mıhtaar :)) kimki o hemen yaptırimm
saçımı kestirdim canım, çok uzamıştı, biçimi bozulmuştu ha bi de kaşlarım ibrahim tatlıses modeline girmiştiohhh sefan olsun, gitte süslen bacım,
saçına ne yaptırcan??
yarın sağlıkla görüşürüz inşallah...
he kız herkes erkek erkek dedi dedi erkek oldu al iştekaçarmııı değiştirdim hemenkız zaten hep seni erkek die karıştryodum heee:)))
bluebottle ya
Azammm, rahat dur kız...Kız daha yeni gelmiş, ne kaydı ne küreği....
Bacım burası ağalık sistemiyle işliyo...
Ben mıhhtar kuzu..
hilmi ve fatma azam oluyor....
Bi de ağamız var ki, kuralları o koyar...Ege ağa..Ama hasta şimdi...
Azammm, rahat dur kız...Kız daha yeni gelmiş, ne kaydı ne küreği....
Ben mıhhtar kuzu..
hilmi ve fatma azam oluyor....
Bi de ağamız var ki, kuralları o koyar...Ege ağa..Ama hasta şimdi...
Günaydın caım...Nasılsın, iyi misin..
günaydın canımmcımm.. Iyileşsem ne olur sinir krizi geçiriyorum hiç bir işi ellememiş burdaki öküz. Karmakarışık masa birde üstüne bugun işe gelmemiş. Kendim çözüp buluorumgünaydın canlarım :)
ege nasıl oldun bebişim. Iyileşebildin mi?
sağol cnm idnlenmel iyi geldi.. Sen nasılıngunaydııınn kızlarrrr
egecıım gecmıs olsunnn nasılsınn umarım daha ıyısındırrrr
Azammm, rahat dur kız...kız daha yeni gelmiş, ne kaydı ne küreği....
Ben mıhhtar kuzu..
Hilmi ve fatma azam oluyor....
Bi de ağamız var ki, kuralları o koyar...ege ağa..ama hasta şimdi...
günaydın arkadaşlarrrrr herkesler iyidir inşallah
ben kızımdan sabah dayağımı yemeklle meşgulummaşallah her geçen gün daha da kuvvetleniyo tepikleri
babası dün bi beşik bulmuş internetten, hayran kaldık ikimiz de, satıcı da 2 yaşına kadar kullanabilir demiş...yine mağazaları dolaşacaz ama bi ihtimal o beşiği alırız hayırlısıyla
yalnız benim bebek bakım ürünleriyle alakalı acaip kafam karışmaya başladı, kimi nivea diyor, kimi sebamed, kimi organik ürünler var onları al diyor ama onlar da ocağımıza incir ağacı dikebilir
netçez bilemiyorum
blueee oğluşun mu oluypr kızz. Ogün seni merak ettik gelmeyince..günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım:)
saçımı kestirdim canım, çok uzamıştı, biçimi bozulmuştu ha bi de kaşlarım ibrahim tatlıses modeline girmiştiNeyse ki hallettik :))
he kız herkes erkek erkek dedi dedi erkek oldu al işteKuzu gibi kız kız deseydim benim de kızım olurdu belkim Nasip tabi, allah hayırlısını versin..
Beni de ihtiyarlar heyetine yazın bari
canım benim sağol :)))) gribal bi durum vardı dinlendim geldim. Sağolsun marabalarımda beni özlemişler:)))))))))))) bende hepsini özledim ben onlarsız nasıl yaşadım bu kadar sene:)) sende hoşgeldin hayırlı olsun bebişin..geçmiş olsun ege ağa hayırdır neyi varki?? Saygılar aza hanımlar :) kocamınkuzusuyum bilgi verdiğin için saol kaydım yapıldı heralde :)
günaydın canım...
Ne çok tekmeliyor senin inci hanım..maşallah...
Valla bakım ürünleri ben de kararsızım ama nivea yı pek önermiorlar..sanırım nivea almayacağım ben..
Günaydın canım...
Ne çok tekmeliyor senin inci hanım..Maşallah...
Valla bakım ürünleri ben de kararsızım ama nivea yı pek önermiorlar..Sanırım nivea almayacağım ben..
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım:)
saçımı kestirdim canım, çok uzamıştı, biçimi bozulmuştu ha bi de kaşlarım ibrahim tatlıses modeline girmiştineyse ki hallettik :))
he kız herkes erkek erkek dedi dedi erkek oldu al iştekuzu gibi kız kız deseydim benim de kızım olurdu belkim nasip tabi, Allah hayırlısını versin..
beni de ihtiyarlar heyetine yazın bari
Geçmiş olsun EGE ağa hayırdır neyi varki?? saygılar aza hanımlar :) Kocamınkuzusuyum bilgi verdiğin için saol kaydım yapıldı heralde :)
blueee oğluşun mu oluypr kızz. Ogün seni merak ettik gelmeyince.. /QUOTE]
evet canım erkekmiş bebişim :) yaa o gün akşam 6ya kadar girmeyi denedim ama girmedi bağlantıda arada bişeyler oluyor ve girmiyor sayfaya..evde de internet olmayınca pazartesi yazabildim anca..tahmin ettim merak ettiğinizi canım ama gelemedim malesef..
Günaydın canım çok iyiyim.
Gelir gelmez yoğunluk başladı.
Hemen bişeyler yetiştirmem lazım.
10 dk. ya dönerim.
Öykü hareketlenmiş gece yerim ben onu :)
ben seba med alıcam nivea kesinlikleeeeeeee almam
canım benim sağol :)))) gribal bi durum vardı dinlendim geldim. Sağolsun marabalarımda beni özlemişler:)))))))))))) bende hepsini özledim ben onlarsız nasıl yaşadım bu kadar sene:)) sende hoşgeldin hayırlı olsun bebişin..
Günaydın şekerim...
Saçını güle güle kullan...
Ben en başta hissettim kız olduğunu, topiğe yazdığım ikinci mesajda demişim zaten kızım olacak adı öykü olacak diyee..Çocuk korkusundan erkeğe dönecekse de dönemedi...
Leyynn senden ihtiyar heyeti olmazzzz..Gençsin senn....Bizim muhtarlıkta genlik heyeti olsun, oraya yazalım seni de..
blueee oğluşun mu oluypr kızz. Ogün seni merak ettik gelmeyince.. /QUOTE]
evet canım erkekmiş bebişim :) yaa o gün akşam 6ya kadar girmeyi denedim ama girmedi bağlantıda arada bişeyler oluyor ve girmiyor sayfaya..evde de internet olmayınca pazartesi yazabildim anca..tahmin ettim merak ettiğinizi canım ama gelemedim malesef..
ilk başta ne demiştiki dr banada büyük ihtimalle kız dedi ama tabi önümüzdeki hafta tekrar gidicem dönebilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?