadık bak ağam.. Kolay gelsin..

sizlerede teşekkürler ..
öyküm geçmişi bile okuyamıycam cumartesinin kasa hesaplarıı bile vermemişler ne yapcamı şaşırdım ..
kuzum sağol cnm ama ben burası kadar bencil bi yer görmedim. ben böyle yapmazdım.

Kuzu hissettim neşe dolusun bugün yineeee:)

Her zamanki halimiz ayolll...Her zamanki halimiz....
Şimdi bişey anlatıcam gene güleceksniz...
Gece uyuyorum benim sıpacım karnımın içinde kıpırdanıyoo...O sırada da rüya görüyorum herhalde...
Eşime bağırarak uyanıyorum...Kociişş kociişş, kalk kalk evin içinde hırsızlar geziyo...Meğer o sırada benim kız karnımda gezintiye çıkmış....
Çocuğu benzetmediğim bi hırsızlar kaldıydı, garibim yazık onu da oldu....

Canım ya,biliyorum senin öyle yapmayacağını..Merak etmeyelim diye hemen sabahtan haber verdin bize baksana...Ama herkes senin gibi değil ki, önce kendini düşünür, diğeri ne yaparsa yapsın der..Sen de çok yorma kendini...Yapabildiğin kadar yap..Sonuçta işler mutlaka yetişir..

şu çocuk öykümüz hayırlısı ile doğsaydı bi

Sizinkiler çatlak canım sen doğum izninden dönene kadar da bekletirler işleri herhalde..

Günaydııınn bende haziran annesi olucam kısmetse + yeni üyeyim bu formu çok beendim inşallah sizlerden öğrenicem çok şey olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…