2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlarrrrr herkesler iyidir inşallah
ben kızımdan sabah dayağımı yemeklle meşgulum maşallah her geçen gün daha da kuvvetleniyo tepikleri
babası dün bi beşik bulmuş internetten, hayran kaldık ikimiz de, satıcı da 2 yaşına kadar kullanabilir demiş...yine mağazaları dolaşacaz ama bi ihtimal o beşiği alırız hayırlısıyla
yalnız benim bebek bakım ürünleriyle alakalı acaip kafam karışmaya başladı, kimi nivea diyor, kimi sebamed, kimi organik ürünler var onları al diyor ama onlar da ocağımıza incir ağacı dikebilir
netçez bilemiyorum

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım:)
ohhh sefan olsun, gitte süslen bacım,
saçına ne yaptırcan??
yarın sağlıkla görüşürüz inşallah...
saçımı kestirdim canım, çok uzamıştı, biçimi bozulmuştu ha bi de kaşlarım ibrahim tatlıses modeline girmişti neyse ki hallettik :))
kaçarmııı değiştirdim hemen kız zaten hep seni erkek die karıştryodum heee:)))
bluebottle ya
he kız herkes erkek erkek dedi dedi erkek oldu al işte kuzu gibi kız kız deseydim benim de kızım olurdu belkim nasip tabi, Allah hayırlısını versin..

beni de ihtiyarlar heyetine yazın bari

Geçmiş olsun EGE ağa hayırdır neyi varki?? saygılar aza hanımlar :) Kocamınkuzusuyum bilgi verdiğin için saol kaydım yapıldı heralde :)

günaydın canlarım :)
ege nasıl oldun bebişim. Iyileşebildin mi?
günaydın canımmcımm.. Iyileşsem ne olur sinir krizi geçiriyorum hiç bir işi ellememiş burdaki öküz. Karmakarışık masa birde üstüne bugun işe gelmemiş. Kendim çözüp buluorum
sen nasılsın..

gunaydııınn kızlarrrr
egecıım gecmıs olsunnn nasılsınn umarım daha ıyısındırrrr
sağol cnm idnlenmel iyi geldi.. Sen nasılın

fatma allah iyiliini versin ilk defa güldüm bugun.
Kuzu sende altta kalmamışsın..
Yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş. Topiğimize kaydı yapıla ve kurallar öğretile. En baştaki kural kilo ve yemek konusundaki hassasiyeyttimiz.

Kızlarrrrrrr ben evde hiççç acıkmadım biliyormusunuz. Vee kızımın tepiklerini daha net hissettim.

Günaydın canım...
Ne çok tekmeliyor senin inci hanım..Maşallah...
Valla bakım ürünleri ben de kararsızım ama nivea yı pek önermiorlar..Sanırım nivea almayacağım ben..

egeeeeee geçmiş olsun hemşom yaaa kendine dikkat et, canını sıkma halledersin sen inş. vatandaş geldiğinde de inceden bi lafını sayarsın, ne sorumsuz insanlar var yaa

blueee oğluşun mu oluypr kızz. Ogün seni merak ettik gelmeyince..

geçmiş olsun ege ağa hayırdır neyi varki?? Saygılar aza hanımlar :) kocamınkuzusuyum bilgi verdiğin için saol kaydım yapıldı heralde :)
canım benim sağol :)))) gribal bi durum vardı dinlendim geldim. Sağolsun marabalarımda beni özlemişler:)))))))))))) bende hepsini özledim ben onlarsız nasıl yaşadım bu kadar sene:)) sende hoşgeldin hayırlı olsun bebişin..

Günaydın canım...
Ne çok tekmeliyor senin inci hanım..Maşallah...
Valla bakım ürünleri ben de kararsızım ama nivea yı pek önermiorlar..Sanırım nivea almayacağım ben..

annem dün diyoki kızlar daha hareketli oluyormuş..
niveayı burda pek önermediler, alerji falan yapmış bebelerde. ama organik ürünlere de çok para verceğimi sanmıyorum bu bebek hep el bebek gül bebek yaşamıcak alışsın bişeylere.. ama sebamed olabilir çünkü hem medikal ürün,hem de çok pahalı değil..

Günaydın şekerim...
Saçını güle güle kullan...
Ben en başta hissettim kız olduğunu, topiğe yazdığım ikinci mesajda demişim zaten kızım olacak adı öykü olacak diyee..Çocuk korkusundan erkeğe dönecekse de dönemedi...
Leyynn senden ihtiyar heyeti olmazzzz..Gençsin senn....Bizim muhtarlıkta genlik heyeti olsun, oraya yazalım seni de..

egecim gül tabi yaaa

kayıt için gerekli bilgiler kaç haftalık hamilsin kaçıncı bebeğin cinsiyeti ne adı ne????

Günaydın canım çok iyiyim.
Gelir gelmez yoğunluk başladı.
Hemen bişeyler yetiştirmem lazım.
10 dk. ya dönerim.
Öykü hareketlenmiş gece yerim ben onu :)

Aman, hep iyi ol..
Burası da yoğun ama sizden de kopmak istemiorum..
Sorma gece gece kuduruyordu bizim zilli...Hep kudursa keşke...

ben seba med alıcam nivea kesinlikleeeeeeee almam

saolasın tekme yiyenlere bi sorum olcak nekadarlıkki sizin bebişler benim 5.ayda ama henüz oynadığını bile hissetmedim erkenmi acaba yada kıpırdamış ama ben farketmemiş olabilirmiyimki bide yapıştırma sezeryan nasıldır bi fikriniz varmı iz kalırmı?

sağol canım saçlarım eski haline döndü mutlu oldum ben de, taşınma derdinden ertelemiştim..
zaten burda göre göre kızlara özendim ama bunca kıza erkek de lazım dimi
gençler heyeti tamam daha iyi oldu bu :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…